There are no ads, please add some


Schöne lijkt op weg naar Brøndby

0403ajax-pec_schone1

De kans is groot dat Lasse Schöne vertrekt bij Ajax. Brøndby IF wil de middenvelder graag inlijven op deze laatste dag van de transferperiode. Schöne, die ook in verband werd gebracht met Fenerbahçe, heeft bij Ajax nog een eenjarig contract. Als hij er persoonlijk uitkomt met Brøndby dan lijkt er weinig een vertrek nog in de weg te staan. Ajax heeft altijd aangegeven Schöne, die transfervrij naar Ajax kwam, een mooie transfer te gunnen.

Schöne wilde aanvankelijk vechten voor een basisplek en niet zomaar vertrekken. In de keuze voor een eventueel nieuwe club hecht hij bovendien veel waarde aan de leefomgeving voor zijn gezin. Fenerbahce zou daarom minder in trek zijn. Overigens hoeft Schone van Ajax zeker niet weg. Ervaring en positieve instelling worden, ook als wisselspeler, nog steeds als meerwaarde gezien.

De 30-jarige aanvallende middenvelder is momenteel op weg naar de stad Horsens, waar hij woensdagavond met Denemarken aantreedt tegen Liechtenstein in een oefenduel.

Bron: o.a. VI

Gerelateerde posts

46 reacties

   1. De Ajacied

    Gun het hem zéér zeker maar snap de gang van zaken niet bij Ajax,
    Dat beetje ervaring wat er binnen Ajax zit laten ze zo gaan. Heel vreemd hoor
    Lasse het ga je goed, maar hoop diep in mijn hart dat je blijft en veel zal spelen
    ❌❌❌

     1. Charka53

      Zeker niet maar als hij maar op de bank blijft zitten komt hij nooit meer weg . Ik wens hem veel succes en bedankt voor de vele leuke momenten.

  1. paulvos

   Ik gun hem die transfer want bij Ajax wordt het af en toe ’n inval beurt meer niet, en als je dan toch meer wil spelen dan is dit de juiste keuze, bij Brondby heeft hij meer kans denk ik. Het ga je goed Lasse, we hebben genoten van je, zeker met die mooie vrije trappen, geluk man.

   1. HURBIE

    Dit op de laatste dag van de transfer zeggen tegen Sorero ,dat doe je nog niet eens tegen een HOND
    En helemaal niet tegen een speler die zich zo professioneel heeft opgesteld binnen AJAX

  1. rickert

   Hij zou zeker nog een toegevoegde waarde zijn, maar hij mag nu ook wel lekker aan zijn gezinnetje gaan denken en nog een paar leuke jaren, plezier hebben van het spelletje, nu het nog kan! en voor als hij gaat… Bedankt voor alles Lasse, je was een voorbeeldige speler en een voorbeeld voor elke jonge speler!

    1. Mooi

     Ja je zag het aan komen dat hij te kort komt op het middenveld helaas ,en rechter spits ook niet meer,ik gun je het alle beste Ajaxman in hard en nieren.

     1. f-side64

      nou dan weet ik er wel 5 die van mij met onmiddellijke ingang mogen vertrekken 1 gudelj 2 sinkgraven 3 westermann 4 viergever 5 traore

 1. martin01

  Neeeee.. niet Schöne.. is een goede met vrije trappen enzo. is 1 van de weinige “ervaren” spelers

 2. Indojood

  Als Ajax slim is dan regelen ze nu dat ze hem terughalen naar Amsterdam als individueel trainer. Zonde om zomaar weg te laten lopen. Lasse past bij Ajax en Amsterdam dus ik hoop dat hiermee het verhaal Schöne niet ten einde is.

 3. Teuntje

  Hij heeft mooie dingen laten zien, maar eerlijk….ik vond zijn handelingssnelheid altijd net niet.
  Hoop uiteraard dat hij deze transfer krijgt, want Lasse was een sympathieke Ajacied?

 4. AFCA my World

  Het is erg dat er zo met hem word omgegaan,we hadden nog veel aan hem kunnen hebben, maar een club in zijn vaderland is waarschijnlijk een goede oplossing ! Succes daar !

  1. Ajaxslied

   Hoezo erg hoe met hem word omgegaan in tegenstelling tot serero word er met lasse wel goed omgegaan. Hij hoeft namelijk niet weg maar ze gunnen hem nog een mooie transfer voor het einde van zijn carrière( of dit moet een praatje voor de fans zijn)

 5. BobbyHaarms

  Blijf dit eeuwig zonde vinden als hij weg gaat! Lasse, bedankt voor alles wat je gegeven hebt voor Ajax en hopelijk zien we je later nog terug in een andere rol bij ons.

 6. imoJC

  Ervaring en positieve instelling worden als meerwaarde gezien??? Door wie??? Niet door Ajax, zie Serero. Wat een gelul.

 7. Remco072

  Ook Lasse wordt net als Serero letterlijk gebruikt als speelbal bij Ajax. Als ze die transfer dan ook daadwerkelijk gunnen zou ik zonder het bestuur te bedanken zo de Arena uitlopen. Wat een tuig is dit huidige bestuur toch.

 8. f-side64

  is een grote schande hoe ajax schone en serero behandelen ik schaam me kapot 2 redelijk goede spelers af serveren als oud vuil maar niet die 2 ex az kneusjes en die totaal mislukte duitser en sinkgraven te koop zetten

  1. Mooi

   Klopt voor 200hondert% zo ga je niet met de juiste Ajax mentaliteit van deze spelers om Ajax ga je schamen

 9. AFCA-075-

  Ik gun hem een mooie transfer. Pracht vent. Altijd loyaal geweest en altijd zijn best gedaan.

Reageren is niet mogelijk.