There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen winnen uitduel met PSV: 1-2

0529finalevrouwen

De Ajax Vrouwen hebben de smaak goed te pakken aan het begin van de competitie. Na de 1-0 winst in de thuiswedstrijd tegen FC Twente vorige week waren de dames vrijdagavond met 1-2 te sterk voor de vrouwen van PSV. Loïs Oudemast en Marjolijn van den Bighelaar scoorden de doelpunten voor de ploeg van Ed Engelkes die uiteraard zeer tevreden was met de tweede overwinning maar nog wel oog heeft voor verbeteringen binnen zijn ploeg. ‘De eerste helft gaven we teveel weg en dat was in de tweede helft stukken minder en daar ben ik tevreden over. Na deze overwinning staan we als het goed is, weer bovenaan. Maar je wil altijd meer. Ik ben tevreden met de punten, maar nog ontevreden over het spel”, besloot Engelkes.

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola; Hoogendijk, Koster, Van Dongen, Philtjens; Zeeman (81. Hassett), Van Lunteren, Oudemast; Pieëte (81. Vugts), Van den Bighelaar, Romero.

Bron: Ajax.nl

 


Gerelateerde posts

39 reacties

  1. De seijs

   Gefeliciteerd meiden ga zo Door en vier het kampioenschap in de arena. Zou wel vet wezen. Mocht het zo zijn dan ben ik er zeker bij.

    1. vak411

     Oei.. Bobby.. Pffft.. Moeilijk maar zelfs anouk laat ik links liggen als ze een kakkerlakkenshirt aan zou hebbben.. Of ik zou hem zo snel mogelijk uit doen.. Kwee nog nie ?

     1. Indojood

      Een lekker wijf in een kakkerlakken shirt? Shirt aan flarden scheuren en ongenadig hard neuken om te laten voelen wie de baas is in 010. Daarna eet ze uit je hand en herinnert ze zich niets meer van dat “shirt”. ?

     2. De seijs

      Triest dit weer een fatsoenlijke Nederlander zou zoiets hier niet zeggen. Moet een gekleurde buitenlander wezen!

     3. In memory of Johan Cruijff

      Tsja een fatsoenlijke Nederlander noemt Johan een NSB’er. Eerlijk gezegd neuk ik dan liever. 🙂

     4. Remco425

      Hmmmm NSBers waren racisten. Beetje tegenstrijdig dus dat seijsje Johan een NSBer noemt en hem toch niet aanbid…

     5. In memory of Johan Cruijff

      Seijsje is uit tegenstrijdig zaad gemaakt. Het zaad was voor de derde wereld bedoeld voor de gekleurde bevolking in Afrika. Het laatste restje is hier gebruiktven voila ….. Seijsje. Eigenlijk is het dus een Afrikaantje.

 1. Remco425

  Ok, de wedstrijd was niet best, maar kom op zeg, wat een begin van het seizoen! Eerst twente en nu pisvee. De 2 grote concurrenten!

 2. EugAjax

  De dames hebben vorig seizoen helaas net naast alles gegrepen, maar ze zijn vastbesloten dat dit seizoen gaan recht te zetten. Dit in tegenstelling voorlopig wat betreft Ajax1, maar dat komt nog. De vrouwen verdienen respect en hebben vanaf begin dat ze begonnen bij Ajax een stijgende lijn laten zien. Het zijn echte topsprtsters in de snelst groeiende sport van Nederland. Kom op dames nu deze lijn doortrekken! Famtastisch begin!!!

Reageren is niet mogelijk.