There are no ads, please add some


Kale en Kokkie: Ziyech hoort daar niet, het Oude Logo en Kokkie wil niet koken (Incl video)

0912kaleenkokkie

Het is maandag dus tijd voor een nieuwe Klote, Klasse en Kan Beter. Kale en Kokkie geven hun expertise over de wedstrijden tegen Panathinaikos (1-2) en Heracles (0-2). Ook hebben zij een duidelijke mening over Ziyech zijn positie.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

21 reacties

   1. creutz1977

    idd hij is een creatieve MIDDENVELDER,…. Die perfect het spelletje kan lezen en verdelen… zet hem dan ook daar waar een speler van zijn caliber tot zijn recht komt! heel de wereld ziet dat!!! Maar dat is weer de koppigheid van een trainer… Niet snel zijn keuze durven aanpassen ivm mogelijk gezichtsverlies… En ook dat passieve spel! was eerst 5 seconden regel… aantal spelers lopen te huilen dat ze het zwaar vinden?!?!? en niet aankunnen…. Wat doet Bosz die gaat daarin mee… Dus weer dat trage stroperige getik… Bosz moet ballen tonen en de spelers die niet mee kunnen eruit halen!!

  1. BobbyHaarms

   Ze halen de punten aan die leven onder vele supporters maar waar geen f*ck mee wordt gedaan door Ajax. Supportershome, logo…maar er gebeurt helemaal niets bij Ajax. Koorknaapjes op de tribunes is schijnbaar veel belangrijker vandaag de dag dan een mooi home voor ons supporters. Mis echt de gezelligheid van lekker een potje bier met gelijkgestemden met uitzicht op het trainingsveld.

    1. BobbyHaarms

     Ze zouden eens wat vaker hun oren bij de supporters moeten leggen Vak411. Maar ja, dat kost natuurlijk geld en dat heeft Ajax niet, althans niet voor de wensen van de supporters..

 1. Michel6172

  Er is maar ėėn persoon die ze aan de tand moeten voelen, en dat is Professor Peter Bosz. Hier wordt het ook weer eens duidelijk verwoord door Kokkie.

 2. Charka53

  Ja Bosz gaat niet zijn oren laten hangen naar de supporters dat is zijn eer te na, maar hij moet wel beseffen dat hij een grote club als Ajax naar boven moet leiden en zijn trots opzij moet zetten en maar eens moet nadenken over de signalen die over al vandaan komen en ergens op slaan.

 3. Yarive

  Die kerels weten verdomme ook altijd de spijker exact op z’n kop te meppen hè, blijven toch echt gouden gozers!

 4. paulvos

  Nou als zij vinden dus net als iedereen incl. ME ,dat wanneer Ziyech daar blijft spelen, ze hem net zo goed niet hadden hoefen kopen. BOSZ WEES EENS NIET ZO EIGENWIJS.

Reageren is niet mogelijk.