There are no ads, please add some


‘Veltman als rechtsback in de basis bij Oranje’

joelveltman_oranje

Volgens zowel De Telegraaf als het Algemeen Dagblad zal Joel Veltman, op basis van de besloten training van gisteren, vanavond in het Philips Stadion in de basis starten bij Oranje in de vriendschappelijke interland tegen Griekenland. Het oefenduel is ter voorbereiding op de WK-kwalificatie interland tegen Zweden van komende dinsdag.  De twee andere Ajacieden in de selectie; Klaassen en Bazoer zitten op de bank.

Kenny Tete moest zoals bekend het trainingskamp van Oranje eerder deze week verlaten met een kuitblessure. Daryl Janmaat werd in zijn plaats opgeroepen en is eigenlijk de enige concurrent voor Veltman voor de rechtsbackpositie. De naar Barcelona vertrokken Jasper Cillessen moet waarschijnlijk genoegen nemen met een plaats op de reservebank want bondscoach Danny Blind kiest waarschijnlijk voor Jeroen Zoet in het doel.

Vermoedelijke opstelling Oranje volgens De Telegraaf / AD: Zoet; Veltman, Bruma, Blind, Willems; Wijnaldum, Sneijder, Strootman; Berghuis, Janssen, Promes


Gerelateerde posts

36 reacties

 1. EvdB

  Hoe is het mogelijk ….
  Gaat mij dun door de broek als hij een snelle buitenspeler tegenover zich heeft
  Tegen Willem2 werd ie ook zo makkelijk uitgespeeld…..

  1. KBouter

   Wolters van GA Eagles had zondag de 1 ste helft het nog nooit zo gemakkelijk gehad zei hij.

   1. BobbyHaarms

    Dit tekent helemaal het niveau bij het Nederlands elftal op dit moment. Ver beneden NAP.

    1. Charka53

     Danny Blind zou is verder moeten zoeken dan Ajax en die andere twee volgen mij zijn er bij de zogenaamde kleine clubs ook wel spelers die het matige niveau aan kunnen.

     1. Ajax1958

      @EvdB, KBouter, BobbyHaarms, Charca53, jullie slaan de spijker op zijn kop, Veltman heeft niks in Oranje te zoeken. Laat hij eerst maar eens zorgen dat hij in de competitie, iedere wedstrijd zijn man uitschakelt. Dit is al moeilijk genoeg voor hem, want hij laat zich voorbij lopen en/of kinderlijk opzij zetten.

     2. BobbyHaarms

      Helaas betreft het niet alleen Veltman Ajax1958, meerdere spelers zijn niet goed genoeg voor Oranje. Maar goed, het is momenteel helemaal een bende bij het Nederlands elftal. Die Blind is niet te benijden..

     3. Ajax1958

      Btw, ik kan niet zien wat de invloed van Jaap Stam is geweest. Of de heren verdedigers hebben pokamons lopen vangen op het trainingsveld, of ze hebben gedacht lul jij maar een end weg, maar ik kan iig niet zien dat ze er ook maar iets van hebben opgestoken.

     4. Ajax1958

      Nee idd BobbyHaarms, het Nederlandse voetbal zit in een neerwaatse spiraal en het gaat er in de toekomst niet beter op worden. Zie plannen CL over 2 jaar.

 2. De seijs

  Veltman ongelovelijk dat die in deze vorm bij het Nederlands elftal zit . En speelt, dan is het toch wel droefig gesteld met het Nederlandse voetbal.

 3. SPHAFCA

  Dat is toch wel een klasse middenveld hoor.. Alleen door die 3 zou je je al moet plaatsen voor het EK

 4. Jimmy1971

  Kan Danny Blind geen TV kopen van zijn salaris als bondscoach ..
  Heeft iets gemist , denk ik ..

  1. bloedgroep AFCA

   hij is geen jong talent…draait allang genoeg mee nationaal en internationaal…maar Veltman is het gewoon niet, niet geweest en gaat het zeker ook nooit worden

 5. -buitenkantje rechts-

  Veltman heeft vorig seizoen ook uitstekende wedstrijden gespeeld op rechtsback.. Of zijn we dat alweer vergeten??
  Hij deelt gewoon in de vormcrisis van het hele team..

 6. DanielenRico

  Klinkt misschien wel raar maar ik wil liever dat vlaar op de plek van Daley Blind moet staan

 7. Mauheb

  Veltman pffffff ongelooflijk waar heeft ie dat aan verdiend zeg????? Hij kan bij Ajax nog geen buitenspelertje van Willen II tegenhoude, laat staan een griekse topper????

  1. De seijs

   Ha er zijn er hier die al jaren zeggen dat Veltman gewoon bij de beste hoort. Maar die moet je maar niet al te serieus nemen. Wat een drama die gozer.

 8. Michel6172

  Twas weer klote om het maar ff zo te zeggen, niet alleen Veltman – heel oranje. Triest.

 9. bloedgroep AFCA

  en dat zal nog wel ff zo blijven…oranje heeft slecht materiaal om mee te werken schijnbaar, want oh oh oh wat zijn ze slecht

Reageren is niet mogelijk.