Ajax compenseert seizoenskaarthouders met gratis kaart voor bekerduel tegen Willem II

ajax-willem2

Ajax heeft, na de dramatische seizoensstart, besloten de seizoenkaarthouders tegemoet te komen: De club laat hen allen gratis naar het bekerduel met Willem II gaan. Alle seizoenkaarthouders ontvangen een email. ‘Als dank voor jouw loyaliteit als seizoenkaarthouder, bieden wij jou en alle andere seizoenkaarthouders met veel plezier gratis toegang tot ons bekerduel met Willem II’, aldus de club in de desbetreffende email. ‘Wij zullen volgende week je toegangsbewijs klaarzetten in Mijn Ajax en deze kun je tot en met woensdag 14 september downloaden. Inloggen doe je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord’.

Ajax wil zoveel mogelijk supporters de kans te geven om bij dit bekerduel aanwezig te zijn en hanteert daarom een aangepaste prijsstelling. Kaarten voor de korte zijde zijn beschikbaar voor € 10 en de lange zijde voor € 12,50. Zaterdag 3 september vanaf 9.00 uur start de verkoop.

Iets minder dan twee weken geleden trof Ajax de Tilburgers in competitieverband ook al in de Arena. Ajax verloor die wedstrijd met 1-2. In het bekerduel krijgt Ajax de kans om revanche te nemen voor deze onverwachte nederlaag. Het bekerduel tegen Willem II staat voor woensdag 21 september op de agenda, aanvang 20:45uur.

Bron: Ajax.nl

Related posts

36 Comments

    1. vak411

      Dat is wel netjes van Ajax.. Kunnen we eindelijk van mooi voetbal gaan genieten met Ziyech en traoré.. Het is nu aan jullie ajax.. En klaasen niet weer gaan zeggen dat je het niet begrijpt… Het ligt niet aan ons…! De 12e man zal er zijn!

      1. BobbyHaarms

        Het is zeker netjes van Ajax, mee eens. Maar ik heb liever dat dit allemaal niet nodig was geweest en we betalen én dan ook waar voor ons geld krijgen! Het gebaar van de spelers voor de uitwedstrijd tegen Rostov was mooi, maar ik denk dat de 29 supporters die centen zo hadden teruggegeven in ruil voor Ajaxwaardig voetbal. Enfin, ik ga er vanuit dat Ajax vanaf nu wakker is en we (nu al) beginnen met een onvergetelijke inhaalrace met de titel als genoegdoening.

      1. De seijs

        Dat doen ze goed. Als ze er dan gelijk een echte revanche van maken en met een nulletje of vijf winnen dan is iedereen weer tevreden.

        1. Charka53

          Zeker een mooi gebaar , als er nu maar voor zorgen dat er ook een volgende beker wedstrijd komt.

  1. bloedgroep AFCA

    5 december is vroeg dit jaar haha…wil je deze mensen echt tegemoet komen?…dag Overmars en bende van ellende

    1. slm020

      Bloedgroep AFCA je kunt ook denken : goh wat aardig van Ajax dat we gratis naar de bekerwedstrijd kunnen. Inplaats van afkraken! Je hoeft er niet heen.

      1. Ajax nr 1

        Dat zou inderdaad een compensatie zijn die ALLES goed maakt Bloedgroep AFCA. Want aan dat gepaai van de bende van ellende hebben we niets aan als ze daar gewoon blijven zitten.

        1. bloedgroep AFCA

          kijk die begrijpt mijn reactie tenminste….sommige doen dat niet en zijn blij met een zoet houdertje…zoals ze zeggen een kinderhand is snel gevuld hahaha

      2. bloedgroep AFCA

        beste slm020…in mijn commentaar gaat het niet om het gebaar….het gaat om de statement dat ik vind dat Overmars en de bende van ellende wel mogen vertrekken…en zoals altijd ik hoef geen kaartje te krijgen, ik koop ze wel is namelijk ook een manier om achter je club te staan

  2. JohnDoe77

    Wel een spannende pot, als ze die toch eens wisten te winnen, hahaha! Bizar, beter kopen ze goede spelers!

  3. Velibor

    Haha er was eens een romeinse keizer die zei: Geef ze brood en spelen! Hoop niet dat daarna de boel ook in de hens gaat!

  4. Sonsee

    Mooi gebaar van Ajax, hopelijk wordt er nu een stijgende lijn ingezet waar ze vertrouwen uot kunnen putten. Want anders kunnen ze compensatie blijven geven dit seizoen.

  5. EugAjax

    Mooi gebaar. Ajax andermaal goed bezig, maar gezien reacties zal alles wat Ajax zal doen nooit goed genoeg zijn. Bij andere clubs hoor je zoiets nooit en dan zijn er topclubs die sinds 99 nooit een titel meer wonnen. O ja en die hier zo vaak verfoeide club heeft vaak volle stadion en support na flinke tegenslagen, zeg 10-0 nederlaag tegen PSV. Ajax moet zichzelf maar eens afvragen of ze dit soort acties voor trouwe supporters moeten blijven doen bij tegenslag!

    1. HURBIE

      Doen bij voor en tegenspoed
      Trapsgewijze beloningen naar het aantal jaren van lidmaatschap
      Net als de ANWB doet

  6. In memory of Johan Cruijff

    Kijk alleen naar jezelf als club en ga niet vergelijken met een ander. Vergelijkingen gaan 99 van de 100 keer mank. Als je inmiddels bijna 20 jaar geen kampioen bent geworden is de benaming topclub ook wat overtrokken.

  7. EugAjax

    Klopt maar was ook cynisch bedoeld vnl….Ajax heeft een keer slechte seizoensstart en iedereen moet gratis naar stadion en nog is er commentaar er zijn dus clubs die 30 jaar niet presteren en dan dit niet doen en dan nog komen ze met zijn allen, ongetwijfeld ook veelal mopperend maar ze komen. Echter de veel omstreden Harmsen uit jaren 80 zei het treffend, de grootste Ajacieden zijn degene die het meest op de club mopperen……anno nu nog steeds een treffend gezegde zoals blijkt

  8. Indojood

    Daarvoor zijn we ook Ajacied, nooit tevreden. Dat heeft ons groot gemaakt. Voor mij hoeven ze dit niet doen, liever eens een keer met de billen bloot en open kaart spelen naar de supporters met waar ze in godsnaam allemaal mee bezig zijn.

        1. In memory of Johan Cruijff

          Was ff tussendoor geintje. Gewoon nu weer hernoemd. Geen nieuw account voor nodig. Deze beschrijving vind ik duidelijker en doet meer eer aan dan imoJC. Na paar maanden weten mensen niet meer waar imo voor staat. Maar wie weet in de toekomst weer eens een apart weekend naampje of zo. Afhankelijk van onze mede forum genoten 🙂 Je moet er beetje de gein inhouden.

  9. koote207

    Dan verdienen ze dus exact €0,- want er zal wel niemand een kaartje kopen, die zullen wel doorgeschoven worden,?oei oei oei zal Marc dit wel weten….??

  10. Remco072

    Om weer eens een bomvolle Arena te krijgen zou ik de 1e bekerwedstrijd iedereen gratis toegang geven na de wanprestaties van de afgelopen tijd.

Comments are closed.