There are no ads, please add some


Broer Bazoer: ‘Riechedly blijft en laat zich al helemaal niet naar de uitgang duwen’

0820ajax-jablonec_bazoer

Riechedly Bazoer heeft definitief besloten bij Ajax te blijven, zo meldt De Telegraaf. Ondanks concrete belangstelling en de toegenomen concurrentie op het middenveld zou Bazoer besloten hebben niet voor een last-minute transfer te gaan. Wolfsburg zou bereid zijn geweest de vraagprijs van Ajax van 27 miljoen voor Bazoer te betalen maar de middenvelder heeft zelf geen interesse in de Duitse club. Bij het scheiden van de (transfer)markt werd naast Wolfsburg ook SC Napoli nog concreet voor de international. 

De middenvelder, die op alle lijstjes met grootste Europese talenten staat, was op de slotdagen van de transfermarkt gewild, maar blijft volgens zijn broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer voor 99 procent zeker in Amsterdam. “Riechedly wil en gaat vechten voor zijn basisplaats.”

De interesse in Bazoer, maar ook Daley Sinkgraven en Lasse Schöne, werd na het debacle tegen Willem II en Rostov door directeur voetbalzaken Marc Overmars en trainer Peter Bosz als reden genoemd om alsnog werk te maken van Hakim Ziyech. “Maar Ajax was al eerder met Ziyech bezig dan dat clubs zich voor Riechedly melden”, aldus Irchandly. “We hebben het er daarom uitgebreid over gehad. Hij wil niet overhaast uit Amsterdam vertrekken en laat zich al helemaal niet naar de uitgang duwen. Riechedly speelt nu even niet, maar voelt zich prettig in Amsterdam en heeft het gevoel dat hij bij Ajax nog niet is uitgeleerd. En Ries is niet bang voor concurrentie. Hij zal alles in het werk stellen om zijn basisplaats te heroveren. De buitenlandse belangstelling is een motivatie om snel weer zijn hoge niveau te halen”, aldus de oudere broer van de speler.

Gerelateerde posts

52 reacties

   1. De Ajacied

    Nou vecht je eerst maar eens terug in de basis, je instelling is op zich positief,
    Ga ervoor en maak ons weer trots
    ❌❌❌

    1. BobbyHaarms

     Goed zo Bazoer, gewoon knokken voor je plek zoals iedereen moet doen. Je bent nog piepjong dus de komende 2 jaar heb je nog zat te leren bij Ajax.

     1. Mooi

      Maar hij heeft in vorm wel twee stapen achter uit gedaan ,mij vraag is hoe kan dat nu gebeuren ?

     2. BobbyHaarms

      Als je in vorm bent doe je volgens mij geen 2 stappen achteruit maar ben je een constante factor. Of de rest van je elftal speelt zo dramatisch slecht dat het niet meer opvalt.

     3. Litmanen

      Ik denk dat die belangstelling uit het buitenland wel meevalt. Bazoer is zwaar beledigd dat hij gewisseld is en nog erger beledigd dat hij 1 wedstrijd gepasseerd is. Als je je zo gedraagt als negentienjarige dan is er iets mis.
      Er was geen enkel excuus voor het wegtrappen van waterflessen na een wissel omdat Bazoer -voor de twintigste keer- dramatisch speelde.
      Om dan te komen met “belangstelling uit het buitenland” is een beetje over de top en ongeloofwaardig.

   2. Charka53

    Nu zal er nog geen club in hem geïnteresseerd zijn , dus Bazoer niet meer zeuren en gedraag je als een prof.

  1. frenkynairo

   wel duidelijk nu dat Marc uit ze nek lulde. ziyech gewoon een paniekaankoop. waar ik wel super blij mee ben!

  2. paulvos

   Zo is dat, en nu maar knokken voor je plek. Dat heet karakter tonen en niet zo maar opgeven pik.

 1. Teuntje

  Mooi nieuws! Riechedly mijn vertrouwen heb je.
  Knokken, koppie erbij houden en laten zien wat voor een talent je bent.
  Top dat je blijft!!

  1. HURBIE

   Zo is dat Teun ,er vol voor gaan
   Je heb bewezen dat je een hele goeie speler bent
   Alleen zit het nu ff tegen maar dat komt wel weer

 2. Indojood

  Verstandig. Jongen en broer waren al weer afgebrand voordat zij hun verhaal konden doen, allemaal op basis van een stukje in het 010 huisblad.

  1. rickert

   Inderdaad Indo, gelukkig kwamen onze vermoedens wel uit. Bazoer is gewoon een vechter, dat heeft hij gedaan toen hij hier net kwam en daar zal hij niet mee stoppen. Mijn vertrouwen is groot in deze jongen, hoe harder ze pieken, hoe dieper de dalen, maar deze jongen komt er wel weer bovenop! ongetwijfeld!

