There are no ads, please add some


El Ghazi mogelijk op slotdag nog weg wegens clausule in contract

0508graafschap-ajax_elghazi

Vanavond om 24:00 uur sluit de transfermarkt en zal menig club opgelucht ademhalen daar zij of spelers hebben verkocht of weten te behouden. Dat laatste kan voor Ajax nog weleens verkeerd uitpakken want De Telegraaf meldt dat bij Ajax serieus rekening wordt gehouden met een last minute-vertrek van Anwar El Ghazi. El Ghazi zou een opmerkelijke rechtspositie hebben waarbij is afgesproken dat hij voor twaalf miljoen euro mag vertrekken uit Amsterdam, aldus de krant.

Mocht er vandaag dus een club komen die twaalf miljoen op tafel legt dan zal de clausule in het contract van El Ghazi in werking worden gezet en zal Ajax moeten meewerken aan een transfer van de buitenspeler. Voor trainer Bosz zal dat geen goed teken zijn daar Ajax met Milik, Becker, De Sa, Fischer, Zivkovic en Muric al zes aanvallers heeft laten gaan. Of El Ghazi daadwerkelijk wil vertrekken bij Ajax is niet bekend maar de speler lijkt het onder Bosz moeilijk te hebben en bleef tijdens het uitduel met Go Ahead Eagles zelfs de hele wedstrijd op de bank. Mocht El Ghazi toch vertrekken dan blijft er voor Ajax op de slotdag van de transferperiode maar zeer weinig tijd over om nog een vervanger te halen. Diverse clubs uit de Primera Division in Spanje en de Serie A in Italië zouden interesse hebben in El Ghazi.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

113 reacties

 1. Valentino

  Gewoon laten gaan, al tijden niet in vorm. En met Ziyech en Traore hebben we alternatieven op rechts.

   1. De Ajacied

    Voor 12 miljoen brengen we hem wel hoor,
    Cerny dan opbrechts, meer dreiging en techniek
    Dus ik zeg: succes El Gazhi
    ❌❌❌

   2. creutz1977

    mensen ben het helemaal mee eens dat ghazi echt geweldig uit vorm is! maar respect blijft respect… Hij is een ajax speler en heeft ook mooie dingen laten zien… afschrijven en roepen… verkopen daar zijn we allemaal wel heel erg makkelijk in… toont van weinig respect voor onze eigen spelers.

    1. Geroldkohlen

     klopt creutz! zie mijn reactie hier ergens onder! alleen wat ik hier onder ook aan gaf is ,dat als hij deze vorm aan houd we niks aan hem hebben. hij moet nu echt aan de bak ,mocht hij blijven!

     1. bloedgroep AFCA

      daar sluit ik mij bij aan…het is echt wel een goeie voetballer en heeft ook echt wel iets gebracht…maar feit blijft dat hij uit vorm is en met de alternatieve die wij hebben is een transfer geen slecht idee…zeker voor hem niet

    2. Charka53

     Je hebt gelijk creutz1977 zo gaan we met mensen om , als ze schitteren worden ze de hemel ingeprezen zodra de vorm er niet is trappen we ze de grond in . Nu het met Ajax niet lekker loopt is het nog erger . El Ghazi zit al maanden niet goed in z’n vel als hij de kans krijgt om ergens anders de draad weer op te pakken Gun hem dan die kans.

     1. creutz1977

      oh natuurlijk… Als ghazi zelf die stap wil maken, dan moet hij dat zeker doen… gaat mij meer om het respectloze wat veel supporters hebben… slecht spelen…prima, daar zeg ik ook wat van… Maar afschrijven van je eigen spelers… KANSLOOS

     2. Litmanen

      Creutz, ik begrijp je wel, maar was je ook zo fel toen Fischer, Andersen, Becker en van Rhijn in de aanbieding werden gegooid en 95% hier dat helemaal geweldig vond?
      Allemaal goeie profs die Ajax nooit in diskrediet hebben gebracht.

      Er is geen enkel geduld en fatsoenlijke begeleiding bij Ajax voor jonge talenten bij Ajax. De ene speler gaat daar goed mee om, maar voor de meeste spelers geldt: ik zoek mijn heil wel elders.
      Vaak mis ik dan het respect van de supporters.

     3. creutz1977

      laat ik voorop stellen dat ik het compleet eens ben met kritiek op ghazi en bazoer, ik vind er zeg er ook wat van in de topics als ze slecht spelen of gebrek hebben aan inzet… En haalt een speler het niveau van Ajax niet (Andersen na jaren het niet kunnen tonen) of hij kiest ervoor om ergens anders een nieuwe start te maken ( Fischer) dan hebben ze gelijk en is prima en ben van mening een basisplek moet je afdwingen en niet krijgen/eisen…. Maar het gaat mij te ver dat ik steeds keer op keer supporters hoor schreeuwen… verkopen of waardeloos als een speler een mindere periode heeft… bv Bazoer… echt een mega talent dat ziet heel Europa… Hij speelt minder ( waar ik het compleet mee eens ben en ook zijn houding moet beter) maar dan is het meteen waardeloos strik eromheen verkopen…. de supporters die dat zeggen…Die zijn waardeloos!

