There are no ads, please add some


‘Licht gaat uit in ArenA: Geen last minute transfers meer’

0731transfernieuws_geruchte

VI-journalist Freek Jansen meldt dat de lampen in de Amsterdam Arena uit worden gedaan. Alles bij Ajax blijft zoals het vandaag begon. Geen last-minute transfers meer. Dat betekent dat ook Lasse Schone en Thulani Serero vooralsnog bij Ajax blijven. De kans bestaat natuurlijk dat Ajax beide spelers alsnog transfervrij laat vertrekken. Nou Overmars daar sta je dan met je ‘er gaan nog gekke dingen gebeuren, vandaar toch Ziyech’.

Gerelateerde posts

44 reacties

  1. HURBIE

   Doorsnee genomen ben ik best tevreden wat er allemaal gebeurd is op transfergebied
   We hebben een leuke selectie staan

   1. Ajaxslied

    Ik vind het een hele vreemde transferperiode er zijn een hoop spelers aangetrokken die niet bij de visie van bosz passen. cassierra, traore en ziyech zijn niet bepaald de type spelers die heel de wedstrijd volop druk zetten waardoor de 5 sec regel nooit zal werken. Dan de transfer van traore. je hebt 2 spitsen Dolberg van 18 en cassierra van 19 dan zeggen ze dat ze nog te jong zijn voor een heel seizoen en dat ze een spits nodig hebben waarbij ze in de luwte kunnen groeien. En wat haal je dan een jongen van 20 jaar die niet eens een echte spits is maar meer een buitenspeler. Willen ze ervaring in de verdediging halen ze iemand van real betis(degradatie voetbal) die daar niet eens basis speler was alleen op aanraden van van der Vaart. Sorry hor maar waar betalen we de scouts voor ???? En dan worden we zelfs uitgelachen door van marwijk die doodleuk zit te vertellen dat hij bij HSV al niet kon voetballen en een speler is die geleid moet worden inplaats van leiding geeft aan jonge jongens. Dan de meest vreemde transfer Ziyech. Eerst doodleuk verkondigen we hebben hem niet nodig en ze staan de jonge jongens in de weg en dan verliezen we 2 wedstrijden waarvan 1 om 15 miljoen ging en dan word Ziyech toch gekocht door de druk van de fans en media onder het mom er gaan nog gekke dingen gebeuren. Nou er is helemaal niks meer gebeurt en ga je keihard tegen je eigen zogenaamde beleid in. Want de jeugd die hij in de weg zou gaan staan zijn er nog steeds. Wat moet een Nouri wel niet denken. Krul is nog maar effe afwachten na 8 maanden blessureleed is op zich ook best vreemd te noemen want hij is voorlopig nog niet wedstrijdfit dus spelen we met Onana en die kan je er niet uithalen als hij 10 goede wedstrijden keept dan maak je zo’n jongen kapot. Daarnaast mis ik ervaren spelers die van grote meerwaarde zijn voor het elftal en al die jonge jongens uit de luwte houden.Waren zat spelers die voor weinig geld te halen waren kost alleen iets meer salaris maar dat verdienen zulke spelers wel als je CL haalt en kampioen word is dat al weer 20 keer terug verdient zalbpaar leuke spelers noemen. Bijv. Dost, Huntelaar, Gomes, Sneijder, Schweinsteiger , Nigel de Jong, Dante en ga zo maar door. Tot slot klopt het transfer beleid niet met de voetbal visie van de trainer waarvoor hij zelfs speciaal gehaald is. Als je straks traore op rechts heb cassierra in de spits younes op links en ziyech op 10. Heb je 4 man die niet heel de wedstrijd volop druk zetten of meeverdedigen daar zijn het gewoon de spelers niet voor. De counters zullen ons om de oren vliegen tegen de wat betere clubs. Dus ik ben bang dat de visie van bosz de prullenbak in kan en dat je net als Frank defensieve zekerheid in moet bouwen en die jongens voorin lekker laten rommelen.

    1. Boristja

     Mooi stuk. Helaas zijn de ervaren spelers qua salaris gewoon weg niet haalbaar. Betreft de keepers kwestie huur je krul niet en Onana speelt ruk hen je niemand…..

     1. Ajaxslied

      Hoezo niet haalbaar De Jong krijgt bij Galatasaray 2,5 miljoen per jaar Ajax kan makkelijk 2 miljoen voor zo’n speler betalen.

