There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – Vitesse: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-vitesse

Ajax speelt zondagmiddag om 16:45 uur de thuiswedstrijd tegen Vitesse waarbij Hakim Ziyech zo goed als zeker zijn debuut zal maken voor Ajax. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0919ajax-vitesse-henkveenGerelateerde posts

56 reacties

  1. PvL020

   Helaas gaat deze keer moeilijk vanuit de highlands in Schotland, maar plekken worden netjes bezet.

   1. BobbyHaarms

    Ik ben heel benieuwd naar het “Ziyech effect” . Graag BZT morgen van het gehele team want Ziyech alleen redt het niet…2-0!

    1. vak411

     Nou idd bobby.. Hopelijk geeft dit het team een boost! Aan ons zal het niet liggen. Hoe je het went of keert, marc heeft mooi ingekocht. Maar kwaliteit gekocht dan afgelopen jaren. Come on Ajax, make us proud!

   1. HURBIE

    Als verdediger vind ik Tete ook beter
    Aan vallend minder maar dat hoeft ook niet
    Daar hebben we weer andere spelers voor in het team

  1. De seijs

   Die Veltman was verleden jaar op zijn top als rechtsback. Ajax had hem moeten verkopen. Nu staat hij Tete in de weg. Hij speelt rechtsback omdat hij na dit seizoen verkocht moet worden. Het word weer zoon gevalletje Boillesen. Laten staan hoe slecht hij ook is en maar hopen dat Veltman de geest krijgt en weer gaat draaien. Om zijn transfer maar op te krikken. Met andere woorden zoals veltman nu speelt blijft het billen knijpen. En Tete die beter is, maar nog jong moet wachten tot veltman geblesseerd raakt of na 10 wedstrijden nog steeds hopeloos verdedigt en dat Bosz dan pas zegt ,of groen licht krijgt om hem eruit te halen. Maar onder tussen ajax al een punt of 10 verloren heeft dankzij veltman. Ik zeg veltman nu al banken.

  2. Geroldkohlen

   idd pvl, heeft veelste veel krediet. verdiend het ook wel om eens om op de bank te zitten!

   1. PvL020

    Snap Peter daar niet in maar goed. Met ziyech nu hoeven we geen backs te hebben die opkomen tot de achterlijn want dan wordt het speelveld veel te klein! Dus weer lekker ouderwets, bal afpakken en inleveren

  3. Sonsee

   Tete haakte ook af bij het Nederlands Elftal met een blessure misschien is dat wel de reden dat hij niet in de basis staat. Zelf vind ik Tete ook beter dan Veltman maar we zijn helaas niet de Trainer 😉

 1. JohnDoe77

  Ben benieuwd naar Ziyech en hopelijk rust op de tribunes! Kom op Ajax, tijd voor een dikke overwinning!

  1. vak411

   Ik vin het al maanden rustig op de tribunes.. Snap wat je bedoeld.. Vak 425.. Maar qua sfeer laat alleen zuid zich horen.. Rest van stadion zit stilletjes te kijken. Vroeger stonden we bij opkomst van de spelers al 1-0 voor..

     1. De seijs

      Whahaha dan ga jij er toch eens zitten met je ouwe bolle reet van 60 .En neem je opa en oma mee en je moeder .En oja die Turk je biologische verwekker zal je moeder ook leuk vinden . Leuk hè deze berichten jankert ja je vraagt er zelf om telkens . Want ik lees hier op het forum dat jij nog heel lang Door gaat . Nou ik zou zeggen wie de bal gooit kan hem zeker terug verwacht. Jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

     2. De seijs

      Whahaha is een uitspraak van mijn grote vriend Johan. Jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂 Maar dat wist jij weer niet lulletje (van 60) whahahaha

     3. In memory of Johan Cruijff

      Goh, waar staat die uitspraak? Of gehoord op de brug toen je die aalmoes kreeg.

     4. De seijs

      Whahaha ja weet je nog een of andere kinderkroeg van jou in Hillegom. Jij bent een en al leugen jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

     1. BobbyHaarms

      Nee geen 50.000 toch? Ik dacht eerder tegen de 40.000 bij elkaar. Maar het publiek mag van mij hoe dan ook wel wat fanatieker achter Ajax gaan staan. Wat ze in 010 kunnen moeten wij toch minimaal kunnen evenaren, zo niet overtreffen.

 2. In memory of Johan Cruijff

  Off topic, excuses maar onze SS komt op tv vanavond. Op nederland 2 om 20.40 uur. Let op die jongen met de triangel dat is onze enige echte sauceijs. Hij oefent echt elke dag.

  1. vak411

   Moet je downies nou voor lul zetten om grappig te zijn? Had na je goede rescties meer van je verwacht..

   1. In memory of Johan Cruijff

    Kijk en op de manier waarop ik het doe zet ik in ieder geval die mensen niet voor lul. Vind ik tenminste. Anders heb jij een hekel aan vele cabaretiers wat overigens jou goed recht is. Zelfs premier Rutte wordt wel eens vergeleken met wat minder bedeelden onder ons en dan mag iedereen lachen. Als ik sauceijsje een rol toedicht in de josti band is het niet goed. Ik zie op het forum richting spelers en TH wel ergere dingen voorbij komen onder de noemer: vrijheid van meningsuiting.

