VI; ‘Ajax krijgt concurrentie van Swansea City in strijd om Ziyech’

0912twente-ajax_ziyech_gudelj

Hakim Ziyech heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Ajax over een vijfjarig contract en Ajax en FC Twente moeten elkaar nu zien te vinden in de transfersom die volgens bepaalde bronnen behoorlijk aan de hoge kant ligt. VI weet te melden dat Ajax concurrentie krijgt van Swansea City dat al eerder werd gelinkt aan Ziyech en zelfs bereid is om de gevraagde transfersom op tafel te leggen. Swansea zou zich inmiddels hebben gemeld in Enschede om de mogelijkheden aan te horen. Ziyech zelf is duidelijk en maakt het liefst de overstap naar Ajax. Een akkoord tussen Ajax en FC Twente blijft echter nog uit.

Bron: VI

Related posts

64 Comments

        1. creutz1977

          denk dat dit een middel is om prijs op te schroeven… En ajax had al veel daadkrachtiger moeten zijn dan was ziyech er al een tijdje… En al met al is het uiteindelijk toch echt de speler die bepaalt waar hij heen gaat.. Dus tja… Maar die Bazoer dan.. speelt als een dweil en meneertje is meteen gepikeerd en natuurlijk ligt het dan aan trainer etc.. totaal geen zelfbeeld.. het perfecte voorbeeld van instelling die veel ajax spelers hebben… echt van die verwende jongetjes

      1. AjaxKat

        Pfff… 8 miljoen, anders niet. Anders staat onze club en zelfs wij voor lul! Geen gesmijt met geld zoals toen met V.Basten. Seizoen uitspelen met de spelers die er zijn (ook al gaan Bazoer en Schöne). Overmars moet gewoon in de spiegel kijken en eerlijk communiceren dat de doelstellingen voor dit jaar naar beneden worden gesteld na het mislopen van CL. Dan kun je op een rustige manier jongere spelers brengen.

      1. HURBIE

        Als iemand zo graag naar AJAX wil ,helemaal zo’n speler dan moet je dat meteen doen
        Als Overmars dit weet te verknallen dan moet hij meteen oprotten en teruggaan naar GoEhead als ballen jongen

    1. Niels1983

      Ik hoop dat de verhalen waar zijn dat hij graag naar ajax wil dan komt het wel goed wat we hoeven tegen dit soort clubs niet op te bieden

    1. HURBIE

      Heb Twente soms vriendjes daar zitten m de prijs op te voeren
      Is allemaal wel heel toevallig
      We hebben nooit zoiets van belangstelling uit due hoek gehoord

      1. Charka53

        Het Ajax zijn eigen schuld als dit niet door gaat, ze hadden Ziyech al veel eerder kunnen hebben voor een veel lager bedrag nu er weer een andere kaper op de kust is zullen ze moeten laten zien hoe graag ze Ziyech wel willen dus zullen ze moeten betalen.

        1. Toppertje

          Natuurlijk moet je onderhandelen maar je kan het ook te gek maken. Een bod van 8 miljoen is niet echt realistisch. Als ajax 10 geboden had dan had je waarschijnlijk op 12 uitgekomen. Iedereen tevreden en vooral rust. Nu blijven ze waarschijnlijk om 2 a 3 miljoen touwtrekken terwijl het vior de financiele positie van Ajax vrijwel niets uitmaakt. Maak het dan gewoon snel rond dan zorg je er ook voor dat concurrentie op het laatste ogenblik geen kans krijgt.

    2. BobbyHaarms

      Je weet het, waar 2 honden (Ajax en Fenerbahce) vechten om een hond (Ziyech) gaat de derde (Swansea) er vaak mee vandoor.

      1. De seijs

        Wat zeg jij nou??? is ziyech een hond?Nou dat vind ik niet normaal bhtje je lijkt wel , of ben je stiekem een racist?

        1. imoJC

          Ongesteldheid nu al toegeslagen lieverd? Wordt een zware week met hoofdpijn voor je vrees ik. Sterkte schat en tot vrijdag. Xxxx

          1. De seijs

            Ach daar hebben we onze ouwe nicht ook weer. Er blijft vuiligheid uit komen. Maar we weten wel beter hier. Jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

          2. De seijs

            Zielig zoals jij je uit 60 jaar en dan dit soort dingen zeggen . Triest maar het zal je ouwe leeftijd wel zijn . Hahahahah jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂

          3. imoJC

            59 schat en nog zo vitaal als wat, daar weet jij alles van toch? Trouwens, ik snap je opmerking over vuiligheid niet zo. Ik heb toch niks verkeerds gezegd? Heb het alleen maar over onze liefde voor elkaar.

