There are no ads, please add some


Bosz overweegt wijzigingen in opstelling voor duel met PEC Zwolle

0921opstellingajax-willemii

Peter Bosz overweegt om het elftal van Ajax te wijzigen ten opzichte van de laatst gespeelde wedstrijd in de Eredivisie tegen Heracles Almelo, zo laat de oefenmeester weten op de persconferentie van donderdagmiddag. Bosz liet woensdagavond maar liefst tien andere spelers opdraven in de bekerwedstrijd tegen Willem II. Zo maakte vooral de pas 17-jarige Matthijs de Ligt indruk, terwijl Daley Sinkgraven het als linksback niet onaardig deed. ‘Er kan wel iets veranderen in de opstelling ten opzichte van Heracles’, blikt Bosz vooruit op het volgende competitieduel, thuis tegen hekkensluiter PEC Zwolle. ‘Ik had niet verwacht dat zij met twee punten onderaan zouden staan’.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

152 reacties

   1. marcussboss

    gudelj eruit en nouri erin! Wat fantastisch voor die jongen en hij kan tenminste een vrije trap binnen schieten! hoop nog vele minuten voor die jongen!

    1. Ajaxlucas

     @marcussboss als je de vrijetrappen wilt verbeterem kun je beter schone erin doen. Het komt er op neer dat we te veel goede middenvelders hebben

     1. marcussboss

      doet het uitstekend bij Utrecht! ik hoop dat hij zich goed ontwikkelt en eindelijk het licht heeft gezien??

   2. frenkynairo

    nou sinkgraven op links achter vertrouw ik toch niet helemaal. je kan niet echt zeggen dat die gister echt getest is. deed het wel prima. Maar ben voorstander om spelers op vaste posities te behouden. veltman speelde de eerste wedstrijd rechtsachter ook leuk maar we zagen gister allemaal hoe een echte rechtsachter eruit ziet. riedewald, viergever of dijks linksback.

  1. jojocoolio

   ?Klein ideetje:
   Boer
   Tete Sánchez Riedewald Dijks
   Bazoer Ziyech Klaassen
   Cerny Dolberg Younes

   Sinkgraven
   Veltman
   De ligt
   Cassierra
   Schone
   Onana
   Nouri

   peter ik weet dat je mee leest succes?

   1. KBouter

    Tegen Zwolle kun je rustig Dijks laten banken, met Sinkgraven daar heb je vele malen meer voetballen vermogen op links.

    1. BobbyHaarms

     Eens KBouter, ik had vooraf mijn twijfels maar je hebt natuurlijk een geweldige aanvallende back in de vorm van Sinkgraven. Dijks vind ik na een zeer goed begin de laatste maanden toch een heel stuk minder in vorm. Vond verder het hele elftal een verademing, op Ghazi na dan.

     1. Litmanen

      Ik denk dat hij niet om Sinkgraven en Schone heen kan, maar met Bosz weet je het nooit. En Ziyech gaat hij toch niet op het middenveld zetten want dan moet hij Klaassen laten banken. Daar istie te laf voor.

      Verder zou ik Boer laten staan, maar ja, ik ben een oude keeper en zie dat je beter rust en ervaring op doel kan hebben dan iemand die 1 keer in de tien weken naar de bovenhoek moet.

     2. BobbyHaarms

      Hij kan Boer idd laten staan, maar Bosz zou ook kunnen kiezen voor een soort overgangsjaar voor Onana. Dus Krul op doel als hij 100% speelklaar is en na dit seizoen definitief kiezen voor Onana, mocht Krul daadwerkelijk weggaan. Hoewel ik me afvraag of Onana er dan al echt klaar voor is. Zoals je al aangaf is Onana nog te onrustig voor een eerste keeper, hoe talentvol ie ook is. Boer is een redelijk betrouwbare keeper en een sympathieke gast ook, maar ik vind hem tekort komen als eerste keeper bij Ajax.

