There are no ads, please add some


AD: ‘Basisplaats voor Klaassen bij Oranje; Veltman moet wijken voor Janmaat’

0331oranje-spanje_klaassen

Afgaande op de laatste training van het Nederlands elftal meldt het Algemeen Dagblad dat bondscoach Danny Blind zijn basiselftal voor het kwalificatieduel tegen Zweden van vanavond flink zal omgooien. Vergil van Dijk krijgt de voorkeur centraal achterin ten kostte van Daly Blind die op zijn beurt linksback staat en daarmee Willems uit de basis stoot. Wesley Sneijder zal waarschijnlijk hangend op linksvoor gaan spelen waardoor Promes van links verschuift naar de voor hem vertrouwde rechtsbuiten plaats. Door de positiewisseling van Sneijder komt er een plaats vrij op het middenveld, volgens de krant voor Ajax aanvoerder Davy Klaassen. Joel Veltman lijkt zijn basisplaats als rechtsback, die hij afgelopen wedstrijd tegen Griekenland nog had, te verliezen aan Daryl Janmaat.Β De wedstrijd Zweden-Nederland begint vanavond om 20:45uur.

Vermoedelijke opstelling Oranje volgens het AD:Β Zoet, Janmaat, Bruma, Van Dijk, Blind, Klaassen, Strootman, Wijnaldum, Sneijder, Promes, Janssen.


Gerelateerde posts

67 reacties

  1. marcussboss

   Klopt! veltman is glad geen rechtsback, maar deed het toch naar behoren. ondanks zijn goede optredens vind ik toch dat janmaat ook de voorkeur moet krijgen. ben benieuwd hoe het vanavond uitpakt!

  2. Charka53

   Terecht dat Veltman zijn plekje op rechts kwijt is , daar hoort hij ook niet , Davy terecht Veen basis plaats.

   1. Litmanen

    Verkeerde linkerspits, verkeerd centrum en de verkeerde keeper. Stekelenburg moet echt terug in Oranje. Zeker in dit Oranje. Promes hoort niet in het Nederlands elftal.
    Dit centrum is echt veel te licht. Misschien vanavond niet, maar tegen een echte tegenstander wel.

    1. Geroldkohlen

     wat is er wel goed van dit elftal, het is allemaal onder de norm! met uitzondering van sneijder!

     1. In memory of Johan Cruijff

      Nog even en Veltman had de gouden schoen moeten hebben πŸ™‚ πŸ™‚

     2. Remco425

      Haha dat niet, maar jezus die Janmaat, verdedigend slecht en aanvallend… z’n passes vlogen alle kanten op, behalve de goede.

 1. Indojood

  Had Veltman naast Van Dijk gezet en Bruma eruit. Veltman mag dan een mindere periode hebben, nog altijd beter dan Bruma.

  1. Ajaxslied

   van dijk en blind centraal is stukken beter. Ben wel blij dat Klaassen speelt hoop dat hij een goede wedstrijd speelt.

   1. Litmanen

    Inderdaad, ik snap niet dat Blind op hem terugvalt. V.Dijk en Blind centraal of idd Veltman. Bruma is de Bazoer van Oranje. Mag blijvend falen.

    1. Geroldkohlen

     bazoer vergelijken Bruma??? kom op litmanen dat is totaal onterecht, we weten nu wel dat je bazoer niet ziet zitten. gelukkig ziet de meerderheid het anders. maar niet om het een of ander, Bruma is inderdaad een verschrikking om te zien voetballen dan zie ook ik liever veltman!

     1. ajaxhoger

      bazoer is dit jaar ook helemaal niks , daar heeft hij gelijk in , niet meer en niet minder , en hij mag ook gewoon blijven staan , hetzelfde als die klote bruma .
      Die kan er helemaal niks van .

    2. Remco425

     Bazoer heeft wel 100x meer talent dan Bruma. Bij Bazoer weet je dat het wel weer terug gaat komen, bij Bruma weet je dat dat nooit meer gaat gebeuren…

     1. Indojood

      Daar gaat het Litmanen niet om. Het is gewoon zijn vreemde en emotionele eigenschap om zijn afkeer en zwak voor bepaalde spelers te pas en te onpas te laten horen, zelfs als de betreffende speler hier niets mee van doen heeft. Iedereen heeft zijn eigen favorieten en dat is prima. Hij zoekt nadrukkelijk naar een overeenkomst in situaties en zo bestaat dat de naam van Bazoer wordt genoemd in een discussie die over het slechte spel van Bruma gaat. En het is ook nog eens achterhaald want Bazoer is tegenwoordig reserve dus de vergelijking gaat allang niet meer op.

