There are no ads, please add some


El Ghazi ontkracht media-gelul: ‘Wil helemaal niet weg bij de mooiste club van Nederland’

0815ajax-willem2_elghazi

Anwar El Ghazi laat via Twitter weten niet te denken aan een last-minute vertrek bij Ajax. De Telegraaf meldde vanochtend dat de aanvaller mogelijk op deze slotdag van de transfertermijn nog zou vertrekken vanwege een clausule in zijn contract. Gelul, aldus El Ghazi zelf: ‘De media draaien overuren. Maar ondanks dat het nu slechter met mij gaat bij Ajax wil ik helemaal niet weg bij de mooiste club van Nederland. Ik ben nog steeds in ontwikkeling en leer dagelijks bij, dus Ajax is voorlopig nog niet van mij af.’

De Telegraaf zal wel weer opperen dat het helemaal niet gezegd heeft dat de aanvaller daadwerkelijk gaat vertrekken maar in plaats van het leidend voorwerp zelf gewoon te vragen of hij vertrekt grossiert de krant in onruststokerij met het clausule verhaal. Alleen al de zin “Bij Ajax wordt serieus rekening gehouden met een last minute-vertrek van Anwar El Ghazi”, zegt genoeg. Gelul dus, aldus de speler zelf!


Gerelateerde posts

84 reacties

 1. Ajaxslied

  Heb het bij het artikel van de AD al gezegd allemaal speculaties van kranten en fans die er vrolijk in mee gaan en deze jongen ten onrechte met de grond gelijk gemaakt hebben. Zo zie je maar dat el Ghazi gewoon een prima mentaliteit heeft en heel goed door heeft dat het minder gaat en beter moet.

 2. De seijs

  Echt hij is nooit top geweest en hij zal het ook nooit worden bij ajax. Hij moet echt nog heel veel leren. maar wel in jong ajax want bij het eerst is het een sta in de weg. En een vertragende factor.

 3. Nultwintig

  Van mij persoonlijk hoef je ook niet weg maar ga in godsnaam eens zorgen dat medespelers je kunnen aanspelen en kop je haar eens flink door de war.

 4. creutz1977

  idd Indo! Hard blijven strijden en je oude vorm terug vinden… is behoorlijk uit vorm en mist zelfvertrouwen… Hij toont gelukkig karakter.. vechten voor je plek!!

 5. frenkynairo

  triest Anton. nog steeds een speler met veel potentie. En heerlijk die kracht termen media gelul. jij struikelt waarschijnlijk nog als je een bal wilt aannemen

 6. creutz1977

  en dat noemt zichzelf supporter?! supporter steunt zijn speler ook in zware tijden! wat jij bent is een succes supporter…

 7. Indojood

  Klopt creutz1977, het zal allemaal moeten blijken of het gaat lukken maar dit is de juiste mentaliteit en dat kunnen we alleen maar toejuichen.

 8. Ajaxslied

  vorig seizoen voor zijn blessures was hij zeer zeker top als hij die vorm terug krijgt en door kan groeien word het de beste rechtsbuiten van Nederland. Heeft als 1 van de weinige ook een uitstekende voorzet vanaf de zijlijn. En ondanks dat hij veel wedstrijden gemist heeft vorig jaar heeft hij behoorlijk wat doelpunten gemaakt.

 9. woody79

  vorig jaar had ie de eerste 3 wedstrijdjes 7x gescoord en daarna geen pepernoot meer. dit seizoen draait hij het om. het is een emotiespeler. als straks alles op de rit is gaan al die gasten knallen. ook bazoer maar ze zijn nog jong. kijk naar milik ook een valse start. we komen er wel. baal er alleen van dat schone en serero weggaan

 10. creutz1977

  seijs!.., heb jij maar 1,5 hersencel ofzo… of hebben ze je bij je geboorte hard laten vallen? heb met je te doen

 11. Jeroen-AFCA

  Mooi anwar nu nog laten zien op t veld maar met ziyech erbij flink wat creativiteit erbij gaan onze buitenspelers van profiteren kunnen wel kritiek hebben op anwar maar wat krijgt hij voor goeie ballen van t middeveld alleen in de voet verder moet ie zelf maar doen. T komt wel goed met anwar heeft zeker de juiste mentaliteit

 12. De seijs

  Creutz Heb je wel een x van top sport gehoord? Nou deze jongen die gaat het niet redden! Dat ziet een blinde nog wel. En de sterkste blijft over. Maar jij vind Westermann ook goed neem ik aan.

