There are no ads, please add some


Opstelling Panathinaikos – Ajax

0915vermoedelijke-opstelling

Vanavond om 21:05 uur neemt Ajax het op tegen Panathinaikos in de Europa League. Peter Bosz heeft dezelfde spelers mee naar Griekenland genomen die ook tegen Vitesse aanwezig waren. Dit betekent dus dat Donny van de Beek en Tim Krul de wedstrijd vanuit hun eigen bank kunnen zien en het heeft er alle schijn van dat Bertrand Traoré fit genoeg is om mee te doen. Er staat Ajax een pittige wedstrijd te wachten want de Grieken krijgen niet vaak een doelpunt tegen maar onmogelijk om te winnen is het niet. Op 10 juli 2015 won Ajax nog van Panathinaikos maar dat was een thuiswedstrijd.

Opstelling Ajax: Onana; Veltman, Sánchez, Viergever, Dijks; Riedewald, Klaassen, Gudelj; Ziyech, Traoré, Younes;
Wissels: Boer, Tete, Westermann, Sinkgraven, Schöne, El Ghazi, Dolberg.

Opstelling Panathinaikos: Steele, Moledo, Ivanov, Koutroubis, Mesto, Hult, Zeca, Wakaso, Ledesma, Lod, Berg.
Wissels: Kotsolis, Samba, Leto, Villafanez, Rinaldi, M’Poku, Coulibaly.


Gerelateerde posts

243 reacties

 1. Geroldkohlen

  dit is dus de reden waarom Ziyech niet op de flanken hoort , maar op het middenveld! godverdomme! het voetbal is ook echt van een laag niveau! pfff

 2. Geroldkohlen

  tjonge jonge zoveel ruimte en niet afmaken! sinkgraven had je beter op de bank kunnen laten, met zoveel ruimte had Bosz el ghazi moeten brengen!

 3. Ajax nr 1

  Top weer 3 punten in de pocket. Gefeliciteerd mannen en Peter tactiek Is prima.;-)) op naar de volgende wedstrijd

 4. Ajax1958

  Was was dit slecht zeg. Maargoed , gewoon bij de volgende wedstrijd weer 5-0 voor Ajax lopen brallen in topic.

 5. In memory of Johan Cruijff

  Ik lees het woord prima. Nergens maar dan ook nergens mag Ajax dit woord nu gebruiken. Ook niet voor het resultaat. Het was simpelweg een schande en dan heb ik nog alleen de tweede helft gezien.

 6. ajaxpers

  De maat is vol met deze trainer. Dit spel is schandalig. De opstelling klopt niet en er is totaal geen passie in het spel. Met alle respect maar er is geen chemie tussen deze trainer en Ajax. Ongeloofelijk

    1. Ajax nr 1

     Steun je club zeg jij toch tegen de anderen. Begin er eens mee Imojc. Ga ook bij dat boottochtje door de grachten staan. En het liefst bij mij in de buurt zodat ik je een duwtje kan geven 😉 lachen met jou joh. Nogmaals een prima resultaat 3 punten binnen. Het voetbal komt vanzelf al Is het niet best. Maar we spelen nu naar de kwaliteiten die we hebben. De kwaliteiten die we hebben Is niet genoeg om het voetbal te spelen wat we willen zien dat Is duidelijk. Steun je team zolang de bobo’s er blijven zitten. De bobo’s zijn verantwoordelijk voor het samenstellen en aan trekken van spelers. Peter moet roeien met de riemen die hij nu heeft en hij zal straks heus wel zien wat wel en niet kan. Ps ik ben wel blij dat we gewonnen hebben. Niets mis mee als echte Ajacied

     1. In memory of Johan Cruijff

      Goh, dan ben ik geen echte Ajacied. Altijd apart. Waar staat dat ik mijn club niet steun. Mag je niet zeggen dat het zwaar kut was gisteren. Gewoon lekker blij zijn? Sorry, ik ben supporter van Ajax geworden door het voetbal wat ze kunnen en behoren te spelen. Als er met grote regelmaat passes van twee meter niet aankomen of gewoon over de zijlijn gaan en ik zie complete paniek in verdedigende situaties etc etc. dan zeg ik dat. Jij mag schrijven dat het een prima resultaat is, ik mag schrijven dat ik dat bullshit vind. Niks mis mee.

     2. Indojood

      Vorig seizoen was de (terechte) kritiek van jou richting FdB niet van de lucht, nu gebeurt hetzelfde en is het roeien met de riemen die Bosz heeft.

     3. Ajax nr 1

      FdB kwam toen als trainer en toen was er een veel beter elftal als nu Indojood. In al die jaren dat FdB trainer Is geweest Is gehele selectie verder afgebroken.Er Is niet meer geïnvesteerd in de selectie.Het meeste wat er binnen gehengeld Is waren miskopen. Nu worden spelers aangetrokken die weer miskopen zijn of nog niet echt overtuigen. Ziyech moet nog veel leren kijk maar naar gisteren. Je kan ook niet in ene een kompleet nieuw elftal neerzetten ook al zijn de financiële middelen er wel voor maar de mensen die er verstand van hebben niet.Het duurt jaren voordat je weer een goed elftal wat weer lekker in balans Is neer te zetten. Dus zou je het moeten doen met wat je nu binnen heb. Dus nogmaals deze mail selectie Is veel te jong voor het grote werk en als supporter en als club moet je blij zijn met ieder puntje. Bosz in net binnen en laat hem zijn werk doen in ieder geval tot december. Voor in december zou ik als ik Ajax was snel nog even een middenvelder en 1,2 grote verdedigers halen.En ook weer zo’n fout Is om een keeper binnen te halen die niet fit Is vanaf de eerste wedstrijd die hij kan spelen.Al met al ben ik blij met de punten die we nu op dit moment halen.

