There are no ads, please add some


‘Ajax laat vraagprijs Serero zakken en overweegt zelfs contract ontbinding’

1214ajax-utrecht_serero

Ajax heeft volgens Telegraaf journalist Mike Verweij de vraagprijs voor een transfer van Thulani Serero teruggebracht naar vijf ton. Ajax is daarmee bereid mee te werken aan een last-minute vertrek van de Zuid-Afrikaanse middenvelder. Volgens VI-journalist Freek Jansen is het zelfs zo dat mocht Ajax er niet in slagen Serero vandaag nog te verkopen, Ajax zelfs contractontbinding overweegt.

Gerelateerde posts

52 reacties

   1. rickert

    Ajax mag zich zeker schamen, zelfde verhaal als Schone, een waar voorbeeld, nooit zeuren, altijd 200% geven. Vechten en sleuren op dat middenveld met zijn 1 meter en paar centimeters. Heb altijd van deze jongen genoten en hij heeft zelfs in enkele champions league wedstrijden laten zien, dat hij boven de rest uit kon steken. Waar we de laatste tijd veelal horen, dat het tempo te laag ligt, hij liet het balletje snel rond gaan en durfde ook. Nu hopen op een mooie club voor deze topper. Het ga je goed Thulani!

    1. Indojood

     Eens rickert, niets aan toe te voegen. Snap best dat het verhaal over is bij Ajax maar voor spelers die hun ziel en zaligheid hebben gegeven moeten we makkelijk zijn en een transfervrije status geven. Hebben ze bij hun nieuwe club ook meer ruimte voor salaris.

    2. Litmanen

     Eens Rickert. Dit zijn de momenten waarop je je schaamt om Ajacied te zijn. Andere clubs gaan daar toch een stuk socialer mee om.
     Bah Ajax directie! Schaam je diep!

   2. dickst14

    Met een contractontbinding kan hij gaan en staan waar hij wil en tekengeld vragen. toch een blijk van waardering zij het rijkelijk laat.

   3. De Ajacied

    Ja ik ben het volkomen met jullie eens,
    Een schande vanuit Ajax,
    Serero heeft zich altijd voor de volle 100% ingezet, en wordt nu zo aan de kant gezet, een schande is het
    Ik wens Serero het allerbeste toe en hoop dat er een mooie club voor hem komt,
    Bedankt voor alles en het ga je goed Thulani
    ❌❌❌

   4. antonajax

    Serero ons ajax kindsoldaatje is/was altijd een tijger in het veld! Topspeler die ajax NIET moet laten gaan!!

  1. Ajax nr 1

   Is nu te duur voor Ajax. Jullie mogen alles zeggen over Ajax maar kom niet aan bonussen van de Bobo’s want dan kost het je kop. SERERO ik vind het jammer dat je zo gemakkelijk aan de kant gezet wordt. Maarja dit Is ook het Ajax van nu. Ik heb nog een paar bobo’s in de aanbieding gratis af te halen. Maar ik ben bang dat zelfs de vuilnisman hun niet meeneemt.

  2. paulvos

   Ja mannen de voetbal wereld is hard, succes Thulani, hoop voor je dat je een mooie club vind.

  3. bloedgroep AFCA

   elke jong talent op de wereld zal zich wel achter de oren krabben als er iemand van Ajax langskomt je een talent noemt en zegt je gaat het helemaal maken bij Ajax….gingen we maar zo om met bestuursleden en meer van dat soort figuren die Ajax aan het slopen zijn

 1. nick-afca95

  Ik vind serero een leuke voetballer maar hij komt wel echt te kort. De manier hoe ajax met hem omgaat is echter wel schandalig

  1. Starke

   Hij komt helemaal niets te kort. Goede stofzuiger en aanvallend ingestelde bewegelijke speler. Bij ajax vewachten ze soms het onmogelijke van een speler. Ach hij scoorde niet vaak genoeg maar de rest deed hij naar behoren. Dat hij moet wijken voor gudelj. Tering hey! Gudelj is een bange speler die alles vertraagt. Schande hoe ze carieres verpesten en mindere spelers die een beetje uitstraling hebben wel een kans geven

   1. f-side64

    klopt starke maar schone is ook de pineut door de nutteloze aankoop van gudelj en sinkgraven

 2. Slingertje.

  Dit verdiend deze dappere strijder niet.
  Het is geen echte topper maar de meeste van zijn collega’s kunnen een voorbeeld nemen aan zijn instelling en mentaliteit op het veld.

 3. De seijs

  Het blijft zonde dat deze jongen moet vertrekken. Ik had hem er graag bij gehad. Het blijft een vechter.

 4. BobbyHaarms

  Het ga je goed Serero! Jij verdient een club waar ze je wél op waarde weten te schatten.

