Ziyech gepresenteerd bij Ajax (Incl. foto)

0830ziyech

Hakim Ziyech heeft vanochtend met goed gevolg de medische keuring bij Ajax doorstaan en is zojuist gepresenteerd. Ziyech moet Ajax van de juiste aanvallende impulsen gaan voorzien. De ploeg kende een valse start in de Eredivisie met vijf verliespunten na 3 duels en werd daarnaast ook door Rostov uitgeschakeld voor deelname aan de Champions League. Ziyech tekende een contract voor vijf seizoenen en gaat spelen met rugnummer 22.

Related posts

74 Comments

      1. rickert

        Welk nummer hij ook heeft, hij knalt ze er toch wel in! WELKOM HAKIM…. Met jou durf ik weer te gaan geloven… WZAWZDB!!!

      2. De seijs

        Zal hij wel mooi vinden. Nou als de kenners hier gelijk krijgen moet ajax nou gaan swingen.

    1. jojocoolio

      Lieve Mark bedankt voor het mee lezen en het luisteren… Zou je nog even tijd willen maken om voor vanavond 23:59 en knappe verdediger aan te trekken… Alvast bedankt..

    2. Charka53

      Ook mee eens ,laten we maar hopen dat je de vorm die je heb mag vast houden en dat Basz je op de goede plaats zet.

    3. Ajax nr 1

      zoo wat ben ik blij dat deze soap goed afgelopen is zeg. Nu nog 1a2 bomen van verdedigers en klaar zijn we.

  1. Harrie

    Welkom bij de club goede aankoop alleen jammer dat niet twee maanden eerder is gebeurd hadden we nu waarschijnlijk CL gespeeld

    1. Remco425

      Denk je werkelijk dat we met 1 speler, die moeite heeft met meeverdedigen, die dramatische 4-1 nederlaag zouden hebben gewonnen???

    1. HURBIE

      Hier kon hij niet onderuit anders had hij zijn biezen kunnen pakken
      Nu heeft hij dat nog ff uitgesteld

      1. bloedgroep AFCA

        inderdaad….maar wordt wel tijd voor hem om eens verder te kijken…zijn zat clubs op de wereld met een gat in de hand die hij kan helpen

  2. slm020

    Snap niet dat er mensen zijn die op niet leuk klikken! Zijn dat buitenstaanders die jaloers zijn! Want ik denk dat alle ajaxcieden trots erop zijn dat Ziyech bij ons aller AJAX heeft getekend voor 5 jaar ?

    1. Indojood

      De naam Ziyech viel ook al geregeld op dit forum in januari als mogelijke aankoop toen het TH op zoek was naar iemand die je direct sterker maakt. De weerstand hier was toen vrij groot.

  3. Ajaxslied

    Welkom ziyech. Ik hoop van harte dat we van je kunnen gaan genieten na jaren eindelijk eens een topper binnen gehaald. ik hoop eigenlijk dat we nog een ervaren speler binnen halen die ook van meerwaarde is.

  4. Michel6172

    Welkom Ziyech bij de mooiste cliub van Nederland. Maak de Nederlandse competitie gek nu je bij Ajax ben. Schop die bal dwars door het net.??? vind het te gek dat je bij ons bent kerel, velen die dat niet gehoopt hebben. Succes Ziyech, nogmaals Welkom

  5. Jimmy1971

    Nou , met penalty killer Krul , het beest Sanchez , dribbelkoning Traore , belofte cassierra en stylist en vrije trappenkoning Ziyech , heeft Overmars toch aardig zijn best gedaan !!!
    Top !

  6. Ronk

    Eerst maar eens een paar erin trappen..dan nog een paar..en dan nog een paar en dan pas oordelen. Ben mounir nog niet vergeten ! ( hoe goed je ook bent..)

  7. RonJ64

    Volgens de persberichten, Twitter e.d. Schijnt Marc nog niet uitgeshopt te zijn, iemand een idee…?
    Aanvaller, Verdediger?, zeg t maar, middenveld dankzij deze aankoop compleet, Welkom Hakim ??

  8. Rinus

    Als we volgend januari hier alvast een propaganda beginnen voor wie Ajax moet halen dan heeft Marc het mischien wel door aan het BEGIN van de transferperiode?

  9. Wembley71

    Er

    Dit is kanon nummer één ( wees welkom broeder) maar waar blijven nummer twee en drie?

    1. Rinus

      Dit is idd het kaliber dat we bedoelen, stiekum nog hoop oo nummer twee, nummer drie gaat niet gebeuren op de laatste transferdag vrees ik….

  10. Bob0667

    Super gedaan door MO en PB, een speler waarvoor je naar het stadion gaat en mensen shirts van kopen. Geweldige speler, loyaal, goede mentaliteit.

Comments are closed.