There are no ads, please add some


Selectie voor duel met Panathinaikos

0912panathinaikos-ajax_logo

Ajax reist vandaag af naar Griekenland waar het donderdagavond om 21:05 uur het eerste groepsduel in de Europa League speelt tegen Panathinaikos. Trainer Peter Bosz heeft geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Vitesse. Ajax zal woensdagavond een training afwerken in het stadion van Panathinaikos.

Wedstrijdselectie:
Kenny Tete
Joël Veltman
Jairo Riedewald
Davinson Sánchez
Riechedly Bazoer
Anwar El Ghazi
Daley Sinkgraven
Bertrand Traoré
Davy Klaassen
Amin Younes
Heiko Westermann
Mateo Cassierra
Lasse Schöne
Hakim Ziyech
Andre Onana
Kasper Dolberg
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Diederik Boer
Mitchell Dijks

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

22 reacties

 1. KBouter

  As die Bazoer zo hopeloos uit vorm is, waarom laat je hem dan niet thuis, en neem een andere middenvelder mee. Mooie kans voor Nouri of een ander om te ruiken.

  1. Jimmy1971

   Ja , en Cerny had ik er toch ook graag bij gezien , zo’ n speler kan met zijn doelgerichtheid het laatste kwartier nog wat brengen als dat nodig is ..

 2. Sonsee

  Las gisteren dat Bazoer meer moet gaan richten op een aanvallende positie op het middenveld aangezien er met de punt naar achter gespeeld wordt en er dus voor Riedewald gekozen is. Bazoer is een type die nog weleens uit z’n positie loopt en er dus een gat op het middenveld ontstaat.

 3. In memory of Johan Cruijff

  Ik zal de wedstrijd missen denk ik. Mijn kookbeurt voor onze vrienden die ik met spandoek welkom heb geheten in ons land :-). Hollandse pot. Aardappels snijbonen en een bal gehakt. Moedig onze mannen dus maar wat extra aan. Ik hoop op minimaal gelijk spel.

 4. BobbyHaarms

  Aangezien we met de staart tussen de benen zijn weggejaagd uit de CL mogen onze jongens morgen aan heel Europa laten zien dat die wedstrijd tegen Rostov een misvatting was. Dus, Grieken op zijn Grieks des Ajax verslaan morgen. We hebben al genoeg gezichtsverlies geleden!

 5. ajacied078

  herinner me nog een paar wedstrijden uit het verleden. altijd 0.0 in Griekenland en thuis tikte we ze in de ronte . hoop dat we winnen liefst paar doelpunten van dolberg of cassiera dan kan die huurling mooi terug naar chelsea

Reageren is niet mogelijk.