There are no ads, please add some


Marc Overmars bijt van zich af: ‘We hebben 25 miljoen geïnvesteerd en daar hoor je niemand over’

0828goahead-ajax_overmars

Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij Ajax, bijt tijdens een bijeenkomst van zich af als er aan hem vragen worden gesteld over het aankoopbeleid bij Ajax en natuurlijk ook over zijn bijnaam ‘Marc Nettomars’ die hij heeft verkregen door het zuinige beleid van Ajax door de jaren heen.

‘Natuurlijk is het heel gemakkelijk om snel een mening ergens over te hebben want daar zijn we in dit land erg goed in. Heiko Westermann speelde dramatisch in zijn eerste wedstrijd voor Ajax maar dat is nog geen reden om hem gelijk af te branden. Bij Zlatan was dat jaren geleden precies hetzelfde geval’. Natuurlijk ging Overmars nog even in op de bijnaam ‘Marc Nettomars’ en vreest hij daar nog wel een tijdje mee geconfronteerd zal worden. ‘Dat is soms wel lastig en als ik met mijn vrouw in de stad loop dan draai ik bewust mijn hoofd weg als we langs een terras lopen, want voor je het weet roepen ze vanaf daar of ik mijn portemonnee nog ga trekken. Maar we hebben nu 25 miljoen euro geïnvesteerd bij Ajax en dat zie je niet terug in de media’.

Bron: Ajaxshowtime


Gerelateerde posts

200 reacties

  1. jojocoolio

   Wil Marc nu een sticker ofzo… Alleen dit jaar heeft hij een beetje zijn best gedaan… Maar wel op aandringen van de supporters… (En Westermann dankzij van der vaart ?)

  2. De seijs

   Ja waar slaat dat nu weer op. Je kan ook zeiken om te Zeiken! Dat heeft hij ook goed gedaan met milik veel geld ontvangen. Al met al goed gedaan Marc. Enige nadeel we spelen geen cl maar dat mag heel het ajax beleid zich aanrekenen.

   1. BobbyHaarms

    Het verkopen van spelers is Ajax prima gelukt, hulde. Ook ben ik blij met de spelers die zijn aangetrokken, al heeft die Westermann op zijn zachts gezegd (nog) geen indruk gemaakt. Maar het praatje dat Ziyech niet nodig was om hem vervolgens nog geen 2 weken later binnen te halen is gewoon niet uit te leggen aan je supporters. Je loopt wel 20 miljoen aan inkomsten CL mis, mede doordat je je selectie niet al veel eerder op orde had en je toen vooraf al had kunnen trainen op automatismen met een selectie op volle sterkte.

    Kort samengevat: Uitstekende zaken gedaan op het gebied van kopen en verkopen. Alleen de tijdstippen zijn op zijn zachts gezegd ongelukkig en had je veel geld kunnen besparen én opleveren.

    1. Toppertje

     Van de 25 werd pas 11 uitgegeven nadat de nood (druk) tot aan de lippen stond. Bovendien is er geen consistent beleid te ontdekken, ontbreekt de absolute wil om de beste te zijn (doorselecteren) en heeft Ajax het communicatie vermogen van een doofstomme naar zijn supporters. Ik zou eerst hieraan gaan werken dan je belachelijk te maken en zielig op te stellen met dit soort uitspraken.

    2. Remco425

     We hadden met 1 extra speler niet ineens wel van Rostov gewonnen hoor. Daar was het verschil in de 2e wedstrijd gewoon veel te groot voor. Zeker omdat er juist verdedigend veel te veel mis ging en Ziyech daar nou niet bepaald bekend om staat.

     1. BobbyHaarms

      Dat is waar Remco. Maar waar het in essentie om gaat is dat Ajax steevast (te) laat is met spelers kopen/inpassen. Natuurlijk, je bent afhankelijk met wat er komt en gaat..maar in het geval Ziyech heeft Ajax natuurlijk puur wanbeleid gevoerd. Had hem dan gelijk gekocht! Ik wil hiermee niet zeggen dat je met Ziyech de CL had bereikt (was immers een collectieve wanprestatie tegen Rostov), maar had Ajax zijn zaakjes eerder op orde gehad was de kans daartoe mogelijk wel groter geweest. Alles valt of staat ook met die transferperiode, die duurt gewoon 2 maanden te lang.

     2. Litmanen

      Eens Bobby, maar ik denk dat we niet waren uitgeschakeld omdat we MET Ziyech in de thuiswedstrijd tegen die Russen wel het verschil hadden gemaakt.
      Dan hadden we daar ook geen open huis hoeven houden.

      Dus, ja Ajax reageerde weer eens veel te laat met de juiste aankopen. En vergis je niet. Als Ziyech twee maanden eerder was gekocht, dan waren we nu ook een paar middenvelders kwijt, dus waren we geen elf miljoen armer geweest.

     3. BobbyHaarms

      Mits er natuurlijk belangstelling was gekomen voor 1 van onze middenvelders. Ik wacht nu nog steeds op die zogenaamde interesse waar Ajax het over had, en waardoor ze hals over kop toch Ziyech moesten halen..gewoon een fabeltje om deze aankoop recht te lullen.

