There are no ads, please add some


Anwar El Ghazi betrokken bij aanrijding

0508graafschap-ajax_elghazi

Anwar El Ghazi is vanmorgen betrokken geraakt bij een verkeersongeval op de Borchlandweg in Amsterdam. Hij reed bij het verlaten van het trainingspark De Toekomst een fietser aan. Nick Viergever, Jaïro Riedewald en Edwin van der Sar waren getuigen van het ongeval en hebben hun verklaring aan de politie gegeven. De onfortuinlijke fietser is met pijn in benen en bekken overgebracht naar het ziekenhuis, zo weet AT5 te melden.


Gerelateerde posts

32 reacties

   1. Litmanen

    Voor de fietser heel erg en hopelijk valt het mee. Hopelijk voor Anwar geen schuld, anders heb je wel een probleem.

   2. jood84

    de fietser heeft last van.. staat nergens of die wat gebroken heeft toch? ik heb ook weleens ergens last van. maar laten we hopen dat de fietser niets ernstigs heeft en snel hersteld. als je dan toch van je fiets gereden word, dan maar door een speler van mijn mooie club

   3. afcamike

    Moet hij gaan huilen dan voor die fietser, het kan indd gebeuren is niks mis met die reactie

   4. De Ajacied

    Heel vervelend voor de fietser, hopelijk vallen de verwondingen mee,
    Vanuit hier heel veel beterschap en hopelijk bent u weer snel de oude,
    ❌❌❌

   1. HURBIE

    In de wedstrijden kom je de tegenstander niet voorbij
    En nu kom je al niet meer om een fietser heen
    Gaat niet goed ouwe

 1. Charka53

  Heel vervelend , dit kan iedereen gebeuren die in het verkeer rond rijdt , laten we hopen dat de fietser geen schade over houd .

 2. Mooi

  Hij zit niet lekker in zijn vel dus dat soort dingen kunnen helaas gebeuren ,hoop dat alles goed komt voor de fietser en dat Ajax iets doet.

 3. JohnDoe77

  Balen, maar inderdaad kan het gebeuren. Hopen dat de fietser er goed vanaf komt en er geen gekke dingen gebeurd zijn. Toch ook schrikken voor Anwar lijkt mij!

 4. Mous

  laten we hopen dat niet ernstig is met de fietser. er waren drie mensen bij en zelf Edwin van der Sar. Dus ze hebben allemaal een verklaring afgelegd.
  Ajax moet nu een verklaring naar buiten brengen.

 5. hubert

  oost80 opmerking slaat nergens op. hoop dat het jou zelf nooit gebeurd. en dat het niemand gebeurd . nu is het el ghazi en gelijk zulke kut opmerkingen hier.

 6. ajaxhoger

  Auto is bijna altijd fout , maar is dit nu zo,n nieuws , ik had liever gezien dat hij elke game een paar goals maakt , wel klote natuurlijk voor de fietser
  En hopelijk houd hij er niks aan over , ander kan Anwar in de buidel , en terecht ook .

 7. -buitenkantje rechts-

  Idd Ajaxhoger.. Auto is (bijna) altijd fout.. De fietser is de kwetsbaardere verkwersdeelnemer en krijgt terecht bescherming van de wet.. Aan de andere kant kan een ongeluk natuurlijk altijd gebeuren.. Niemand doet zoiets expres. Wat belangrijk is dat de fietser het goed maakt.

 8. In memory of Johan Cruijff

  Als je sommige reacties leest lijkt het net alsof er iemand overleden is. Het is natuurlijk erg en heel naar voor de fietser dat vooropgesteld maar uiteindelijk probeerde el Ghazi hem alleen maar te poorten wat jammerlijk mislukte.

 9. In memory of Johan Cruijff

  Hoorde net dat SS de fietser was, hij kwam van zijn slaapplaats onder de JC brug.

Reageren is niet mogelijk.