    2. Indojood

     Eens, KBouter. Vond hem ook fel in de duels. Eerste keer dat ik een vent(je) zag i.p.v. een jochie. Het werd tijd ook.

    3. Geroldkohlen

     idd sinkgraven als back is hij mij goed bevallen, laat hem daar maar staan. maar ik vind ook dat lasse in de basis moet op 6, want hij speelde werkelijk fantastisch!

   2. rickert

    Cerny zou ik dan wel wisselen voor Traore en eventjes paar keer als invaller inbrengen om te kijken wat hij brengt. vond hem niet goed invallen tegen Willem II, verder Schone ipv Bazoer.

    1. Charka53

     Als ik dit alles leest heeft Bosz nog een hoop werk , maar er staan een hoop goede ideeën in .

   3. BobbyHaarms

    Jojo ik zou Dijks vanaf nu lekker laten concureren met Sinkgraven. Ipv Klaassen kan je ook Schöne laten spelen op het middenveld, dan heb je een elftal hoor. Laat anderen nu ook maar eens spelen, er zijn er teveel die kans op kans op kans krijgen maar hem steeds niet pakken. Bij Ajax moet zoiets gewoon niet mogen..

    1. Litmanen

     eens Bobby. Klaassen heeft genoeg kansen gehad. Schone heeft ons nog nooit in de steek gelaten!

     1. BobbyHaarms

      Klaassen is wel iemand die altijd hard werkt en inzet toont, dat moeten we hem meegeven Litmanen. En niet onbelangrijk: hij scoort belangrijke goals. Maar concurrentie maakt je elftal sterker, en ook Davy maar vooral ook Gudelj zal moeten beseffen dat het geen gewoonte is om altijd maar basisspeler te mogen zijn. Nouri komt eraan, Ziyech hoort op het middenveld en Schöne heeft wederom aangetoond dat hij als eerste op een wedstrijdformulier hoort te staan bij de trainer.

  1. f-side64

   gudelj kan de koffie juf wellicht helpen door o.a dienbladen schoon te maken misschiennpakt hij dat werkje sneller op al heb ik me twijfels

    1. HURBIE

     We hebben allemaal afgegeven op Bosz zijn opstelling Maar achteraf is hij wel de lachende derde Heb hij er toch meer kijk op dan we met ze alle dachten

     1. f-side64

      hij kon niet langer schone tete bazoer nouri negeren want hun bewezen drs p. het tegendeel dus mazzel veltman gudelj dijks 4gever traore onana dus welkom back tete bezoer el ghazi schone en hartelijk welkom nouri cerny dolberg de boer en casseirra en ziyech als middenvelder als vaste basis spelers.

   1. HURBIE

    Maar dan met Sanchez voor Westerman
    Traore voor GHAZI
    TÊTE voor Veltman
    Langzaam light brengen
    voor Veltman
    Cassiera en Younes aflossen

 1. KBouter

  De wijzigingen moeten vanuit het middenveld komen en niet achteruit, of hij moet Veltman slachtofferrol tov Tete. Ziyech op het middenveld ten koste van Gudelj zit er ook aan te komen.

  1. marcussboss

   tete rechtsback en veltman samen in het centrum met sanchez! viergever lekker op de bank?

 2. Michel6172

  Afgelopen wedstrijd tegen W2 was toch duidelijk genoeg. Je kunt Zwolle niet gaan onderschatten nu dat ze onderaan in de lijst staan. We hebben van Zwolle in het verleden genoeg klappen gehad. Lijk me verstandig dat je misschien één of twee gaat verangen, maar lijk me heel onverstandig dat je alles weer door elkaar schud. De luxe waar je nu over beschik moet je benutten door deze mensen van de afgelopen wedstrijd een basisplaats te geven en wisselen indien het nodig is in de wedstrijd.
  Oh oh oh Bozs, jij wilt het ook niet anders.

