There are no ads, please add some


Krul verwacht eind september debuut bij Ajax

0822TimKrul

Ajax heeft Tim Krul weten te strikken als tijdelijke opvolger van de naar FC Barcelona vertrokken Jasper Cillessen maar van een debuut in de hoofdmacht komt het voorlopig nog niet voor Krul. De doelman is bijna hersteld van een zware knieblessure en het was de bedoeling dat Krul na de interlandperiode ritme zou gaan kunnen opdoen, maar misschien duurt het toch wat langer voordat Ajax echt over hem kan beschikken.

‘Ik moet nog hard werken aan mijn herstel en ik durf niet te zeggen in welke wedstrijd trainer Bosz een beroep op mij kan gaan doen. We moeten het langzaam opbouwen maar het gevoel is zeker goed en ik hoop er eind september wel bij te zijn. Momenteel staat Onana onder de lat en die mag zeker het vertrouwen krijgen. Hij zit hier al een tijdje en het is goed als talentvolle jongens achter je zitten. Maar laat het duidelijk zijn dat ik bij Ajax kom om te spelen en ik moet het vanaf moment één laten zien’.

Bron: Ajax TV

 


Gerelateerde posts

40 reacties

  1. jojocoolio

   Als het ons maar geen punten gaat kosten… Maar goed je moet wel fit zijn… Sterkte en herstel goed zou ik zeggen

   1. vak411

    Blijf het een gok vinden.. Fantastische keeper maar een terugslag en je hebt een groot probleem.. En wedstrijdritme lijkt me ook wel een dingetjes…

    1. Remco425

     Keepers hebben nooit veel wedstrijdritme nodig. Ook fysiek wordt er niet veel van ze gevraagd.

    1. -buitenkantje rechts-

     Precies Remco.. Prima zet en prima vervanger voor Cillessen.. Zijn we echt niet op achteruit gegaan.. Bivendien vond ik Onana ook prima keepen..

     1. Remco425

      Die gaat het ook wel worden, maar is denk ik nog niet klaar voor het grote werk. Zit dit seizoen voor het eerst echt bij de selectie en kan nu even een paar weken minuten maken en ervaring opdoen. Net als aan het einde van het seizoen als de titel al binnen is. Maar moet nog niet vol onder druk komen te staan. Kan anders net als vele andere talenten weer naar de afgrond geschreven en gefloten worden.

 1. Ajax nr 1

  We wachten af krul. Nu maar geen terugslag krijgen en zo snel mogelijk op het doel staan. Nogmaals ik had een keeper genomen die al fit Is. Sorry

  1. Joeguh9

   Natuurlijk! En dan nog huren ook he! Als je nou een grblesseerde keeper koopt die er daarna jaren kan staan is het toch anders. Nu heb je er 25 wedstrijden wat aan…

 2. Velibor

  Jaja we kunnen blijven doorzagen maar als ie zo fit is dan hebben we een fijn keepertje aan hem en misschien zit er daarna nog meer in het vat wie weet!?

  1. Charka53

   Gelijk heb je Velibor het is nooit goed Krul is een ervaren keeper dus is dit een goede oplossing en wie weet staat hij volgend seizoen ook bij ons op het doel.

 3. paulvos

  Misschien komt hij er helemaal niet in, Onana is ’n goeie doelverdediger dus zal hij moeten knokken voor zijn plek. Het duurt dus nog wel een maand zo dat Onana ook nog meer vertrouwen kan kweken.

 4. JohnDoe77

  Onana doet het tegen die tijd misschien ook top, goed voor iedereen! Succes en de beste speelt zou ik zeggen, niet automatisch Krul.

 5. De seijs

  De beste moet spelen. En als hij dat nu nog niet is dan moet hij zorgen dat hij de beste wordt. Succes met je herstel.

  1. In memory of Johan Cruijff

   M.b.t. Jou reactie bij topic de gouden schoen: Ik vind jou reactie op mij bij het stuk “Jonk-Johan” wat door Indojood is geschreven/gekopieerd zeer ongepast. Het zijn reacties van mensen die Johan hoog hebben zitten. Hier past wat voor onderlinge strijd op een forum dan ook niet bij. Dit geeft in mijn ogen een totaal gebrek aan fatsoen aan. Het feit dat ik op het forum ben om te “scoren” is lachwekkend. Het feit dat juist jij commentaar hebt op een door mij gebruikte term geeft jou situatie treffend aan.