     4. Remco425

      Tuurlijk was het te laat, maar dat heeft weer een paar miljoen gescheeld, omdat twente nu wel met minder genoegen moest nemen. En die 20M waren ze evengoed misgelopen. Als ze nou maar net van Rostov hadden verloren had ik je gelijk gegeven, maar zoveel defensieve blunders had een aanvallende speler niet goedgemaakt. Dat was zelfs Messi niet gelukt.

   2. Charka53

    Daar heb je gelijk in De seijs ze blijven maar zeiken , het is nu aan Bosz om het team te laten voetballen en misschien moet er een soort van Ted Troost bij komen om het in de koppen op een rijtje te zetten.

  3. De Ajacied

   Ja maar de 2 Colombianen zijn voor de toekomst gehaald, dus de 11 miljoen van hun moet je over 3 jaar wegschrijven,
   En de inkosten waren ruim 35 miljoen he
   Dus ……
   ❌❌❌

 1. Skills

  Marc moet even zijn mond houden want we presteren nog niet goed genoeg. Plus we hebben meer dan 40 miljoen verdiend, voor dat we Ziyech kochten was het 11 miljoen voor Traore, Cassiera en Sanchez. Zo zo marc prima geïnvesteerd hoor krent

  1. HURBIE

   Mij hoor je wel
   Ben je nou echt trots dat je voor 25 miljoen heb geïnvesteerd
   Dit bedrag weegt niet op tegen het bedrag wat je heb gevangen door de verkoop van vele spelers
   En dan ben je nog trots ook vuile krent
   Met jou zullen we nooit de top bereiken,zolang je bij AJAX blijft en deze functie blijft behouden

   1. Ajax nr 1

    Hurbie jij verwoord precies wat ik dacht. Marc jij en de rest van de Bobo’s moeten jullie ogen uit jullie kop schamen. Want jullie zitten daar om Ajax beter te maken en niet slechter. Het laatste Is zeker het geval en dat Is jullie zeker gelukt. Als je daarvoor een aai over je bolletje wil krijg je hem dan maar niet met de hand maar met een stuk hout. Je kan nu wel van je afbijten met we hebben 25 miljoen uitgegeven maar jullie hebben het veelvoudige verdient. Voor mij zijn jullie niet geschikt om voor ons Ajax te mogen werken en zal echt blij zijn als jullie oprotten. Boeven noem ik jullie want jullie hebben Ajax kapot gemaakt met dat kutbeleid wat jullie voeren. Nogmaals jullie kunnen het alleen maar goedmaken door zo snel mogelijk op te stappen. Laat mensen daar zitten die er echt verstand van hebben. Marc een bank zou blij met jouw en Co zijn. Jullie horen niet bij een voetbalclub thuis.

    1. Ajax1958

     Dit bedoelde ik dus en heb het al eerder vermeld. Ze hebben onder druk een verlosser binnen gehaald, de verwachtingen onder supporters zijn nu hooggespannen. Mocht dit niet snel genoeg resultaat geven of mislukken, is PB het bokkie. Dit is gewoon een misselijke manier van indekken. Ze hadden 3routiniers moeten halen, in elke linie 1. ( bv Vlaar, Nigel de Jong en Huntelaar) Hier had je de CL mee ingekend en had meteen de kosten gedekt. Nu blijft het een speeltuin bij Ajax. Nogmaals, dit is gewoon indekken wat MO doet.

     1. Indojood

      Klopt maar Huntelaar hield de boot af en koos uiteindelijk voor Schalke, dan ben je kansloos. Dat bedoelde ik dus laatst. Ajax moet dit blijven proberen, zeker bij Wesley maar het is allemaal niet zo makkelijk om de gewenste routine binnen te halen. Vlaar hadden ze wel kunnen halen, die wel.

     2. Hoeda Fak Ajoe

      Wat een stelletje huichelaars weer hier zeg! Als er routiniers gekocht worden gaat het ten koste van het aanstormend talent en dan is iedereen daar weer boos over. Nu beschermt het TH de jeugd en roept iedereen dat er routine moet komen. Is de jeugd beter dan de routine (gevalletje Heitinga) dan is het bestuur weer de pineut omdat het zielig is voor Heitinga. Volgens jullie had Ajax Ziyech al jaren geleden moeten halen. Dat is makkelijk achteraf gekletst, je weet nooit hoe talent zich ontwikkelt. Jullie azijnzeikers denken dat het een eitje is om een club als Ajax te runnen. En het is o zo makkelijk om hier te gaan zitten blaten dat het allemaal niet goed is.

     3. De seijs

      Ja daar heb je zeker een punt. Maar nogmaals Vlaar is geen verbetering dat is net zoon speler als Heitinga en Westermann.

     4. Remco425

      Inderdaad Hoeda. Maanden lopen ze te zeiken dat Ziyech gekocht moet worden en dat Marc een krent is, nu heeft hij dat gedaan voor een groot bedrag voor Nederlandse begrippen en lopen ze evengoed weer te zeiken. Marc zal het nooit goed kunnen doen, wat hij ook doet.

