There are no ads, please add some


Bosz heeft het vermoeden dat men iets zoekt wat er niet is

0918heracles-ajax_ziyech_dolberg

Peter Bosz snap weinig van de ophef die is ontstaan nadat hij in de wedstrijd tegen Heracles Almelo besloot om Hakim Ziyech na een uur te wisselen voor Kasper Dolberg. De oefenmeester heeft dan ook sterk het vermoeden dat men bij de media iets zoekt wat er niet is. 

‘Hakim is gewoon een speler van Ajax en dan kun je in een wedstrijd gewisseld worden. De media stelde daarna allerlei vragen of hij boos was, of weet ik veel allemaal. Hakim is nieuw bij de club en moet nog aan sommige dingen wennen. Tegen Vitesse deed hij het uitstekend en een paar dagen later speelde hij weer. Als bepaalde dingen niet goed gaan in een wedstrijd dan grijp ik in. Hakim leed namelijk teveel balverlies tijdens het duel met Heracles, niet meer en niet minder’.

Bron: Ajax TV


Gerelateerde posts

83 reacties

  1. De seijs

   Als bepaalde dingen niet goed gaan moet je die Veltman ook eens wisselen! Wat een drama is dat. De hele verdediging wordt zenuwachtig van die gozer. Laat die veldman eens banken dan zal je zien dat het beter gaat.

   1. creutz1977

    Waarom zijn trainers altijd zo eigenwijs… Moeilijk om toe te geven dat je ziyech compleet verkeerd gebruikt…

     1. 11Younes11

      Bosz weet ook wel dat Ziyech beter op het middenveld kan spelen, maar hij moet keuzes maken. Op dit moment vind hij El Ghazi slechter in vorm dan bijv Gudelj, dus speelt Ziyech eerst ff op rechts. Ik snap al die heisa niet. En trouwens, Ziyech was bij Twente onomstreden, maar bij Ajax is hij gewoon een van de talenten.

     2. creutz1977

      Bosz zegt zelf! je moet spelers in hun kracht gebruiken, nou mag duidelijk zijn dat kracht van ziyech zijn creativiteit en scorend vermogen is! en wat missen we op het middenveld…? juist creativiteit!! Gudelj is goed zonder bal! verder loopt hij in de weg en vertraagt hij de boel… Klaassen is een loper! loopt perfect ruimtes in… Wie kan hem het beste bedienen… ZIYECH… ghazi niet in vorm..Dat klopt!! we hebben Cerny en Traore… Dus naar mijn mening zet hij spelers op de verkeerde plek… Wat heb je aan creativiteit als je hem vast zet aan een lijn en hij minimaal aan de bal is?!?

     3. Widi

      Nee! Hij is niet 1 van de talenten. Hij is gekocht voor 11 miljoen euro. Hij verdient minimaal een miljoen euro per jaar. Er moet worden gezorgd dat hij goed kan gaan voetballen.

   2. Charka53

    Ja De seijs , Veltman is echt niet in vorm en als Bosz toch wisselt laat hem dan De Boer in het doel zetten die zenuwpees van Onana steekt heel de verdediging aan met z’n gestuiter . Maar Bosz heeft wel een punt dat er van alles wordt gemaakt als er wordt gewisseld.

    1. Litmanen

     Als iedereen hier nu roept dat Veltman er niks van bakt, dan heeft dat alleen te maken dat die mensen allemaal fan zijn van Tete. Veltman speelde een heel redelijke wedstrijd en kreeg in diverse kranten een voldoende.
     Ziyech speelde matig en Traore zelfs slecht. Die laatste loopt constant het middenveld op om de bal te halen. In plaats van die van het veld te halen en Riedewald ( was tegen Heracles op zes volledig overbodig) dan had Bosz Ghazi en Dolberg tegelijk kunnen brengen met Ziyech op de plek van Riedewald.
     Ik ben er van overtuigd dat je het hele zwakke Heracles helemaal gek had gespeeld in het laatste half uur.

     1. De seijs

      Het gaat niet over een wedstrijd litmanen! Het gaat over een hele reeks! En dat is gewoon HEEL SLECHT Van die Veltman! !!!!!!

     2. De seijs

      oh oké ik dacht dat je op de man speelde. Maar het gaat toch om de reactie. Maar oké ik snap het nu.?

     3. Charka53

      Nee hoor ik geef alleen een reactie op het gene wat ik zie of leest , puur mijn mening en die zal ook niet het zelfde zijn als bij iemand anders , maar dat maakt het zo leuk toch.

     4. Litmanen

      Charka, als je het eens bent met Seijs zegt dat genoeg. Veltman heeft 1 zwakke wedstrijd gespeeld, voor de rest presteert hij prima.
      Gek genoeg zeggen de analisten dat allemaal en heeft Veltman het hier altijd gedaan. Kijk eens de wedstrijden terug en zie dan dat hij een betrouwbare verdediger is met een prachtige pass in zijn benen. Tete weet jammer genoeg niet wat dat laatste is.

