There are no ads, please add some


Van Halst: ‘Eerst maar eens zien of Ziyech het aankan bij Ajax’

0830ziyech

Jan van Halst is er nog niet van overtuigd dat Hakim Ziyech gaat slagen bij Ajax. De technisch en commercieel directeur van FC Twente verkocht de aanvallende middenvelder onlangs voor elf miljoen euro, maar moet nog maar zien of de international van Marokko het gaat maken in de Amsterdam ArenA.

“We moeten nog zien of hij het aankan bij Ajax. Dat is geen wet, ook niet als je zo goed bent. We hebben het al over karakters gehad en Ziyech heeft soms wel wat moeite met wat hem niet aanstaat in zijn omgeving. Ik houd wel van zo’n straatschoffie. Maar bij Ajax moet je een tandje bijschakelen”, aldus Van Halst in het praatprogramma Rondo van Ziggo Sport.

Onlangs wist Leon ter Voorde in zijn blog voor het Twentse Tubantia te vertellen dat er geen grote clubs voor Ziyech gekomen zijn vanwege ‘zijn attitude, zijn geringe fysiek en zijn solistische spel’. Van Halst verteld dat hij Ziyech wel degelijk ook aan andere mooie clubs had kunnen verkopen. Hij noemt Celta de Vigo, Sevilla en AS Roma dat volgens Van Halst wel degelijk een bod heeft gedaan. Maar volgens Van Halst was het bod van Ajax simpelweg het beste. “Wat ik wel grappig vond: hij heeft zijn eigen mening. Die club wel, die club niet. We hebben zo ook met Celta de Vigo gesproken. Alleen boden zij het salaris dat hij bij Twente al had. Ik zat toen aan tafel en heb na vijf minuten maar gezegd: laten we maar weggaan”.

Halst had naar eigen zeggen vooral contact met tussenpersonen van clubs en ook Sevilla meldde zich, maar de vereniging uit Andalusië bracht geen bod uit. “AS Roma heeft wel een bod gedaan. En die elf miljoen van Ajax? Dat valt misschien tegen als je kijkt naar zijn kwaliteiten en het vergelijkt met Arek Milik. Maar we hoefden niet te verkopen, hè. Er zat niet meer in, niks.”

Bron: Voetbalzone


Gerelateerde posts

81 reacties

  1. jojocoolio

   Jan kon het zelf niet eens aan bij ajax… Door ijverig werken leek het misschien wat maar het was gewoon een draak van een speler…

   1. frenkynairo

    waarom trappen al die tukkers ziyech opeens na. erg respectloos na wat hij afgelopen seizoen voor hun heeft gedaan!!

    1. Valentino

     Je zou haast denken dat ze hem kwalijk nemen dat hij zijn tekengeld niet af wilde staan aan Twente.

   2. bloedgroep AFCA

    zo jammer is zelf een matige speler geweest en dan zo een speler afvallen die bij Twente gewoon echt de kar getrokken heeft….ach ja inderdaad denk dat hij zelf ook niet gaat waarmaken die van Halst

  2. Amoebe

   Hij zegt op zich toch niets raars…hoeveel spelers hebben het uiteindelijk niet gered!

   Ik vind dat de meeste een beetje calimero gedrag vertonen hier!

   Alles wat een anders zegt is op voorhand bull shit maar als wij hetzelfde roepen dan is het absoluut terecht en oh zo waar.

   1. Indojood

    Het gaat om de toon. Van Halst zei dit ook niet toen Ziyech van Heerenveen naar Twente kwam. Als Jan slim is, dan zegt hij: “Mooie transfer voor Ziyech en ik hoop dat hij slaagt bij Ajax.” Hiermee zegt ie hetzelfde maar dan vanuit een positieve gedachte.

    1. Amoebe

     Nee omdat de stap naar juist ajax voor velen een drempel is gebleken.

     Er zijn echte vele voorbeelden (waaronder hijzelf).

    2. Amoebe

     Als het om toon gaat zal je nog wel veel meer moeite hebben met van Basten!