     5. Ajax1958

      Klopt Indojood, ik gaf maar even een voorbeeld. Ik ben nl voorstander van een goeie as in het veld, met geroutineerde spelers. Voor deze routiniers moeten we een uitzondering maken vwb het salarisplafond. Deze spelers hebben tenslotte al het een en ander gepresteerd. Verder met bonussen aantrekkelijker maken om bij Ajax te spelen en ook om te zoren dat ze natuurlijk niet op hun lauweren gaan rusten. Zij moeten de rest mee omhoog trekken en eventueel op hun flikker geven. Ik ben het nl zat om elke week te lezen dat het beter moet enz blablabla. Het gepamper moet nu maar eens over zijn.

    2. Remco425

     Het veelvoudige? Ik zou het woordenboek er maar eens bijpakken om te lezen wat dat woord betekent. Ze hebben nog niet eens het dubbele verdiend…

 2. koote207

  Ja en moet je kijken wat je de afgelopen jaren nog meer had kunnen hebben als je fatsoenlijk had geinversteerd en structureel CL had gespeeld marcus!!

  1. HURBIE

   Met deze uitspraak lijkt het wel of hij zich loopt te verontschuldigen tegenover het publiek

     1. Hoeda Fak Ajoe

      Nee hoor, deze meneer is al 50 jaar Ajacied in hart en nieren. En deze meneer is het negatieve gezeik een beetje zat van al die betweters die nog steeds denken dat Ajax met twee vingers in de neus de CL moet kunnen winnen. Wel bijzonder dat je als je niet met de wolven meehuilt dat je dan gelijk een kakkerlak genoemd wordt. Zegt wel iets over het inschattingsvermogen van degene die dat zegt.

     2. Ajax1958

      Ja idd, je vraagt er zelf om, als het je niet bevalt, rot dan lekker op. Je zit hier op een forum, dat houdt in dat er veel verschillende meningen zijn. Ik zou zeggen lees je eigen reakties er eens op na. Ik zal je even helpen, in je 1e reaktie:
      – je begint met stelletje huichelaars
      – jullie azijnzeikerds
      – en we zitten te blaten
      2e reaktie:
      – stop eens met dat klote rapport van Ling
      – jij, ja JIJ wordt daar moe van
      3e reaktie:
      – beschuldig je een sup met kennis van zaken als een successup
      4e reaktie:
      – doe je dat even dunnetjes over
      – en jouw zienswijze is de juiste
      In de nastoot je 5e reaktie:
      – JIJ wordt het negatieve gezeik zat en we zijn betweters.
      6e reaktie:
      – daarin vind je het opvallend dat je op moet rotten. Ja gek he en dan had ik je reaktie nog even over het hoofd gezien dat je ( je praat ook nog eens voor MO), dit forum als een forum met betweters bestempelde en dat je daar strontziek van wordt. Hiermee schoffeer je een hoop mensen op dit forum. Ja, en dan zeg ik: rot even lekker op!!!!!!

     3. Remco425

      Erm Ajax1958, je spreekt jezelf wel heel erg tegen. Eerst zeggen dat het een forum is met veel verschillende meningen en vervolgens zeggen dat iemand moet oprotten omdat hij een mening geeft die niet de jouwe is…

     4. In memory of Johan Cruijff

      Eens. Voor begrijpens lezen (positief bedoeld) neemt niet iedereen de tijd. Maak mezelf er ook wel eens schuldig aan maar moet het commentaar daarop dan ook gewoon accepteren. Hoeda fak is inderdaad beetje. Laten we zeggen, warrig en tegenstrijdig in zijn commentaar. Ook na goed lezen 🙂

 3. -buitenkantje rechts-

  Er is 25 milj geïnvesteerd.. Klopt. Maar 34 milj voor Milik en 12 milj ontvangen voor Cillessen.. Zit je netto toch op zeker 21 miljoen Marc.. Bovendien zou de vraag eens gesteld moeten worden of het waar is dat Westermann gekocht is zonder gescout te worden.. En waarom Ziyech zo laat gehaald is..
  Maar goed..na alles staan we er denk ik toch goed voor! Beter dan vorig jaar..
  Zo jammer dat de belangrijkste prijs CL nu alweer verspeeld is.

  1. Remco425

   Ajax zal terecht nooit meer uitgeven dan het binnenkrijgt. 25M is gewoon een flinke investering. En dan wordt de nadruk wel heel erg op 1 speler gelegd die transfervrij was…

  1. frenkynairo

   vooral die vergelijking stoort me vreselijk. zlatan was 20 en had inderdaad een moeilijke periode. Maar Westerman is bejaard en wordt nooit meer beter. mag nog van geluk spreken dat ze niet bij elk terras dagobert roepen!!

   1. Remco425

    Westermann heeft aardig wat interland voor Duitsland gespeeld. Dat is niet het minste team. Dan kan je wel wat. Zlatan had nog niets gepresteerd. Om het maar eens om te draaien, want achteraf is makkelijk lullen, maar toendertijd stond het er wel zo voor bij Zlaten. Maar weinig supporters hadden vertrouwen in hem.

