Riechedly Bazoer :’Er spelen weer wat dingen’

0828goahead-ajax_bazoer_elghazi_tete

Twee dagen voor het sluiten van de transfermarkt wordt er nog volop interesse getoond in de spelers van Ajax. Riechedly Bazoer geeft dit toe:’Er spelen weer wat dingen. Vorig seizoen was er interesse voor mij en nu weer. Maar ik wil me vooral op het Nederlands elftal concentreren.’

Riechedly heeft van Peter Bosz te horen gekregen dat hij niet goed speelt:’Bij Ajax ben ik nu even geslachtofferd door de trainer. Daarom zat ik op de bank. Ik ben blij dat ik wel voor Oranje ben opgeroepen. Ik heb een moeilijke voorbereiding gehad met een blessure. Het team draaide ook niet. Maar voor transfers moet je bij mijn broer zijn, hij is mijn zaakwaarnemer.’

Zijn broer (Irchandly) zegt dat Riechedly al de hele zomer in de belangstelling staat:’En het is misschien wel zo dat we nu anders naar een aanbieding kijken omdat het op het middenveld van Ajax drukker is geworden. Aan de andere kant is de transfermarkt nog maar twee dagen open. En we gaan zeker geen overhaaste beslissingen nemen. Dan blijft hij gewoon bij Ajax en moet hij zich maar weer terug knokken in de basis.’

Bron: nu.nl

Related posts

50 Comments

  1. Indojood

    Dus iets genuanceerder dan wat er in het AD stond, maar ondertussen door de meerderheid hier afgebrand tot aan zijn enkels.

    1. BobbyHaarms

      Laat duidelijk zijn dat Bazoer een absoluut toptalent is Indo. Maar zijn reactie bij een wissel vond ik ook ietswat overdreven. Kwaad zijn omdat je gewisseld wordt kan ik helemaal begrijpen, maar hij moet ook beseffen dat hij zelf al tijden dramatisch speelt en dat er dan een moment komt dat je ernaast staat. Reageren op transfergeruchten is op dit moment gewoon niet slim.

      1. Indojood

        Ja, niet slim maar niemand is perfect en de familie heeft zich altijd keurig opgesteld richting Ajax. Dat wordt ook weer zo snel vergeten.

        1. BobbyHaarms

          Dat is waar Indo, mee eens. Maar hoop wel dat ze nu ook hun hoofd koel houden en nuchter blijven. Uit wat Bazoer zegt maak ik toch enigzins op dat hij in tegenstelling tot afgelopen seizoen nu niet gelijk “nee” zal zeggen.

        2. PvL020

          Denk niet dat dat vergeten wordt, maar nu zeuren terwijl je zelf kut speelt is wel dom, maar zoals ik al eens zei over El Floppie… Krijgt nr7 en denkt gelijk dat hij ronaldo is.ze weten niet meer wat knokkeb is dus willen we maar weg

      2. rickert

        Ik ben het vaak met je eens Bobby, maar hierin niet. Op het moment dat hij gewisseld wordt, kan hij ook enorm pissig zijn op zichzelf. Pissig omdat hij weer niet heeft kunnen brengen wat hij in zich heeft. Dat hij boos is over het ernaast komen te staan, dat is niet iets wat je vanuit Bazoer hoort, maar wat een AD suggereert. Ik heb Bazoer vanaf het begin als een harde werker gezien en als een vechter. Laten we nou niet allemaal gelijk geloven te weten hoe het zit.

        1. BobbyHaarms

          Klopt, en de waarheid ligt ook vaak in het midden Rickert. Ik heb tot aan zijn vormcrisis enorm genoten van Bazoer, alleen is het er nu even niet. Komt ook gerust wel weer goed, maar vind het gewoon niet slim door nu deze uitspraken te doen, ook niet over die middenvelders. Je knokt toch voor je plek? Daarmee suggereer je dat je open staat voor een vertrek als er een goede club komt. Mogelijk is de klik er niet met PB anders zou ik deze move niet begrijpen..