  2. De seijs

   Hee indojoodje speel jij liever voor IndonesiΓ« of voor het Nederlands elftal. Vroeg het je gisteren ook al maar nog geen reactie. Nu wel?

   1. In memory of Johan Cruijff

    He Seijsje, hoe komt het dat jij zo beroerd auto rijdt. Ik vroeg het je net ook al maar nog geen reactie. Nu wel?

    1. De seijs

     Whahaha weer mis ik step alleen. Jankert bal gehak πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ maarre indojoodje mag ze eigen boontjes wel doppen. Dat hoef jij niet voor hem te doen. Hielen likker.

     1. In memory of Johan Cruijff

      Ik had gewoon een vraag aan jou. Heb je nog opgelet vandaag. Op zo’n 20 meter afstand was het.

     2. De seijs

      60 jaar en nog steeds van die kinderlijke vragen. Jankert wordt toch eens volwassenen. Je zet je eigen telkens hier zo voor lul heb je dat dan niet in de gaten. Praat eens met je vriend. Of is het ook zo ouwe demente nicht? Ik denk dat je in je eigen wereldje leeft maar blijf daar maar in. Jankert bal gehak πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

     3. Remco425

      Je hebt het over volwassen, maar m’n 7-jarige dochter praat nog volwassener dan jij…

    1. De seijs

     Hahaha en weer ben jij diegene die reageert. Geweldig en weer heb je het niet Door. Hahahaha jankert bal gehak πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

 2. Mooi

  Hij heeft niet de vorm die nodig is voor een bassis plaats ,maar hij werd ook overal gebuikt waar het nodig was ,dus hij is het kind van de rekening jammer.

 3. marcussboss

  Ben erg benieuwd hoe het vanavond gaat! heb er niet heel veel vertrouwen in, maar ik hoop dat ik positief verbaasd word en dat ze een keer een goede pot op de mat leggen

 4. Kingerwin

  Natuurlijk Danny, gooi de boel maar weer om. Sluit perfect aan bij het beleid van de KNVB

 5. Jimmy1971

  Logisch , Klaassen is qua scoren dit seizoen behoorlijk op drift , maar voorin missen we ook bij het NL elftal wat echte kanonnen !!

 6. Remco425

  Jawel, maar Promes gaat naar z’n beste plek en Blind is ook een prima linksback. Sneijder is idd beetje vreemde positiewisseling, maar die andere 2 zijn geen grote verandering.

 7. Slingertje.

  Het maakt niets uit wie ze bij Oranje achterin opstellen want het is allemaal lachwekkend slecht en bij jong Oranje is het al niet anders zag ik van de week.

 8. -buitenkantje rechts-

  Zie liever Veltman als CV.. Bruma exit!
  Wat een drama is dat zeg.. Virgil ook niet sterk trouwens..
  Sneijder de enige die de bal naar voren kan spelen.. Steekt ondanks zijn geringe lengte er met kop en schouders bovenuit.

    1. Remco425

     Moet wel zeggen dat Strootman er misschien gewoon nog niet klaar voor was na zn blessure. Te weinig wedstrijdritme. Was bang voor ieder duel. Misschien meer een fout van Blind dan van Strootman zelf.

 9. vak411

  Ik ben de grootste teletekst supporter van dat zootje.. Zo blij dat ik de dag daarna rustig de uitslag bekijk. Meestal gelijkspel of nederlaag.. Ik gun jullie dit allemaal.. Zo relaxt…

 10. -buitenkantje rechts-

  Mits er in de 2e helft zich een wonder voltrekt is Blind en zoon exit voor Oranje..

 11. In memory of Johan Cruijff

  Na een wedstrijd ben ik altijd heel erg uitgerust. Betere slaapmiddelen bestaan er niet πŸ™‚

 12. -buitenkantje rechts-

  Onvoorstelbaar! Dat die goal van Dost wordt afgekeurd.. Deze gemiste punten kunnen straks zo belangrijk zijn..

 13. In memory of Johan Cruijff

  Onvoorstelbaar dat ze Zweden niet gewoon oprollen. Dat team stelde echt nog minder voor dan Ned. Gewoon erg dat je jezelf afhankelijk maakt van een onterecht afgekeurde goal.

Reageren is niet mogelijk.