     4. Litmanen

      Eens. Sommige spelers worden wel heel beroerd begeleid. Neem de broer van Bazoer. Na 1 keer gepasseerd is er ineens veel belangstelling uit het buitenland. Is dat een manier om weer in het elftal te komen?
      En dan op het laatste moment roepen: Bazoer gaat vechten om terug te komen.
      Totaal ongeloofwaardig. En dus slecht voor Bazoer.

     5. Indojood

      Wat zei zijn broer? Twee dagen geleden:

      Volgens Irchandly Bazoer heeft zijn broertje de hele zomer al niet over belangstelling te klagen. “En het is misschien wel zo dat we nu anders naar een aanbieding kijken omdat het op het middenveld van Ajax drukker is geworden”, zei hij.

      “Aan de andere kant is de transfermarkt nog maar twee dagen open. En we gaan zeker geen overhaaste beslissingen nemen. Dan blijft hij gewoon bij Ajax en moet hij zich maar weer terug knokken in de basis.”

      Vandaag:

      “Riechedly wil en gaat vechten voor zijn basisplaats”, laat Irchandly optekenen in De Telegraaf. Vlak voor het einde van de transferperiode werden Napoli en VfL Wolfsburg concreet voor de middenvelder. Ondertussen haalde Ajax Hakim Ziyech, omdat onder meer Bazoer op de nominatie zou hebben gestaan om te verkassen. “Maar Ajax was al eerder met Ziyech bezig dan dat clubs zich voor Riechedly melden”, aldus Irchandly. “We hebben het er daarom uitgebreid over gehad. Hij wil niet overhaast uit Amsterdam vertrekken en laat zich al helemaal niet naar de uitgang duwen.”

      Bazoer komt volgens zijn broer en zaakwaarnemer wel weer aan de bak bij Ajax, waar hij volgens Irchandly nog flink kan doorgroeien. “Riechedly speelt nu even niet, maar voelt zich prettig in Amsterdam en heeft het gevoel dat hij bij Ajax nog niet is uitgeleerd. En Ries is niet bang voor concurrentie. Hij zal alles in het werk stellen om zijn basisplaats te heroveren. De buitenlandse belangstelling is een motivatie om snel weer zijn hoge niveau te halen.”

      Niks mis met deze teksten

     6. Indojood

      Twee clubs hebben waarschijnlijk geïnformeerd, er is overleg geweest en men heeft besloten om te blijven. Gewoon goed begeleid van de broer van Riechedly.

     7. Remco425

      Inderdaad, er wordt meteen van alles aangenomen en gesuggereerd en hij wordt meteen door velen afgebrand en neergezet als iemand met een slechte mentaliteit.

     8. Charka53

      Uiteindelijk zijn we allemaal zo, zodra het wat minder gaat zeiken we met z’n alle zo’n speler af , maar dat hoort er ook bij we moeten ook onze frustratie kwijt.

     9. Remco425

      Spreek voor jezelf. Zoals ik een speler niet meteen de hemel in prijs na 1 goede pot, brand ik ze na 1 slechte ook niet af. Een beetje nuance en logisch nadenken zou bij 95% van de mensen niet misstaan.

     10. Charka53

      Nee natuurlijk doe ik dat niet , maar als bijna een heel seizoen een speler het laat afweten krijg ik wel de Pee in en reageer wel , Helaas.

     11. Remco425

      Tuurlijk, maar dan nog brand ik hem niet af. Kritiek kan, maar van velen hier is die beneden alle peil. Hij doet heus zn best wel en hij heeft de 1e helft van vorig seizoen laten zien dat hij een groot talent is. Hij had later alleen door FdB in bescherming genomen moeten worden. Er is ooit maar 1 speler geweest die ik heb afgebrand en dat is Boilesen. Maar die verdiend de naam Ajacied ook niet.

   3. EvdB

    Die Cherny bezorgt me nog nachtmerries. Knalde bij stand van 0-1 bij de Graafschap de bal het stadion uit toen hij op de doellijn stond en voor 0-2 moest zorgen.

    1. Remco425

     En dan ligt het meteen aan die 18-jarige speler die net z’n 2e invalbeurt heeft dat we het kampioenschap zijn misgelopen. Niet aan al die anderen die het hele seizoen hebben lopen prutsen.