 3. In memory of Johan Cruijff

  Overigens nog mij excuses aan Bosz. Toen ik de verdediging zag voor gisteren dacht ik dat hij echt van het padje af was. Het was natuurlijk niet een experiment tegen Luik maar toch. Maar de spelers hebben hun trainer niet in de kou laten staan. Chapeau. Maar nu zaterdag. Dat we nu recht hebben op een wederom swingend Ajax is logisch. In mijn ogen in ieder geval Gudelj banken en mogelijk Dijks. Natuurlijk Ziyech op het middenveld. Rechts voorin Traore en anders Cerny.
  Linksbuiten even onduidelijk. Nouri in ieder geval bij de selectie en de Ligt ook. Uitkijken voor overbelasring in deze periode. Hebben we vd Beek ook nog rondlopen. Goh, is er een kwaliteitsprobleem?

 4. KBouter

  Ik heb zó n vermoeden dat Bosz verder gaat met Ziyech op het middenveld, daarmee gaat Riedewald terug naar LCV. Middenveld kan rouleren van Klaassen- Ziyech- Gudelj/Bazoer. Rechtsbuiten zal denk ik Traore komen, met dan Dolberg in de spits. Met Traore vanaf rechts en Ziyech daar vanuit het middenveld heb je voetballen vermogen genoeg, dan kan Tete weer rechtsback.

 5. f-side64

  dus geen veltman dijks 4gever traore gudelj onana maar schone tete sanchez de boer bazoer nouri ziyech de ligt cerny casseirra en dolberg ik ben reuze benieuwd of die ex kakkerlak zich aan zijn woorden hou.

 6. In memory of Johan Cruijff

  Waarom weten zoveel mensen de naam van en Veltman niet en van Diederik Boer niet. Zo vaak zie ik “de Boer” en “Veldman” voorbij komen.

 7. In memory of Johan Cruijff

  Dat mensen denken dat de opstelling nu op meer dan 5 plaatsen anders gaat worden is ook niet echt realistisch.

 8. EugAjax

  Ik denk dat de meesten vergeten dat gister een fantasie opstelling was omdat Bosz reservespelers wilde belonen voor hun mentaliteit en goede trainingen. Dat toevallig de wedstrijd heel goed was (tegen een zeeeeeer slecht Willem Ii) zal er niet teveel toe doen. Ik zie hooguit maar twee wijzigingen tov Heracles, want zo moet je redeneren. Ik denk wel dat Sinkgraven tegen mijn verwachting in zijn kans heeft gepakt. Hij zal Dijks gaan vervangen. En dan heeel misschien dat hij dan Ziyech toch naar midden haalt, hoewel ik daar aan twijfel of hij dat doet. Dan zal wsl Riedewald terug gaan naar verdediging en Gudelj op 6 met Klaassen en Ziyech ernaast or ervoor zoals je wilt. Dan voorhoede wsl Younes, Dolberg en Traore. Ik bedoel met max 2 wijzigingen natuurlijk 2 personen. Of gewoon alleen Sinkgraven als verandering ipv Dijks. Dat laatste denk ik persoonlijk omdat Bosz gister aangaf dat Ziyech ook op middenveld nog teveel balverlies lijd.

 9. hubert

  ec zwolle is wel even iets anders dan Willem 2. ook al staan ze onderaan dus zie hier zoveel opstellingen. allemaal leuk en aardig. maar het elftal tegen Willem 2 bied geen garantie dat het weer zo goed word. iedere tegenstander is an ders dus beetje reëel blijven a.u.b. maar komt zeker goed

 10. In memory of Johan Cruijff

  1 wijziging zou gestoord zijn. ziyech niet op het middnveld zou gestoord zijn. Het publiek, de supporters die ook Peter betalen, willen voetbal zien. Kortom 2-3 wijzigingen en als hij een beetje slim is Gudelj voor nu naar de bank.

