There are no ads, please add some


John Heitinga opent expositie Henk Veen op zaterdag 17 september

0814henkenfreeda

Op zaterdag 17 september zal Henk Veen zijn expositie ‘Smaak van Amsterdam’ tentoonstellen in het restaurant De Veranda in Amsterdam. Niemand minder dan John Heitinga zal de expositie om 17:00 uur openen. De dag van de opening toont kunstschilder Henk Veen een uitgebreide collectie en zal de vaste collectie te zien zijn voor 2,5 maand in het restaurant aan de voet van het Amsterdamse Bos.

Henk Veen, een rasechte Amsterdammer, haalt zijn inspiratie uit zijn leven in Amsterdam. Zijn schilderijen zijn heel herkenbaar en hij probeert de gevoelige en dagelijkse, soms komische werkelijkheid, vol liefde en passie in kleur op het doek te zetten. Wanneer je kijkt naar de schilderijen van vroeger en nu, kun je voelen en zien dat zijn stijl zich ontwikkeld heeft en dat hij door de jaren heen geleefd heeft in een wervelwind van ervaringen, welke hij prachtig weet om te zetten in zijn kunst. Hij schildert levendige, kleurrijke doeken met spuitverf, kwast en sjablonen welke zich kenmerken door de “laag over laag” techniek. Hij kiest bij voorkeur voor een “tastbaar beeld”, waarbij vaak slogans de figuren op het doek versterken. De thema’s in zijn werken betreffen vaak Amsterdam, muziek, sport en liefde, of een combinatie hiervan! Henk Veen heeft o.a. geëxposeerd in het “Museum Louvre” in Parijs en is bekend om zijn speciale projecten met Johan Cruijff.

Tevens laat de familie Veen weten dat het tweede deel van de expositie hangt in het andere restaurant van de eigenaren Eugene van Angelbeek en Arjen Kräwinkel namelijk in restaurant de Jonge Dikkert wat ligt aan de Amsterdamse weg 104a in Amstelveen. Restaurant de Veranda, waar de opening op zaterdag 17 september zal plaatsvinden, ligt aan de Amstelveenseweg 764 in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje op de website van Henk Veen en laat je inspireren door het werk van de kunstenaar die ook wekelijks een tekening beschikbaar stelt die onze volgers op Twitter kunnen winnen door de de eindstand van een wedstrijd van Ajax goed te voorspellen.

0729rapid-ajax-henkVeen


Gerelateerde posts

21 reacties

  1. De seijs

   Hee zeikerd zit je weer te Zeiken hier. Jij zit ook altijd maar te Zeiken. Jij zeikt wat af. Nou zeikerd de mazzel hè. ik ga effe zeiken!

  1. HURBIE

   Ja mooi voetbalonderwerp maar succes met de expositie
   Ga wel iets anders doen
   wat ik leuker vind

  1. RonJ64

   Waarschijnlijk jij ook, of ben jij 1 vd weinigen die dat niet doen?!, meeste wel hoor, twitter maar eens

 1. RonJ64

  Wat een negatieviteit, Henk is de Kunstschilder, waar jullie waarschijnlijk wel iedere wedstrijd de Voorspelling doen om een Tekening van hem te winnen.
  Henk is RasAjacied en werkt dan samen met de Fanzone, dus mooie reclame en AAX gerelateerd omdat Johnny Heitinga de Expositie opent..Mooi Toch, misschien dat er vanavond weer gezeken kan worden, maar hoop het niet enne Henk, Succes met de Expo AJACIED ❌❌❌???

 2. In memory of Johan Cruijff

  Off topic: wat rij jij verschrikkelijk slecht auto Seijsje. Ongelooflijk.

 3. In memory of Johan Cruijff

  Ach kijk eens naar de naam van de auteur hiervan 🙂 Verder heeft RonJ64 hem door.

Reageren is niet mogelijk.