There are no ads, please add some


Ajax o15 wint Supercup na 4-6 overwinning op Feyenoord

De_Toekomst

Ajax o15 heeft zaterdagmiddag beslag weten te leggen op de Supercup. De jonge Ajacieden waren met 4-6 te sterk voor de leeftijdsgenoten van Feyenoord. Sontje Hansen (2x), Kenneth Taylor (2x), Naci Unuvar en Nouri Emre scoorden de doelpunten voor Ajax. Trainer Peter van der Veen was content met de overwinning in Rotterdam. ‘Onze doelstellingen zijn dat we om alle prijzen meestrijden, competitie, beker en Super Cup. Die laatste hebben we al gehaald. Het ziet er goed uit!”, aldus de oefenmeester.

Bron: Ajax.nl

 


Gerelateerde posts

28 reacties

  1. vak411

   Bam.. Slopen die gasten.. De mooiste wedstrijd van het jaar en dan de tegenstander helemaal zoek spelen. Ze hadden er wel 10 kunnen maken. Goed gedaan. Wij zijn trots op jullie!

    1. vak411

     Ze creeerden kans na kans de Seijs. Dit team speelde vorig jaar voor het grootste gedeelte al bij elkaar. Was toen de c2.

  2. paulvos

   Heel mooi, altijd goed om daarvan te winnen, en ook nog eens een keer bij hun. Het eerste van hun gaan binnenkort weer dat spelletje doen, 7 op ’n rij dus dat komt ook goed.

 1. vanzanten

  Tot aan het eerste winnen we alles. Ik had liever gehad dat het eerste alles won en alle jeugdelftallen verloren.

 2. Sonsee

  Winnen van de rivaal is altijd lekker. Hopelijk wordt die koers doorgezet en pakken ze nog meerdere prijzen.

 3. bloedgroep AFCA

  gefeliciteerd toppers…over een paar jaar is het jullie beurt om dit ook met Ajax1 te presteren…liefst ook tegen de kakkies

 4. BobbyHaarms

  Goed kijken alvast Ajax 1, zo doe je dat dus, kakkies verslaan in eigen huis ? Gefeliciteerd jongens, zolang jullie bij Ajax blijven zullen jullie die kakkies heel vaak gaan verslaan in jullie carrière!

 5. AjaxJay070

  Lekker makkelijk om in de jeugd te winnen. Alle goede spelers in de jeugd spelen bij ons, voorlopig dan. Over 10 jaar spelen ze vanaf de D1 al bij manchester city, real etc

 6. ajaxhoger

  Overmars staat al weer klaar om te verkopen , op naar een 250 miljoen .
  Wel heel goed gedaan natuurlijk , ik hoop dan ook dat ze hoge ogen gaan gooien in het eerste , alleen moeten we het eerst nog zien .

Reageren is niet mogelijk.