 5. Harrie

  Hele goede en nette voetballer altijd voor 200% inzet maar nooit echt gewardeerd zou zo mee kunnen nu maar krijgt de kans niet meer zonde veel succes Serero waar je ook naar toe gaat ze halen in iedergeval een knappe voetballer binnen

 6. imoJC

  Sommige mensen zeggen dat het een goede actie is van Ajax om het contract voortijdig te ontbinden en dat Serero daar voordeel aan heeft. Dat is dus niet het geval. Nu staat hij onder contract en kan gebruik maken van alle faciliteiten waaronder trainingen bij Ajax. Als zijn contract wordt ontbonden krijgt hij geld mee en mag niet meer mee trainen. Het zou Ajax sieren om hem gewoon onder contract te houden met een transfer vrije status. Zolang hij nog geen club heeft gevonden tijdens zijn contract periode kan hij conditie en alles officieel bij Ajax op peil houden. Nu is het een schandalige actie die Ajax overweegt. Wederom moet ik mijzelf schamen voor mijn club. Dat gebeurd nogal eens de laatste tijd.

  1. Velibor

   Ja vind ik ook dat heeft die gast wel verdiend als hij tenminste niet wil blijven voor breedte,jammer succes man.

 7. -buitenkantje rechts-

  Vraag me af waarom er zo weinig belangstelling voor Serero is.. Voor 5 ton zouden de clubs toch in rijen van 3 klaar moeten staan om hem over te nemen.. Sowieso de subtop hier in de eredivisie..

 8. Geroldkohlen

  serero verdiend een mooie transfer net als lasse! geef serero toch die transfervrije status, of tegen een bod gewoon ja zeggen en niet moeilijk gaan doen. voor het geld hoeven we het niet te doen!

 9. ief

  snap hier geen reet van!! is een aanwinst voor elke club in de eredivisie en zelf ook daarbuiten denk ik. zo ondergewaardeert! alle europese wedstrijden waar hij in mee heeft gedaan was hij 1 van de beste altijd. maar europees voetbal is niet belangrijk voor Ajax blijkt, dus mag hij weg.

 10. Remco072

  Kan je nagaan wat een amateuristisch bestuur er bij Ajax rondloopt,ze moeten echt hun ogen uit hun kop schamen. Een zeer goede en behendige voetballer die eigenlijk geen kans heeft gekregen bij de club. Wel een Westermannetje halen,die heeft volgens mij het syndroom van down.

  1. imoJC

   Syndroom van down mag je niet zeggen want het is niet goed om met beperkingen te spotten (serieus). Ik weet wel dat hij in zijn friterie een tost van josti verkoopt. Dat mag weer wel 🙂

 11. Charka53

  Ze willen er wel erg graag van af straks geven ze nog geld toe . Wel jammer als hij speelde zat er weer pit in de Wedstrijd.

 12. Ajaxslied

  Het is schandalig hoe ze hem behandelt hebben. Alleen ik moet eerlijk zeggen dat hij net een stap tekort komt voor Ajax ondanks zijn uistekende inzet. Ik snap alleen niet dat AZ Heerenveen Utrecht Groningen vitesse niet voor hem in de rij staan. Is voor hun een uitstekende speler met een geweldige mentaliteit.

 13. paullus

  Onbegrijpelijk deze heeft altijd zijn hele ziel en zaligheid gegeven voor onze club
  En word zo bij het grof vuil gezet

 14. koote207

  Voorbeeld prof, nooit gezeur of gekke dingen stond er altijd als hij nodig was, was alleen iets te klein waarschijnlijk, maar goed Messi is ook niet zo heel groot.!!doodzonde hoop dat hij een mooie club weet te vinden!

  1. f-side64

   hoop ik ook voor serero ik kan er met me verstand niet bij waarom ze westermann gudelj traore en sinkgraven hebben gehaald die zie ik over 2 j nog geen toegevoegde waarde hebben terwijl serero wel voor de volle 100 % zijn wedstrijden speelt nogmaals AJAX schaam julie heel diep hoe julie met toegewijde spelers omgaat dus ook met schone

 15. Mauheb

  Als je dit toch weer leest, is het toch een schande hoe ze met zo’n speler omgaan zeg! Je schaamt je toch om nog te zeggen dat we trots zijn op deze club, met deze beleidsbepalers!!! Echt verder zakken kan toch niet, stelletje rand debielen daar, Serero was het die de motor deed laten draaien tegen Barcelona, een kracht patsertje die we helaas niet hebben, willen ze vanaf! Ondankbare god wolven daar!

 16. a.p.

  Serero heeft zeker goede wedstijden voor Ajax gespeeld , het is daarom een schande hoe onze bestuurders met Serero omgaat

 17. ief

  serero blijft gewoon. verdiend genoeg voor de reservebank. ik geef m geen ongelijk. shone idem dito

Reageren is niet mogelijk.