There are no ads, please add some


‘Ajax haalt alleen nog versterking als er een buitenkansje voordoet’

0731transfernieuws_geruchte

‘Alleen als er zich nog bekende buitenkansjes voordoen, zal Ajax actie ondernemen met betrekking tot versterkingen. Op dit moment ziet dat er niet naar uit’, aldus VI-journalist Freek Jansen. De Nederlandse transfermarkt sluit vannacht. Buitenkansjes lijken op de slotdag echter uitgesloten. Meestal reageren clubs alleen nog in paniek of volgt er nog een haastige kettingreactie op een transfer.

Wellicht dat er nog wel enkele spelers vertrekken. Marc Overmars liet onlangs, met betrekking tot de 180 graden wending rond het aantrekken van Ziyech weten dat de reden was dat hij nog verwachte dat een aantal middenvelders alsnog vertrekt.

Overmars doelde daarbij op Sinkgraven, Bazoer en Schone. Bazoer lijkt echter te blijven, zo werd vandaag duidelijk. Sinkgraven lijkt al helemaal een zekerheidje want zijn naam komt nergens terug op deze slotdag van de transferperiode. Schone vertrekt waarschijnlijk nog wel; zie bericht. Daarnaast hoop Ajax ook nog Thulani Serero aan een andere club te helpen; zie bericht. Tenslotte dook vanmorgen het bericht op dat Anwar El Ghazi mogelijk nog vertrekt vanwege een clausule in zijn contract; zie bericht.

Gerelateerde posts

59 reacties

   1. rickert

    Niet alles hoeft miljoenen te kosten, ik vraag me daarbij wel af, wat de scouting het hele jaar heeft zitten doen.

     1. rickert

      compleet eens Frenky, maar Dolberg loopt er al vanaf de winter van 2015. Het is ook wel lekker om er gevestigde spelers bij te hebben, zeker als je kijkt naar de wankele achterste linie.

     2. frenkynairo

      klopt rickert een verdediger tussen de 25 en 30 het liefst . sanchez zou in potentie een goede kunnen worden. Maar snap niet dat als je al een buitenlandse verdediger haalt t zo’n jonkie is. hebben we er volgens mij al genoeg van.

     3. rickert

      Leeftijd is niet het belangrijkste, Vertonghen was een goede leider op jonge leeftijd als voorbeeld. Maar tussen de jonkies heb je wel iemand als leider nodig, een goed elftal begint bij een betrouwbare verdediging.

     4. frenkynairo

      klopt alleen had ik het over buitelandse aankopen zoals sanchez. die moeten eerst Ajax systeem nog onder de knie krijgen voordat ze andere kunnen gaan sturen. vertonghen kwam uit eigen jeugd en een buurland.

   2. De Ajacied

    DUS KOMT ER NIX MEER
    Helaas, als Schöne en
    el Ghazi nog vertrekken is het toch wel dun op rechts hoor,
    Cerny is wel een topper maar kan ook niet alles spelen
    ❌❌❌

  1. BobbyHaarms

   Dat denk ik ook niet dat er nog wat komt. Marc moet eerst die 11 miljoen voor Ziyech emotioneel verwerken.

   1. rickert

    Ja, dat is een duur pak tissues. Arme Marc wordt elke nacht zwetend wakker en hoopte dat alles maar een droom was.

   2. bloedgroep AFCA

    hahaha….wil hem wel helpen….zet de champagne maar vast koel en de kaviaar maar klaar

  1. Skills

   Ik zou wel willen spelen hoor half miljoen per jaar vind ik het prima om te trainen en of en toe 10 minuten te spelen

   1. Rvdt020

    Ik vind het prima om het voor een tiende ervan te doen en om helemaal niet te spelen wat dacht je daarvan ?

 1. dickst14

  Ik ben tevreden. Er staat een goede selectie en er komen heel wat talenten aan. Helaas was Ziyech een beetje te laat gekocht. Verkeerde zuinigheid als je je kunt plaatsen voor de CL.

   1. dickst14

    Ja natuurlijk. maar wij hebben geen type Guardado en iedereen liep als een kip zonder kop te voetballen. En de Boer heeft ook wel eens beter gewisseld.

 2. Harrie

  Als ze Westerman (een met ervaring pffff) nu eens verkochten en voor dat geld een KNAPPE verdediger zoeken dan zou dat veel schelen in de achterhoede

 3. vanzanten

  Met Ziyech erbij zijn al onze problemen blijkbaar opgelost. Zou onze directie dat nou echt geloven? De druk op Ziyech wordt daarmee meteen enorm. Als de resultaten dan na een paar weken nog steeds niet goed zijn (wat ik eerlijk gezegd verwacht) dan wordt Ziyech helemaal afgemaakt en raakt hij vervolgens waarschijnlijk helemaal niks meer. Dan moet ik eigenlijk nu al denken aan een eerdere aankoop van 16 miljoen, die het ook niet trok. Het ergste is dat ik zijn naam niet eens meer weet. Als excuus kan ik zeggen dat ik al 55 ben en het heel warm heb.

  1. dickst14

   Dat was Sulemani of zoiets. Speelde bij hveen niet slecht en tegen ajax toen een wereldwedstrijd waardoor hij gekocht werd. Ziyech daarentegen is al 2 jaar lang de beste speler in Nederland.

 4. -buitenkantje rechts-

  Er hoeft ook niks meer bij!!
  In iedere linie is versterking gehaald.. Klaar! Hiermee moet het gebeuren..

  1. Ajax1958

   Ben het met vanzanten eens en heb het ook al aangehaald, dat de druk op Ziyech wel eens groot kan worden , omdat hij als de verlosser wordt gezien. Er hadden 3 volwaardige routiniers moeten komen. Je kan niet ongestraft met een puppillen elftalletje blijven spelen, zeker in europa niet. Maar goed, ik zal wel weer een azijnzeikerd zijn, we zullen zien.

   1. Ajaxslied

    Ja ik las het na mijn reactie voor 2 jaar getekend. Maar waarom had hij hier niet gepast dan?? Hadden we eindelijk iemand gehad die er elke wedstrijd vol in gaat en die jonge ventjes op sleeptouw neemt. 4 mans middenveld en Tete sanchez en riedewald als verdedigers.

 5. imoJC

  Ja ja Marc, er gaan nog rare dingen gebeuren he. Ja, ja helemaal niets meer nl. Dat is pas echt heeeel raar. Beste Marc, kan jij niet gewoon rare uitspraken in dienst van een andere club gaan doen? Kunnen wij Jordi vragen om het over te nemen van je. Lijkt mij een perfect plan. Ga wel naar een club die de Nederlandse media niet volgt want acties a la Westermann, Zimling, Sanogo, 7 miljoen voor Sinkgraven staan niet echt lekker op je CV. Ook de behandeling van Serero en anderen spreken niet echt in je voordeel. Van mij mag er een strik om jou heen.

   1. Indojood

    Ze lijken echt wel op elkaar, twee flessies Heineken. Misschien moet Pastoor een keer naar Mourinho bellen of ie Paul mag lenen af en toe. Tegen feyenooit en pi$vee bijvoorbeeld. Die kneuzen daar en bij de KNVB merken het toch niet. ?

 6. Mauheb

  Ziyech is binnen, de supporters hebben hun zin, dussss komt er niets meer! Weer een seizoen weggegooid.
  Bedankt zogenaamde bestuurs bepalers!! Pffff amateuristisch wanbeleid ten top

Reageren is niet mogelijk.