‘Schöne in belangstelling Fenerbahce’

0403ajax-pec_schone1

Lasse Schöne is bij Ajax nog in het bezit van een contract tot medio 2017 maar moest het vorig jaar onder Frank de Boer veelal doen met invalbeurten en dat lijkt onder de nieuwe trainer Peter Bosz niet te veranderen. De Deen heeft zich altijd keurig geschikt in zijn bijrol maar heeft ook laten weten dat hij om zich heen blijft kijken mocht er interesse zijn van andere clubs. Het Turkse Fanatik weet te melden dat Fenerbahce wel heil ziet in de diensten van Schöne. De club van Dick Advocaat zou naast Schöne ook Adam Maher willen verleiden tot een transfer naar Turkije. Schöne kwam in 2012 over van NEC en heeft inmiddels 114 wedstrijden achter zijn naam staan in het eerste elftal van Ajax.

Bron: Fanatik

Related posts

55 Comments

    1. antonajax

      Tuurlijk moet hij gaan! Wat jojo zegt centen pakken en vertrekken. Bij ajax komt hij er niet meer aan. Had hem een mooiere afbouw in zn carriere gegunt bij ajax. Topper is het altijd geweest!

      1. De Ajacied

        Niet laten gaan hoor
        Lasse is een van de weinige dragende ervaren spelers die wij hebben, daar moet je heel zuinig op zijn hoor
        ❌❌❌

        1. Charka53

          Hij verdient beter De Ajacied , we vinden hem een voorbeeld prof , daar heeft hij niet zoveel aan als hij niet speelt dus een nieuwe club is hij gegund , ik wens hem veel succes.

    2. De seijs

      Hij moet spelen en dat gebeurt bij ajax niet. Dus Schone pak je kans en ga. Heel jammer voor ons supporters maar we begrijpen het wel. En je zit in je na dagen dus pakken die kans.

        1. De seijs

          Hurbie dat gebeurt overal niet alleen bij ajax. En als een speler beter kan gaat hij ook. Zo zit het voetbal in elkaar. Dat moet jij toch weten.

    3. Ajax nr 1

      Sorry maar Schone moet zeker gaan.Ik vind Schone echt wel een pro voetballer maar hij Is echt niet een speler die Ajax groot zal maken want daar heeft Schone de kwaliteiten gewoon niet voor. Hij Is echt een voorbeeld voor vele bij Ajax qua mentaliteit dus zal hij het goed doen bij een middelmatige voetbalclub. Schone ik gun jouw het allerbeste maar voor Ajax zeg ik nee.

  1. jojocoolio

    Als je niet speelt bij ajax moet je op zijn leeftijd lekker gaan gewoon.. Pak die centen

    1. rickert

      Niet alleen dat. Hij verdient gewoon meer, hoop dat hij daar wel mag spelen. Deze jongen zie je genieten met een bal aan zn voet. Dat moeten wij hem gunnen!

        1. rickert

          Dat schone op de bank zit is uberhaupt al belachelijk, dat zegt wel wat over hoe ondergewaardeerd hij wordt. Ik gun hem een club waar hij de waardering niet alleen van supporters krijgt.

        2. antonajax

          Bazoer speelde de hele 2e seizoenshelft als een natte krant. Is dit seizoen niks beter. Hij wil niet meer Bosz ziet het niet zitten én ziyech komt. Kortom, dit is het beste vior beide partijen. Lekker 25 miljoen cashen en in de winter weer investeren met een sterke aankoop

  2. Reservewissel

    Dat is hem van harte gegund. Betrouwbare speler, veel toegevoegd en nooit klagend. Lijkt tegenwoordig een zeldzaamheid dit type.

    1. HURBIE

      Dat hij tegen die russen op 10 ging spelen en Dolderg in de spits en Traore op rechts kwamen kwam er veel meer actie in het spel van AJAX
      Zo’n speler mag nooit weg
      DIE moet je koesteren

  3. f-side64

    nou lekker dan dit verwijt ik de trainer ten strengste hij moet GVD gudelj er naast zetten en sinkgraven verhuren aan Heerenveen

      1. HURBIE

        Helemaal een schande en helemaal met jullie eens maar ja ben ook gek op het tye speler Schone

  4. SPHAFCA

    Gewoon voor gaan, veel te goed om hier op de bank te zitten. Helaas wel veruit mijn favoriete speler op dit moment. Succes Lasse, waar dat dan ook mag zijn. (Behalve psv en feyenoord dan)

  5. Geroldkohlen

    dit bedoel ik dus in mijn reactie in de vorige topic over bazoer. echt zonde als schone gaat, maar ik begrijp het wel als hij zou gaan. als ziyech komt dan komt schone op de tribune terecht, en dat verdient lasse absoluut niet! hij heeft lang genoeg 2de viool gespeeld, schone moet ergens aan spelen komen! vooral met zijn leeftijd.

