There are no ads, please add some


Klaassen teleurgesteld na 1-1 tegen Zweden

0331oranje-spanje_klaassen

Davy Klaassen is teleurgesteld in het resultaat van de wedstrijd tussen Zweden en Nederland. In Solna wisten beide teams een keer te scoren maar had de Ajacied een aantal uitgelezen kansen om het geplaagde Oranje de volle winst te bezorgen. ‘Dat klopt en daar baal ik ook goed van. De eerste kans die ik krijg moet er gewoon in en bij de twee kopballen stond de keeper goed op zijn plek. Ik wilde hem tegendraads inkoppen, maar dat lukte niet. Als we terugkijken hebben we denk ik goed gespeeld maar natuurlijk heerst de teleurstelling. We moeten nu gewoon doorgaan en ik heb er wel vertrouwen in dat we dan ook meer gaan scoren’.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

76 reacties

 1. koote207

  Dat snap ik er hadden er wel 1/2/3 in moeten liggen, als je het bij ons maar wel doett☺️

  1. De seijs

   Klaassen bij ajax gewoon dat soort kansen afmaken. Dan is eind van het seizoen die gouwe schoen weer voor jou. Mooi toch dan heb je een linker en een rechterschoen.

   1. 11Younes11

    Zou wel lachen zijn ja, als hij ‘m voor de tweede keer wint en het seizoen daarop met gouden schoenen gaat spelen 🙂

    1. HURBIE

     logisch dat hij is teleurgesteld,maar dat ze niet hebben gewonnen licht aan hun zelf
     Maar dat doelpunt van Dost had nooit afgekeurd mogen worden
     Da scheids krijgt een cAdeau bon van IKEA

   2. De Ajacied

    Ja helaas kreeg Davey hem er niet in,
    Maar veder prima gespeeld hoor, dikke ??
    ❌❌❌

   1. Litmanen

    Klaassen speelde in Oranje beter dan de laatste tijd bij Ajax. Ligt misschien aan het niveau van mensen als Schneijder?
    Dat hij niet scoorde lag ook aan de zuiverheid van aanspelen en bij de eerste kans had de keeper alle geluk van de wereld. Als Klaassen zo doorgaat dan kan hij samen met Ziyech nog mooie dingen gaan doen. Gudelj erachter, komt helemaal goed.

  2. jojocoolio

   Lekker belangrijk… Gewoon op ajax richten dat hele nederlands elftal moet je laten. Het is toch kansloos

   1. HURBIE

    In de vorm fitheid inzet inzicht vechtlust die Sneijder op het veld liet
    zien ,zou elke speler van het eerste van AJAX een stuk beter spelen
    Hij is de man die de poppetjes op de goeie plek weet te zetten

 2. Iceman

  Ja Klaassen, En jij had er zekker ééntje moeten maken gezien de drie super kansen die jij kreeg. Maar goed is niet erg Als je zondag maar Raak schiet of Raak kopt ben ik happy want dan winnen we wel..

 3. Germain

  Was een knappe wedstrijd van Klaassen, Janssen en Sneijder. Daar kan Oranje moed uit putten. Maar nu is Vitesse aan de beurt Klaassen.

   1. frenkynairo

    Hahaha echt janmaat een 6, verdiende nog niet eens de helft van dat cijfer. en strootman zeker een 8. hahahaha.

    1. Remco425

     Inderdaad, als toelichting stond dat uit zijn schot op doel het doelpunt kwam. Maar zijn schot werd gewoon gestopt, net als die kansen van Klaassen, dat Sneijder uit de rebound scoorde heeft niks maar dan ook niks met Janmaat te maken. Klaassen was continu aanspeelbaar in de 16 en Janmaat was verdedigend een ramp en zijn passes vlogen alle kanten op behalve de juiste.

     1. frenkynairo

      precies Remco. voordat die goal viel werd janmaat verdedigend 2 keer kinderlijk weggezet. zelfs al na 45 seconden in de 2de helft. had hem sowieso niet eens opgesteld. van aanholt , of haps een kans geven. zeker geen janmaat!!

 4. -buitenkantje rechts-

  Natuurlijk teleurgesteld!
  Teleurgesteld door se blunder van Strootman.. teleurgesteld door het missen van zoveel kansen.. teleurgesteld door de onterecht afgekeurde goal..
  Feit is dat we weer niet gewonnen hebben van een wel heel matig Zweden.

   1. -buitenkantje rechts-

    Tja Hurbie, misschien is het niveau wel niet zo hoog als we met zn allen hopen..