  1. Michel6172

    Nou idd, wat een lakonieke gedoe daar weer. Ze wachte wachten maar. En dan weg weg weg!!!! We hebben een voordeeltje dat Ziyech zelf graag naar Ajax wilt dus maar weer afwachten. Oh oh Mark O en Co. Klootviolen dat jullie zijn.

  2. Slingertje.

    Bij Swansea kan hij veel meer verdien dan bij Ajax dus kan wel eens helemaal fout aflopen door weer het trage handelen van Ajax.
    Die lul de behanger uit Den Haag zal er wel achter zitten.

      1. Slingertje.

        Die v Zweden haat Ajax dus zal er alles aandoen om Ajax af te troeven.
        Swansea gaat er vol voor las in net en willen de hoofdprijs wel betalen.

  3. KBouter

    Lijkt me duidelijk dat Twente kiest voor Ajax, want een ongemotiveerde Ziyech hebben ze niets aan. Daarbij denk ik dat Twente niets te willen heeft, Twente MÓET verkopen. Ziyech zegt gewoon…jullie kunnen lullen wat je wilt, maar IK ga niet naar Swansea

  4. Jimmy1971

    Ziyech geeft aan dat ie naar Ajax wil , en Ajax moet zeggen ; of nu een klap erop of we halen hem in de zomer voor niets !!

  5. T.B

    We moeten ook niet alles geloven wat de media zeggen. Die zijn goed in mensen gek maken. Ik heb er wel alle vertrouwen in dat hakim naar ajax komt. Ze zijn er nu al zolang mee bezig dus moet wel goed komen toch ???

    1. BobbyHaarms

      Nou dat weet ik nog niet zo net. Geld doet vaak rare dingen met mensen, kijk maar naar de top van Ajax.

  6. Valentino

    Als de speler naar Ajax wil is het toch klaar? Kan Twente wel lekker akk gaan met het bod van Swansea maar als Ziyech nee zegt gebeurt er niks. Voegt dus niks toe.

  7. Iceman

    Ik zie bui al hangen die gaat naar Swansea en Ajax en Marc vissen zoals altijd weer achter het net het wordt zo weer k*t Seizoen en dan wordt PSV met 2 vingers in hun neus weer Kampioen en ik zie Feyenoord nog 2e worden ook ik hoop het niet natuurlijk want eens een Ajacied altijd een Ajacied maar het duurt en duurt me te lang allemaal en hoe langer het duurt hoe meer kapers er op kust verschijnen Marc en Co schiet GVD OP anders is het Seizoen klaar en over.

  8. Iamsterdam2015

    Speler bepaalt toch zelf waar hij naar toe gaat?!? Ondanks dat twente grote invloed kan opleggen

  9. N-AFCA

    Eigen schuld als dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Wederom bewijs dat het een k.tbeleid is wat Ajax voert. Eigen stomme schuld.. Je gaat bijna hopen dat het gebeurt. Zo klaar mee!!!!

  10. fjonkman

    Dus het zou zo maar eens kunnen gebeuren dat Bazoer wel vertrekt en Ziyech in extremis niet komt?? Nou dan kunnen we dit seizoen echt meteen wel afschrijven als een flop.. Die richring ging het toch al uit, maar als dit gebeurt is de beer pas echt los…

  11. -buitenkantje rechts-

    Bekend spelletje om de prijs op te drijven..
    Speler en club hebben al een akkoord.. Nu alleen de clubs nog. Dan krijg je opeens dit soort spelletjes. Hij komt echt wel hoor!

  12. Bob0667

    Het is eng stil vandaag, wat zal dat een slechte zaak zijn als dit niet doorgaat. Kom op Ajax troef ze af!!

  13. Rinus

    Dit duurt wel erg lang allemaal, Twente wijst (terecht) eerste bod af, maandagochtend “topoverleg”, dan zit je bijelkaar en deal je toch? Of juist niet, kan natuurlijk ook, maar geen nieuws is raar

  14. ruben464

    Als er clubs zijn die 20 of meer bieden ben je hem kwijt. Club uit engeland of italie kan dat zo neer leggen. Ik denk dat hij eerder voor ajax kiest dan voor swansea.
    3 jaar bij Ajax in de kijker spelen en dan voor 30 miljoen naar een vele male grotere club

  15. Indojood

    Mike Verweij zegt het volgende op Twitter: Officieel: Hakim Ziyech zojuist door keuring gekomen. Wordt momenteel rondgeleid door de Arena.

  16. Velibor

    Als ie verstandig is dan word hij eerst een paar keer kampioen,dan kom je bij zon engelse club toch wat anders binnen lijkt me.?

    1. Indojood

      De echte Mike Verweij bevestigt dit: Valentijn Driessen meldt nu bij #dtvk dat Ajax en @fctwente akkoord naderen over #Ziyech voor 11 miljoen euro

Comments are closed.