There are no ads, please add some


Gratis kaarten bekerduel Ajax – Willem II nu beschikbaar

ajax-willem2

Ajax heeft vorige week bekendgemaakt dat alle scc-houders gratis toegang hebben bij het aankomende bekerduel tussen Ajax en Willem II op woensdag 21 september. Inmiddels staan de gratis tickets gereed  en kun je deze downloaden via Mijn Ajax.  Als je op deze pagina inlogt kun je bij reserveringen de kaarten zien staan en kun je de kaarten downloaden. Let wel dat je het betaalschema gewoon moet doorlopen waarbij je uiteindelijk kunt kiezen voor 100% korting. Het lijkt alsof je een bedrag moet afrekenen, maar dit is niet het geval. Wat wel het geval is is dat de kaarten tot en met 14 september beschikbaar zijn om te downloaden. Het bekerduel Ajax – Willem II begint woensdag 21 september om 20:45 uur in de Amsterdam ArenA.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

42 reacties

   1. BobbyHaarms

    Dat hoop ik ook. Het is een prachtig gebaar van Ajax, maar het krijgt natuurlijk pas echt waarde als we een prachtige wedstrijd krijgen voorgeschoteld. Met dit keer wel winst uiteraard ?

     1. 11Younes11

      Bosz wil automatismen inslijpen, dus gaat zijn tactiek niet veranderen. Maar ik wil ook zeker Ziyech zien! Als mid-rechts of als rechtsbuiten

     2. HURBIE

      Mopperen en commentaar geven kunnen we met ze alle als de beste.
      Maar hiervoor een compliment naar AJAX toe voor de GRATIS kaarten
      Bedankt AJAX namens iedereen
      Vooral de armste onder ons
      Kunnen ze ook een keer naar het stadion
      Top Gebaar

     3. bloedgroep AFCA

      inderdaad…die hebben sowieso al 2,5 meiers neergelegd voor hun SCC…beetje misplaatst dit

     4. Indojood

      Dit zijn kaarten voor SCC houders. Mochten deze mensen arm zijn, dan hebben ze verkeerde prioriteiten in het leven.

     5. Ajax nr 1

      Sommige mensen hebben niet de gave en het geluk die rijke SCC houders wel hebben Indojood. Dat weet jij ook. Sommige willen wel maar kunnen niet. Geef je kaartjes aan de arme daar bedoel ik niet de asielzoekers mee want die hebben de gratis vrije kaartjes al gehad.

     6. Indojood

      Wat ik wilde zeggen is dat als je arm bent, je geen SSC moet kopen, je kunt je weinige geld dan beter anders besteden, mijns inziens. Voor de rest heb je gelijk.

 1. Remco425

  Dit zal door velen wel weer negatief uitgelegd worden, maar dit is gewoon een mooi en goed gebaar door Ajax.

  1. -buitenkantje rechts-

   Zeker Remco.. Mee eens.. Wel ingegeven door een schuldgevoel van resultaten en vertoond spel ben ik bang..

 2. nicks

  waardeloze actie haal je je onze club mee naar beneden! weer een geval paniekvoetbal! met voetbal kun je verliezen dat hoort erbij, zouden de nummers 18,17,16 van de eredivisie ook gratis kaarten weggeven? en is aankomend europees seizoen ook gratis na al die jaren van drama in europa? gewoon wat betalen voor die kaartjes word ajax ook weer beter van!

  1. In memory of Johan Cruijff

   Er worden door clubs regelmatig acties gehouden om volk op de tribune te krijgen. Bijvoorbeeld gratis kaarten verspreiden onder de jeugd op scholen. Ajax doet het nu onder de vaste klanten. Meer bedrijven hebben vaste klanten acties. Op zich niets vreemds dus.

   1. nicks

    klopt! weet je wat een mooie actie zou zijn om volk op de tribune te krijgen? mooi voetbal en prachtige spelers op het veld. zou zo fijn zijn voor de verandering.

     1. nicks

      geen homo en geen moeite met homo’s. leg eens uit huhuhurbie wat er mis is met homo’s. ben benieuwd wat jij op school en de plaatselijke ontmoetingsplek daarover geleerd hebt? maar gezien jou reactie zal je weinig op school geleerd hebben. maar ben benieuwd

    1. HURBIE

     He Velibor dat heeft koote geschreven zonder dat hij dit in de gaten had
     Maar wel heel leuk

 3. Jimmy1971

  Is een mooi gebaar van Ajax , beter zou het zijn als de spelers bij een wanprestatie minder salaris en/of minder privileges zouden krijgen , want daar ligt het probleem als je van Willem ll met 1-2 verliest …

Reageren is niet mogelijk.