    1. frenkynairo

     Ja maar die vergelijking slaat alsnog nergens op. je hebt het over een speler aan t begin van de carrière en 1 aan het einde. spelers van zo’n leeftijd als Westerman worden niet meer beter. en dan heb ik het nog niet eens over de manier hoe die is binnegehaald. terechte kritiek voor westermann moet er gelijk staan en geen kinderlijke fouten maken.

    2. f-side64

     ik had altijd het vertrouwen in zlatan ik heb tig j in zweden gewoond en hem vaak zien spelen als tiener dus daarom is hij mijn absolute held/idool

     1. Remco425

      Ik ook f-side64. Ik ergerde me groen en geel aan al die mensen die het afkraakten en uitfloten. En dat waren er veel.

  2. Remco425

   Tuurlijk, maar feit is dat velen ook een strik om Zlatan wilden doen. Velen vonden het een miskoop en hij werd zelfs uitgefloten. Die gelijkenis is er wel degelijk.

 4. Geenemotie

  We zijn de afgelopen jaren niet beter geworden. Kijk naar europse competitie. Dus slecht gedaan. Niet op basis van 1 seizoen, maar op basis van de afgelopen jaren dat Overmars verantwoordelijk is. Punt.

  1. Antony

   De aankoop ziyech ,is aankoop geweest om de mensen rustig te houden ,had voor duels met rostov geinvesteerd in een paar goede spelers ,dan had je deze investeringen alweer terug verdient (met de gelden van championsleague deelnamen) en had je alsnog die +-30 mijoen ( van de verkopen) extra in kas gehad, nu verlies je steeds meer terrein tov bv eindhoven en middenmoot in europa.

   1. HURBIE

    Ga toch weg OVERMARS met je lul praatjes
    Ons kan je niet meer belazeren met je goedkope slappe lul praatjes

    1. BobbyHaarms

     Nogmaals, bij Overmars moet je helemaal niet zijn. Als je klachten hebt moet je bij de beleidsbepalers zijn, erg makkelijk steeds om Overmars als pispaal te gebruiken.

     1. Indojood

      Gisteren reageerde ie op mij, ik ging het meteen checken en er stond al weer een duimpje bij. Gewoon ziekelijk.

     2. BobbyHaarms

      Als het 1 reactie zou betreffen…ach. Maar per topic 5 tot 10 oneliners plaatsen en jezelf 2x liken is echt irritant. Maar nou stop ik Indo want ik loop ook richting de 10 reacties ?

     3. Ajax nr 1

      Soms denk ik zeker dat dit forum uit maar een handje vol personen bestaat ja. Als je van elk lid een duimpje zal krijgen in 1 reactie kom je nooit op nummer 1 tot 10 denk ik. Maarja lekker belangrijk ook die duimpjes. Afschaffen Is het enige wat al die reacties doet verminderen al lijkt het wel of dat handje vol personen niets anders te doen heeft om duimpjes te scoren. 5 reacties per dag zou het maximale moeten zijn. Zodat echt iedereen zijn mening kan en mag geven zonder de zelfde minuut de grond in getrapt te worden. Voor nu ik ga weer aan het werk. Succes verder handje vol 😉

     4. Remco425

      Duimpjes afschaffen ben ik voor, maar met maar 5 reacties per dag is er ook geen goede discussie mogelijk. Plus dat er soms wel 10 nieuwe items op een dag worden geplaatst. Dan kan je dus op veel onderwerpen niet reageren.

     5. BobbyHaarms

      Thanks 411?Maar zit hier niet voor de likes, geef gewoon mijn mening hier net als iedereen. Klinkt cliché maar zo is het wel. De 1 ligt je met bepaalde meningen nou eenmaal beter dan de ander. En gelukkig maar, anders waren we het hier allemaal met elkaar eens.

   2. Remco425

    Ach, nog zo 1 die denkt dat met 1 aanvallende aankoop alle defensieve blunders tegen Rostov waren verholpen. Droom lekker verder…

 5. SPHAFCA

  Van Milik en Cillessen meer dan 40 miljoen ontvangen, 21 uitgegeven en een speler of 20 weggegaan die nu geen salaris meer kosten. 25 miljoen geinvesteerd me reet

 6. Bert62

  Volgens mij mag alleen Ziyech een goede aankoop, 11 miljoen, zijn. Traore en Krul gehuurd en de rest is weggegooid geld.

  1. Remco425

   Jij bent al weer snel met je oordeel over Sanchez (Copa Libertadores winnaar) en Cassierre…

 7. Michel6172

  Oh oh oh Overmars toch, wat laat jij je kennen. Krentekop!!! Dit had je kunnen verwachten. Je kunt het volk een x voor de gek houden maar niet voor altijd “vriend”. Maar goed dat dit tot discussie komt, misschien levert dat Ajax nog wat op.

 8. hubert

  het niveau daalt hier hoor sorry daar doe ik niet aan mee. kritiek mag maar met fatsoen. dit heeft niks meer met kritiek te maken. en elk fatsoen ontbreekt hier.

   1. Oosterse Ajacied

    ?? was bedoeld voor Duif. Zo fijn dat reacties niet worden geplaatst waar je op reaggeert…..