  1. In memory of Johan Cruijff

   Willem II was in de competitie ook slecht maar Ajax was slechter. Ajax was tegen de Grieken ook erg slecht. Gisteren was Ajax goed.

 11. In memory of Johan Cruijff

  Nu alweer geluiden van supportes die geen probleem hebben met de basis elf van voor de wedstrijd van gisteren. Heel apart.

  1. Indojood

   Dat is om hun eigen ongelijk weer recht te praten. Het typische ja, maar…. We zitten er allemaal wel eens naast. Ik zag ook in de opstelling zaken die me niet bevielen. Prima als het goed uitpakt, ik heb geen enkele moeite met het feit dat ik ernaast zit. Het gaat uiteindelijk om Ajax die met mooi voetbal resultaat haalt. Blijkbaar hebben we spelers die wel het gewenste spel van Bosz kunnen spelen, dus ik zie deze graag terug.

   1. In memory of Johan Cruijff

    Een ding is zeker, er komt zaterdag geen opstelling waariniedereen zich zal kunnen vinden 🙂 Voor mij is van belang: de hand van Jonk wil ik zien, geen grijze muizen voetbal.

   2. EugAjax

    Het elftal van gister zal over heel seizoen slechter presteren en minder mooi voetbal spelen als de elf van Heracles. Neemt niet weg dat er twee verademingen waren. Sinkgraven als linksback en ja ook Ziyech op middenveld, ik probeerde alleen aan te geven dat ik denk dat Bosz niet heel veel gaat veranderen tov Heracles. Ik hoef iig niks recht te praten hoor hahaha daar heb ik te weinig verstand van voetbal voor hahahaha. Overigens zijn er meer………iemand wil hand van Jonk terugzien dat hoop ik nu echt niet. Communicatie in voetbal op veld is heel belangrijk en dan Willem de Zwijger spelen is dan niet handig…..en dan heb ik het nog niet eens over je zin niet krijgen en dan als klein kind gaan jammeren in een hoek en calimero gedrag gaan vertonen…..volgens mij willen wij juist wat meer naar grote mannen voetbal toe qua mentaliteit en je niet opstellen als klein kind. Dus nee liever geen hand van Jonk zaterdag o ja dn welk elftal heeft hij uberhaupt geleid om op voetbalgebied over hand van Jonk te praten. Laat die volendammer lekker in dorp blijven en een club zoeken. Oeps lijkt moeizaam te gaan hahahaah

    1. Indojood

     Flauw om Jonk weer een trap na te geven, inclusief je gebruikelijke hahaha op het eind (wat is dat toch voor iets vreemds?). Je lijkt wel een giegelend dronken wijf.

     1. EugAjax

      Haha doe ik omdat ik dan grapje maak jullie nemen altijd alles vrij serieus dus ik denk doe het dan zo..ik geef Jonk geen trap na dat heeft hij zelf veroorzaakt ik word wel beetje gek door als Ajax iets positiefs doet of laat zien mensen meteen over Jonk beginnen alsof hij invloed heeft nog. Anyway blijf doorgaan met aanbidden van PSVer doe ik dat met echte Ajacieden o ja en speciaal voor jou hahaha

     2. Indojood

      Dus toch weer een trap nageven en een Ajax lid die het beste met Ajax voor heeft, een PSV-er noemen, zo jammer…..

     3. EugAjax

      Jonk heeft alleen het beste voor met zichzelf en niet met Ajax en vooruit ook het beste voort met Cruijff, maar dat heeft iedereen hier!!!

     4. EugAjax

      Ik blijf tegen spreken dat het natrappen is want toen meneer Jonk nog bij Ajax was riep ik hetzelfde. Dan ga ik nadien niet mijn mening wijzigen

     5. BobbyHaarms

      Absoluut. Dat doen er te weinig hier, bijna alsof er niks gebeurd is. Met Jonk is een enorm stuk van Johan’s woord en visie verdwenen, zo niet alles. Eeuwig zonde..