   1. De seijs

    Ik heb af en toe de laatste week dingen van jou gelezen. TRIEST dat je je eigen zo voor lul zet! Met al het andere onzin wat je hier neer zet is het gewoon zielig lachwekkend! Ik laat dit ook vaak aan andere zien. Het is altijd ontzettend komische er wordt altijd om jou onzin gelachen. Net zoals de laatste week. Alleen moest ik dan wel Door het stof omdat jij zegt dat je ajacied ben. (nou ik vind zeker van niet) Daardoor schaam ik me wel dat je het niet snapt dat je geheel ajax Door het slijk haalt. De mensen die jou commentaar lezen zegen ook hij is echt een labiel persoon. En ja dat klopt wel. Je staat een partij druk te doen. Liegen schelden mensen proberen aan jou kant tekrijgen de boel opjutten mensen te bedreigen om ze op te zoeken en in elkaar te slaan absurde teksten hier neer te zetten en dan als er niet naar je geluisterd word ermee te stoppen. Gaan zitten JANKEN als als er niet meer uitkomt. En dan later doodleuk weer terug komen omdat je met je vriend en familie hebt gesproken. Je had heel veel handen op je schouder nodig want je zag het weer niet zitten. Er werd hier ook op het forum gezegt dat je wel weer terug zou komen onder een andere naam. Je had dit al eerder gedaan . En is ook weer uitgekomen je bent zo zielig ik zou bijna (bijna) medelijden met je krijgen. Maar dat doe ik zeker niet want ik lach me, en vele andere kapot om jou telkens weer onzin. LABIEL ben je zoals vele zegen. En ja dat is gewoon zo. 60 jaar en dan je eigen zo voor lul zetten. Mijn advies pak een stevig stuk touw (niet te lang) een stoel en zoek een stevige boom op (want je bent veel te zwaar ) en doe eens eenkeer in jou ouwe leven een keer wat goed.

     1. De seijs

      Dit is weer een bevestiging. Zo dom weer van jou. En als je langs komt ik zou zeggen er staan heel veel bomen ( en stevige) hahaha jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

     2. In memory of Johan Cruijff

      Laatste tip: loi cursus Nedrlands. Ik vrees dat anderen om jou taalgebruik in een deuk hebben gelegen. O.a. Je moeite met de ei/ij de ch/g en de d/t/dt zijn inderdaad zeer vermakelijk. Er zit een groot verschil tussen een vertikking en gewoon grove taalfouten. Ik zou dus een beetje uitkijken met dingen laten lezen. Maar dat is slechts een goedbedoelde tip van mijn kant. Maar, we hebben alweer genoeg aan forum vervuiling gedaan.

     3. De seijs

      Hee jankert hahaha ik ben de enige hier op het forum niet. Lees effe je eigen reactie hier boven. Maar het gaat om het verhaal en dat is hier duidelijk. En als het je stoort doe er zelf dan ook iets aan. (labiel persoon) Jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂

 6. Jimmy1971

  Gelukkig is Onana ook een goede keeper en net zo’n penaltykiller als Krul , zijn nadeel is echter dat hij nog niet volledig Nederlands spreekt ( wat wel handig is met deze verdediging ..

 7. ajacied078

  we gaan het zien… boss had er bij Vitesse ook geen moeite mee om velthuizen op de bank te zetten voor room.

 8. ajaxhoger

  Waarom haal je iemand die niet fit is en er niet meteen kan staan , dit kan ons veel punten gaan kosten , of onana gaat werelds het doel verdedigen , ik hoop op het laatste .

  1. In memory of Johan Cruijff

   Gelul, als Jasper was gebleven en geblesseerd was geraakt waren we ook afhankelijk van Boer en Onana. Was er ook geen andere keeper geweest.

   1. ajaxhoger

    Dat is geen gelul wat ik schrijf , ik heb het over krul dat hij niet fit is , niet meer en niet minder .
    Dan hadden ze hem niet moeten huren , je hebt er niks aan dan , zeker niet als hij veelste laat fit is , daar gaat het me om .
    En nu is er wel een andere , kan je het volgen of niet .AB

    1. Remco425

     Je hebt er niks aan? Ook dat is gelul. Het seizoen is eind september namelijk nog lang niet afgelopen. Sterker, dan is het nog steeds pas net begonnen. Het seizoen duurt dan namelijk nog 7/8 maanden. Het is dus weer puur ongefundeerd geschreeuw.

     1. ajaxhoger

      En Remco wat heb je eraan als de komende weken steeds verloren word aan krul , dan kan hij nog wel 8 maanden in het goal staan , dan doet het er niet meer toe , kampioen worden we dan toch niet meer .

     2. In memory of Johan Cruijff

      Dus het hangt alleen maar af van de keeper? We hebben toch ook meer dan 11 veldspelers in de selectie. Als dus bijv. Dijks nietvspeelt worden we geen kampioen of is die wel vervangbaar.

    1. ajaxhoger

     Ze hebben krul toch gehaald , daar gaat het over , dan zou hij helemaal overbodig zijn zoals jij zegt , hij is niet fit dus waarom huur je zo iemand als hij er niet meteen staat .Dan zou het de boer ook kunnen .

 9. Michel6172

  Snap het idd niet dat ze juist hem naar Ajax halen, en helemaal in zijn onstabiele toestand. Nu voetbal in Ajax z’n ritme nog niet gevonden is zou een fitte keeper niet onbelangrijk zijn.

 10. bloedgroep AFCA

  herstel maar snel en laat dan maar zien waarom je bij Ajax1 onder de lat mag staan

Reageren is niet mogelijk.