‘Bazoer uit onvrede en aast op buitenlandse transfer’

0828goahead-ajax_bazoer_elghazi_tete

Riechedly Bazoer is ontevreden over zijn rol binnen het eerste elftal van Ajax waarbij de speler weinig vertrouwen krijgt van trainer Peter Bosz. Tegen Go Ahead Eagles moest Bazoer, net als Kenny Tete en Anwar El Ghazi, plaatsnemen op de bank en dat lijkt nu voor Bazoer een reden om te gaan nadenken over een buitenlandse transfer. 

Bazoer moest de afgelopen weken al vaker wijken onder trainer Bosz en doordat Jairo Riedewald tegen Go Ahead Eagles zijn rol op het middenveld prima invulde lijkt het er ook steeds meer op dat Bazoer aan zijn laatste dagen bezig is in Amsterdam. Bij Ajax laakt men ook de houding van Bazoer na afloop van de wedstrijd tegen Rostov waarbij de speler forse kritiek had op zijn wissel. Met het aantrekken van Hakim Ziyech lijkt het dus duidelijk dat Ajax afscheid gaat nemen van Bazoer die in de belangstelling staat van diverse buitenlandse clubs.

Bron: AD

 

Related posts

90 Comments

      1. Charka53

        Dat klopt het einde van vorig seizoen liep hij ook te mokken, als het niet lekker loopt en heeft hij nare maniertjes.

        1. beni

          Je zegt het al, einde van het seizoen en nog steeds in een vorm crisis. Met een zomerstop er tussen. Is gewoon geen topper. PSV had het goed gezien.

      2. BobbyHaarms

        Bazoer is echt een fantastisch talent, dat staat voorop. Maar hij zal ook moeten beseffen dat als je een tijdje uit vorm bent (niet raar op zijn leeftijd) dat je moet knokken om terug te komen. Maar bovenal dat je niet moet gaan mokken als je er dan uitgezet wordt zoals nu. Gewoon terecht, evenals El Ghazi.

        1. Remco425

          Klopt BH. Jonge spelers zijn gewoon niet constant, dat is heel normaal. Dan moeten ze gewoon even pas op de plaats maken, keihard blijven trainen en dan komen ze er 2x zo goed weer uit. Maar als hij de handdoek gooit en de weg van de minste weerstand kiest gaat het buitenlandse avontuur hem ook niet worden, want daar zal hij ook met tegenslagen te maken krijgen. Ik hoop dat Ajax/Bosz wel duidelijk daarin naar hem toe is. Want het is absoluut een toptalent en het zou zo zonde zijn als hij vertrekt.

    1. De seijs

      Ongelovelijk die mentaliteit van die gasten tegenwoordig is echt om te huilen. Vroeger ging je het gevecht aan maar nu zijn ze zo afgegleden dat ze gelijk weg willen. Nou jammer maar ga maar Bazoer met jou instelling word ajax niet beter en jij zelf ook niet . Mazzel

      1. Ajax nr 1

        Ja de seijs het zit er bij onze zogenaamde talenten niet in. De DIVA’S kunnen niet tegen terechte kritiek. Hier moet Ajax zijn toekomst mee bouwen Pfff Ik zou ze zelfs zonder salaris zetten met de reden WERKWEIGERING.

        1. HURBIE

          wat een omhoog gevallen mannetje is dit ,dat hij niet tegen zijn verlies kan
          De schuld legt echt bij hemzelf
          Zorg dat je zo goed bent dat ze niet om je heen kunnen

          1. HURBIE

            Wat een ongelooflijk kapsones mannetje
            Omdat hij niet goed speelt de schuld aan een ander wat een karakloos over het paard getild mannetje is dat
            Valt me heel erg tegen van hem
            Komt toch het PSV karakter naar boven

          2. Indojood

            Hoeveel reacties ga je nog plaasten, Hurbie? Dit verhaaltje komt uit de huiskrant van 010 en is nergens bevestigd. Als hij dit daadwerkelijk heeft gezegd, dan is dat teleurstellend. Intussen is door de meerderheid al weer tot aan zijn enkels afgefakkeld.

