There are no ads, please add some


‘AS Roma toont opnieuw belangstelling in ‘bankzitter’ Bazoer’

0828goahead-ajax_bazoer_elghazi_tete

AS Roma toonde in mei belangstelling voor Riechedly Bazoer maar de speler liet weten nog niks te voelen voor een overstap naar de Italiaanse Serie A en wil eerst slagen bij Ajax. Enkele maanden later kan die beslissing van Bazoer plots veranderen want de middenvelder zit onder de nieuwe trainer Peter Bosz meer op de bank dan hij minuten maakt in het eerste elftal. Het Italiaanse medium Calciomercato laat weten dat AS Roma opnieuw belangstelling toont in Bazoer en dat men de ontwikkelingen rondom de speler nog steeds op de voet volgt. Bazoer moet momenteel Klaassen, Gudelj en Riedewald voor zich dulden en mocht Bosz alsnog beslissen om aankoop Ziyech ook een plek te geven op het middenveld dan lijkt een vertrek van Bazoer een logische stap voor de jeugdige middenvelder.

Bron: Calciomercato

 


Gerelateerde posts

60 reacties

  1. De seijs

   Geloof niet dat bazoer terug komt op het middenveld. Bosz weet zich nu al geen raad met ziyech. Bosz en ajax weten het gewoon niet meer.

   1. Litmanen

    Cashen. Bazoer heeft volgens mij niet de mentaliteit om voor zijn plek te vechten.
    Gezien de spelers die ook op hun kans wachten en wel hun mond dichthouden en vechten lijkt het mij handig om hem goed te verkopen.
    Laat hij maar eens goed gaan kijken naar Sinkgraven. Al een jaar vecht hij zich een weg terug en laat op de training elke dag zien dat hij heel dicht bij het eerste zit.
    De mensen die het niet met me eens moeten maar eens naar de training gaan kijken. Zoek de verschillen!

    1. Ajax nr 1

     Alleen de prijs Is nu anders.Als Bazoer zijn vorm nu zou hebben vindt ik hem nog niet goed genoeg voor Ajax in Europa. Talent jazeker maar ook volgens mij te vroeg gebracht en teveel van gevraagd om Ajax te dragen. Verdedigend ook te weinig gebracht en veel te langzaam in de omschakeling. Bazoer doe je ding en ga eens aan het werk heel hard aan het werk.

     1. creutz1977

      als hij zijn vorm heeft niet goed genoeg voor Europa? ben je hard op je hoofd gevallen??? toen bazoer zijn vorm had…zat heel Europa achter hem aan!!! Dat zijn zij waarschijnlijk ook achterlijk??? een bazoer in vorm die speelt iedereen van het middenveld af… Alleen is hij nog jong… gaat met vallen en opstaan… hoop dat hij lekker bij ajax blijft… strijd aangaan

     2. Ajax nr 1

      Ik denk dat jij je hoofd harder heeft gestoten dan ik creutz. Bazoer gaat het in deze vorm en met deze mentaliteit zeker niet redden zelfs bij Ajax niet. Bazoer zal heel hard moeten gaan werken heel hard zelfs.De Europese clubs staan in de rij voor Bazoer zeg jij. Ik kan je nu vertellen dat die rij al voor 2/3 geslonken Is want Bazoer laat zich nu niet zo goed van zijn goede kant zien hoor.

     3. creutz1977

      beter lezen!!! toen Bazoer WEL zijn vorm had zat heel Europa achter hem aan! en wie zegt dat Bazoer niet zijn best doet? weet je wat het is… Die jongen is uit vorm en hij kan meteen vertrekken… Hoe simpel is dat… Dat ajax hem al graag had willen wegwerken vind ik al diep triest…. Omdat ziyech kwam… Hij is nog erg jong… ajax moet investeren in zijn echte talenten en niet laten verzuipen! en dat geldt ook voor veel supporters… Nu jij weer

     4. Ajax nr 1

      Bazoer hoef van mij helemaal niet weg. Het Is alleen zo dat Bazoer en menig mens hier denken dat Bazoer God Is op het ogenblik. Als nou iedereen bij Ajax even naar zichzelf kijk en aan het echte werk gaat komt het weer goed. Zelfs met Bazoer. Goed lezen hé creutz 😉

     5. Ajax nr 1

      En creutz je heeft helemaal gelijk als je over de begeleiding over de jongere spelers gaat. Want dat Is brandhout want daar heeft Ajax de mensen niet voor. Om alles in goede banen te leiden.

