There are no ads, please add some


Blind nodigt Veltman, Klaassen en Tete uit voor voorselectie Oranje

1009oranjeajax

Bondscoach Danny Blind heeft Joël Veltman, Davy Klaassen en Kenny Tete opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal dat op 7 en 10 oktober de WK-kwalificatieduels afwerkt tegen Wit Rusland en Frankrijk. De definitieve selectie wordt op vrijdag 30 september bekendgemaakt door Blind.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

37 reacties

 1. In memory of Johan Cruijff

  Als je nu Tete gaat uitnodigen kan je Bazoer ook wel vragen. Als ik bondscoach van Duitsland zou zijn zou ik ook Westermann oproepen. Die Blind toch, raakt het spoor echt bijster nu.

  1. Litmanen

   Ik ben het een keer helemaal met je eens. Vraag me af hoe lang die martelgang in Zeist nog duurt.

 2. De seijs

  Hij kan uitnodigen wie hij maar wil. Maar het blijft waardeloos dat Nederlands elftal. We hebben geen toppers meer we hebben alleen nog maar kleuters. En die leiden we zelf op. Want daar zijn we zo goed in!

  1. De seijs

   En welke trainer we ook neer zetten bij het Nederlands elftal, het wordt niet beter. Alleen van Gaal zou het iets beter doen met deze generatie. Maar het blijft klote!

 3. BobbyHaarms

  Het worden er steeds minder, nog maar 3 spelers in de voorselectie. Wel top voor Tete trouwens dat hij erbij zit! Maar Veltman? Sorry, maar die is er volgens mij alleen nog maar bij omdat ie vrij goed bij het huidige bedenkelijke niveau van Oranje past.

  1. Litmanen

   Bobby, het is belachelijk dat hij iemand uitnodigt die al weken op de bank zit bij een club die niet eens meer hoort bij de Europese subtop.
   Veltman speelde zondag zeker niet slecht en Tete mag niet eens meer warmlopen.

   1. BobbyHaarms

    Dat klopt Litmanen, het hele selectiebeleid van Blind gaat nergens over. Maar juist daarom is het voor Tete persoonlijk leuk dat hij er toch bij zit, bij gebrek aan speeltijd bij Ajax. Acht hem zelfs als bankzitter hoger dan menig andere speler die voor Oranje geselecteerd wordt.

    1. Remco425

     Hij heeft ook niet zoveel keus. De meesten die op het WK speelden en 3e zijn geworden spelen niet bij hun club. Het verjongen door Van Gaal in de periode 2012-2014 is nagenoeg voor niets geweest door verkeerde carriere keuzes van veel spelers.

     1. BobbyHaarms

      En daarom is het zo belangrijk voor jonge spelers als Bazoer en Tete om niet in de waan van de dag mee te gaan Remco! Het gevaar bestaat nu dat deze spelers door de teleurstelling (omdat ze niet spelen) vatbaarder zijn voor aanbiedingen van buitenlandse clubs. Hoe gaat het met Memphis? Kishna? En hoe ging het met Siem? Voorbeelden te over, en gaan ze dan is een oproep voor Oranje snel afgelopen.

      Spelers gaan veel te snel weg, vaak al na 1 goed seizoen. In het buitenland zijn deze spelers slechts handelswaar én gewoon 1 van de vele selectiespelers bij hun nieuwe club. Ze staan stil in hun ontwikkeling en dit werkt door in Oranje. Je houdt grauwe middenmoot over en spelers die amper weerstand hebben opgebouwd. Zie hier de teloorgang van Oranje..

     2. Indojood

      Ik erger me aan de kritiek richting Bazoer. Hij gaf eind augustus aan te willen blijven vechten en hij wil slagen en kampioen worden. Hij heeft het nu zwaar. Aan Ajax om dit talent te helpen om de weg naar boven weer te vinden.

     3. BobbyHaarms

      Bosz heeft aangegeven dat ze Bazoer hiermee gaan helpen en ik ga er vanuit dat dit geen loze belofte is. Die jongen heeft zoveel talent en heeft zoveel gespeeld! Het kon natuurlijk niet uitblijven dat hij vroeg of laat een terugval zou krijgen. Komt er vanzelf weer bovenop, maar belangrijk is dat Ajax aangeeft vertrouwen in hem te hebben voordat hij straks alsnog besluit om weg te willen..

  2. KBouter

   Ik denk dat Veltman erbij zit, omdat hij op de rechtback positie kan, en centraal. Dat Tete erbij zit is al helemaal vreemd, een reserve speler uit vorm. Waar blijft Blind nu met zijn afspraken om geen reserve spelers op te roepen,?

 4. Charka53

  Blind doet zijn best maar dat is niet genoeg voor dat niveau , en hij bewijst het weer om Veltman op te roepen.

 5. Indojood

  Wat een reacties, dit is toch geen verrassing. Scholletje heeft gefaald op alle functies die hij heeft bekleed na zijn carrière als voetballer.

 6. In memory of Johan Cruijff

  Shit, wilde net gaan eten wordt die ……… naam weer genoemd als oplossing. Gatver.

 7. Mauheb

  Veltman??????? Hahahahahahahahah tis toch lachwekkend dit, ik gaf Blind nog steeds het voordeel van de twijfl, maar om Veltman nu “weer” op te roepen is toch echt niet geloven

 8. JohnDoe77

  Leuk voor die mannen! Maar wat slecht dat ze destijds niet even een bakkie met Hakim hebben gedaan. Die had net als bij Ajax (mits PB wakker wordt en hem op de juiste plek zet) het verschil kunnen maken!

Reageren is niet mogelijk.