          3. Remco425

            Helemaal eens Indo. En volgens zijn broer en tevens zaakwaarnemer speelt er niets momenteel.

        2. Remco425

          Werkweigering? Hij werkt gewoon en weigert niets. Hij klaagt wel over z’n werkgever, maar doe jij dat dan nooit?

          1. Ajax nr 1

            Als mij wat op gedragen wordt heb ik het maar te doen Remco anders Is dat WERKWEIGERING. Laat Bazoer nu eerst eens even aan het werk gaan en niet gelijk zijn grote bek open trekken van dan ga ik weg. Profvoetballer zijn Is voor Bazoer geen pretje. Bij Ajax althans.

          2. Remco425

            Als jij je werk doet maar erover klaagt is dat geen werkweigering. Ook niet als je het in hoofdletters schrijft. Hij doet ook wat hem opgedragen wordt. En klaagt over z’n baas. Zoals 90% van de mensen. Meer niet. Als dit stukje uberhaupt klopt.

  1. marcussboss

    hij moet knokken voor zn plek! kan geen kwaad en lukt dat niet, dan kan hij altijd nog ergens anders heen

    1. dickst14

      Lijkt me dat hij niet echt wil knokken voor zijn plek. Dacht dat hij een goede mentaliteit had, maar na een goede 1e seizoenshelft viel hij afgelopen seizoen al een eind terug. Ok hij is jong en dat kan gebeuren. Maar dat hij tegen Willem2 constant zijn vent liet lopen.
      .. dat kan en mag niet. Zelfkritiek is de huidige voetballer vreemd helaas.

      1. HURBIE

        Als hij deze instelling blijft houden dat hij denkt beter te zijn dan andere zien en hij zelf niet ,hoor je eerdaags niets meer van hem
        Of hij moet een mentaliteitsverandering ondergaan

  2. Valentino

    Ga eerst maar eens beter voetballen en ga dan pas je onvrede uiten. Op dit moment heeft iedereen recht om zijn onvrede jegens Bazoer te uiten ipv andersom.

  3. Indojood

    Eén wedstrijd op de bank en dan al weg willen? Als dit echt zo is, dan valt me dat tegen van Bazoer.

  4. Teuntje

    En toch vind ik, als dit gaat gebeuren, een aderlating.
    Bazoer is een gruwelijk getalenteerde speler die nog hele mooie dingen gaay laten zien.
    Soms Meneer Bosz is honing helender dan azijn!

    1. Geroldkohlen

      ik ben het volledig met je eens! het is een jongen van 19! hij kon naar barca maar bleef toch! Bosz moet met jongens die zoveel talent ademen kort bij zich houden, en met ze praten! je gaat toch zo’n geweldig talent niet laten gaan! als Bosz een goede trainer is dan krijgt hij bazoer weer aan het voetballen. ik zou me eerder druk maken om spelers zoals veltman, hoelang speelt hij al in het eerste?? veltman liet zich tegen go ahead ook gewoon dollen , veltman speelt echt niet beter dan de jonkies. hoeveel krediet krijgen spelers zoals veltman nog?

        1. HURBIE

          Gewoon heel hard trainen zodat ze niet meer om je heen kunnen
          Niet meteen je kop in fe wind en weg willen
          Zo kom je jezelf iedere keer tegen ,waar je ook speelt

  5. Coenie

    Wat een onvolwassen reactie van Bazoer. Op zijn leeftijd is het logisch dat na je doorbraak een mindere periode krijgt. Dat is helemaal niet erg, gewoon jezelf weer in de basis spelen door de ballen uit je broek te trainen. Doordat je 2x bent gewisseld in eens een buitenlandse transfer afdwingen? Dan heb ik mij toch leel erg in deze jongen vergist.

    1. Teuntje

      Bazoer is juist een speler die altijd woord heeft gehouden jegens Ajax. Buitenlandse clubs willen hem al langer, maar hij was loyaal. Vind hem dus één van de volwassener jonkies

      1. Coenie

        Klopt, maar toen was hij in vorm. Nu het even niet lukt is er van die volwassenheid weinig te merken. Het zou idd een aderlating zijn om hem te laten gaan. Als zijn woorden van vorig seizoen iets betekenen ( ik ben nog niet uitgeleerd bij Ajax) dan vecht hij voor zijn plek.