    1. Oosterse Ajacied

     Ook waardeloos dat je typefouten achteraf niet kunt corrigeren. Reageert dus haha

 9. hubert

  Onze mierenneuker is er ook weer. prima hoor als je maar een hersencel hebt kun je er geen twee verwachten. succes tegen vitesse

  1. Remco425

   Ik was het eens met je reactie over fatsoen hierboven, maar nu doe je zelf mee aan het dalende niveau.

 10. JohnDoe77

  Oh…. Hij heeft toch niet echt Zlatan met Westerman vergeleken?!? Whahahaha!! Tang, varken…

 11. Geroldkohlen

  als Marc gewoon eerder de portemonnee trekt, en spelers haalt dan stonden we in de cl! nu heb je een slechte seizoenstart gehad, en veel schandalige en onwaardige wedstrijden gespeeld! wilt Marc een knuffel ofzo?? want hij heeft alleen maar Ziyech gekocht ,op aandringen van de media en supporters! want hij wilde Ziyech eerst niet eens kopen, westermann gekocht op aandringen van raffie en wat een slechte zet was dat! dus meneer netto moet niet zo zielig lopen doen. blijkt wel weer door zo’n reactie te geven, dat hij ongeschikt is voor de functie die hij bekleed!

  1. Remco425

   Zou je denken? Niet dus. Dan hadden ze NOG 5 of 6 extra spelers van een miljoentje of 10 moeten halen. Met die ene aanvallende speler erbij hadden we echt niet een 4-1 nederlaag met heel veel defensief geblunder omgebogen hoor.

   1. Geroldkohlen

    je snapt denk ik niet wat ik bedoel! voor zo’n belangrijke wedstrijden. moet je de selectie eerder rond hebben, en waarom ? omdat je dan als trainer een team kan smeden. nu hadden we dat (weer) niet, omdat er weer te lang gewacht word met aankopen! en dat heeft niks met 1 speler te maken, maar ook voor het systeem en tactiek, dan had Bosz de groep beter klaar kunnen stomen. nu zijn ze met los zand naar die wedstrijden gegaan!

  1. Indojood

   Niet te serieus nemen, dit is een site van supporters, verwacht niet al teveel beschaafdheid, nuance en onderbouwde meningen.

 12. Indojood

  Vorig jaar al bleek uit het rapport Ling dat TH, directie en RvC maar wat aan het aankloten waren. Er is helaas niets veranderd sindsdien. Besluitvorming, beleid en communicatie zijn van een bedroevend niveau.

  1. Hoeda Fak Ajoe

   Hou nou toch eens op met dat klote Ling rapport. Straks komt er wéér een hele discussie tussen voor- en tegenstanders. Ik word daar zo moe van …

     1. In memory of Johan Cruijff

      Is wel lef hebben: Indojood een succes supporter noemen. Of is het gewoon heel dom.

 13. Jimmy1971

  Marc , je bent de beste verkoper ooit , maar sekecties moet je voor de eerste training compleet hebben !!
  En als je ieder jaar de helft van de opbrengsten had geinvesteerd had er nu echt wel een beter team gestaan !!

 14. afca74

  westerman met zlatan vergelijken hahaha die durft zlatan was toen 19 en heiko is 33 ofzo. wat een vergelijking.

 15. Sonsee

  25 miljoen uitgegeven ja, maar als je al eerder je huiswerk zou doen dan hoef je niet paniek aankopen te doen. Dat is jaarlijks het terugkomende probleem Marc, mijn mening is dat Ajax de CL wel had kunnen halen als je minder arrogant was omgesprongen omtrent Ziyech. Maar te vaak gokken op bezuinigingen kost je al jaren de kop in Europa, die miljoenen die verdienen namelijk zichzelf wel terug als je je geplaatst had

 16. HURBIE

  Voor mijn grote vriend Bobby die ik heb gevolgd va het moment dat hij op deze Site kwam en zichzelf likes toebedeelde in een half jaar minder tijd dan ik op de site zat
  Deze kunst heb ik van hem afgekeken en ook toegepast
  Dus heb je een koekje van eigen deeg

 17. HURBIE

  Voor mij grote vriend Bobby
  Die ik va het begin af aan heb gevolgd met het zichzelf geven van likes
  Deze kunst heb ik afgekeken van hem
  Maar nu dat hij een koekie van eigen deeg krijgt hij de pest in dat ik hem door heb en probeert steun te krijgen bij andere???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  1. HURBIE

   Dus erg zielig voor een gepensioneerde man die een half jaar later als ik op deze site kwam en heel snel heel veel likes had

   1. Hoeda Fak Ajoe

    Heb je nou echt zo veel duimen in je kont nodig om je lekker te voelen? Probeer nou eens om zinvol inhoudelijk te reageren ipv drollen te produceren die wij weer weg moeten spoelen ?????

   2. BobbyHaarms

    Zeg Hurbie, als je nou eerst eens leert om al je onzin in 1 keer in 1 topic te plaatsen en het daarbij laat, dan tot daar aan toe. En wat die likes betreft: mij interesseert het echt geen ene reet wat mezelf betreft, maar dat jij er in enkele maanden tijd 4000 (!!) bijkreeg en Remco voorbij stoof…tsja, vanaf toen wist ik 100% zeker dat je de boel flink zat te belazeren. En helemaal nadat je er enkele keren in 1 nacht meer dan 150 bijhad. Maar goed, als jij daar een strakke plassert van krijgt…veel plezier ermee. O ja, en vergeet vooral niet jezelf 2x te liken, je bent ook zo grappig jij…kleuter.

