Tete haakt definitief af bij Oranje met kuitblessure

0530kenny_tete

Kenny Tete is definitief afgehaakt bij het Nederlands Elftal nadat hij maandag bij de training geblesseerd raakte aan zijn kuit. (zie eerder bericht). Tete zal nu gaan herstellen bij Ajax en mist hierdoor de oefeninterland van aanstaande donderdag tegen Griekenland en de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden volgende week dinsdag. Bondscoach Danny Blind heeft Daryl Janmaat opgeroepen als vervanger van Tete.

Bron: KNVB

Related posts

26 Comments

    1. BobbyHaarms

      Zeker weten dat we hem nodig hebben! Sta niet zo te juichen momenteel met deze achterhoede..

    1. De seijs

      Zeker rustig aan doen Tete. En ik hoop dat je snel weer kunt aansluiten bij het eerste. Want die Veltman bakt er echt niks meer van .

  1. bloedgroep AFCA

    boycotten dat oranje totdat Ajax er weer staat…dit soort ongevallen kunnen wij goed zonder

        1. bloedgroep AFCA

          EL, CL….daar kunnen ze ook blessures oplopen voor hun club die alle spelers nu hard nodig heeft en die hun salaris betaald….oja jij ziet spelers ook liever uitvallen voor het oooh zo belangrijke oranje….die presteren niets….wij moeten aan de bak en kunnen dit soort blessures best missen

          1. imoJC

            Het gaat er niet om of Oranje wat presteert, het gaat er om dat ze ervaring tegen totaal andere tegenstanders opdoen. Ervaring waarvan we hier constant zeggen dat ze die missen. Het spelen met ander mede spelers geeft ook weer extra ervaring.

          2. bloedgroep AFCA

            snap best wat je bedoeld…maar spelen voor oranje gaat ze niet verder brengen…wij een blessure erbij en we hadden het al zo goed…eerst club dan oranje…is mijn mening…laat ze in clubverband maar internationaal presteren en ervaring opdoen

          3. Litmanen

            Zielige argumenten. Zit voorlopig bij Ajax niet in de basis als ik Bosz goed begrijp. Dus hij mocht blij zijn dat hij geselecteerd was.
            Bovendien, of je op de training bij Ajax niet geblesseerd kan raken.

          4. bloedgroep AFCA

            als jij Bosz goed begrijpt? begrijp jij überhaupt iets Nietmanen ouwe nepperd….goeie maatjes met PB of niet kakkie

  2. HURBIE

    Hij heeft echt zo’n jaar dat alles tegenzit TRIEST
    Laat het maar gebeuren je komt alleen maar sterker uit de strijd Kop pp

          1. bloedgroep AFCA

            zielige reactie…jij bent zo anti ajax…heeft jou club uit 010 geen eigen forum ofzo?

          2. imoJC

            Ben ik niet met je eens bloedgroep. Een andre mening maakt niet dat je supporter bent van een andere club. Wij zijn het niet eens met elkaar over selecteren Ned. elftal spelers en zijn ook beide voor Ajax. Met Litmanen verschillen we van mening over kwaliteiten van speler(s).

  3. Michel6172

    Donders jammer dat je dit is overkomen. Ik zie jou liever rechts. Ik zeg, beterschap en hopen op een voorspoedig herstel. ??? hopen tot snel???

  4. stylo1984

    Gelukkig heeft ie de tijd nog wat te herstellen… hij liep gewoon van het veld af dus denk dat et niet heel erg was, miss dat ie der weer staat op 11 september

Comments are closed.