     In het noordhollands dagblad stonden een paar pittige quotes over ajax van hem.

     1. Indojood

      Van Basten neem ik allang niet meer serieus. Hoe iemand zo van zijn voetstuk kan vallen. Pijnlijk maar waar.

     2. HURBIE

      Eerst maar eens kijken of van Halst ooit nog haar op zijn hoofd krijgt
      Mag hij het er uittrekken van blijdschap

     3. Litmanen

      V.Basten valt voor mij niet van zijn voetstuk. Omdat Derksen maar blijft herhalen dat hij als trainer overal gefaald heeft en dat niemand hem serieus nam lijkt het alsof de man overal door de mandis gevallen.
      Als je puur naar de resultaten kijkt, valt dat erg mee. Bij Oranje presteerde hij een stuk beter dan Blind en Hiddink bij elkaar.
      Lekker makkelijk, iemand slachten op verkeerde gegevens.
      Wat hij iver Ajax zegt en wat vHals ove Ziyech zegt is geen onzin. En waarom zou vHalst juichend moeten praten over die transfer? Ze zijn hun beste soeler kwijt voor een schijntje.
      En over het karakter van Ziyech hebben we het al gehad. Geen enkele garantie dat hij in Amsterdam slaagt, hoe goed hij ook is.

     4. Indojood

      Derksen? Wat heeft die ermee te maken? Gewoon de feiten op een rij:

      – Johan maakte de weg vrij voor Marco om in 2008 trainer bij Ajax te worden maar voordat Marco officieel startte, begon hij Johan dwars te zitten, om vervolgens na een mislukt seizoen, een jaar later zelf op te stappen, de club achterlatend in een puinhoop.
      – In 2011 benaderde Johan Marco opnieuw voor een directiefunctie, Marco zag dit wel zitten maar was niet gediend van het idee van Cruijff om via een adviesraad ondersteuning te geven, Marco wilde wel een eigen vriendje meenemen. Marco ging later wel heel stoer het plan Cruijff afbranden. Had dat dan meteen gezegd tegen Johan toen die Marco vroeg om mee te doen.
      – Bij AZ zegt meneer na een paar weken doodleuk dat ie niet geschikt is als hoofdtrainer want hij kan niet tegen de stress, daarbij de club voor het blok zettend. AZ staat dit allemaal toe maar een jaar later gaat hij naar de KNVB.
      – Weer een jaar later herhaalt de geschiedenis zich, Marco verlaat het schip opnieuw voortijdig en gaat naar de FIFA om superbobo te worden.

      Ondertussen zeurt en zemelt de grote Van Basten over het verval van Ajax en het NL voetbal en vraagt zich af of iemand wakker is en er wat aan gaat doen. Hallo, hij heeft zelf een bijdrage geleverd aan de teloorgang en hij heeft twee keer de kans gehad om samen met Johan het probleem aan te pakken en twee keer niet thuis gegeven. Nu zit hij bij de KNVB en weer licht Marco zijn hielen richting de FIFA i.p.v. iets te doen aan het probleem. Als je dan leest over waarmee Jonk en Jordi bezig zijn, dan kan het contrast niet groter zijn. De man laat een spoor van vernieling achter overal waar hij geweest is. Pijnlijk om te zeggen want na Johan de beste Ajax-speler ooit maar na zijn carrière is het licht alleen gaan branden tijdens de poulewedstrijden op het EK in 2008. Voor de rest overal mislukt en nu zit hij straks voor een vet salaris achter een bureautje proefballonetjes oplaten samen met de hoofden van de voetbalbond van Tahiti en Samoa.

      Zijn gebrek aan loyaliteit richting Johan, Ajax, Blind, Oranje i.c.m. zijn kritiek zonder verantwoordelijkheid te nemen vind ik zeer teleurstellend. Dus ja, van zijn voetstuk gevallen.

     5. Indojood

      En nog even aansluiten op het verhaal Ziyech. Samen met Blind niet opgelet, speelt nu voor Marokko maar wel geagiteerd doen tegen een journalist die terecht deze blunder aan de kaak stelt.