    1. HURBIE

     Je reactie was helemaal zoals ik had verwacht
     Je had er ook meerdere topics voor nodig
     Maar probeer niet de lachertjes op je hand te krijgen over een andermans rug
     Probeer altijd je probleem zelf op te lossen,zonder steun te zoeken bij andere om je gelijk te halen
     Beetje zielig voor zo’n oude man

     1. In memory of Johan Cruijff

      Hurbie jongen, misschien dat BH likes krijgt vanwege zijn bijdragen op het forum? Je begint een beetje SS (niet de Duitse) neigingen te krijgen. Jij geilt op likes, niet een ander aanwijzen.

     2. BobbyHaarms

      Chapeau Hurbie, een voor jou doen normale reactie..en dat zonder je capslock te gebruiken. Mijn oprechte complimenten.

      Om op je reactie terug te komen: Ik red het prima alleen hoor, en ga mezelf niet verrijken met zelfgegeven likes zoals jij om populair te lijken voor de buitenwereld. Kom je soms aandacht tekort in je leven?

      Hier, krijg je van mij vast een duimpje om op te sabbelen ?

    2. Remco425

     Ach weet je, Hurbie moest mij ook al eens hebben. Waarschijnlijk omdat ik ook veel likes had. Mij interesseert het ook niet. Heb al maanden niet op die ranglijst gekeken. Ik geef likes aan wat ik goede reacties vind waar ik het mee eens ben. Meer doe ik er niet mee. Maar bij hem schijnt het daar alleen om te draaien. Veel geluk ermee zou ik zeggen.

     1. BobbyHaarms

      Helemaal met je eens Remco. Ook jij weet wel dat er plotseling heel veel veranderde. Als een ander daar schijnbaar gelukkig van wordt, prima toch? Hecht veel meer waarde aan persoonlijke meningen van forumleden die er echt toe doen en waar je lekker over kan discuseren, en natuurlijk humor met een knipoog.

   3. BobbyHaarms

    O ja, en wat het geven van likes betreft Hurbie…denk je nou werkelijk dat ik net zo triest ben als jij? Get a life man.

     1. BobbyHaarms

      Ik lig altijd helemaal dubbel. Maar goed, de aanleiding is natuurlijk in en in triest.

 18. Ajax belg

  een aankoop was ECHT nodig … topvedediger. Lombearts was de geschikte man . ervaring , spreekt de taal en bovenal een LEIDER die we o zo nodig hebben. Zolang we met Veldman en Viergeven verderdoen zullen we kinderlujk doelpunten blijven slikken .

 19. Hoeda Fak Ajoe

  Zo jammer dat de supportersschare niet wil begrijpen wat Marc bedoelt met zijn vergelijking tussen Zlatan en Westerman. Dat zijn vast dezelfde personen die Zlatan nu opeens geweldig vinden 😉 Dit zijn nou de echte successupporters. Als een speler goed speelt is ie een baas, als ie even wat minder is een loser. Hetzelfde gebeurt nu weer met El Ghazi en Bazoer. Ik hoor ook al weer geluiden dat Victor Fisher geweldig is en dat dat klote bestuur hem niet had mogen verkopen … Over koe-in-de-kont-kijken gesproken …

   1. Hoeda Fak Ajoe

    Nou geef ik een inhoudelijke reactie en dan is het weer niet goed Ajax1958! Reageer dan zelf ook eens inhoudelijk zonder op de man te spelen of denigrerend te doen!

    1. Ajax1958

     Nogmaals, lees je eigen reakties erop na en bepaal dan nog eens wie er denigrerend doet en schoffeert.

  1. Remco425

   Zo is het Hoeda. De meesten hier lullen met alle winden mee en zoveel mogelijk tegen Marc in. Of het inhoudelijk klopt doet niet ter zake.

  2. In memory of Johan Cruijff

   Een aankomende jomge speler vergelijken met een veel oudere ervaren speler ……. onmogelijk dus onjuiste vergelijking. In dat geval snapt Marc het dus zelf niet helemaal.

 20. bloedgroep AFCA

  en dat staat als een huis….wat doet Marc sowieso met z’n vrouw in de stad? weet hij niet dat dat geld gaat kosten

 21. KBouter

  Zucht…hier word ik nu zo moe van hé, gezeik over duimpjes op een voetbalsite. Gaat nergens over, wat dat betreft heb ik meer respect voor gasten (en die zijn er hier) waar ik af en toe een meningsverschil mee heb, maar verder gewoon inhoudelijk kunnen reageren. Wat me ook verbaasd is dat we allemaal voetbaljongens zijn en praten in voetbaltaal. We begrijpen elkaar heel goed hier. Dan zijn er nog steeds van die kneuzen hier die zeiken over spelVouten en hooftledters. Trieste mensen.

