Bekerduel Ajax – WIllem II op woensdag 21 september

KNVB-Beker

Ajax neemt het in de eerste ronde van het KNVB Bekertoernooi op tegen Willem II en die wedstrijd is door de KNVB vastgesteld op woensdag 21 september. Beide ploegen trappen om 20:45 uur af in de Amsterdam Arena. Beide ploegen troffen elkaar al in de competitie dit seizoen waarbij Willem II het duel op zaterdag 20 augustus met 1-2 wist te winnen.

Bron: Fox Sports

Related posts

24 Comments

    1. BobbyHaarms

      Dat mag ik wel hopen ja. Die thuiswedstrijd tegen Willem II was samen met die uitwedstrijd tegen Rostov met afstand de meest beschamende wedstrijd van dit jaar.

      1. antonajax

        Laat de ArenA maar weer eens juichen en lachen. Zijn jullie wel verplicht aan ons. 3 doelpunten per helft graag(voor ons)

    1. vak411

      Die gasten gaan balen dat ze vorige week van Ajax wonnen.. Daardoor is ajax getergd en worden ze opgevreten in de beker.. Uitkouwen en uitspugen.. Op naar de volgende…

      1. Ajax nr 1

        haha natuurlijk als je naar Ajax komt dan zeker eerst wennen aan de Ajax-stijl in Jong Ajax. Je kan zomaar niet in de hoofdmacht meespelen wat denk je wel;-) prima beleidsvoering. Wat zal ik blij zijn als dat hele zooitje pleite is.

        1. imoJC

          Was toch meer idee Frank. Zie Sanchez, Westermann, Cassierra en Traore, allemaal toch vrijwel direct de hoofdmacht in. Oke, Westermann kan beter 2 jaar wennen bij jong Ajax en dan ze zuur verdiende centjes in een snackbar stoppen maar alla, niet alles gaat goed :-!

          1. Ajax nr 1

            En toch had ik meer van deze jongens verwacht Imojc. Ze brengen nu nog niet wat ik gehoopt had.

  1. Mous

    laten we geen druk op die Zyech zetten, heeft tijd nodig om zijn weg te kunnen vinden. dat is heel simpel, ff ballen en drie puntjes afdwingen. toch?

  2. Michel6172

    Dit moet idd niet in de herhaling vallen, dat zal wat wezen haha, je weet maar nooit. De bal is rond en kan alle kanten op.

Comments are closed.