    2. imoJC

     Dus de verkeerde spelers zijn gehaald omdat ze niet in de visie van Bosz passen. Dus foutevactie volgens jou. Maar wel spelers halen en het dubbele betalen tov salaris van anderen in het team wat tegen het beleid is. Aan de ene kant ben je tegen de beleidsvoering en aan de andre kant wil je dat ze afwijken. Te grote salaris verschillen wil Ajax niet meer, is zo’n beetje het enige goede wat ze in mijn ogen doen. In de Nederlandse competitie geeft dat aners flink scheve ogen onderling en vertrekt men nog sneller.

     1. Ajaxslied

      Waarom zou je scheve gezichten krijgen als je bijvoorbeeld een Sneijder 2 miljoen salaris geeft. CL winnaar veelvoudig international tegenover broekies die net komen kijken en 1 miljoen krijgen. Wat is daar scheef aan???? Zelfs boilessen kreeg een contract aangeboden waarmee hij 1 miljoen ging verdienen. Het zou pas scheef zijn als de spelers die ik opnoemde hetzelfde zouden krijgen.

  2. bloedgroep AFCA

   1e gekke ding….hij geeft bij de eerstkomende wedstrijd een rondje aan het hele bestuur….2e gekke ding….als klap op de vuurbal krijgen ze er een bitterbal bij….soort van feestje heb de supporters weer een seizoen stil gelogen

    1. bloedgroep AFCA

     was niet uitgenodigd…niet echt fan van Marc en de bende van ellende…en jij beetje bijgekomen van de bitterbal? 🙂

     1. bloedgroep AFCA

      baal er wel van ja….op deze manier zal Marc nooit weten dat je soms wel iemand voor de gek kan houden maar niet altijd iedereen….hahaha….welterusten gab

 1. Mooi

  Laat ze maar tranfers vertrekken als ze weg moeten dat verdienen deze ras Ajax mensen wel ,we wachten af.

 2. Indojood

  Ok, nu wil ik morgen graag horen hoe er met de aankoop Ziyech is geanticipeerd op vertrekkende middenvelders. Inschattingsfout, schat ik zo.

 3. Geroldkohlen

  ja we werden weer even lekker gemaakt zeg! die overmars word steeds ongeloofwaardiger. ook de transfer van Ziyech ging niet normaal, eerst niet nu wel! dan word er gezegd er gaan nog gekke dingen gebeuren, vervolgens gebeurt er niks. terwijl de vleugels dun bezet zijn ,en dat we nog een verdediger nodig hebben. hoop dat Bosz er een goed team van kan maken. we zullen maar weer zien!

  1. frenkynairo

   jaa ben je daar echt zo verbaasd over gerold. hoe kan je publiekelijk zeggen dat je ziyech niet wil en hem een week later halen. simpel pure paniekaankoop. was al duidelijk bij het begin en nu bevestigt. sterker nog hadden we gewonnen van rostov was hij nooit gekomen. ziyech is eigenlijk de duurste Ajax aankoop ooit. reken de misgelopen 15 mil van de CL erbij en we zitten op 26 miljoen. dat is 10 miljoen meer dan de miskoop van miralem. waardoor ze dit vreselijke beleid wouden beginnen.

   1. Geroldkohlen

    nee idd frenky, helaas verbaasd het mij niet. maar wat mij wel verbaasd is ,dat al die pannenkoeken zoals overmars mogen blijven zitten in hun ivoren toren! we hebben iemand nodig die woord bij daad houd, onze dagobert duck weet alleen te sparen maar niet te versterken! ben echt klaar met Marc!

 4. -buitenkantje rechts-

  Ha! Daar is Freekie weer!
  De man die je nooit serieus kan nemen en alles betreft Ajax een negatieve draai geeft..
  Als op de laatste slotdag belangrijke spelers worden verkocht en Ajax heeft daar niks op ingekocht is het gebrek asn beleid.. Doet Ajax dat wel is het ook niet goed..
  Ajax heeft met name voorin en op het middenveld prima zaken gedaan.. Wel of geen last minute deals Freekie!

  1. rickert

   welke slotdag zat er voor de laatste slotdag?? nee gekheid, Freekie is inderdaad een ouderwetse azijnpissert, wordt al naar als ik die naam zie.

 5. De seijs

  Beter teveel spelers dan 1 te weinig. Nu geen gezeik meer en tot de winterstop alles winnen met zo’n selectie.

 6. JohnDoe77

  Duidelijk, we weten waar we het mee moeten doen en hoe de concurrenten ervoor staan. Laat de competitie maar “beginnen” dan! 😉

 7. ajaxpers

  Je kunt de beste spelers halen maar als je trainer niet capabel is dan is het zinloos. Ik ben bang dat het een verloren seizoen wordt.

 8. Velibor

  Ben best positief en volgens mij zijn we sterker dan vorig seizoen nu alleen nog ff de boel op de rails zetten.

Reageren is niet mogelijk.