  6. Indojood

    Transfervrij laten gaan als hij niet meer aan bod komt. Ontzettend jammer. Heeft veel voor ons betekend en gaf kleur aan het Ajax van FdB, zeker in het seizoen 2012-2013 toen Eriksen en Poulsen er nog bij waren. Een fantastische prof die Ajax op de best mogelijke manier heeft vertegenwoordigd.

  7. Michel6172

    Nee idd, hij was er altijd wel wanneer het moest. Een echte Ajacied in hart en nieren. Ik ie altijd graag voetballen.

  8. JohnDoe77

    Dat zou wel jammer zijn. Schöne is een super prof, zeurt niet over het feit dat hij niet altijd speelt en als hij invalt staat hij er ook. Dit is nu juist dat stukje ervaring dat Ajax nodig heeft en het is niet dat hij vele milioenen op zal
    leveren. Ik zeg houden!

  9. Niels1983

    Hij moet zeker gaan hij krijgt bij ajax de kans niet meer zeker als mensen zoals ziyech gehaald worden

  10. Zlautan

    Schone is basisplaats kwaliteit. Ik hoop voor ons dat we hem houden, en ik hoop voor hem dat hij de transfer maakt.

  11. Rinus

    Geweldige prof! Zie hem niet graag vertrekken, nooit een wanklank gehoord! Ik gun het hem en begrijp heb, verdient groots afscheid deze man

  12. Jimmy1971

    Speelt nu al te weinig en met Ziyech op komst is er geen perspectief op speeltijd meer ..
    Goede mooie speler maar wel over zijn beste punt heen , verdient een mooie club/transfer !

  13. jordyvf

    lasse is 1 van de weinige spelers die zich altijd inzet voor zn team betere vleugelspeler dan el gaatnie en de ervaring die ajax nodig heeft.. met wat vertrouwen van de coach is dit gewoon een belangerijke speler voor ajax

  14. a.p.

    voor hemzelf hoop ik dat het lukt. Schone was een waardevolle speler bij Ajax Bedankt en succes als je weggaat!

  15. T.B

    Een topper ! Maar schone moet gewoon spelen als t niet bij ajax kan dan maar bij een andere club. Maar het liefst bij ajax natuurlijk !

  16. fjonkman

    Dit zou een aderlating zijn van jewelste.. Hij heeft al zovaak het ongelijk van zijn trainers bewezen, en nog steeds word hij niet gewaardeerd.. Doodzonde als hij vertrekt, maar ik gun hem wel succes!

  17. quadsboy

    Ik gun jouw het beste schone als het je gaat lukken om daar te gaan want dit wat er nu met jou gebeurd,oeffff

  18. -buitenkantje rechts-

    Hij is altijd verkeert gebruikt..
    Onder FdB rechtsbuiten en spits gezet.. Dit is een heel goede nr10.. Tussen de linies me steekpasjes de aanvallers in stelling brengen.. Bovendien een dodelijk wapen met zijn vrije trappen. Maar ja.. Dan moet je wel met een 10 gaan spelen! Nu Ziyech komt en ook Nouri prima daar kan voetballen is hij overbodig geworden.. Jammer! Klasse speler voor bv Heerenveen.. AZ.. Groningen.. Utrecht..
    Maar voor de pegels lekker naar Turkije gaan Lasse..

  19. koote207

    Als lasse daar naartoe wil moet hij dat zeker doen, maar alleen maar voor geld hoop ik want daar wil je in deze tijd toch niet voetballen, onzeker en de zekerheid dat hij speelt is daar zeker niet gegarandeerd, en je moet met een kakkie voetballen? maar de ervaring van Lasse zullen we zeker missen…!! Topper!!

  20. ElSalvador

    Dickie kan beter Bert van Oostveen binnenhalen. Staat garant voor een innovatief beleid. Kunnen ze samen shoarma vreten na de wedstrijd.

Comments are closed.