There are no ads, please add some


Gouden schoen winnaar Davy Klaassen:’Ik ben hier heel trots op’ (Incl. video)

0424goudenschoen

Davy Klaassen is bijzonder vereerd om de gouden schoen te mogen ontvangen. De middenvelder mocht op het voetbalgala de Gouden Schoen, de prijs voor de beste voetballer van het afgelopen eredivisieseizoen, ontvangen uit handen van Dennis Bergkamp. Klaassen,die op het veld hard kan zijn, was blij dat de voormalig topvoetballer hem de prijs uitreikte en hield het niet droog.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website: www. Ajax Fanzone.nl via deze link

Zie ook:

02-09-2016 klaassen ontvangt vanavond tijdens voetballer vh jaar gala de gouden-schoen


Gerelateerde posts

38 reacties

 1. In memory of Johan Cruijff

  Deze schoen had voor het seizoen 15/16 postuum naar Johan moeten gaan.

  1. BobbyHaarms

   Dat was een prachtig gebaar geweest i.m.o.J.C. Een gouden schoen is trouwens leuk, maar zonder titel geen meerwaarde.

   1. In memory of Johan Cruijff

    Had wat geweest toch: Jonk die aan Jordi de gouden schoen voor zijn vader geeft. Over kippenvel moment gesproken.

    1. Remco425

     Natuurlijk en ik ben heel blij voor hem. Was ook mooi geweest als hij hem had opgedragen aan Johan.

     1. Charka53

      Dat had zeker een mooi gebaar geweest zijn , maar als Davy Johan bewust had meegemaakt zoal vele oudere had hij dat misschien ook wel gedaan

   1. BobbyHaarms

    Het zegt denk ik genoeg over Ajax op dit moment Indojood. Nota bene de speler geweest waardoor je wereldwijd de erkenning hebt gekregen. Dat spandoek in de nok van de Arena vind ik te huichelachtig voor woorden.

   2. Remco425

    Vind ik ook. Kom op, elke wedstrijd in de 14e minuut een ovatie door Ajax supporters is toch niet teveel gevraagd? Zou een fantastische traditie kunnen zijn.

    1. BobbyHaarms

     Mee eens Remco, maar zou zoiets te realiseren zijn denk je? De gemiddelde Ajaxsupporter gaat naar mijn idee alweer gauw over tot de orde van de dag. Zou wel fantastisch zijn natuurlijk en stel je toch eens voor: Een heel stadion wat elke thuiswedstrijd in de 14e minuut zijn handen stuk klapt voor Johan. Zo hard dat het door merg en been gaat bij Henrichs en co, een soort verbale en massale roep van alle supporters om het plan Cruijff.

     1. Remco425

      Inderdaad Bobby en voor mij part ook in het uitvak bij uitwedstrijden. Wat zal dat ook een indruk maken bij de tegenstanders.

   3. Charka53

    Dat is wel waar , bij ons de supporters en zoals ik al aan gaf de wat oudere leeft het nog wel maar van dat Ajax bestuur moet je niks verwachten hoor die zijn alleen met hun e bezig.

 2. De seijs

  Het is je gegund Davy. Niemand anders komt er ook voor in aanmerking. Gefeliciteerd man en breng ons dit seizoen het kampioenschap.

  1. vak411

   Helemaal mee eens Seijs, davy is wel niet in vorm maar hij schiet de een na de andere bal in de goal momenteel.. Iedereen loopt te kwijlen op psvee maar als dit team met Traoré en ziyech op stoom komt zie ik niemand ons stoppen..

   1. HURBIE

    Klaassen moet de eerste de beste thuiswedstrijd een ereronde maken in het JOHAN CRUIJFF STADION

 3. Jimmy1971

  Als je dit seizoen zo doorgaat moet je alvast een plekkie voor de volgende gaan reserveren ..

 4. koote207

  Dat is ook iets om heel trots op te zijn, je bent ook de enige die hem dik en dik heeft verdient, volgend jaar hebben ze er 2 nodig 1 voor jou en 1 voor Hakim waarschijnlijk?

 5. -buitenkantje rechts-

  Deze prijs wordt toegekend op basis van rapportcijfers van de Telegraaf en de VI.. Beide redelijk gekleurd.. om het maar zacht uit te drukken. Verder moet je minimaal 2/3 vh aantal wedstrijden hebben gespeeld en zijn beoordeeld..
  Ik vind het klasse dat hij deze prijs heeft ontvangen.. Van harte gegund.. Onderstreept wel hoe belangrijk hij voor Ajax is.. Hoop echt dat we hem nog minimaal 2 seizoenen kunnen behouden. Maar of hij daadwerkelijk de beste speler is durf ik te betwijfelen gezien de tot stand koming van deze prijs

  1. Remco425

   Telegraaf is redelijk pro-Ajax, VI is daarentegen eerder het tegenovergestelde. Houdt elkaar wel redelijk in evenwicht. Kijk de top 20 beste spelers van vorig seizoen in het AD en er staan 7 spelers van feyenooit in…

 6. In memory of Johan Cruijff

  Toch apart dat wanneer ik zeg dat eigenlijk alleen JC postuum deze prijs had moeten krijgen er oa gereageerd wordt met : Davy niemand anders dan jij verdiend deze prijs. Hoezo even makkelijk JC verloochenen. Wel keihard hoor.

  1. Remco425

   Inderdaad, maar die hebben jouw bericht waarschijnlijk niet eens gelezen. Die reageren duidelijk gewoon op het 1e bericht om maar een beetje bovenaan te staan. De zogenaamde ‘Like’-hunters…

 7. quadsboy

  Nogmaals Gefelicteerd Davy ik zie echt een top speler jouw ga zo door pik op naar de Top

Reageren is niet mogelijk.