  1. The Supreme Magazin

   Waar ik me vooral over verbaas is, dat het gros hier loopt te zeiken over dat Marc ” Netto” de hand op de knip houd.. Terwijl we allemaal gezien hebben wat er met Feyenoord gebeurt is ongeveer 10 jaar geleden. Grote spelers halen met uitzonderlijk hoge salarissen… We weten allemaal dat de kakkies al jaren geen kampioen zij geworden. Ik denk zelfs dat het grootste gedeelte op deze site ze nog nooit kampioen heeft zien worden. Is dat dan waar we nar toe willen? Wees blij met iemand die weet hoe hij geld vergaart op wat voor manier dan ook. Hoe lekker is het dan we in financieel opzicht niet afhankelijk zijn van het wel halen van de CL… Denk hier maar eens over na

   1. Ajax nr 1

    Ik heb erover nagedacht en vindt dat Ajax nog steeds een wanbeleid voert. Nu zijn we het eens dat je niet met geld moet smijten. Maat er mag toch zeker geen 100.000.000 op de bank te staan. Ajax Is een voetbalclub en bij een voetbalclub hoort het capitaal op het veld te staan en moet je prijzen winnen. Daar Is dit belspelletje voor bedoeld. Niets meer en niets minder. Denk jij hier maar eens over na.

    1. The Supreme Magazin

     Kan niet anders zeggen dat ik het met je eens ben. Ik denk alleen dat ze met die 100000000 iets anders van plan zijn, denk aan de Arena kopen of van de beurs af gaan…

     1. Ajax nr 1

      kerstpakket wilde ik zeggen :-)) Maar eigenlijk kan je je druk blijven maken je kan er op dit forum toch niets aan doen. Actie in de arena zou meer uithalen

 22. Ajax1958

  @ KBouter, het valt ook niet mee om te discuseren via dit medium. Mensen lezen ze het zoals ze dat willen, maar de schrijver kan het net iets anders bedoelen, of heeft de intentie niet om het zo over te laten komen. Een discussie face to face is anders, kan je sneller vragen hoe bedoel je dat enz. Dus het blijft moeilijk hier met alle meningen.

 23. Ajax1958

  Dat is ook waar, hier komt van alles van minder geletterden, mensen met dyslectie tot malloten en mafkezen

 24. In memory of Johan Cruijff

  Hoeda fak ajoe is directe familie van Marc. Vandaar zijn reacties. Maar hij heeft maar beperkt internet, over een week is hij weer weg anders wordt het te duur.

  1. De seijs

   Hee pisnicht nog lekker van bil geweest met die transgender van je whahahaha. Jankert. Of heb je je tegoed gedaan met je Thaise boys. Whahahaha jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

   1. In memory of Johan Cruijff

    He SS. Alles goed. Ik ga in ieder geval van bil met vlees en bloed. Verder ben je nu al twee maanden weinig origineel, ook in je kleding trouwens. Wat vaker iets anders aantrekken is een welgemeende tip aan je. Scheelde weinig he laatst op dat zebrapad. Nou, je krijgt weer de vrijheid voor pisnicht, homo, transgender, thai, bal gehak, jankert, NSB’er en vast nog een dom nieuwtje. See you tomorrow, oh nee maandag SS. Van het weekend ff wat anders te doen, scheelt jou een stijve nek (iets anders lukt er niet). Tot zover de laatste aflevering van Cornation Street deze week. Bye SS.

    1. De seijs

     Whahaha ik wist het en weer lekker gefrustreerd het weekend in jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 Whahaha

     1. In memory of Johan Cruijff

      Ik en gefrustreerd ……. yep ….. tuurlijk …… kijk je teksten nog even na meid. Waar zou die eerste s voor staan: snolletje? Leuk, snolletje seijs.

     2. De seijs

      Ja gefrustreerd ben je jankert. Net zeg je hier nog geen tijd meer dit weekend. Tot maandag nou nicht ik hoef hier maar wat te tikken en ik kan de klok erop zetten. En Jij verschrikkelijke nicht reageer weer meteen ongelovelijk ik heb je waar ik je wil hebben!!!! Keer op keer. Alleen pisnicht dat heb je met je grote kale waterhoofd niet in de gaten. Om te gieren whahahaha echt nog nooit zoon dom iets meegemaakt. Maar ik ga Door tot in de treurnis en dan nog een eeuw!! Whahaha wat een dombo is die jankert en nog steeds niks in de gaten. Geweldig jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

     3. In memory of Johan Cruijff

      Ik bedoelde dat ik dit weekend niet langs kom bij jou, maar maandag pas weer. Begrijpend lezen is moeilijk he. Komt omdat al die rare woordjes in je hoofdje zitten. Nergens staat dat ik dit weekend niet op het forum ben of niet zal reageren op jou. Daarbij, ik bepaal mijn eigen leven maar ook een deel van dat van jou. Nogmaals kijk volgende week goed uit met oversteken. Oh ja, ik zal je een geheimpje vertellen: ik denk dat een heleboel mensen hier op het forum jou erg vreemd vinden. Mij misschien ook wel een beetje maar jij bent best wel ziekelijk. Groetjes SS see you monday ( let op de tekst he). Even een weddnschapje: jij komt nog met een reactie want jij wil altijd het laatste woord St.S. te A.