     6. creutz1977

      hoe zou jij je voelen Ajax nr1… Je bent een jong ventje.. draait een aardig tot goed seizoen…. heel Europa wil je hebben… Je raakt geblesseerd…. Uit vorm… Ziyech komt en het wordt overduidelijk dat ajax je het liefst snel verkoopt… Dat doet wat met zo’n jonge gast! grote talenten moet je koesteren!! en vooral begeleiden en helpen… zeker als het wat minder gaat… vind het zeer kwalijk hoe ze met die jongen omgaan…. Ze hebben het altijd we gaan voor onze jeugd maar ondertussen laten ze hem donderen als een baksteen…. Ik zou dan ook niet met een lach op mijn gezicht rondlopen met de gedachten dat ajax hem ff snel wilden lozen omdat hij een mindere periode heeft. wat verdomde logisch is!! vind dat ajax daar zwaar tekort in schiet..

     7. Litmanen

      Ga nou eens bij de training kijken. Tete, Ghazi en Bazoer zijn jongens die in hun trots zijn gepakt en dat stralen ze elke dag uit.
      Bazoer is een jongen met veel talent, maar tactisch erg zwak. Of hij dat nog leert is de vraag want ik neem aan dat hij in de jeugd toch ook zijn man niet steeds mocht laten lopen.

     8. creutz1977

      niet mee eens… Hij is op alle fronten het grootste TALENT.. Die Nederland heeft lopen op het middenveld… het is niet voor niks dat heel Europa hem op de korrel hadden! vergeet niet dat ventje is piep jong… En dat is inherent aan wisselvalligheid… na zijn blessure heeft hij het zwaar, maar krijgt weinig begeleiding en vertrouwen terug van de club….zie mijn toelichting hierboven…. Dus ben het totaal niet met je eens!! het is ook hoe begeleid je je grootste talenten… Daar schiet ajax zwaar tekort

     9. Litmanen

      Creutz, Ajax is de slechtste begeleider van jeugdspelers, zeker de buitenlandse. Daar heb je dus helemaal gelijk in. Maar als Bazoer gewisseld wordt dan doet hij alsof Messi gewisseld wordt. Dat zit dus in die jongen en niet in de begeleiding.

     10. Remco425

      Welke mentaliteit dicht jij hem toe Ajax nr 1? Dezelfde als die Bazoer laat zien of die van die onzin verhalen uit de media?

   1. De seijs

    Ja woody dat zou heel mooi zijn. Maar hij zal dan toch eerst moeten spelen een jaar of 2. En waar en voor wie. Denk dat ziyech als eerste komt voor het middenveld.

   2. Litmanen

    Verkassen naar Barca? Daar kijken ze eerst wel even wat voor mentaliteit een speler heeft. Ik hoop dat hij licht gaat zien maar momenteel zie ik geen verbetering.
    Zolang hij zijn tegenstander per wedstrijd drie tot vier keer uit het oog verliest kan hij niet bij Bayern of Barca spelen.

    1. Remco425

     Ook aan jou de vraag Litmanen. Welke mentaliteit dicht jij hem toe? De mentaliteit die hij zelf uitdraagt of die van die onzin verhalen uit de media?

     1. Remco425

      Het grappige is, de media komt met een verhaal, dat wordt door bijna iedereen geloofd, zelfs als iedereen weet dat de media een hoop verzint om te verkopen, dan spreekt de Ajacied, in dit geval Bazoer, dat tegen, en dan toch geloven de meesten liever die onbetrouwbare media dan een eigen Ajacied. En dat noemt zich supporters…

     2. Indojood

      Bazoer heeft inderdaad aangegeven dat er belangstelling was maar dat hij wilde blijven en dat heeft hij ook gedaan, net zoals El Ghazi. Deze jongens hebben het nu zwaar maar willen vechten en slagen bij Ajax. Prima mentaliteit!

 1. Hallo1000

  Het was goed om Bazoer paar wedstrijdjes te passeren, maar tribune? Kom op hij mag wel wat meer spelen hoor, als je ziet hoe gudelj klaassen speelde… behalve hun goals voegen ze niks toe. Gudelj is dan tenminste nog fysiek en pakt wat ballen af. Maar klaassen het enige wat die doet is scoren. Kan je hem nog beter in de spits zetten…..
  onana
  Tete sanchez Viergever Dijks
  Bazoer
  Ziyech gudelj
  Traore Klaassen Younes

  1. BobbyHaarms

   Laat Gudelj dan af en toe maar banken en laat Bazoer terugkomen op zijn oude niveau door hem al af en toe in te laten vallen. Hoe je het ook wendt of keert het is en blijft een toptalent die tijd nodig heeft. Riedewald een linie terug, Ziyech uiteraard op het middenveld (zo’n speler zet je als eerste op het wedstrijdformulier) en Tete graag terug als rechtsback. De enige verdediger (nu samen met Sánchez) die zijn man daadwerkelijk uitschakelt.

   Op deze manier kruipt er negativisme in de ploeg en zit je met ontevreden (basis)spelers. Vroeg of laat barst dan de bom en zijn ze daadwerkelijk vertrokken naar clubs waar ze eigenlijk niks te zoeken hebben.