   1. De seijs

    Ja El Ghazi is het echt niet. Heel veel kansen gehad maar er zit echt geen verbetering in. Heeft geen snelheid en dat is toch wel een vereiste als aanvaller. Jammer maar hij heeft het gewoon niet gehaald. En 12 miljoen is echt een hoofdprijs. Dus haal hem maar op voor die prijs.

    1. vak411

     Ja prima, de ronaldo wannabe weg.. Cherny kom dr maar bij. Lang geduld met Ghazi gehad maar uiteindelijk beschikt hij over dezelfde nare trekjes al kisnha

     1. Starke

      De media heeft dit uitgezocht! El ghazi heeft zelf helemaa niets aangeveven en nu brand je hem al af voordat hij zelf gesproken heeft! Gadver!

     2. Remco425

      Ik heb nog steeds de nare trekjes van El Ghazi niet van je vernomen. Sterker, hij heeft al aangegeven dat het weer pure onzin van de media is en dat hij wil knokken om weer op niveau te komen en zn plek terug te verdienen. Prima karaktertrek als je het mij vraagt!

   2. Starke

    De media heeft dit uitgezocht! El ghazi heeft zelf helemaa niets aangeveven en nu brand je hem al af voordat hij zelf gesproken heeft! Gadver!

 2. woody79

  alles wat onder fdb speelde functioneert niet meer. Doe alles maar weg joh. vergeet schone en serero ook niet te verkopen. oh ja en bazoer natuurlijk. levert ook nog wel wat op

  1. Geroldkohlen

   Bazoer moet je niet verkopen!! met zijn jeugdigheid ,verdient hij het voordeel van de twijfel! lasse verdient een mooie club, hij is de meest loyale speler geweest in de afgelopen jaren! serero komt helemaal niet meer aan de bak ,dus kan beter gaan met sinkgraven! el ghazi is ook slecht bezig als hij weg gaat, dan is dat maar zo. als hij blijft heeft hij heel wat te bewijzen!

   1. creutz1977

    idd eerst was het…” Bazoer is wereldtop “en daar denken de grote clubs ook zo over.., en nu speelt hij minder( waar ik het compleet mee eens ben en dat hij er harder voor moet werken) en nu is hij volgens velen waardeloos…. En is het VERKOPEN, VERKOPEN…. de meest” geweldige ” supporters die dat roepen… Dus als een speler minder speelt moet je hem meteen verkopen?? dan hadden Barcelona en Real…Messi en Ronaldo ook wel een aantal keer kunnen verkopen…

   2. Indojood

    Denk dat woody79 het cynisch bedoelt. Over Bazoer gesproken, paar dagen geleden volledig afgemaakt vanwege een lulverhaal in de 010 huiskrant. Hij gaf eerlijk aan dat er iets speelde. Bleek dat Napoli en Wolfsburg interesse hebben. Nu blijkt dat hij helemaal niet weg wil en gewoon blijft.

    1. Remco425

     Zo is het Indo. Velen geloven liever alles wat de kranten schrijven die er alleen maar zijn om ruimte te vullen, dan dat ze op hun eigen Ajacieden vertrouwen. En die noemen zich supporters…

     1. BobbyHaarms

      Vind je? Hij heeft een inzet om van te watertanden maar op rechts heb je weinig aan Schöne, die hoort eenzelfde rol te hebben als Ziyech op het middenveld. Maar we hebben o.a. ook Nouri nog dus Ajax zal Schöne (helaas) wel willen verkopen.

     2. HURBIE

      Idd een echte rechtsbuiten is hij niet maar bij gebrek aan iets Anders op rechts was het een goed alternatief

     1. BobbyHaarms

      Dat zou iedereen toch moeten beamen Remco? Ok hij speelt al tijden als een natte krant, maar we weten dondersgoed dat hij het wel kán! En na El Ghazi’s sterke reactie ben ik ervan overtuigd dat hij met hard knokken én vertrouwen zijn niveau weer zal halen.

 3. Geroldkohlen

  die jongen is na zijn blessure, helemaal niet meer de oude geweest! jammer! mocht hij toch nog blijven ,dan hoop ik dat Anwar snel zijn vorm terug krijgt. want nu hebben we niks aan hem!

  1. BobbyHaarms

   Mee eens Gerold, een El Ghazi in topvorm is een meer dan goede speler voor Ajax. Doch als “het” er niet meer is, wat mij onmogelijk lijkt, dan is 12 miljoen de absolute hoofdprijs en kan je gelijk Cerny erbij halen voor achter Traore. Zijn we voor dit seizoen prima gered en is Marc ook weer blij.