    2. Vakje129

      Hij laat zich wel kennen die Bazoer , hij moet niet verwachten dat Als Barca komt hij gelijk in de basis staat als hij zo uitvorm is , ik dacht dat hij een vechters mentaliteit had maar nu zie ik een jongen die stampvoetend langs de zijlijn staat omdat hij terecht aan de kant staat , Bazoer laat je voeten spreken jij als groot talent moet niet zo reageren .

  6. KBouter

    Man man… keertje reserve en ze pikken het meteen niet. Laat op de training zien dat je je vorm weer terug krijgt en knok ervoor ipv je kop in de wind te gooien.

  7. Sonsee

    Tegenwoordig zijn ze allemaal te arrogant en als het even tegen zit willen ze weg. Waarom niet naar zichzelf kijken en vechten voor een basisplaats ipv weg te willen

  8. paullus

    ik denk dat het niet alleen de wissel is
    het grote geld lonkt ook
    bij de boer zat hij de laatste tijd ook wel op de bank
    en toen hoorde je hem ook niet

    1. ajax26

      Dat klopt.
      De meeste denken dat hij geev vechter is.
      Toen bij de boer hoorde je hem nie.
      Nu bij pb hoor je hem wel.
      Ik denk dat als er geen klik is wordt het niks.
      Ik vind dat ajax hem nie moeten laten gaan

  9. Geroldkohlen

    weet niet of dit waar is. lijkt erop dat nu elke krant, met natte vinger werk gaan gokken welke middenvelders gaan vertrekken. ik hoop zelf niet dat hij gaat! spelers die mij echt teleurstellen zijn el ghazi en sinkgraven. en bazoer is geen aanvallende middenvelder, want wanneer ziyech komt dan zal denk ik schone vertrekken. want dan zal schone helemaal niet meer aan spelen komen. schone moet dan concurreren met klaassen en ziyech. maar we wachten het af.

  10. Cees1966

    Was te verwachten, was bij psv ook al een lastig ventje als hij zijn zin niet kreeg. Lekker die miljoenen binnen halen en weg ermee.

  11. f-side64

    pff een goed seizoen en meneertje bazoer gaat zich heel wat verbeelden nou bazoer met deze instelling kom je nog niet aan de bak bij fc kuttenveen 15

    1. KBouter

      Tja…als je gelijk de kop in de wind gooit, ontbreekt het je aan winnaarsmentaliteit. Jammer, had het niét van hem verwacht.

  12. 030Ajacied

    Jammer, meteen de makkelijkste weg kiezen. Zegt genoeg: het grote held lonkt en dan willen ze zsm cashen, ook al moeten ze dan in het buitenland op de bank zitten. Moet wel zeggen dat ik hem sinds eind vorig seizoen ook echt één van de minderen vind.

    1. f-side64

      kunnen ze niet laat ze eens 2 maanden doen wat ik doe dan piepen ze wel anders dan danken ze de hemel op hun knieën dat ze prof voetballer zijn die misselijke jochies

  13. Teuntje

    Dank, Geroldkohlen. Blij dat er meerdere supporters zijn die niet alleen primair reageren.
    Het totale elftal is uit vorm en lijkt het er op dat er slechts enkelen daarop worden aangekeken. Spelers laten weten dat PB zo goed als niet communiceert met spelers.
    Gezien de jonge leeftijd van de groep lijkt me dat juist een vereiste.

  14. afcadeluxe

    valt me vies tegen,dacht toch echt dat hij een doorzetter was en nu huilt hij???man,wordt volwassen!!

  15. ajaxpers

    Hoe maak je een geweldige voetballer kapot? Laat hem over aan een onzekere trainer die geen idee heeft waar hij mee bezig is. Doodzonde van onze grote Bazoer die Opgeofferd wordt.