          1. rickert

            Ik heb uberhaupt niet het gevoel dat er bij spelers echt een klik is met Bosz. Anders snap ik weer niet, dat een team zo ongeïnspireerd uit kleedkamers komen. Het hele pressie verhaal zie ik ook niet echt meer terug. Het doet overkomen alsof de groep er niet achter staat. Ik denk dat het wel handig is dat Bazoer reageert, de waarheid neemt omliggend voer uit handen van de pers. Als hij al niet lekker in zijn vel zit, kan dit natuurlijk alleen maar storen, al die verhalen, die niet waar zijn. Verder vind ik dat wij gewoon achter Bazoer moeten blijven staan tot het tegendeel bewezen is, zeker dat het dan goedkomt.

      3. De seijs

        Ja helemaal eens bh. Als je hem ziet voetballen of eigenlijk zie wandelen op het middenveld de laatste wedstrijden. Dan licht dat wel aan zijn instelling dat hij gewisseld word. En dat hij dan kwaad is ??op wie? ? Dat snap ik niet . Die Bazoer moet net als iedere voetballer die het hoogste wil bereiken keihard knokken en zijn mond houden. Gewoon meer niet. Hij komt gvd net kijken hij moet God op zijn blote knieën bedanken dat hij bij ajax mag voetballen. En als hij later groot is mag hij ook wat eisen. Ik hoop dat bazoer het snel weer oppakt want het is een groot talent. En ik gun hem het allerbeste. Kom op man ga ervoor anders krijg je echt later spijt.

        1. BobbyHaarms

          Ik hoop dat (net als wat Rickert zegt) hij alleen kwaad is op zichzelf en dat hij er alles aan gaat doen om uit die dip te komen. Als hij echt zo goed is ben ik ervan overtuigd dat hem dat gaat lukken. Maar Bazoer moet alleen niet gaan zinspelen op een mogelijk vertrek, daar is dit echt een heel slecht moment voor nu met de interesse voor Ziyech.

        2. rickert

          Het is toch al een tijdje geleden dat je god op je blote knieen mag danken, dat je hier mag voetballen. Het is niet dat we in werkelijkheid nog zoveel voorstellen.

    2. rickert

      overigens is dit de reden, dat Nouri denk ik langzaam gebracht wordt. Hoe groter de talenten, hoe groter de terugval zichtbaar is. hoe groter de talenten, hoe meer interesse van clubs en lof vanuit de pers. Bazoer stond op een voetstuk en zit nu op de bank. Hij werd al vergeleken met de grote voetballers en nu moet je het doen met de woorden ‘je voetbalt niet goed’. Dat is mentaal iets wat enorm zwaar is, zeker als jonge jongen. Het blijven mensen he..

      1. HURBIE

        Hebben we ons onbewust laten beïnvloeden door een broodje aap verhaal van get AD
        Maar ja achter ieder verhaal zit wel een stukje waarheid
        Of probeert zijn broer de boel nu een beetje re sussen
        Maar Bazoer moet wel leren om beter met zijn teleurstellingen en frustraties om te gaan ,en het ongelijk van de trainer op het veld laten zien
        En niet tegen alles lopen schoppen wat op zijn weg komt als hij word gewisseld

      2. De seijs

        Iedereen praat hier maar over Nouri dat hij zo goed is. Ja hij kan goed voetballen dat is dus wel bekend. Maar hoe gaat hij het straks doen als hij in het eerste komt. Dat is nou de vraag. Blijft hij bescheiden of word het een moeilijke jongen. Dat is de vraag en daar kan niemand nog een antwoord opgeven. Hij wordt hier wel neergezet als dat hij het wel effe gaat doen. Ik hoop het maar moet het toch eerst zien. En dan een jaartje of 2. Ik ga hem als hij in ajax 1 speelt op de voet volgen.