    2. KBouter

     Het voetbal dat Ajax hoort te spelen..mooi dominant en aanvallend voetbal schijnt nog niet helemaal verdwenen te zijn i
     bij Ajax. Juist…wat de grote meneren verleerd zijn onder FdBoer, kunnen de jonkies, die altijd onder Jonk trainden het gelukkig nog wel. Gelukkig hebben de grote meneren nog maar een kort leven bij Ajax, en dienen de jonk(ies) zich razendsnel aan.

     1. EugAjax

      Kbouter welke jonkies hebben onder Jonk getraind? En bij wie heeft hij laatste 2-3 jaar nog invloed gehad, zeg maar op belangrijkste punt van talent ontwikkeling naar eerste elftal toe. Even opstelling doornemen.
      Boer, totaal geen: tete, al basisspeler bij zogeheten saaie De Boer: Westermann, duitser en kent Jonk wsl niet eens, De Ligt eens: Sinkgraven, Jonk was fel tegenstander van zijn komst, Ziyech had Jonk zeker niet gekocht gezien zijn filosofie: Nouri, laatste 2 jaar heel goed Jonk inbreng al minimaal maar OK deze krijg je ook van me: Schone, geen Jonk invloed: El Ghazi, speler onder wat jullie saai De Boer elftal: Dolberg, gehaald door Overmars nauwelijk in aanraking met Jonk geweest: Cassierra, ik schat zelfs in dat Jonk hem nooit gekocht zou hebben gezien zijn filosofie. Dus wie precies heeft invloed Jonk in elftal gister? Als je reeel bent hooguit anderlhaf man en een paardenkop misschien. Of laten we zeggen 2 man (Ligt en Nouri) laten we nou eens stoppen met zijn inbreng te blijven overdrijven………

     2. EugAjax

      Kbouter ongetwijfeld maar inbreng Ligt was heel groot Nouri was invaller dus overall inbreng viel mee. Neemt niet weg dat ik ook nu al fan ben van beide spelers. Maar Ajax speelde niet goed door inbreng van 2 maar van heel elftal. Persoonlijk vond ik gister Sinkgraven grootste openbaring met Ligt

     3. KBouter

      Nou….dat Sinkgraven, Nouri, de Ligt, Ziyech ect kunnen voetballen dat wist ik al. Wat me 100% opviel is…en ik zal wel de enigste zijn, dat Westermann heer en meester was in zijn 16 m gebied. Nu is het maar “Willem2” maar dat geldt voor iedereen. Alles door de lucht was voor hem, en denk eraan, voor hem is voetballen met een jeugdspeler altijd link, maar pakte zeer goed uit. Misschien hebben we allemaal Westermann te snel afgeschreven.

     4. Indojood

      Ik heb geschreven dat ik hem solide vond spelen en zijn durf om Schöne en Bazoer in de dekking aan te spelen geprezen.

     5. KBouter

      Klopt Indo..dat deed hij ook goed, goede voetballers in dekking kun je rustig aanspelen want die kunnen wat met een bal. Moet je wel lef voor hebben als CV, want met balverlies sta je zo 1 op 1 of counteren ze je om de oren.

     6. In memory of Johan Cruijff

      @Eugajax je bent simpelweg misselijk makend. Je hebt totaal geen idee van hoe zaken met Jonk zijn vrlopen. Je bralt gewoon een paar mensen na. Ja, ik weet wel hoe het gelopen is en zo zijn er meerdere hier. Sorry maar jij lult vwb Jonk gewoon uit je nek. Als je zaken niet weet is het beter niet zo’n stellige mening er op na te houden. Ajax profiteert nu nog gelukkig iets van de erfenis van Jonk. Helaas zijn al vele zaken verkwanseld. Heel treurig. Voor Ajax zou het heel goed zijn als ze de hand in eigen boezem steken en hem terug halen.