   1. f-side64

    zeker weten en el ghazi is ook nog redelijk jong dus ik zou hem niet verkopen ik zie liever gudelj sinkgraven westermann serero (helaas) en 4 g vertrekken

  1. Geroldkohlen

   idd Indo ik ben benieuwd! want als traore op rechts blijft wie gaat dan in de spits? dolberg? die is nog te jong, om alle wedstrijden in de spits te gaan voetballen. het is afwachten!

 4. Ajaxslied

  Beste rechtsbuiten die er is. Laten we met zijn allen hopen dat hij zijn vorm terug krijgt want een betere hebben we niet. We hebben zondag traore gezien op rechts dat is helemaal niks geeft geen enkele voorzet komt alleen maar naar binnen om vervolgens voor eigen kans proberen te gaan. En ziyech is een middenvelder!!!

  1. HURBIE

   Ja die moet uitkijken dat hij niet teveel voor eigen roem gaat
   Bal geven die er beter voor staat

 5. JohnDoe77

  El Dwazi mag voor 12mln weg. We hebben Cerny en Ziyech. El 12 mln zou fijn zijn, kan hij ergens anders de beste voetballer ter wereld proberen te worden. FC Ghazi…

  1. Starke

   De media heeft dit uitgezocht! El ghazi heeft zelf helemaa niets aangeveven en nu brand je hem al af voordat hij zelf gesproken heeft! Gadver!

    1. De seijs

     El Ghazi Veltman en nog wel een paar moeten niet denken dat ajax een speeltuin is. Er moet wekelijks gepresteerd worden daar krijgen ze goed voor betaald. En als je dat niet kunt dan ben je gezakt met andere worden weg wezen!

     1. De seijs

      Dus… weg wezen nicht! jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂 enne de groeten aan Ali je echte vader ! hahahaha

     2. imoJC

      Goh, voelde je je aangesproken? Ik bedoelde natuurlijk De dik betaalde bestuurdertjes en consorten.

     3. imoJC

      Enne….. Je ziet er zo volwassen uit, gedraag je er dan ook naar. Anders is het net alsof ik met een minderjarige een relatie heb. Willen we toch niet lieverd. Nog paar dagen wachten. Xxxx

 6. Niels1983

  Zeker voor de prijs die genoemt wordt laten gaan op die manier heeft ziyech niks gekost el ghazi komt bij ajax niet meer in vorm

 7. a.p.

  Ik zou het jammer vinden als hij weggaat als hij het op zijn heupen hebt is het een uitsteknde voetballer

 8. Jimmy1971

  El Ghazi in vorm draait iedere verdediger gek !!
  Ik denk dat veel supporters zo reageren ondat het al even geleden is dat we dit gezien hebben en om de maniertjes die hij heeft als ie dan wel weer lekker gespeeld heeft …

   1. Jimmy1971

    Als je zoveel verdient en dan eens in de tien wedstrijden leuk speelt of een goaltje maakt , en dan je vingertje voor je mond doet naar het publiek ( welke uiteindelijk je absurde salaris betaald ) , dan zijn het toch echt vervelende , ongepaste en respectloze maniertjes ..

     1. imoJC

      El Ghazi is alles behalve een Amsterdammer hoor. Geboren Barendrecht en bij 010 gevoetbald en bij Sparta. Amsterdamse arrogantie kan je niet aanleren, dat is aangeboren 🙂

 9. AjaxJay070

  Jullie beginnen net zo dom te praten als de kakkies. Stop met dat fucking succes supporten. Ja je mag kritisch zijn op onze spelers, maar we mogen wel wat meer vertrouwen hebben in e ghazi. Hij is hopeloos uit vorm maar kan het echt wel en we hebben hem nodig dit seizoen. Goaltjes tegen PSV vergeten???

 10. Velibor

  Hij mag van mij blijven en hij mag van mij gaan,best goeie voetballer maar het loopt ff niet bij hem dus ja dan mag je van mij ook wel gaan en dan reageer ik net zo koel als hij doet tov publiek met zen vingertje op de lip bah dat hoort niet vind ik tenminste niet als je aan (ik hoop het tenminste voor hem ) het begin van je voetballoopbaan staat.

 11. Slingertje.

  Overschatte speler die veel te weinig laat zien en soms een bevlieging heeft.
  Geen gemis voor Ajax.
  Hij wil graag naar zijn vriendje Kishna maar ik denk niet dat Lazio Roma op hem zit te wachten.

 12. -buitenkantje rechts-

  Veel spelers bij Ajax zijn nig erg jong.. Deze jongen heeft echt veel potentie, maar moet zoals ik het inschat weer geprikkeld worden.. Meer killerinstinct ontwikkelen.. Veel van onze spelers hebben veel talent, maar zijn niet gewend om met tegenslag om te gaan.. 18, 19 of 20 jaar.. Waar hebben we het over? Geef ze tijd om nu even een stapje terug te doen en straks ijzersterk terug te keren.

Reageren is niet mogelijk.