  1. f-side64

   Ja eerst 1 fout van Bruma ex pusvee en nu 1 van Kevin (breedbekkikker)Strootman en warempel is ook 1 ex pusvee speler en wijnalmanak was ook 1 drama o jeetje ook speler van dat heikneuters clubje uit 040 logisch dat ze dramatisch spelen

    1. f-side64

     Ja dat kan gebeuren maar de 2 fouten kwamen door ex pisvee spelers en dan heb ik het nog niet eens gehad over volendammer die de kleuren van pisvee draagt

     1. HURBIE

      Wordt ze al heel jong geleerd kloten achterin
      Je moet als keeper op je achterhoede kunnen vertrouwen en bouwen

     2. In memory of Johan Cruijff

      Tsja, dit keer konden huidige Ajacieden geen fouten maken in de verdediging, makkelijk lullen dus 🙂

 5. Indojood

  Ajax moet Wesley maar weer eens gaan polsen. Is gewoon nog erg goed en heeft een schat aan ervaring.

  1. frenkynairo

   zeker indojood maar verdiend denk ik nog te veel in Turkije. en ze chick is een golddigger.

   1. Indojood

    Je moet het gewoon weer proberen, ook als ie al een keer nee gezegd heeft. Anders weet je het nooit. Hij wil naar het WK. Mochten we kampioen worden en de CL ingaan dan is het best een aardige optie voor Wesley. Wellicht willen ze dat kind dan ook hier laten opgroeien. Ik zie wel mogelijkheden.

  2. creutz1977

   haha nog een middenvelder erbij… we hebben net ziyech binnen! moet hij dan op de bank :-p… missen wel nog buitenspelers ben wel bang dat dat ajax gaat opbreken..

   1. Indojood

    Klopt maar ik heb het ook over 207-2018. Afscheid nemen van Gudelj en Sinkgraven. Ik zie Klaassen na dit seizoen vertrekken en Schöne is ook zijn laatste jaar. Hou je over Ziyech, Nouri, Van de Beek, Bazoer, Riedewald, De Jong en dan Wesley erbij.

    1. creutz1977

     ik zie Klaassen niet zo snel vertrekken… Je merkt aan alles dat hij het prima vindt bij ajax en had al opties genoeg om naar buitenland te gaan… daarmee zou je alleen maar extra pushen om weg te gaan want stel sneijder was erbij geweest! ( wat ik al erg onwaarschijnlijk vond want hij heeft die klik niet met ajax, is hem al vaker gevraagd) maar ok stel hij was er! hij ziet jouw middenveld er dan uit? sneijder wil en zal spelen zelfde voor ziyech… Dus dan heb je twee mega aanvallend ingestelde middenvelders die al niet graag mee verdedigen… ??

     1. Indojood

      Nogmaals het gaat over volgend seizoen. Sneijder is dan 33, hij zal niet alles meer kunnen spelen. Voor de rest dubbele bezetting in je selectie. Sneijder kan wat mij betreft op 6 zoals Poulsen dat deed. Dit seizoen is het inderdaad al vol.

     2. creutz1977

      sneijder op 6… jij maakt het wel erg grappig nu! dan ben je de loper en motor en afjager van een elftal… Hij is een echte nr 10 dus dan haal je hem uit zijn kracht… En een loper of beul is hij niet… En ten tweede met WK in vooruitzicht denk je dat wesley genoegen neemt met niet altijd spelen of die positie? ben het vaak met je eens, maar nu sla je volgens mij een beetje door :-p

     3. Indojood

      Haha, maakt niet uit. Prima inhoudelijke discussie zo.

      In mijn optiek is een 6 controlerend en opbouwend maar geen loper/aanjager. Dat doet Riedewald nu ook niet. Veel lopen is niet persé goed, je moet gewoon op tijd vertrekken en juist positie kiezen. Ik zou nooit met een 10 spelen in 4-3-3, Johan heeft dit zo vaak gezegd. Je middenveld staat zo altijd onder druk. Barça is het perfecte voorbeeld van hoe het wel moet. Even het verschil in kwaliteit negerend, Busquets (Riedewald/Sneijder) op 6 controlerend, Rakitic (Van de Beek/Bazoer) en Iniesta (Ziyech/Nouri) als loper/aanjager resp. motor. Zag Wesley gisteren steeds vaker naar achteren komen omdat Strootman er een potje van maakte.

      Iemand van 33 zal niet alles meer kunnen spelen, zelfs als hij dat zou willen. En we zullen altijd te maken hebben met blessures en schorsingen.

      In het algemeen, gewoon proberen met een duidelijk plan én in het geval dat je je overschot aan middenvelders kwijt raakt.

      Nee heb je, ja kan je krijgen.

  3. Ajax nr 1

   Dat vindt ik ook Indojood. Ik zei een paar maanden geleden dat Wesley prima zou passen op het middenveld naast Klaassen. Ik vond Wesley ook echt prima voetballen en heb gisteren echt genoten van zijn linker en rechterbeen. Klaassen Is nog lang niet op zijn niveau dat merkte je aan zijn kansen. Maar ik merkte ook dat Wesley het niveau van Klaassen omhoog haalt. Sorry maar ik heb gisteren best wel een leuke wedstrijd gezien vergeleken met de eerdere wedstrijden van Oranje. Alhoewel het gaat goedkomen met ons Oranje. Hier zijn een heleboel supporters tegen het Nederlands elftal maar ik vind het leuk.