 3. KBouter

  Heel verstandig en ook heel normaal dat een jonge gast in een vormcrisis komt. Afgelopen jaar het grootste talent op de velden, dat kun je niet verleerd hebben. Mocht hij zijn vorm terug hebben, is het gewoon een basisspeler.

 4. Reservewissel

  “99% zeker weten… denk ik…. ”

  Laten we de deadline even afwachten. 🙂
  Op zich klinkt het positief, gewoon knokken voor je plek ipv meteen gaan jammeren en dreigen met weggaan.

  1. Indojood

   Tsja, als Ajax vandaag een bod van € 25 miljoen krijgt dan zullen ze dit vast melden aan de fam. Bazoer.

  1. creutz1977

   idd… iedereen doet of het aan ajax ligt, maar had met zijn eigen houding te maken en inzet… Heb het al eerder gezegd… Een basisplaats moet je verdienen en niet verwachten / eisen… En groot gelijk dat Bosz hem ff op de bank zet… vorm is er niet en voornamelijk zijn inzet vond ik teleurstellend en dan gepikeerd gaan reageren als hij er niet in staat… geweldig talent, nog piepjong… gaat met vallen en opstaan… Nu gewoon knokken voor wat je waard bent… denk dat hij zal moeten strijden met Gudelj omdat het zelfde soort spelers zijn…

 5. AFCA my World

  Terecht dat hij nog blijft,zit na een bijna vlekkeloos seizoen nu in een dip,dat hebben alle talenten wel een paar keer,als je daardoor komt komen ze meestal nog sterker terug,en waarom nu al vertrekken hij kan nog veel groeien en daardoor meer waard worden,nee hoor blijf nog maar een paar jaar !

 6. De seijs

  Nou kop onder de kraan en weer vol gas voor ajax. Riechedly ga ervoor man laat zien dat niemand jou eruit speelt.

  1. imoJC

   Jij draait ook met alle winden mee he. Lees je eigen commentaar op het eerste bericht van Bazoer nog eens terug. Zijnmentaliteit zou niet en met “mazzel” had je al afscheid genomen en nu is het opeens weer “kop op”. Je bent werkelijker een nog zieliger supportertje dan ik dacht. Het is dat je een vrouw bent anders zou ik zeggen: je bent een vent zonder ballen.

   1. De seijs

    Hahaha leuk weer hahaha en een vrouw heeft geen ballen. Nee dat weet jij niet nicht jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

     1. De seijs

      En dan wat je schrijft hier het is echt zielig je zet je eigen steeds voor lul . Maar dat heb je niet in de gaten. Hahaha Hoe stom kan je zijn. Hahaha maar ga lekker Door ik lach me telkens kapot om die zieligheid van jou. Mooi tv programma Hoe zet ik mijn eigen voor lul. Vraag het die jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

     2. De seijs

      Hee pisnicht ik reageer op valse beschuldigingen. En als je niet goed kan begrijpend lezen. Zet je eigen dan niet steeds voor lul!

     3. De seijs

      Ik snap nu dat jij niet kan begrijpend lezen. Moet je wat aan gaan doen . Mazzelĺllll remcootje

     4. Lover of Vrouwtje Sauceijs.

      Daarom hou ik zoveel van je sauceijsje, je humor. Oke domme humor maar ook dat is humor.

     5. De seijs

      Met jou is het niet normaal te communiceren! Jij hebt het alleen maar over jou pleziertjes met je nichten. Dan houd het voor mij wat betreft jou op.

     6. De seijs

      Hahahaha wat ben jij toch zielig. Je heb het genees meer in de gaten dat je je eig er n zo verschrikkelijk voor lul zet ouwe 60 tiger Jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

     7. De seijs

      Hahaha lullo lees al je eigen berichten eens na . Jij lijkt de wind wel uit alle hoeken lul je mee. Jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂

 7. Geroldkohlen

  dus dat bedoel ik!! en dan zijn er nog mensen hier die hem met de grond gelijk maakte, na zo’n verhaaltje uit het AD! dit bewijst maar weer niet geloven wat je leest, maar wat je rechtstreeks uit de mond van de speler (in dit geval zijn broer) hoort! ben blij dat bazoer blijft ,en gaat knokken voor zijn plek!

 8. -buitenkantje rechts-

  Mooie teksten van een zaakwaarnemer.. Tekent wel de instelling.. Gewoon nu ff stapje terug.. Straks twee vooruit

 9. koote207

  Hoe meer ze roepen dat hij blijft hoe sneller hij bij de uitgang is, jammer is wel een goede voetballer met veel talent!

 10. Indojood

  Waaruit maak jij op dat Bazoer nog erger dan zwaar beledigd was nadat hij was gepasseerd? Gewoon weer een zielig haatcampagnetje zoals we zo vaak zien van jou. Ajax speelt als geheel beroerd maar het ligt altijd aan Tete en Bazoer.

Reageren is niet mogelijk.