     7. EugAjax

      Je aanname is totaal verkeerd, ik zit dichter bij het vuur dan je denkt anyway ik stop met discussieren met je want woorden als misselijkmakend etc doe je maar onderling met je vrienden

     8. Widi

      Nu al fan? De mensen die het hier voor Jonk opnemen, kennen Matthijs en Appie al jaren en zijn ook al jaren fan.

     9. KBouter

      Eug…last ik het iets anders formuleren dan, het mooie aanvallende spel wat Ajax waardig is zoals gisteren, werd gespeeld met veel jongens die niets of bijna niets met FdBoer te maken hebben gehad. Uitblinkers en puur pro- Cruijff en Ajax stijl gevoetbald kwam van echte strastvoetballertjes en liefhebbers, zoals Jonk liefhebber was. Niet dat eeuwige balletje “de Boer” terug en breed wat we jaren gezien hebben.Ajax mag blij zijn dat rasechte voetballers, waar de mensen voor naar het stadion komen zoals Nouri, Cerny, de Jong, van Beek, de Ligt..niet onder de Boer hoeven te spelen. Dat zou hun ontwikkeling op hun sterke punten ernstig geremd zijn.

     10. EugAjax

      Kbouter, ook dit klopt gewoon niet. Sinkgraven, Tete, Schone, El Ghazi zijn al vier spelers die vaak onder De Boer speelden. Wat wel klopt is dat voetbal vaak tegenviel vnl in seizoen 2014-2015. Vorig jaar was het vaak redelijk tot goed, ik geef wel toe de redelijke potten waren wel wat saai. Ik vind alleen ook dat een zwaluw nog geen zomee maakt. Natuurlijk wil iedereen en ik zeker ook voetbal van gister een heel seizoen zien, maar dat zit er niet in tegenwoordig. Komt door overvolle speelkalender vnl in mijn optiek. Het is vaak wedstrijd na wedstrijd en weinig echte trainingstijd. Anyway laten we hopen dat wat je nu schrijft aan einde van seizoen nog steeds geld. Dat zou echt mooi zijn.

     11. KBouter

      Klopt helemaal, 4 jongens die onder de Boer allemaal geen vaste basisplaats hadden, op Tete na laatste seizoen. 4 spelers! Doen er dus 7 mee die nooit geleerd hebben ” balletje Boer” breed en terug. Dus wat ik zei…klopt ineens wel.

     12. EugAjax

      Kbouter je hebt helemaal gelijk. ??. Nu maar hopen dat Bosz net zo succesvol word als De Boer.. Alleen nog wel even dit. Hadden deze spelers bijna geen basisplaats onder De Boer zeg maar. Maar ook onder Bosz dus niet……………..het was gister een reserve elftal??. Wel een heeeeel goed reserve elftal. Overigens nu ik dit zo typ heeft Ajax gewoon een heel sterke selectie. Als Bosz hier geen kampioen mee word en mooi spel kan laten zien dan heeft hij gefaald.

 12. LeroyT

  Boer
  Tete – Sanchez – Riedewald- Dijks
  Klaasen – Ziyech – Schone
  Traore – Dolberg – Younes

  Bank
  veltman
  Gudlje
  De ligt
  Nouri
  Bazoer

     1. Indojood

      Graag gedaan. Inhoudelijk hebben we aardig dezelfde ideeën over hoe we Ajax graag zien voetballen en met welke spelers wel en vooral niet. ?

     2. f-side64

      klopt helemaal vind alleen jammer dat el ghazi zijn vorm nog (steeds) niet terug heb want in vorm vind ik hem echt beter dan de buiten spelers van 010 en 040

     3. Indojood

      Vind ik ook, ik heb een zwak voor hem. Zijn mentaliteit en vechtlust zijn een voorbeeld voor velen. Neemt het altijd voor de club en trainer op als de media weer eens proberen te stoken. Gisteren speelde ie ongelukkig maar bleef het proberen. Hopelijk met Ziyech op het middenveld die hem kan bedienen, komt hij weer in vorm.