   1. Indojood

    Ik ben altijd voor Oranje. Ik kan me wel voorstellen dat mensen niet meer kijken. Ik roep dat ook wel geregeld, ook over Ajax, maar als ze gaan spelen om het eggie, dan zit ik toch weer voor de TV.

     1. Ajax nr 1

      Hurbie DAT MEEN JE NIET ;-)) Jij en ik snappen dat. Nu de bobo’s nog. Het zal nu ook wel eens tijd worden dat die sukkels het ook eens gaan begrijpen. Ervaring brengt rust en veel leermomenten met zich mee.

  4. Remco425

   Inderdaad Indo. Als Wesley zou komen os hij meteen de beste van Ajax. Hij is nog steeds erg goed. Slimme steekpasjes tussendoor, altijd in de loop en meestal naar voren, links of rechts schieten, hij heeft zoveel variatie en onvoorspelbaarheid in zn spel. Prachtig om te zien.

 6. Charka53

  Jammer dat hij zijn kansen er niet in kreeg , wel speelde het Nederlands elftal een redelijk tot goede partij en verdiende meer maar als ze dit door kunnen zetten kan het weer leuk worden.

  1. HURBIE

   Zie in iedergeval wel de potentie om er een wedstrijd van te maken
   Niet alles lukt ,maar dat zal ook de media druk wel een handje aan meehelpen

 7. KBouter

  Ik denk dat Klaassen het niveau van Oranje kan doortrekken bij Ajax. Met een stylist als Ziyech om hem heen zal het voor hem lekker voetballen zijn. Klaassen staat altijd goed in positie en heeft de kwaliteiten dat hij altijd op de goede plek voor de goal staat. We gaan het zien…

  1. Velibor

   Inderdaad dat hebben er wel meer gezegd dat Klaassen geen spelmaker is zelf maar wel heel goed kan meevoetballen met een klasbak naast zich of om hem heen!

   1. Indojood

    Ja, ik steek mijn hand op. Klaassen moet gewoon op het middenveld voor het loopvermogen en de juiste positie. voor het creatieve werk is Ziyech.

    1. In memory of Johan Cruijff

     Viel me wel op dat Klaassen vaak op de plek stond waar afmaker Janssen eigenlijk had moeten staan.

 8. In memory of Johan Cruijff

  He Seijs, helemaal vergeten te vragen sorry maar hoe was je optreden afgelopen maandag in de Ziggo dome? Alles goed gegaan? Zelfs de koning is naar jullie komen kijken he. Zag je met een blij gezicht thuiskomen in ieder geval.

  1. De seijs

   60 jaar oh oh oh oh . En je eigen zo bezig houden. Echt triest maar ja we weten wie je bent. Jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂

   1. In memory of Johan Cruijff

    Ff voor jou. 59 jaar. Getr. met een vrouw, ja ja verrassend he. 2 bloedjes van kinderen en ongelooflijk belangstellend naar je optreden van maandag. Wat speelde jij? Triangel?

    1. De seijs

     60 jaar en een transgender van iets wat naast je loopt. En 2 Thaise jongetjes zal het wel wezen. Als ik jou zo lees de laatste tijd jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

     1. In memory of Johan Cruijff

      Kijk en dat soort opmerkingen maakt dat ik je zal blijven achtervolgen. Hier op het forum, buiten op straat en wie weet waar nog meer. Steeds meer prive gegevens krijg ik van je. Voor mij is het een missie geworden. Een heerlijke missie.

     2. De seijs

      Whahaha van mij . Nee lullo ik van jou !! Jezus wat een kneus ben jij . Ha en de feiten maar weer verdraaien. Echt jij spoort niet jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂

     3. In memory of Johan Cruijff

      Enne …. Vertel wat voor gegevens heb je van mij. Deel het maar met iedereen hier. Van mij mag het.

     4. De seijs

      Dat jij niet normaal bent . En dat je liegt en dat je bedriegt en dat je je eigen niet te baas bent. En dat je een softie bent en agressief en van mannen houd en jonge jongens . Dat je gewoon niet spoort. En je lult maar wat en dat je Johan Cruyff niet kent en zijn ideeën verdraait ik kan zo nog wel doorgaan maar ik stop voor vandaag. Oja en dat je 60 bent Whahaha jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

     5. In memory of Johan Cruijff

      Oke, je weet dus nul komma nul. Ik weet van jou exact waar je woont, ik weet waar je werkt, ik weet zelfs wat je salaris is, hoe laat je de deur uit gaat en hoe laat het licht uit gaat. Ik ken je inkomsten van 2015 en weet wat je in het weekend doet. Ik mag dat allemaal niet hier zomaar op het forum plaatsen want dat is strafbaar, dat weet ik ook. Feit is dat ik jouw schaduw ben. Welterusten en tot morgen. Oh ja, pas morgen op met oversteken.

 9. f-side64

  wat wil je ook met 1 pisvee keeper en 1 ex kakkerlak in de verdediging dan win je nog niet eens jostiband 35

Reageren is niet mogelijk.