There are no ads, please add some


Jong Ajax flink onderuit in oefenduel tegen Jong AZ; Bay loopt hersenschudding op

De_Toekomst

Jong Ajax heeft, onder toeziend oog van onder meer Peter Bosz, Dennis Bergkamp en Marc Overmars dinsdagmiddag tijdens een oefenwedstrijd tegen Jong AZ een behoorlijke nederlaag opgelopen. Nog voor rust stond de eindstand op het scorebord op Sportpark De Toekomst: 0-3. Jong Ajax-doelman Norbert Alblas voorkwam in de tweede helft een nog grotere nederlaag.

Markus Bay is niet ongeschonden uit het oefenduel gekomen. Na een botsing met een speler van AZ moest hij het veld verlaten. ‘Hij heeft waarschijnlijk een lichte hersenschudding, we hopen dat hij over drie dagen weer kan aansluiten,’ aldus Jong Ajax coach Marcel Keizer in een eerste reactie.

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Mazraoui, Bergsma, Flemming (67. Benninga), Dankerlui; Eiting, Clement, Bay (43. D. Gudelj); M. de Wit, El Idrissi, Dekker (67. Boultam)

Opstelling Jong AZ: Coutinho; Lewis, Hatzidiakos, Bakker, Opdam; Rienstra, Mühren, Seuntjens; Doodeman, Weghorst, Helmer.

Jong Ajax-Jong AZ 0-3 (0-3)
21. Wout Weghorst 0-1
34. Jeremy Helmer 0-2
39. Wout Weghorst 0-3


Gerelateerde posts

33 reacties

 1. marcussboss

  zolang het een oefenpot is vind ik het prima! Als ze die goede lijn in de competitie maar weten voort te zetten?

  1. De seijs

   Nee het is de 2e keer dat ze achter elkaar verliezen. Dat hoort niet bij ajax. Ze moeten wel beseffen dat ze in een ajax shirt spelen. En dan mag verliezen niet. Ik zeg straf training. Het moet harder bij ajax er lopen nu te veel sulletjes . Laat ze de mouwen maar eens opstropen. En het eerste ook. Want het moet veel beter bij ajax . Het is al een jaar of 15 steeds minder. Ik zeg meer echte kerels in ajax die weer eens een tik en gooi uit kunnen delen. Dat is wat ajax nodig heeft hardheid.

   1. marcussboss

    tuurlijk moet er elke wedstrijd gewonnen worden! maar zoals ik ook zeg, heb ik liever dat ze een oefenpot verliezen dan een competitie wedstrijd? maar het zou mooi zijn als ze de goede draad van de competitie ook weten Door te trekken naar wedstrijden die er”wat minder” toedoen

     1. In memory of Johan Cruijff

      Inderdaad: de poedelprijs, de domboprijs, de opblaaspopprijs, de kijk om me heen prijs, de ik word bekeken prijs, de domste van het forum prijs etc etc etc. Je mag echt trots zijn op jezelf.

 2. Remco425

  Sowieso maar een oefenpot en ook goed voor de opleiding. Van soms een tegenslag leren ze meer dan van alleen maar succes.

   1. bloedgroep AFCA

    precies hier moeten ze ook mee om kunnen gaan…nu weer alles bij elkaar rapen en de winnende lijn voortzetten

 3. Ajax1958

  Vroeger ( 15 jaar terug ) won de a1 nog van jong Az, kan je nagaan hoe diep we gezonken zijn. Nu brengen we het als excuus, als Ajax niet compleet is.

  1. The Supreme Magazin

   Wow wat een domme reactie dit…. 15 jaar geleden speelde AZ nog in de hout en was het bij lange na niet de club wat het nu is. Met andere woorden ligt dit aan hoe diep Ajax gezonken is of hoe sterk de voetbal club AZ gegroeid is??

     1. In memory of Johan Cruijff

      Ik zit er life bij. Dus ze motten wel anders kom ik het veld op 🙂 🙂

Reageren is niet mogelijk.