  2. kevinelswijk

   Klaassen moet niet in de spits! Hij is iemand die vanuit het middenveld daar moet komen ipv er al staan!

   dat hebben we al gezien onder Frank de Boer haha

   verder goede opstelling !
   ik zou alleen Klaassen dan met Ziyech aanvallend zetten, Dolberg in de spits zetten en Gudelj controlerend 😉

 2. Jimmy1971

  Ik zou Sinkgraven een zonnebank kuurtje geven , en hem als Bazoer aan Roma verkopen ..
  Hebben ze vast niet door , ?

 3. Wembley71

  Dank je wel Bosz voor het verkwanselen van ons talent en dus kapitaal. De volgende zal Tete wel zijn.

 4. nick-afca95

  Wat dacht je er van om iedereen weer op hun eigen positie te zetten, includief Riedewald waardoor er een plek vrij komt op 6 waar Gudelj en Bazoer kunnen concureren. De twee aanvallende middenvelders zijn dan Klaassen en Ziyech. En de verdediging weer neerzeten zoaks afgelopen jaar? We kregen toen bijzonder weinig goals tegen, waarom zou je dat dan veranderen?

  1. HURBIE

   Dat wil iedereen graag want je kan mij niet wijsmaken dat jongens die vorig seizoen geweldig speelde ,er nu niets meer van kunnen
   De onzekerheid straalt van die gasten hun kop af
   Oorzaak Bosz kabouter

 5. Widi

  Tranfermarkt gaat pas in januari open. Laten we rustig blijven. Tegen die tijd speelt hij wel hoor.

 6. JohnDoe77

  Lijkt mij veel logischer dat andere mensen op het middenveld weg gaan. Maar dan is de voorwaarde wel dat hij in vorm moet zijn en dat is hij al maanden niet meer! Dus tot die tijd; weglopen kan altijd nog… Niet mokken, hard trainen en laten zien dat je in de basis hoort te staan! En natuurlijk moet Ziyech op het middenveld! Dat heeft iedereen door, behalve de man die het bepaalt!

 7. Dagrump

  Ik zou het echt zonde vinden als ie weg zou gaan!! Hij vind zijn vorm wel weer terug ! Zie liever gudelj vertrekken !

 8. Michel6172

  Tis allemaal maar niks, al dat onzekere doet niemand ten goede. Tis toch te gek voor woorden dat Ajax met zulke talenten die er rond lopen meneer Bosz er geen raad mee weet. Ik snap dat zommigen zeggen dat hij de tijd moet krijgen, maar iets van zijn genoemde systeem moet toch al wel iets van te zien zijn. Het is gewoon een zooitje bij elkaar zo. Het ergste is dat de spelers de volle laag krijgen terwijl er maar één iemand daar de schuldige van is. Hij kwam in het beeld met woorden,mwij gaan een heel ander Ajax zien, nou idd meneer Bosz, dat heb je zeker voor elkaar gekregen. Je brengt onrust in het veld en bij de supporters. Aan de tand voelen deze beter weter!!!!!

 9. AFCA my World

  Je zou er ook eens voor kunnen kiezen met een viermans middenveld te spelen,en 2 spelers op de flanken,dan kunnen klaassen en ziyech optrekken als het nodig is, en bestrijkt bazour de linkerkant wat meer,met alleen maar bankzitten word hij ook niet beter !!! ⚽️

  1. Remco425

   Dat is jaren geleden al ingezet. Hij probeert nu te repareren, maar dat doe je niet in een paar maanden. Echt, 5 jaar lang heeft iedereen lopen zeiken op het spel, denk ja dat dat direct veranderd is, met een knip in je vingers? Nu zit er een nieuwe trainer die het rigoreus veranderd, zoals we allemaal wilden, maar vallen de resultaten ff tegen en krijgt Bosz na 3 maanden al de zwarte piet, terwijl er dus jaren wanbeleid is gevoerd. Vind je dat reeel? Wil je weer terug naar de saaie overwinningen? Lekker de 0 houden en veel tikkies breed en terug? Want daar hoorde ik de afgelopen 5 jaar lang welgeteld niemand positief over. Vrijwel iedereen wilde liever mooi spel en dan maar eens geen kampioen. Hoeveel waren die woorden waard. We kunnen het nu van velen lezen…

   1. Indojood

    Had het niet beter kunnen verwoorden. Bosz moet gewoon doorpakken en niet FdB 2.0 gaan worden. Want ik ben wel bang dat dit gaat gebeuren met uitspraken als vastigheid inbrengen en winnen als medicijn.

 10. Mauheb

  Als we nu eens beginnen om Dr.Prof P. Bosz op z’n plek te zetten!!…… Die verkwanselt echt ons talent!

Reageren is niet mogelijk.