     6. De seijs

      Hee indojoodje als je een beetje kon voetballen zou jij dan nu voor Indonesië of Nederland uit komen.

     7. Litmanen

      Indojood: Een behoorlijk Cruijffgekleurd verhaal. Cruijff is mijn hele leven mijn grootste idool geweest, dit even om duidelijk te zijn.
      Ok, jij vindt alles wat Cruijff bedacht heeft geweldig. Ook het op 1800 km afstand sturen van een wespennest als Ajax is.
      De fluwelen revolutie van Cruijff, waarin vele oer Ajacieden zijn gesneuveld, is begonnen na een fikse nederlaag in Madrid.
      Johan ging los. Met het geweldige gevolg dat we nu helemaal niets meer voorstellen in Europa.
      Dus graag even een lijstje van de positieve resultaten van die revolutie.
      En laat dan die schalen van De Boer daarbuiten, want daar had Cruijff geen invloed op.
      En verder over Marco: Je vergeet nog een club en je komt niet terug op zijn positieve saldo bij Oranje.

      Cruijff blijft mijn idool, maar uitsluitend als voetballer en trainer, niet als bestuurder, want daar heeft hij een grote puinhoop van gemaakt. De mislukte vdSar en Overmars komen ook uit zijn koker. Even niet vergeten.
      En ja, we krijgen na al die jaren nog steeds een pak slaag in Madrid.

     8. EugAjax

      Indojood een Ajacied als van Basten kan natuurlijk bij Ajax supporters nooit van zijn voetstuk vallen. ONMOGELIJK! Als ik je punten lees dan neem je hem vooral kwalijk dat hij een eigen mening heeft. Hij is een van de weinige die discussie durfde aan te gaan met Cruijff en niet blind achter hem aan liep. In 2008 wilde hij hetzeflde als Cruijff alleen wilde hij niet zo rucksichtloss aan de slag als Johan. Dus eerst kijken wat je in huis hebt voor je het weggooit. Lijkt me vrij normale benadering. Er zaten veel rotte appels toen maar ook veel goede krachten. In 2011 wilde Cruijff hem als directeur, maar idd met een adviesraad cq commissie om hem bij te staan. In mijn optiek kan dat echt niet. Dan ben je als directeur meteen je daadkracht en geloofwaardigheid kwijt tov hele organisatie. En ik moet zeggen dan vraag je iemand als directeur en dan geef je hem niet het volledige vertrouwen. Had hem dan een loopbaan pad voorgesteld a la Sar als je toen dacht dat Basten er nog niet klaar voor was. Later heeft hij veel kritiek gehad op plan Cruijff niet zozeer maar meer over de verkeerde voorstelling van zaken van Jonk cs. Hij had ernstige twijfels of er wel zo een revolutie had plaatsgevonden of alleen maar in theorie. Ik vond wel en nu ook weer dat als werknemer van KNVB kan je niet je zo uitlaten over een NL voetbalclub en zijn spelers. Resultaten bij Oranje, en Heerenveen waren goed en zoals verwacht mocht worden. Bij Ajax niet en AZ dat vond ik juist een heerlijk moment. Een verandeming als je als van Basten durft toe te geven dat je gefaald heb als trainer coach en je daarvoor niet goed genoeg vind. Dat is juist klasse en getuigd van grootsheid. Nu kan hij naar FIFA en proberen ivnvleod uit te oefenen op toekomst van voetbal. Iets wat je duidelijk in zijn Columns terugziet. Dat is echt iets voor hem. Misschien niet leuk naar Blind toe maar dit is voor hem een droombaan. Ik hoop dat zijn invloed heel groot gaat worden en Nederland trots mag zijn op zo een invloedrijk persoon. Basten is een grootheid niet ondanks maar misschien zelfs wel dankzij zijn onnavolgbare beslissingen soms. O ja en heeft Cruijff ook weleens bedankt voor Oranje om verschillende dubieuze redenen? Nee niet alles wat Cruijff benoemde was OK of waarheid en Basten durfde dat ook te melden met (goede) argumentatie. Ik denk ook dat diep van binnen Cruijff genoot van het karakter van van Basten.