 13. rickert

  Lijkt me ook niet dat we Anwar al weg moeten kijken, voor het moment te licht bevonden, maar heeft zijn klasse wel al laten zien. Laten we hem steunen en hopen op zijn vorm.

 14. Michel6172

  Goedzo El Ghazi, laten ze maar lullen. Dat je ff uit balans bent overkomt zelfs de beste. Maar om dan meteen te schreeuwen van af de zijlijn, hij moet oprotten verkoop hem of whatever. Beetje media achtena lopende eikels. Sorry maar deze jongen El Ghazi heeft voorheen altijd goed anders wel zeer goed gepresteerd. Geef hem ff de ruimte en wat tijd. Go for it El Ghazi

 15. HURBIE

  Triest dat zo’n roddel onterecht de wereld wordt ingegooid door de media ,en wij ten onrechte meteen onze mening klaar hebben
  Wist niet dat je hart zo bij AJAX lag
  Train je rot en bewijs het tegen deel van wat allemaal wordt gezegd en geschreven

 16. creutz1977

  jouw mening! denk dat Anwar zeker kwaliteiten heeft maar zit in een behoorlijke kut periode en daar moet hij uit zien te komen, dan heb je een prachtige speler… Maar bij jou krijg ik het gevoel… wanneer het goed gaat jij het hardst loopt te schreeuwen maar bij enige tegenslag jij je eigen spelers meteen aanvalt en uitfluit… uhhhhh ja succes supporter.. Dat is juiste omschrijving… En je reacties zijn ook van een bedenkelijk niveau… vol met visie en onderbouwend 😉

 17. ajaxpers

  Wat een vreselijk volk zijn toch sommige Ajax nepsupporters. Anwar, je bent onze held en blijf knokken.

 18. Mooi

  Maar wat ik nu niet snap daat hij in zijn vorm toen van heel erg goed ,en nu naar een diepte punt ,ik vind dat Ajax hem beter had moeten begelijden jammer dat dat niet is gedaan

 19. Wezep

  Als de ploeg weer gaat voetballen zoals ajax hoort te voetballen gaan we weer echt genieten ook van el ghazi

 20. rickert

  Dat zeg je heel goed, in deze vorm, maar is dat een reden om hem de deur uit te kijken. Hij komt er wel weer bovenop en dan is breedte in de selectie toch best fijn.

 21. Ajax1958

  Hey seysonwijs, je bent nog dommer, dan je al overkomt. Je niveau is ver beneden de vorm waarin El Ghazi zich nu bevindt. Ik zou het niet erg vinden als je van deze app geknikkerd wordt.

 22. Germain

  Ook deze Ajacied verdient een fatsoenlijke en respectvolle benadering. Hij wil zijn stinkende best gaan doen, ik wens hem heel veel succes.

 23. Ajax1958

  @ rickert, nee tuurlijk niet. Jonge spelers hebben wel vaker met vormverlies te maken. Is maar 1 oplossing en dat is hard werken.

 24. Hazez

  Nou de instelling is super nu zijn vorm nog en dan kan het nog best wel eens een leuk seizoen gaan worden ! Heb het idee dat de spelers ook echt blij zijn met de nieuwe aan winst

 25. rickert

  Dat lijkt me ook wel een goed idee, of iig duimpjes omlaag voor die achterlijke opmerkingen?

 26. -buitenkantje rechts-

  Is toch ook te triest voor woorden.. Een journalist is er achter gekomen dat El Ghazi een clausule in zijn contract heeft dat hij bij een bod van 12 miljoen mag vertrekken…
  Dusssss…..
  Wie weet vertrekt hij!!
  Wat een flauwekul.. Prima reactie hierop door El Ghazi.. Gewoon keihard laten zien dat JIJ beter bent.. En toon het ongelijk aan van sommige nep-supporters hier die de strikken alweer klaar hebben liggen..
  Over triest gesproken.