    1. paullus

      Dat is op zeker werken en nog eens werken
      Wat ik geloof nooit dat ziyech komt duurt alweer veel telang
      Hoor ze het alweer zeggen was niet haalbaar

      1. HURBIE

        Bazoer heeft altijd en is nog steeds een hele goeie voetballer
        Dat kan nooit ineens weg zijn Onmogelijk
        Dus geduld en dan komt alles weer goed ,en ben je weer op je oude niveau

    1. HURBIE

      Kijk ze nou zitten de drie Musketiers op de foto
      Die veel beter kunnen voetballen als dat ze tot nu toe laten zien KOM OP

  2. jojo123

    De beste en meest getalenteerde middenvelder van Ajax. Bosz kijkt met een scheef oog lijkt me. Anderen die echt slecht spelen laat hij staan …

    1. dickst14

      Je kunt slecht spelen, maar inzet moet je altijd tonen. Het viel mij op dat Bazour tegen Willem 2 constant zijn man liet lopen.

    2. Ajax nr 1

      Ja jojo je kan maar 3x wisselen en nogmaals met een sterk middenveld win je wedstrijden. Dus als je niets extra brengt moet je gewisseld worden. Wie het ook maar Is. Accepteren hoort er ook bij. Je kan je verdedigers ook wisselen maar ik denk ook dat Ajax nu niet beter heeft aan verdedigers. Trouwens ik vind de aanvallers ook nog te wisselvallig want er wordt te weinig gescoord.

  3. -buitenkantje rechts-

    Die laatste zin van het artikel vind ik de belangrijkste..
    ” we nemn geen overhaaste beslissingen en anders blijft hij bij Ajax en moet hij zich terugknokken in de basis”
    Prima!

  4. Dagrump

    Luister goed naar je broer!! Knok voor je plaats in het team!! Dan komt alles goed en wie weet volgend jaar een mooie transfer !!

  5. a.p.

    ik vind Bazoer een prima voetballer maar helaas nu even niet. Zo iets overkomt iedereen alshijweggaat jammer.

  6. Charka53

    Dit heb je altijd met de komst van een andere trainer , als je dan niet de vorm heb die je normaal wel haalt zou dit niet aan de hand zijn dus is het deels je eigen schuld .

  7. quadsboy

    Broer bazoer het laatste wat je zijn,dat is het gewoon lekker weer gaan knokken voor je basis plek,kom op man Bazoer

  8. KBouter

    Ik las ergens….kapsones mannetje…karakloos mannetje…omhoog gevallen mannetje, psv karakter komt weer boven water. En nu is het ineens hosanna. Rare wezens sommige mensen.

    1. Ajax nr 1

      haha het dit forum zit vol van deze personen KBouter. Geen eigen mening alleen maar meelopen met andere voor een duimpje 😉 duimpjes afschaffen Is beter

      1. BobbyHaarms

        Ha, dan wordt er hier eentje helemaal gek. Geeft zichzelf standaard 1-2 likes binnen het uur en post gemiddeld 5 tot 10 keer per topic ?

  9. AFCA-075-

    Ik zie hem niet verkocht worden. Tenzij er een mega bedrag neergelegd gaat worden door een club waar ook hij zichzelf wel ziet voetballen. Anders blijft i. Hoop ik ook overigens.

  10. JohnDoe77

    Zeker genuanceerder, maar blijft wel bizar dat hij zichzelf als slachtoffer ziet. Hij speelde top, nu als een krant en dan komt het op karakter; vecht hij terug of voelt hij zich te goed en vertrekt zonder enige status om bij een leuke subtopper op de tribune te gaan zitten? Bij Ajax speelt hij regelmatig en altijd als hij maar een beetje vorm etaleert. Als hij zo speelt bij een subtopper in Spanje, Italië, Engeland of Spanje mag hij niet eens de kaartjes bij de kassa knippen! Die hebben voor hun middenveld er zeker vier/vijf lopen die bewezen talent en karakter hebben. Succes met je keuze…

  11. PvL020

    Ongelovelijk, hij speelt minder ja dat is waar, dan sta je er naast… Logisch toch? Maar dan gelijk weg willen omdat het druk wordt op het middenveld….. Man man man

  12. imoJC

    Inderdaad, hij zegt zelf dat hij geslachtofferd wordt ……. dat is scht een foute opmerking en geeft niet echt veel blijk van zelf reflectie.

Comments are closed.