     4. f-side64

      dat hoop ik ook maar ff iets anderd man ik heb geen hekel aan buitenlanders wel aan mensen die met geweld en intimidatie nederland en hun inwoners proberen te over heersen of het nu nederlanders turken marrokanen of indoniers surinamers of antillianen zijn snap je !

     5. Indojood

      Ik snap dat, f-side64. We hebben ons gewoon allemaal te schikken naar de hier geldende wetten, normen en waarden. In het geval van buitenlanders die daar niet mee overweg kunnen, uitzetten naar land van herkomst. In het geval van Nederlanders, de lik in met een zware straf en financieel uitkleden. Ben tegen elke vorm van racisme, ook racisme van niet-blanken tegen blanken en tussen niet-blanken onderling is walgelijk.

     6. In memory of Johan Cruijff

      Goh, f-side die meegaat in het schikken naar normen en waarden. Sorry maar ik word even niet goed. Namen als pisnicht etc. Hoe hij buitenlanders en anders gekleurden over een kam scheert en dan met droge ogen zeggen “ik heb geen hekel aan buitenlanders”. Ik serveer hem graag een biertje. Ik tap het zelf met bijzonder geel vocht. Ajuus.

     7. f-side64

      zal ik de ambulance voor je bellen of heeft je mammie dit al gedaan of kan je dat zelf dan word je eindelijk een grote ? en dat zonder inbreng van je moeder wonderen bestaan dus nog ??? en nu braaf gaan ?. imo

     8. In memory of Johan Cruijff

      Fuck you f-side, ik ram je graag op je bek. Je bent een van de grootste racisten hier op het forum. Ik doe graag aangifte tegen je.

     9. f-side64

      wie neem je daar voor mee je mammie en der hoog bejaarde dementerende vriendinnen dream on lulletje roze water imo.

     10. In memory of Johan Cruijff

      Jij weet echt niet wie je loopt te dissen he. Niet echt opgelet wat ik hier al zo heb prijs gegeven over wat ik allemaal al heb gedaan. Veel succes met je anonieme bezoekjes in de Blokker en de Appie die je als je huisadres loopt aan te prijzen. Beter dat we elkaar niet tegenkomen. Begin dat soort randdebielen zoals jij behoorlijk zat te worden dat ze maatschappij rotter en rotter maken. Willen we meer of minder van jou soort ……. minder minder gewoon helemaal niet meer.

     11. f-side64

      ik word misselijk van die politiek correcte nog aan de moedermelk zittende pis nichten zoals jij er 1 ben imo nu gauw je phone uit doen voor je billekoek krijgt van je mammie dus nu lief gaan slapen en je luier droog houden weltruste 38 jarige baby.

     12. De seijs

      Hee f-side64 denk dat imojc loopt te kloten met onze Namen hier op het forum. Kijk effe naar bericht over de Italiaanse scheidsrechter die ajax – standaard Luik fluit. Onderaan ik heb al gereageerd. Hoor je wel.

     13. Widi

      Je vriendje erbij halen? Ik weet zeker dat zulke dingen stoppen als jij een keer normaal gaat doen. En dat ze door gaan als je vervelend blijft doen. Je kunt niet onbeperkt vervelend, ombeschoft en/of rascistisch blijven doen. Je moet snappen dat je dan zelf ook aan de beurt komt.

     14. f-side64

      ik heb niemand erbij gehaald widi waarom zou ik zo’n politiel correct moeders kindje als imo kan ik alleen en met me armen op de rug verbonden nog wel aan dus widi get lost hyo de puta.

     15. f-side64

      ach dat aan moedermelk verslaafde ongewenste incest kind (imo) doet maar hij is en blijft 1 nerd.

     16. f-side64

      jaloers dat ze mij wel 1 thumbs up geven en jou geleuter niemand ook iets kan boeien nu niet gaan huilen en gillen om je mammie he imo eens word je nog wel 1 grote jongen hoor nu lief gaan spelen met je my little pony in je dora pyama.

