There are no ads, please add some


Dolberg keert geblesseerd terug bij Ajax na interlandperiode

0726ajax-paok_dolberg

Kasper Dolberg heeft maandagochtend het trainingskamp van Jong Denemarken verlaten met een spierblessure. Afgelopen vrijdag maakte Dolberg zijn debuut bij Jong Denemarken en scoorde hij in de met 0-4 gewonnen wedstrijd tegen Wales. Hoe ernstig de blessure is is nog niet bekend. Naast Dolberg keerde eerder al Kenny Tete terug bij Ajax met een kuitblessure die hij had opgelopen bij de training van het Nederlands Elftal. Het is zeer de vraag of trainer Peter Bosz zondag een beroep op beide spelers kan doen als Ajax het thuis opneemt tegen Vitesse.

Bron: Twitter

 


Gerelateerde posts

54 reacties

    1. HURBIE

     Kan het Nederlands elftal geen. spelers nemen van alle clubs uit het tweede
     Maakt niet uit verliezen evengoed wel

    2. Remco425

     Natuurlijk niet. Is hartstikke goed die ervaring voor hun. En soms zit het dan even tegen. Maar gelukkig hebben we dan Traore en Cassiere nog.

   1. Litmanen

    Ach, misschien valt het wel mee. Aan de andere kant, spelers van Oranje komen bij hun buitenlandse clubs ook niet altijd fit terug.

    1. Ajax nr 1

     Dit is het risico als je spelers geselecteerd worden Litmanen. Maar dat weet jij als geen ander 😉

     1. Litmanen

      Je hebt gelijk, er waren periodes dat Litmanen van glas was. Hij wordt trouwens genoemd als assistent van Blind. Lijkt me verfrissend.

 1. Charka53

  Dat is minder goed nieuws en maar hopen dat dit niet te ernstig is , een kunnen Kaspar goed gebruiken .

 2. Jimmy1971

  Jammer , erg nuttig in het spel van Ajax !
  Krijgt El Ghazi wel weer een kans ( traore ) zal in de Spits komen ..

    1. 11Younes11

     Tja, maar niet het einde van de wereld. Gelukkig zitten we op het moment ruim in de spitsen (Traore, Cassiera) en op rechtsback doet Veltman het prima. Hoop alleen niet dat Bosz dan weer kiest voor Viergever centraal. Liever Riedewald met Sanchez

     1. In memory of Johan Cruijff

      Veltman zit ook niet echt heel lekker in zijn velletje momenteel hoor.

 3. Iceman

  Dit wordt weer een top seizoen maar niet heus Dolberg gebesseerd Traore strakjes weg voor de Afrika Cup en niet te vergeten Zyech ook en ik begreep dat Krul pas eind September inzetbaar is voor Ajax hij moet ritme opdoen om goed te kunnen keepen dat wordt weer een mooi Seizoen

 4. -buitenkantje rechts-

  Zo zie je maar.. Een seizoen is lang en er kan van alles gebeuren.. Gelukkig hebben we op dit moment een brede selectie die dit kan opvangen.

 5. Geroldkohlen

  ja dit kan gebeuren als je jong bent, en ineens veel moet spelen. dat is meteen een aanslag op je spieren!

 6. JohnDoe77

  Kan natuurlijk op iedere training gebeuren, maar toch klinkt het minder prettig als het bij het nationale elftal gebeurt. Hopelijk valt het mee en kan hij snel spelen, is meer de centrum spits voor Ajax als Traoré! Hopelijk heeft Peter Bosz dat inmiddels ook kunnen zien!

 7. JohnDoe77

  Zeker lekker weer! Totaal off-topic natuurlijk, maar met deze temperaruren mogen we niet klagen!

 8. In memory of Johan Cruijff

  Kleine blessure komt eigenlijk op goed moment. Voorkomt verdere overbelasting zo in het begin van het seizoen. Zijn interlands toch nog ergens goed voor he 🙂

Reageren is niet mogelijk.