     9. Indojood

      Er zijn genoeg Ajacieden van hun voetstuk gevallen als het de ontwikkelingen van de laatste jaren gevolgd hebt.

     10. In memory of Johan Cruijff

      Volgens mij gaat het niet om het niet mogen hebben van een eigen mening maar om het feit dat van Basten achter de rug van anderen om een mening heeft en niet rechtstreeks. Zo vat ik het stuk van Indojood in ieder geval op.

     11. In memory of Johan Cruijff

      Daarnaast zie ik van Basten geen meerwaarde krijgen bij de Fifa. Hij heet in mijn ogen de kwaliteiten niet op het bestuurlijk niveau wat wel noodzakelijk is.

     12. Indojood

      Gaat het allemaal niet om, hij mag zeggen wat hij wil. Ik ben teleurgesteld in zijn gedrag, zeker richting Johan die altijd Marco beschermd heeft, hem als een vriend beschouwde en hem nooit is afgevallen. En dat doet extra pijn omdat het inderdaad een Ajacied is.

     13. Litmanen

      Van Basten is tegen Cruijff altijd eerlijk en rechtstreeks geweest. Johan duldde geen tegenspraak, dat was het failliet van de revolutie. Geen discussie, Johan had altijd gelijk. Het heeft het volgende rijtje opgeleverd:

      Overmars, geslaagd als Dagobert, mislukt als beleidsbepaler.

      VdSar, volkomen mislukt, communicatie nul (lees het verhaal Endt) een hork van een man.

      Jonk, trouw Cruijff volger, maar ook in de communicatie een volslagen mislukking.

      Bergkamp, een assistent met vliegangst en de uitstraling van een dode schildpad.

      Europees weer aanhaken. Een vrije val is hier meer op zijn plaats.

      Conclusie: van alle prachtige plannen is niets terecht gekomen. Doodzonde, maar de keiharde waarheid. We kunnen weer helemaal overnieuw beginnen.

     14. In memory of Johan Cruijff

      Ff reactie van mijn kant (vrij forum tenslotte 🙂 ) Tsja als je Endt gaat geloven ….. als je Jonk in communicatie een mislukking vindt. Dan heb ik in ieder geval een andere mening en velen met mij. Ik denk Indojood ook wel :-). V.w.b. Johan had altijd gelijk: Johan had over vrijwel alles een mening, een idee. Als er geen overtuigend ander idee kwam hield hij vast aan zijn idee. Ik noem dat niet “geen tegenspraak dulden” ik noem dat daadkrachtig en ferm. Hijn liet niet over zich heenlopen. Dat het niet gelopen is zoals de bedoeling was kan je onmogelijk in de schoenen van Johan schuiven, dat is in mijn ogen belachelijk. Hij had vertrouwen in mensen en velen hebben dat vertrouwen beschaamd. Dat kunnen die mensen op hun conto schrijven niet op die van Johan. V.w.b. Jonk, daar is inmiddels al zoveel over geschreven. Of je wil het niet zien of je snapt het echt niet maar dat is mijn visie/mening

     15. Litmanen

      Je bent net Johan. Als je het niet ziet zoals jij, dan heb je er geen verstand van. Kom nou vedorie eens met positieve resultaten van die zogenaamde revolutie!!
      Het is een grote puinbak en door de tegenstellingen tijdens die revolutie is het allemaal veel erger geworden dan het al was!
      En Jonk! De grote man die volgens Johan kon kiezen uit allemaal topclubs….. Waar zit de man, terug naar zijn dorp? Hou eens op en kom met die topresultaten!

