There are no ads, please add some


Ajax onder 19 boekt derde overwinning op rij; Hattrick Sierhuis

0805kaj_sierhuis

Ajax onder 19 heeft ook de derde competitiewedstrijd van het seizoen weten te winnen. Op De Toekomst werd het 4-1 voor de A-junioren tegen Roda JC. Kaj Sierhuis (foto) zorgde voor een onvervalste hattrick, door voor rust de 1-0, 2-0 en 3-0 op zijn naam te zetten. In de tweede helft zorgde invaller Martijn Kaars voor de vierde Ajax-treffer.

Opstelling Ajax onder 19: Plomper; Bakboord, Doekhi, Struijk, Bakker; D. De Wit, Boultam, Matusiwa; Nunnely, Sierhuis, Lang


Gerelateerde posts

13 reacties

  1. SPHAFCA

    Misschien ook niet geheel objectief, ben een groot fan van onze Schone haha. Misschien ook wel even goed om spelers die normaal gesproken altijd spelen even op de bank te laten. Als we doorgaan hoe we nu spelen zie ik een kut seizoen tegemoet.

    1. SPHAFCA

      Oke dit was mn eigen fout, typte hem over om te kopieren maar drukte perongeluk op verzenden ? misschien het bier even laten staan

Reageren is niet mogelijk.