 13. Germain

  Iedereen weet het, iedereen denkt er anders over. Mooi he, maar er is er maar een die het moet weten voor a.s. zaterdag. Ik wens PB succes met zijn baan en vertrouw erop dat hij de beste keuzes gaat maken.

 14. vak411

  Ziych naar het centrum en nouri vaker op de bank en minuten laten maken.. Zo moeilijk is het toch niet?

 15. Geroldkohlen

  mijn uiteindelijk favoriete opstelling wat vinden jullie??

  doel: krul
  verdediging:
  tete-sanchez-riedewald-dijks/sinkgraven.
  middenveld:
  lasse (6)- Ziyech- klaassen.
  aanval:
  youness-dolberg-cerny/traore.

  alleen de linksback en rechtsbuiten vind ik nog lastig dijks heeft na mijn mening nog wel wat krediet , en traore vind ik aan de rechterkant veel beter en dreigender. en bazoer zou 1 van de eerste zijn die ik er in zou brengen, of laten starten als vervanging voor lasse of klaassen. en nouri is een prima stand in voor Ziyech!

  1. Indojood

   Kan er grotendeels in meegaan, Gerold. Ik zou met Traoré op rechts en Cerny op links starten. Vind dat Sinkgraven wel een kans verdient op linksback. Dijks heeft dit seizoen nog niet overtuigd. Krediet is leuk maar op een gegeven moment houdt het op, het gaat om het belang van Ajax, niet van een speler. Zo heb ik een zwak voor El Ghazi maar in deze vorm hoort hij op de bank dus ik laat me niet leiden door sentimenten.

   1. Geroldkohlen

    daar Heb je gelijk in maar dijks vind ik nog wel tank hoor vooral in de fysieke duels en dat komt sinkie tekort, vandaar mijn twijfels.

    1. Indojood

     Er is door de wedstrijd van gisteren een prettige situatie ontstaan. Heb al vanaf het begin van het seizoen gepleit voor het erbij betrekken van Jong Ajax spelers. Zij laten zien wel het aanvallende spelletje te beheersen. Daarnaast was Schöne grandioos gisteren. Heb sommige perioden alleen op hem gelet, hoe hij positie koos en hoe zijn voortzetting was, etc. Dat is het mooie als je in het stadion zit. Echt genieten.

     1. Geroldkohlen

      dat was mij ook opgevallen gisteren. ik zat zelf ook in het stadion. lasse, Ziyech, nouri ,bazoer , tete en sinkie de meeste puzzelstukjes vielen op hun plek.

 16. -buitenkantje rechts-

  Ik hoop dat hij geen wijzigingen heeft op het middenveld! Was een genot om naar te kijken..
  Ook achterin maar 1 wijziging aanbrengen.. Heiko eruit.. Sanchez erin..
  Voorin Traoré voor El Ghazi.. Dolberg op 9.. Cassierra linksbuiten.. Cerny kan dan invallen.

  1. Indojood

   Cassierra is ook een optie. Deed gisteren weer aardige dingen. Die actie in de eerste helft was prachtig.

 17. ajacied078

  klaassen en Gudelj en onana en veltman bankje opzoeken. en maybe Younes ook. traore linkse cassiera rechts ziyech mid met Bazoer en Tete op plek veltman

 18. Bossa

  Selectie heeft veel goede middenvelders en genoeg sterke en snelle verdedigers. Daarom lijkt 3-4-3 inmiddels ook een interessante optie.

  Krul
  Tete-Sanchez-Dijks
  Bazoer
  Klaassen-Riedewald
  Ziyech
  Traore-Dolberg-Younes

 19. MokumAFCA

  Onana
  Tete Sanchez de ligt/Riedewald sinkgraven
  Klaassen ziyech gudelj
  Traore dolberg younes

Reageren is niet mogelijk.