     16. In memory of Johan Cruijff

      Ik heb toch duidelijk aangegeven dat ieder zijn mening en visie mag hebben en dat die van ons verschillen. Waarom denk je dat Johan zijn handen op een gegeven moment van Ajax heeft terug getrokken. Omdat men de afspraken die in overleg waren gemaakt niet na kwam. Dan kan je onmogelijk de huidige pyinhoop in de schoenen van Johan schuiven. Dat hij een misser heeft gemaakt met een aantal mensen, niet Jonk, prima maar dat kon hij onmogelijk vooraf weten. Toen commiteerde iedereen zich aan het plan. Dat Jonk kon kiezen uit topclubs wil toch niet zeggen dat hij er ook naar toe moet? Ik denk dat die man achter de schermen, welke dan ook, nog steeds hard bezig is. Hij verkeerd in de omstandigheden dat hij niet direct vast werk nodig heeft.

     17. Litmanen

      Waarom moet je met andere topclubs schermen als je er niet naar toe wilt? En niet Jonk maar Cruijff kwam met dat onwaarschijnlijke verhaal via zijn tolk Jaap de Groot.
      Jonk was heel erg ambitieus en heeft nu niks, je maakt mij niet wijs dat dat zijn eigen keus is.
      En op de topresultaten ga ik nog ff wachten ok?
      En al die andere topvoetballers op belangrijke plekken gaan geweldig he?
      Ajax is in vier jaar organisatorisch naar de kloten geholpen!

      Alleen Frank de Boer heeft de club drijvende gehouden. Niet Jonk maar hij verdiend een standbeeld.

     18. EugAjax

      Met Ajacieden van voetstuk vallen of niet dan bedoel ik categorie: van Basten, Cruijff. Dat is wereldnivo en deze iconen zouden altijd op handen gedragen moeten worden. Wat voor mening ze ook hebben wat voor acties ze ook doen. Daar hoeven we het allemaal niet eens over te zijn dan nog kunnen ze gewoon op voetstuk blijven. En Basten is juist een persoon die alles rechtstreeks communiceerde met Cruijf IMOJC. Dus als dat zo bedoeld zou zijn door indojood zit hij er echt naast.

     19. In memory of Johan Cruijff

      Zeker niet met je eens dat zij ongeacht hun mening altijd op handen gedragen moeten worden. Ieder dient zich aan bepaalde normen te houden, niemand heeft een vrijbrief. Persoonlijk ben ik van mening dat van Basten richting Cruijff niet al te netjes is geweest terwijl ik dat andersom niet gemerkt heb. Daarmee valt voor mij van Basten een stukkie naar beneden. Dit staat los van zijn voetbal prestaties. Ik verwacht persoonlijk ook totaal niets van van Basten in de Fifa maar, dat is mijn inschatting van de persoon van Basten wat ik van hem weet. Graag mag hij het tegendeel bewijzen. Maar ik vrees voor een nieuwe liefhebber van het pluche. Het is vele ex-voetballers helaas niet vreemd. Maar schroom niet om een andere mening te hebben maar mij krijg je er voorlopig niet in mee 🙂

     20. -buitenkantje rechts-

      Prima reactie EugAjax! Ik vind het vehaal van Indojood ook erg eenzijdig belicht. Zal het in komende items nog wel eens uitleggen..
      Zo speelde Oranje onder van Basten oogstrelend voetbal.. Liedt geen spaan heel van de tegenstanders.. In 2008 in de voorrondes slechts 3 tegendoelpunten om maar wat te noemen..
      Verder veel geneuzel over aankoop sulejmani.. Was destijds een sensatie bij Heerenveen.. De Ziyech van die tijd zeg maar.. Scoorde bij Heerenveen in 34 wedstrijden 16x.. Daarna nog 5 jaar bij Ajax 158 wedstrijden gespeeld!!
      In die 158 wedstrijden 38 keer gescoord en een nog veel groter aantal assists.. Wie zie ik dat nu nog doen? Zijn prestaties bij Heerenveen met een beperkt budget zijn gewoon erg goed. Eerste seizoen 8e plek, tweede seizoen een 5e plek.
      Dan zijn kritiek over de fluwelen revolutie.. Zijn argumenten snijden gewoon hout.. De emotie weggelaten heeft hij voor een groot gedeelte gelijk. Zal er in toekomstige topics nog wel eens op terug komen. In mijn visie iemand naar wie je altijd moet luisteren..