     4. Indojood

      Doet er niet toe of ze er wel of niet klaar voor zijn. Het gaat al mis tegen een Willem II. Ik wil Bosz ook nog niet afschrijven maar er zit geen enkele spelvreugde, beleving of creativiteit in dit elftal. Simpele ballen over twee meter komen niet aan, voor een Ajacied is dat onacceptabel, ongeacht of er wel of geen punten worden gehaald. In Jong Ajax zie je wel tenminste voetbal.

     5. KBouter

      Dat heeft te maken met kwaliteit, ook met kwaliteit van onze competitie te maken. Onze eigen jongens uit onze jeugdopleiding zoals Veltman en Dijks..dat niveau speelde 15 jaar geleden bij Groningen-Vitesse- RodaJC dat soort clubjes. Denk dat er in de aankomende lichting wel méér potentiële toppers zitten.

 7. Bert62

  Weer veel te traag allemaal en ongeconcentreerd en zometeen weer voor de camera je eigen domme spel toegeven en zeggen dat het beter moet. Lik mijn reet. Leer nou eens voetballen gvd

 8. In memory of Johan Cruijff

  Volgende thuiswedstrijd heb ik gelukkig wat anders te doen. Echt nu al ff rust nodig.

 9. EugAjax

  Zoals in rust voorspeld. Een betere tweede helft en je haalt de drie punten binnen. En dat is dus gebeurd. In mijn optiek zeer goede prestatie van Ajax. Je wint niet zomaar in Griekenland en Ajax doet dat nu twee keer achter elkaar en beide keren na zeer slecht begin. Het spel is niet over om naar huis te schrijven. Maar dat zal me in dit soort potjes nog even worst wezen. Fiorentina speelt ook nu 0-0 bij PAOK bijv. Iedereen en ik ook wil het liefst fantastich voetbal zien van Ajax maar dat is tegenwoordig niet altijd reeel meer. Ajax is in tweede helft niet echt meer in problemen geweest. Wat wel zorgen baart is dat wat Bosz erin wilt slijpen totaal geen patroon van te zien is. Ik had wel veel wisselvalligheid verwacht in begin maar ik zie zelfs nog geen contouren van zijn visie. Terwijl bijv Guardiola City al wel laat swingen. Kan Bosz zijn ideeen wel goed overbrengen op de spelersgroep. En hoe traint hij hierop? Dat baart me zorgen. Maar voorlopig maar even zegeningen tellen. Want zwalken doen we wel. Toch Panathinaikos – Ajax 1-2 staat toch wel lekker ??? ja ik weet scorebord journalistiek hahahaa

  1. In memory of Johan Cruijff

   EugAjax wat een dom commentaar op het woord betere te gebruiken. Het was kut.

   1. EugAjax

    Noem het dom commentaar van mij, maar als je niet inziet dat de tweede helft van Ajax beter was als de eerste heb je DOMweg geen verstand van het spelletje????.

     1. In memory of Johan Cruijff

      Dan moet die este helft echt super slecht geweest zijn. Tenminste nog ergens blij om (dat ik die helft niet gezien heb). Hoewel, had ik de eerste helft wel gezien was de tv ongetwijfeld uit gegaan. Was misschien het beste geweest.

 10. Jagger

  Mooi resultaat, maar wat ging het moeilijk en matig. Peter heeft nog een hoop werk te doen. Davy zat niet in de wedsrijd, doch Riedewald wist de bal alsnoch binnen te schieten.
  De eerste drie punten zijn binnen!

 11. In memory of Johan Cruijff

  @eugajax ik heb alleen de tweede helft gezien en die was superzwaar kut. Als de eerste helft nog slechter was dan begrijp ik niet dat jij iets positiefs kan bedenken.

  1. EugAjax

   IMOJC, positieve is dat Ajax in mijn optiek op mentaliteit wedstrijd deed keren, en de 3 punten. Rest was idd ondermaats. Spel in tweede helft was beter of zoals je wilt minder slecht dan in eerste helft.

   1. In memory of Johan Cruijff

    Denk niet dat we het eens worden hierover 🙂 Ik zag een groot mentaliteitsprobleem. Ik zag rennende voetballers zonder doel. Ik zag een keeper die verschillende leren de bal naar een verdediger gooide waar de tegenstander binnen de 1,5 meter stond. Ik zag passes compleet mislukken en over de zijlijn gaan. Ik zag een ongelooflijk slecht ingeschoten pingel. Ik zag een ongelooflijk Lucky Ajax heel onterecht winnen. Waarom onterecht omdat dit voor 0% het Ajax was wat ik voor ogen heb. Ik kan me toch niet voorstellen dat de spelers zo verziekt zijn de afhelopen jaren dat ze het niet meer snappen. Ik wijt dat aan een groot mentaliteits probleem. Zelfs al staat niet ieder poppetje op de gewenste plaats hadden ze een veel betere prestatie moeten leveren.

Reageren is niet mogelijk.