There are no ads, please add some


Ajax O19 veegt Volendam van de mat: 0-6

De_Toekomst

Ajax O19 (A1) heeft ook de derde competitiewedstrijd gewonnen en versloegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam met maar liefst 0-6 in het Kras stadion van Volendam. Justin Kluivert (2), Mees de Wit (2), Martijn Kaars en Kaj Sierhuis scoorden de doelpunten in het vissersdorp en daarmee was de monsterscore een feit. Drie officiële duels gespeeld: drie overwinningen, negen doelpunten voor en nul tegen. Aankomende zaterdag wacht op sportpark de Toekomst de krachtmeting met Roda JC O19. 

Opstelling Ajax O19: De Lange, Bakboord, Doekhi, Kemper (63. Struijk), Blote, D. de Wit (50. Lang), Boultam (57. Flemming), Antonucci (57. Nunnely); Kluivert, Sierhuis, M. de Wit (Martijn Kaars).

Bron: Ajax.nl

 

 


Gerelateerde posts

21 reacties

  1. De seijs

   Goed voorbeeld ja, hoop dat het 1e het ook heeft gezien. Ajax pak die Grieken met een nulletje of 3.

  1. HURBIE

   Geweldig Gerold vooral als hij net zo goed word als zijn vader of beter
   Als ze vader hem maar niet ophaalt

  2. Remco425

   Zal Kluivert de 1e volledig opgeleidde spits van het 1e zijn sinds zijn vader? Zou wel heel mooi zijn!

    1. Remco425

     Hopen dat hij die laatste stap kan zetten. Het goede voorbeeld heeft hij. Hopelijk kan Patje hem vanuit Parijs de juiste mentaliteit bij blijven brengen.

 1. tijger238

  Als ze nu gerichte aankopen doen om deze talenten in Ajax 1 te ondersteunen kan je ze ook eerder laten debuteren

 2. ajacied078

  Kluivert litmanen rijkaard dat waren nog eens tijden hoop dat ze ooit nog terug keren. hoop echt dat mini Kluivert Ajax 1 haalt en net zo scoort als z’n vader in zo’n wedstrijd

 3. Indojood

  Mooi deze winst maar het is lastig om te bepalen hoeveel waarde deze heeft. Als alle wedstrijden een “walk in the park” worden dan schiet Ajax er niet zoveel mee op want de weerstand is dan niet hoog genoeg. Niettemin goed gedaan van de jongens.

 4. EugAjax

  Is jeugdopleiding dan toch nog steeds van hoog nivo??? Overigens het is leuk dat ze winnen maar de persoonlijke ontwikkeling staat voorop en dan ben ik met indojood eens dan moet weerstand zo hoog mogelijk zijn en heb je niet veel aan teveel dit soort uitslagen. Maar goed het is een teken van kwalitet nu alleen niet doot laten verblinden ⚽️⚽️.

Reageren is niet mogelijk.