     21. In memory of Johan Cruijff

      Je zal je mening nog eens geven BR. Niet zeggen dat je het gaat uitleggen. Ieder heeft zijn of haar mening. Klinkt gewoon stuk beter 🙂

     22. -buitenkantje rechts-

      Mijn mening uitleggen.. Verwacht dat v Basten nog wel s langs komt in een topic..

     23. EugAjax

      BR je aanvullingen mbt Basten kloppen allemaal. Dat geeft aan dat Basten wsl te hard voor zichzelf is geweest. Echter hij is de absolute top gewend en dat kon hij in zijn eigen optiek niet bewerkstelligen als coach.

     24. Litmanen

      Eens Eug. De positieve invloed van Cruijff als bestuurder worden zwaar overschat. Zijn idee om louter ex-voetballers op belangrijke plaatsen binnen Ajax te plaatsen is volledig mislukt. De verkeerde mensen op de verkeerde plaatsen.
      Ajax is momenteel een grote puinhoop, mede dankzij de regeldrift van Johan, die geen tegenspraak duldde.
      Mensen zonder enige kennis van moderne communicatie management zoals: Jonk, Bergkamp, Overmars en als klap op de vuurpijl vdSar.

     25. In memory of Johan Cruijff

      Dat je tegen Cruijff bent oke (niet als voetballer maar daarna) moet jezelf weten maar je gaat nu de schuld leggen bij Cruijff vwb de huidige situatie en dat is op zijn zachts gezegd compleet gestoord. Dan heb je het de laatste jaren dus echt niet gesnapt.

     26. In memory of Johan Cruijff

      Lees nu net het woordje “geneuzel” Jammer maar scheelt weer het lezen van jou “uitleg”. Ik heb er geen interesse meer in ( maar dat is mijn zaak 🙂 )

     27. In memory of Johan Cruijff

      Als ik met de strontemmer rammel hoor je gauw genoeg. Niet met zaken bemoeien die je niet aangaan belhameltje. En nu snel je bedje in en je handjes boven de lakens anders moet je mammie weer je bedje verschonen morgen. Zo, dat was ff in jou taaltje. Genoeg voor vandaag.

     28. In memory of Johan Cruijff

      Oh ja, als je morgen de deur uit gaat denk je op zeker aan mij. Je zal voor de zekerheid toch net even meer om je heenkijken. Ik weet het zeker, het gaat steeds wat meer in je hoofd zitten of je wilt of niet. Je kan het niet tegenhouden.

     29. De seijs

      Whahaha wat leuk. Enne jij zegt normen en waarden? Cruyff voetbalde bij die kakelakken! ! En jij nogmaals heb het over normen en waarden? ?? En jij vraagt mij om dingen uit te leggen? Heeft geen enkel nut bij jou! Jij bent er ook zo een die geen gelijk geeft . Nee jankert daar doe ik niet aan mee . Bal gehak 🙂 🙂

     30. In memory of Johan Cruijff

      Kakelakken? Goh. Maar voor jou zet ik al mijn normen en waarden opzij. Ik ga mij in jouw hoofd nestelen. Elek dag zal je iets valer aan mij gaan denken. Op momenten dat je het helemaal niet zou willen. Elke keer als iemand jou aanspreekt denk je automatisch …… zou hij het zijn? Het gaat gebeuren, niet direct maar langzaam aan.

     31. De seijs

      Whahaha ouwe nicht ik dacht dat ik net ergens hier zag van je dat je naar je bedje toe ging . Maar ik hou je onbewust toch weer bezig . En die lange dunne darm van je vriendje maar wachten met zijn billen richting het plafond op jou. Whahahaha darm ridder. Ik hou je onbewust weer bezig hier hè . whahaha jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

     32. In memory of Johan Cruijff

      Weinig origineel. Eigenlijk helemaal niet maar he mag het laatste woord hebben hoor. Geen probleem. Tot morgen ……. zal je denken.

     33. De seijs

      Ja dat heb ik ook jankert. Je moet je vriendje natuurlijk verwennen. whahahaha jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂

     34. theomar

      Prima verwoord, helemaal mee eens. Toen hij trainer was bij Ajax heeft hij ook nog een record aan transfergeld verprutst.