     4. De seijs

      Ja klopt jankert.En jij vind dat jij de goeiste bent hiero. Nou ouwe jankert denk jij dat maar. Maar het is weer allemaal bla bla bla wees nou voor een keer een kerel. En kom eens lang en bel eens aan! Maar ik weet je reactie al weer hier. LOOS jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂

     5. In memory of Johan Cruijff

      Stalken is veel leuker dan aanbellen. Enne nee ik ben niet de goeiste hiero 🙂 maar wel een van de beste. Enne de LOI heeft ook aandacht voor d-t-dt etc.

     6. De seijs

      Zoals je hier bent gewoon een lafbek bla bla bla je lijkt wel een geit. Oh ik weet het al je bent misbruik Door een dolle Indo zoon geiteneuker daarom lik je telkens zijn hiele hier. Je bent een slaafje een gefrustreerde nicht whahahaha jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

     7. In memory of Johan Cruijff

      Een geit zegt geen bla bla bla. Ik ken je naam, je adres, je werk dat is veel leuker. Maar we gaan elkaar een keer fysiek ontmoeten hoor, dusdanig dat jij weet dat ik het ben. Dat zal je ook nooit vergeten, dat beloof ik je.

     8. De seijs

      Weer bla bla bla loze beloftes jij doet helemaal niks ouwe nicht van 60! Dat is hier nou wel bekend. Je zegt dat je weet waar ik woon nou kom dan! Ik kan je hier van alles uitmaken en nog kom je niet. Je bent gewoon een laf bek. Jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

     1. In memory of Johan Cruijff

      Eigen baas vak 411:-). Hier gewoon heerlijke uitlaatklep. Hij heeft het over zichzelf afgeroepen. Hij houdt zich groot op zijn zolderkamer maar is eigenlijk heel triest.

     2. BobbyHaarms

      Echt i.m.o.J.C, ik weet zeker dat zijn grote bekkie in 1 klap weg is als ie jou ziet. Seijs, onze laffe internethooligan.

     3. De seijs

      En ik weet zeker van niet agressief bhtje. Maar kom ook effe langs zou ik zeggen. Maar ik weet het antwoord al.Jij bent ook zoon lafaard. Ook hier alleen maar bla bla bla. Je zet je eigen ook lekker voor lul hier bhtje.

 25. JohnDoe77

  Seijs en BH; get a room! Echt niemand zit te wachten op jullie gekibbel, stelletje wijven…

  1. BobbyHaarms

   Nou John, ik en ondertussen een legertje andere forumleden ook niet. Het is gewoon een hoop geblaat maar het is een kaal schaap zonder wol.

 26. hubert

  sla elkaar op je bek maar blijf hier weg met dat onzinnig en naar elkaar dreigend gedoe. daar is dit forum niet voor zeg en dat noemen zich supporters. probeer eens een keer volwassen te worden i.p.v. dat kinderachtig gedoe hier

  1. In memory of Johan Cruijff

   Sorry Hubert, wat hij bij mij geflikt heeft is onvergeeflijk. Ik ben hier zijn schaduw, zijn ergste nachtmerrie. Ik nestel in zijn hoofd tot hij stapel krankjorum is. Ik zal alleen geen Cruijff topics meer misbruiken hiervoor. Oh ja en op een gegeven moment sla ik SS inderdaad bovenop zijn bek maar daar kan een tijd overheen gaan.

   1. In memory of Johan Cruijff

    Tsja buitenkantje, je zal ermee moeten leren leven hier want ik stop niet. Hij heeft mijn moeder er op een zeer pijnlijke en grove manier bijgehaald. Verder vergelijkt hij mij met een NSB’er. Mijn grootouders zijn door NSB’ers opgepakt en nooit meer terug gekomen. Dat maakt dat het heel diep zit bij mij. Ik zal doorgaan tot hij gillend wakker wordt en daarna volgt het fysieke. Misschien volgende week, misschien volgende maand, misschien volgend jaar. Zoals eerder gezegd alleen een complete ban kan mij tegenhouden.

    1. -buitenkantje rechts-

     Ik kies ervoor dit soort reacties te negeren. Vergeet niet dat dit een voetbalforum is waar mensen graag hun mening willen delen over voetbal.
     Begrijp je emotie goed hoor! Last daar geen misverstand over bestaan. Ook mijn grootouders zijn gemarteld door de Duitsers vanwege onderbrengen van onderduikers. Verraden door de plaatselijke NSB..
     Ze hebben het gelukkig overleefd, maar het heeft hun leven daarna getekend tot hun dood.
     Dus doe wat je moet doen.. Ik kies ervoor te negeren.

     1. In memory of Johan Cruijff

      Ik begrijp jou reactie ook en ook die van anderen. Punt is dat hij over een lijn is gegaan. Dan ben ik niet makkelijk te stoppen. Ik ben me bewust van de forum vervuiling. Sorry daarvoor.

 27. f-side64

  als je eerder ziyech had gehaald ipv gudelj en sinkgraven en geen westermann was je maar 5 miljoen kwijt dus niet gaan piepen marc

Reageren is niet mogelijk.