   3. jojocoolio

    Iedereen kan gewisseld worden… Maar een trainer moet de poppetjes wel op de goeie plek zetten…

  2. Geroldkohlen

   hopelijk leest Bosz de aantal stemmen ook! van de 341 stemmen, stemde 332 mensen (97%) ,dat Ziyech naar het middenveld moet en hoort!

 1. KBouter

  Zo te zien was Bosz een beetje boos toen Ziyech vrijer ging spelen vanaf rechts. Dus er is toch wel iets…

  1. BobbyHaarms

   Eens. Zodra Ziyech zijn positie verliet begon Bosz te schuimbekken. Als ie dat nou ook eens doet als Gudelj een vrije trap of een hoekschop keer op keer de tribunes injaagt..maar dan hoor je hem niet.

 2. dickst14

  Zet hem nou maar gewoon op het middenveld en klaar. Ben bang dat Bosz dat alleen al niet doet omdat hij zo koppig is.

 3. VanDattem

  Wat Bosz vermoedt klopt. We zoeken een team, dat effectief en met passie speelt. Mee doet voor prijzen. En dat is er niet.

  1. HURBIE

   Alle spelers voetballen onzeker ,de één na de ander loopt te blunderen zijn niet hunzelf
   Laten we Bosz maar eens wisselen ,en verrot schelden in de kleedkamer ten aanzien van iedereen

 4. Iceman

  Nou Bosz er is wel degelijk iets aan de hand daarom zoekt men iets. Gebruik Ziyech zoals je Hem moet gebruiken haal Cerney bij de Selectie zet El-Ghazi bij de beloften, haal Nouri erbij geef Schöne wat speel tijd en wat is er met Bazoer?? Bosz is zo stront eigenwijs, en waar is Tete?? Zo kan ik wel even door gaan. Ik wel niet te hard van stapel lopen maar misschien moet die Feyenoorder maar op krassen bij ons aller Ajax, want die kakkie’s draaien als een tierrelier zou het een opzet wezen??? een Bosz die bij Ajax alles sloopt en Feyenoord wordt Landskampioen.

 5. dickst14

  Feyenoord speelt wel met 100% inzet en bezieling. Daar zouden wij op z’n minst mee moeten beginnen.

  1. Widi

   Hou toch eens op over die lui…….we moeten ons richten op onszelf. Niet op anderen. Die gaan het echt niet redden. Ze zijn nu al veel te blij.

  2. Teuntje

   Ik ben het met je eens, dickst14. Feijenoord speelt momenteel zoals ik Ajax graag had zien spelen als een team dat er vol voor gaat.
   Het doet pijn

   1. BobbyHaarms

    En het ongeluk bij die kakkies houdt natuurlijk een keer op. Op dit moment zou ik als Ajax zijnde liever even niet naar de Kuip moeten..

    1. Teuntje

     Nogmaals met pijn moet ik zeggen dat als nu Feijenoord – Ajax zou worden gespeeld het een drama zou worden. Voor ons dan welteverstaan….

     1. BobbyHaarms

      Helaas moet ik je helemaal gelijk geven Teuntje. Op dit moment ogen die kakkies zeer stabiel en ze winnen en winnen maar. Van die 7 nederlagen op rij afgelopen seizoen hebben ze ongetwijfeld geleerd. Nu een feyenoord-Ajax spelen kon nog wel eens een ontluisterende uitslag geven..

 6. Bert62

  Dat krijg je ervan als je hem niet op de plaats zet waar hij het beste tot zijn recht komt mijnheer Bosz!!!

 7. Michel6172

  Typisch Peter, is er wat aan de hand, is het volgens hem niet, is er niets aan de hand, dan is er volgens hem heel wat aan de hand.
  Face the fucking reality Peter, Ajax is niet blind!!!!

 8. f-side64

  waarom wissel je gudelj dan niet die is ook dramatisch petertje en dan heb ik het nog niet eens over je afrikaanse toyboy traore dus ff dimme blinde EX kakkerlak.

 9. ajaxpers

  Echt hopeloos met deze professor pb. Snapt hij nou echt niet dat hij met zijn wanbeleid een heleboel zeer getalenteerde spelers van Ajax aan het verneuken is. Denk aan Zitech, Tete, Bazoer, Vd Beek etc.

 10. EugAjax

  Bosz heeft zondag juist gehandeld. Ziyech speelde een slechte wedstrijd en dan word je bij Ajax gewisseld heel normaal. Mbt evt verkeerde positie? Ziyech is op dit moment veel balverlies aan het lijden. Hij moet dus balvaster worden. Indien dat nog niet lukt lijkt het me heel logisch dat hij op een plek speelt waar balverlies iets minder erg is. En of je nou rechtsbuiten staat, wel of niet in vrije rol, of op middenveld een bal naar een medespeler spelen moet op elke positie lukken. Maar no worries Ziyech komt er wel als hij zelfkritisch blijft, en zondag was hij dat enigszins.