  1. De seijs

   De tijd zal het leren. Maar als ik Ziyech was zouden mijn haren overeind gaan staan. En zou alles op alles zetten om het te laten zien dat ik het wel kan.

   1. Charka53

    Dat Ziyech het misschien moeilijk krijgt bij Ajax zou kunnen er zijn al zo veel spelers geweest die het niet redden bij Ajax , maar als hij zelf graag wil komt het goed.

 1. Jimmy1971

  Hoop dat Bosz beter met ‘lastige’ spelers kan omgaan dan de Boer en Jol …
  Ziyech is absoluut goed genoeg maar het is een mannetje , maar dat is wel precies wat we missen in de selectie !

 2. Kingerwin

  Wees gerust Jan, hij zal het vast niet slechter doen dan jij. Ik denk niet dat hij in kleedkamer 2 terecht komt

 3. -buitenkantje rechts-

  Weer een zure reactie uit het Twente kamp.
  Het is wel zo dat er ontzettend veel druk op Ziyech is komen te staan.. Heb al termen als “de verlosser” voorbij zien komen. Voetballen blijft een tesmsport.. Niet vergeten.

 4. Velibor

  Je mag toch wel een eigen mening hebben over clubs waar je heen wilt? Kom nou zeg ,ik zou naar die club gaan waar ik als jochie al van droomde als ik de kans kreeg en bij hem is dat wel Ajax . Ha pech Jan ik zou bv niet naar Italie willen maar goed das puur gevoel ja misschien op vakantie maar geen club dat trekt me gewoon niet dat kan toch? Heb ook nooit die keus hoeven maken natuurlijk haha!

  1. Indojood

   Snap nu wel waarom Ziyech niet naar het buitenland wilde. Vader jong verloren, sterke band met moeder en familie die tegen je zegt: “Wat wil je nu echt?”

 5. Wembley71

  Wat wel opvalt; twee weken terug riep iedereen moord en brand en moest Ziyech onmiddelijk gehaald worden, hier op de site en vooral in de media.Het was de man van de creativiteit en de schakel die ontbrak. En nu hoor opeens: we moeten maar zien of ie het redt of past ie wel het Ajaxsysteem……..jezus wat gelul allemaal!

 6. quadsboy

  Je heb gelijk kale 50/50 iedereen weet dt als je bij ajax komt te voetballen moet je veel in je mars hebben en meer als dat maar denk bij Ziyech toch het heel anders gaat worden hij gaat vlammen

 7. vak411

  Stukje live zitten kijken maar hij bedoelde het helemaal niet negatief. Hij stelde een reeele vraag. Zeker op de vraag of hij de druk aan kan … Hij is een soort verlosser nu..

 8. Gert Ajax

  Dat denk ik ook gewoon te veel kwaliteit om te mislukken.
  Alleen hopen dat hij onder de ondruk is van Ajax en niet naast zijn schoentjes gaat lopen?

 9. a.p.

  wat heeft die van halst een hekel aan Ajax. Zou er wat hebben plaatsgevonden tussen Ajax en hem?

 10. fjonkman

  Wat een mooie provinciale calimero actie van onze kale neet Van Halst. Hij toont wederom maar weer eens aan hoe bekrompen zijn gedachtegang is. En dat terwijl hij zelf bij Ajax (niet geheel onverdienstelijk) heeft gespeeld. Tuurlijk moet je altijd maar afwachten of een speler onder de druk kan gedijen bij Ajax. Iedereen weet dat wij in Amsterdam elk jaar weer de Triple eisen en minstens 1 keer per 10 jaar de Quadriple. Hoe irreël ook, de druk is elk jaar weer gigantisch. De Ajax jeugd is daar wel een beetje aan gewend, maar spelers van buitenaf kijken nog steeds met grote ogen naar de verwachtingen die torenhoog zijn. Ga er maar aan staan. Maar ik ben ook benieuwd welke invloed Hakim op het Ajax spel zal hebben…

Reageren is niet mogelijk.