    1. vak411

     Ben ik grotendeel met je eens hoor. Maar jij hebt vaak inhoudelijk goede berichten die ik graag lees. Ik zou die Seijs lekker links laten liggen.. En goede reacties plaatsen. Mooie wedstrijd zo!

    1. vak411

     Moosie, ookal al is het zoals jij zegt fucking zondagochtend.. Wat heeft dat er mee te maken? Er zijn zoals ik weet die ook op die fucking zondagochtend van jou bizar veel verdriet hebben omdat ze een ernstig gehandicapt kind hebben. Hun verdriet is fucking niet minder op zondagochtend.. Ik hou van humor en harde humor ook maar ik.. En ik denk veel mensen met mij wil me niet verlagen tot een soort fr12 forum waar in iedere zin een k-anke-r, mongool, hoer of wat dan ook voorkomt.. Totaal onnodig. Nogmaals ik hou van humor maar het niet ten koste te gaan van mij zoontje met down en kanker die straks wél tussen jullie in het stadion zit.. Fijne wedstrijd.. Genieten en drie punten .. Proost mannen!

     1. ajaxhoger

      Juist het is al erg zat als je zo,n kind zelf hebt , of familie hebt , en dan nog ermee spotten , wat een niveau zeg.
      Ze weten echt niet wat ze zeggen , of ze hebben geen kinderen , dan nog hou je je kop over zoiets , in mijn ogen derug je voor geen meter , dezelfde staan met een bordje met welkom , bij de gelukszoekerrs

     2. In memory of Johan Cruijff

      @Ajaxhoger wat hebben in godsnaam vluchtelingen hiermee te maken. Over niveau gesproken.

     3. Indojood

      Ben het met je eens met vak411. Hou ook van (harde) humor zoals je hebt gemerkt in het Ajax-vrouwen topic. ?

     4. Moosie

      Kijk ik heb nou toevallig lesgegeven op speciaal onderwijs ,en als er nou 1 groep mensen is die zelfspot heeft en gevoel voor humor is het wel mensen met Down.
      Ik neem nergens kanker of mongool in mijn mond, dus doe ook niet of dat zo is.
      Dat jij een kind hebt wat ernstig ziek is ,is heel erg voor jou en je gezin.
      Daar wil ik niets aan afdoen hoor.
      En ik hoop dat er op het kankerfront verbetering komt.
      Maar als jij niet de humor kunt inzien van een persoon die een uur wacht om 1 keer op een triangel te kunnen slaan ,zou ik nog even ademhalen en bij mezelf te rade gaan of ik wel gelijk heb in deze.
      Wij hebben het niet over jou en jouw kind .
      En dus blijft het zo dat jij in mijn ogen hoe begrijpelijk ook, wel gevoelig reageert.
      Echt het is lullig voor jou,maar dat heeft echt helemaal niets met de Jostiband of seisje te maken.

     5. In memory of Johan Cruijff

      Bedankt voor het verwoorden Moosie. Precies zoals ik er ook in sta. Op seijs na wil ik helemaal niemand beledigen of beschadigen. Zelf heb ik in fam. En kennissenkring voldoende schrijnende gevallen. Veruit het merendeel geeft aan: blijf grappen maken. Uiteraard gaat het niet op voor iedereen maar zolang het binnen de perken blijft (en volgens mij bleef ik dat) zou het moeten kunnen. Vak411 ik hoop dat je je het niet teveel zult aantrekken en betrek het niet op je peraoonlijke situatie.

    1. De seijs

     Ja dat vind ik ook ieder zijn beperking. En het gaat er hier wel eens stevig aan toe. Maar imojc slaat hier wel heel erg Door!!! Hij beseft niet wat voor leed de ouders van deze kinderen mee maken!! Hier mee spotten is erg triest kan gewoon niet lager!! vak 411 heel veel sterkte en ik ga er vanuit dat je zoontje hier niks van mee krijgt dat er mensen op deze wereld zijn zoals imojc. Imojc hier ga je vind ik veel te ver. Als er ergens iets van goedheid in je zit (al moet het uit je kleine teen komen )dan biet je hier voor je welgemeende excuses aan! !!!!! Nogmaals vak411 sterkte en ik hoop dat jullie nog heel lang van jullie zoon kunnen genieten.

     1. In memory of Johan Cruijff

      Mensen die in topics de NSB erbij halen en mensen daarmee vergelijken mogen van mij direct van deze wereld gehaald worden en moeten hun bek houden over excuses aanbieden. Mijn grootouders hebben dat meegemaakt lul. Sorry moest het toch kwijt.

     2. De seijs

      Ach gut gaan we weer zielig doen hier . Heb je eindelijk Door dat je heel fout ben met je uitspraken! Gut wat triest voor je . WIL JE EEN BALLON? aaachhhh jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 Whahaha

Reageren is niet mogelijk.