 27. De seijs

  Ja jongetjes het is mijn mening en die is voor watjes misschien wat hard maar dat is top sport. Daar moet je tegen kunnen. En wie dat niet kan gaat janken en piepen. En wijzen.

 28. Gido

  Dit nieuwsbericht dus ook weer klakkeloos door Ajax Fanzone gekopieerd. Beetje treurig hoe de media alles wat Ajax betreft (vooral negatief) hebben overgenomen.

 29. antonajax

  Hmm daar heb je een puntje rickert. Maar reageren is ook reacties uitlokken.
  El Ghazi speelt gewoon slecht de laatste tijd. En vaak genoeg is er door iedereen geroepen ‘strik eromheen en weg’. Dus wil wel eens zien hoe men nu reageert. Vind t wel leuk zo hoe iedereen voor een speler opkomt?

 30. imoJC

  Het janken en piepen is door jou uitgevonden en verbeterd meid. Het enige waar je goed in bent is dienen als vulgat. Oke, kom maar op met: jankert, bal gehak, nicht, NSB’er 🙂 🙂 🙂 Scheelt weer een bijdrage van jou kant. See you friday, mag ik weer bij je. Jammie, ben gek op sauceijsjes.

 31. imoJC

  Dit is geen site van hoor en wederhoor. Wat in het nieuws is en het betreft Ajax wordt geplaatst. Bronvermelding staat er altijd bij als het goed is. Het zijn wel vrijwilligers, vergeet dat niet. De meesten hier gaan als een blinde aan de haal met elk nieuwsfeitje. Als ze hier iets niet plaatsen is het ook weer niet goed. Dus, alles plaatsen wat er over de club wordt geschreven en zelf censuur toepassen. Simpel.

 32. bloedgroep AFCA

  kijk dat is een mooi gebaar….los van wat iemand van een speler vindt of denkt….gewoon succes wensen bij het vinden van zijn goede vorm…hij zelf wil jeel graag presteren en blijven

 33. De seijs

  Hahahaha goed joh. Ook voor jou zijn er pilletjes. Jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

 34. vjci

  Jij zou nog niet eens een functie bij Ajax krijgen als cornervlag, dus hou je muil eventjes ja!!

 35. Litmanen

  Eens Rickert. Ook ik heb Ghazi wel afgezeken, maar ik denk dat we met zijn allen zwaar gefrustreerd zijn dat Ajax gewoon dat beetje extra klasse mist momenteel. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de gemiddelde leeftijd van die jongens.
  Aan de andere kant, nog geen twintig en allemaal miljonair, dat doet ook de verkeerde dingen met mensen.

 36. frenkynairo

  seijsie jouw mening is verre van hard. het is gewoon onzin onderbouw je mening met feiten en praat geen poep. jonge sp elers komen nou eenmaal in een dip is de beste overkomen. volgens mij speelde daley blind bij Ajax bij t begin ook als een natte krant. En speelt nu t pannen van t dak bij united. En voordat je hier ook weer als een kleuter op gaat reageren. denk na , tel tot 10. En stuur dan je onzin alnog. hahahahha

 37. imoJC

  Vrees dat ze slechts tot 0,25 heeft geteld frenkynairo (verder komt ze ook niet) Welkom in de nichtenclub van vrouwe sauceijs. Niemand kan aan haar ontkomen. Maar in de liefde is ze een kanjer hoor. Ze heeft toch een lekkere doos, niet normaal. Velen gebruiken haar. Dit is de enige manier van reageren op haar. Sorry.

 38. frenkynairo

  hey seijsje, je weet wie ik ben. een echte AJACIED van jou niet te zeggen. ga n n n n n nu maar slapen je moet hersencellen besparen.

 39. f-side64

  dat is nou belachelijk gudelj is ook sinds zijn transfer naar ajax ook niet in vorm maar staat wel elke wedstrijd in de basis dus de trainer meet ook met 2 maten.

Reageren is niet mogelijk.