There are no ads, please add some


Babel alweer weg bij Jong Ajax en op weg naar Deportivo la Coruna

0622Ryan_Babel

Trainer Marcel Keizer van Jong Ajax heeft maar kort kunnen genieten van de aanwezigheid van Ryan Babel, die bij het team zijn conditie op peil wilde houden, nadat hij zijn contract had laten ontbinden bij Al Ain in de Emiraten. De trainer zag in Babel een uitstekende aanvulling op zijn selectie mede door zijn ervaring. Echter heeft Babel alweer afscheid genomen en is hij onderweg naar Deportivo la Coruna om daar vandaag een medische keuring te ondergaan.

Bron: Ajaxlife

Zie ook eerdere berichten:

12-09-2016: Babel mag conditie op peil houden bij Jong Ajax

01-02-2016: Babel doet open sollicitatie op Instagram

 

 


Gerelateerde posts

48 reacties

  1. Ajax nr 1

   Het Is toch geweldig dat een trainer van jong Ajax in 2 dagen heeft kunnen genieten. Babel succes man en bedankt voor de ervaring die jij heeft overgebracht in 2 dagen. Ja alle beetjes zijn welkom.

   1. vak411

    Super gezellig dat je er was Ryan.. Je zat op de tribune bij jong Ajax en bent je wezeloos geschrokken.. Het niveau is zo gruwelijk hoog dat je inzag dat je nooit minuten zou maken en dacht.. Wegwezen hier. Prima. Dit is de 2e keer dat je er maar een korte tijd was. 2 keer is scheepsrecht.. Tot ziens.

   2. Charka53

    Laat me niet lachen Ajax nr 1 ,hij was er alleen voor zichzelf om in conditie te blijven en dat gelul over een Ajax hart heb ik nou wel vaak genoeg gehoord het zijn allemaal zakken vullers .

    1. Ajax nr 1

     Jij zeg het prima Charka53. Ajaxhart bestaat niet meer. Zakkenvullers zitten er allemaal geen 1tje uitgezonderd. Hij zat er inderdaad om zijn conditie op peil te houden daar Is niets mis mee dat Is zelfs waarvoor hij bij Jong Ajax meetrainde. Hij heeft zelfs de trainer en spelers ervaring op laten doen. Dus wat Is er verkeerd aan dat je Babel bedankt hiervoor. Sorry hoor maar ik zie jouw probleem niet.

     1. Charka53

      Is geen probleem Ajax nr 1 , laten we dan maar hopen dat de trainers er wat van opgestoken hebben zoja dan was Babel zijn bezoek niet helemaal voor niets geweest.

     2. In memory of Johan Cruijff

      Het is de schuld van Babel dat Deportivo snel in beeld kwam natuurlijk. Dat had hij moeten negeren natuurlijk. Jongens als er geen probleem is wordt er wel eentje gemaakt geloof ik. Babel kwam langs en het duurde niet lang. So what er zijn geen gewonden gevallen toch?

   1. 11Younes11

    Nee joh, we hebben genoeg aanvallers nu.
    Links: Younes en Cassiera
    Spits: Traore en Dolberg
    Rechts: Ziyech en El Ghazi

   2. Widi

    Beste HURBIE HOOFDLETTER…..de afgelopen maanden heb ik hier alleen meegelezen. Sommige dingen vallen dan op. Wat bijvoorbeeld heel erg opvalt is dat veel forumleden het liefst zoveel mogelijk spelers onder contract nemen. Iedere oud Ajacied die ergens buiten de boot valt, moet gelijk worden vastgelegd, net als talloze schijnbare versterkingen. Vergeten wordt dat al deze spelers een (groot) salaris wensen. Het is erg makkelijk om als supporter, zonder dat je verantwoordelijk bent, te smijten met geld van de club. Bovendien getuigt het van weinig respect voor de spelers die nu wel onder contract staan.

    1. HURBIE

     Goed onderbouwd argument ,weet ook wel dat je niet alles naar binnen kan halen ,maar omdat AJAX nog een buitenspeler zocht kon ik me in Babel goed vinden
     HOOFDLETTERS ZIJN VOOR SLECHT HORENDE EN SLECHT ZIENDE

     WIDI

     1. Widi

      Je bent lang niet de enige hoor, die maar spelers wil blijven halen. Het was dus niet speciaal tegen jou bedoeld. Ik kan gewone letters best lezen hoor. En buitenspelers hebben we zat. Zoveel zelfs dat Vince Gino Dekker bij jong Ajax nauwelijks aan bod komt. En dat is jammer.

    2. In memory of Johan Cruijff

     Je bent niet echt nieuw qua actieve reacties hier gezien je sterretjes ๐Ÿ™‚

     1. Widi

      Ik ben niet nieuw. Alleen een tijd niet gereageerd. Ik vind het nu tijd dat sommige mensen hier nog wat meer moeten worden tegengesproken.

 1. Slingertje.

  Ook daar zal hij snel op de bank terecht gaan komen. Babel is net als v d Vaart ver over the hill alleen weten ze dat zelf nog niet.

  1. In memory of Johan Cruijff

   Ook al weten ze het zelf wel, zolang een club geld wil betalen laat je dat niet liggen toch. Al loop je met een rollator. De speler wordt gevraagd te komen hoor.

 2. Iceman

  Ja zeker want Babel eet minder Frikandelen dan onze Rafie????? Succes Babel in spanje het gaat je goed Bye Bye.

  1. Widi

   VdV is vandaag gespot in een bootje op de Prinsengracht………bij de nieuwste automatiek van Febo….

   1. In memory of Johan Cruijff

    Automatiek was helaas dicht, Westermann zit in Griekenland voor een nieuwe locatie.

 3. Jimmy1971

  Kan hem toch weinig verwijten , als je bij jong Ajax mag meetrainen of je voor de selectie van Deportivo met bijbehorend salaris wordt gevraagd !
  Hij is nog te jong en goed om contractloos te zijn ..

 4. BobbyHaarms

  Ryan, ik hoop dat je bij Deportivo een warme ontvangst krijgt. Je hebt groot gelijk om snel weer weg te gaan hier, bij Ajax worden de meeste (oud)spelers namelijk toch niet gewaardeerd door de supporters. Succes, en hopelijk zien we je nog eens terug.

  1. Widi

   Bobby toch……meestal heb je betere reacties. Babel wil ergens geld verdienen. Dat mogen wij hem niet kwalijk nemen. En jij weet wel beter dat hij naar Spanje gaat omdat hij teleurgesteld is of zou moeten zijn in Ajax.

   1. BobbyHaarms

    Dan is dit toch zijn goed recht Widi? Dat bedoel ik dus ook te zeggen. Ryan heeft meegetraind bij Jong Ajax om zijn conditie op peil te houden, niks meer of minder. Persoonlijk had ik hem best een goede optie gevonden voor de linksbuitenpositie, na/achter Younes uiteraard. Maar gezien de reacties denk ik dat hij er hoe dan ook goed aan doet om deze kans bij Deportivo te pakken, los van het geld want ja….natuurlijk krijgt hij daar meer. Denk dat dit volkomen los staat van het feit of hij wel of niet teleurgesteld zou zijn in Ajax.

 5. Sonsee

  Geen man over boord, leuk dat hij aanwezig was voor een paar dagen en succes in Spanje toegewenst.

Reageren is niet mogelijk.