 11. Widi

  Als al onze spelers die veel balverlies lijden rechtbuiten moeten gaan spelen, krijgen we wel heel veel rechtsbuitens.

 12. Jeroen68

  De supporters zoeken ook iets wat er nu niet is kakkerlak ! En dat is goed voetbal. Haal Gudelj er maar uit en zet Ziyech op het middenveld. En haal alsjeblieft Veltman en Viergever, die zijn al jaren middelmatig of net voldoende.

 13. KBouter

  Bosz kan morgen testen tegen Willem2. Nouri speelt naar alle waarschijnlijkheid basis en kan zich zo mooi in de kijker spelen.

  1. Indojood

   Mooi, ik ben er morgen bij, kan ik het eens goed bekijken. Zijn debuut had vorig jaar al plaats moeten vinden.

 14. KBouter

  Misschien morgen wel een middenveld met Ziyech-Nouri- Riedewald. Al Ghazi misschien weer een kans vanaf rechts? Of een 3-4-3 Met Nouri- Ziyech- Riedewald – ..vul maar in..Frenkie de Jong/ Schone/ of Sinkgraven?

 15. EugAjax

  Onvoorstelbaar dat Ajax nu al jaren achter elkaar de beker niet serieus neemt. Nu hoor ik dat ze weer veel spelers rust gaan geven, alsof het al zo lekker loopt met automatisme. Positieve is dat Ziyech mss nu wel op middenveld gaat spelen en of Nouri. En dan maar hopen dat we ronde verder komen. Ach velen zullen het al goed genoeg vinden als ze goed spelen ……

  1. KBouter

   Eug…Ja IK. Wanneer ik een zeer vlammend Ajax zie en weer het ouderwetse opjagen, storen en mooi aanvallend voetbal…en we lopen onterecht tegen een counter of een penalty aan, heb ik meer vrede mee, dan weer een zaadwedstrijd waarvan je niets geen Ajax systeem in herkent. Dan maar weer uit de beker, maar dan hebben we wat om voort te borduren.

   1. EugAjax

    Als je uitgeschakeld bent heb je niks meer om op voort te borduren, we hebben het hier over topsport dus winnen staat voorop, ontwikkeling ook en alles liefst en dan ook echt het liefst met mooi voetbal. Maar continue wisselen van elftal gaat die ontwikkeling niet helpen. Laten we hopen dat ik ongelijk heb en Ajax pannen van dak speelt EN wint.

    1. KBouter

     Volgens mij is dit de eerste keer dat hij zo wissels en er jeugdspeler bijhaald. Juist dat is goed voor de ontwikkeling, spelen in de beker competitie.

     1. EugAjax

      Klopt in essentie Kbouter maar in mijn optiek moet dat niet overdreven worden. 1 of 2 veranderingen ok maar nu dreigt het naar half elftal te neigen. Dat vind ik echt teveel. Maar goed het is Willem Ii dus het moet nog steeds kunnen maar blijft spelen met vuur en beker geeft recht op rechtstreekse plaatsing EL, mocht CL weer niet lukken

     2. KBouter

      Dat gebeurd overal, zelfs in de CL . Maar dat Veltman rust krijgt snap ik eigenlijk niet…juist hij heeft speelminuten nodig om weer een beetje in zijn oude niveau te komen.

 16. Indojood

  Peter, laat je niet gek maken door al die supporters hier….die lullen ook maar mee met de media en de waan van de dag…. ?

 17. Kingerwin

  Peter! Ziyech had bij Twente ook al veel balverlies, dat zit nou eenmaal in zijn spel. Laat hem dat nou gewoon doen! Van de 10 passes gaan er misschien 6 fout, 2 redelijk maar die andere 2 zorgen voor direct gevaar voor doel van tegenstander. Dat heb ik liever dan een speler die 10x breed speelt waarvan slechts 1x fout. Dan is het vaak direct gevaarlijk voor onze goal

 18. JohnDoe77

  Bosz is een zak dat hij het niet begrijpt! Gozer is nieuw en gehaald voor dik geld. En Bosz plant hem op de verkeerde positie en gaat dan los op hem. Laten we volgende wedstrijd Bosz eens in de bus laten zitten, kijken of hij dst oke vijdt. Mafketel…

 19. Mauheb

  Nare man, zoals verwacht met de aanstelling van deze nare en vreemde man!!! Ziyech speelt al een paar jaar TOP! “Op het middenveld” wat doet dit kakkerlakje???? Pfffff ……nare man

Reageren is niet mogelijk.