    1. f-side64

      Moet hij maar beter spelen dan is hij altijd zeker van 1 basisplaats zo niet is het de morele plicht van de trainer een ander op te stellen die wel in vorm is toch

  16. jojo123

    Bosz heeft nu al problemen met zn opstelling. Hij moet natuurlijk zijn oude pupil traore laten voetballen terwijl zonder zijn aanwezigheid de spitsen het redelijk goed deden. Nu weer op het middenveld en in de verdediging waar hij veltman laat staan ( die al jaren zijn talent laat zien geen goede verdediger te zijn) en ga zo maar door… Nog ff en Bosz heeft zijn gehele team tegen met al de gevolgen vandien…,

  17. Iamsterdam2015

    Had meer qua mentaliteit van hem verwacht. Dat hij uit vorm is vind ik niet eens zo erg want die periode moeten ze allemaal door. Alleen de echte vechters slaan zich er doorheen door te blijven knokken. Kenneljjk had psv er toch oog op. Jammer maar zou niet weten bij welke club in het buitenland hij dan wel een basisplaats zou kunnen krijgen…. ??

  18. Redje

    Taak aan Ajax om Bazoer voor Ajax te behouden.Heeft duidelijk,ook vorig seizoen al,vormcrisis.Heeft echter wel heel veel talent en potentie,maar moet hier ff doorheen geholpen worden.Ook zijn “maniertjes” moet hij zo kwijtraken.

  19. JohnDoe77

    Jammer dat zo’n talentvolle speler zo omgaat met een vormcrisis! Hij is jong dus dat hoort erbij. Laat hem gaan praten met Klaassen, Bergkamp, etc over hoe hij zich weer in vorm kan krijgen. Nee, meneer speelt een paar maanden bij Ajax 1 (waarvan de eerste periode zeer sterk, daarna zwak) en denkt meteen dat het AFC Bazoer is. Dit is Ajax; ben je goed en in vorm speel je. Is die vorm er niet, speelt iemand anders. Laat maar zien hoe goed je bent door als een malle te trainen, dan sta jij weer in de basis en ben je de koning van het middenveld… Naast opperkoning Klaassen! Maar door je zo op te stellen wordt je link en rechts voorbij gegaan door Riedewald en natuurlijk Ziyech!

  20. Teuntje

    Dan heeft Peter Bosz het erg lastig, f-side64. Zie namelijk geen één speler in vorm momenteel.
    Ik vind dat oprecht vreemd, dat aan het begin van het seizoen, een heel elftal het laat afweten….

    1. f-side64

      nou hij kan schone opstellen ipv gudelj en cerny ipv el ghazi en sinkgraven tja helaas te licht bevonden

  21. Niels1983

    Oprotten maar wat een verwend mannetje een paar wedstrijden minder speeltijd en gaan lopen piepen dan moet je maar de sterren van de hemel spelen

    1. Velibor

      Niet verwend maar niet gewend,tegenwoordig wil die hele generatie van rond de 20 geen ” no for an answer “. Ja dat klinkt natuurlijk weer als ouwelullen praat maar ik werk 30 jr met die leeftijdsgroep en zie dat al jaren haha

  22. knudde32

    vanaf maart spelend als een drol en nu babbels hebben na een wissel?? pff als er 1 babbels mag hebben is het Schone die is schandalig behandeld. speelde top. tekent bij en werd door de bier op de bank gezet. kijk dan mag je babbels hebben

  23. N-AFCA

    He Bazoer, ga maar dan! Heeft nog amper wat gepresteerd en komt al met onvrede boehoee. Het ligt aan alles en iedereen behalve aan hemzelf.

  24. EugAjax

    Zo even paar dagen verder en de wereld dreigt er heel anders uit te zien! Goede performance van Ajax gisteren, na eerste lastige 20 min, vooral middenveld was supersterk. Klaassen blijft toch een van mijn favorieten, terecht gouden schoen ophalend binnenkort. Riedewald en Traore ook op goede plek neergezet. Ik lees dat er middenvelders weggaan dan is aankoop Ziyech logisch. Overigens niet tegen elke prijs hoop ik tenzij Bazoer veel gaat opleveren. Dat zou mooi spread zijn Ziyech kopen en Bazoer voor min dubbele weg bijv. Bazoer laat weer blijken uit niet zo goed hout gesneden te zijn als je verhalen mag geloven. Bij PSV wilde meneer snel naar ons toen hij even niet zijn zin kreeg en nu meteen weg willen? Op zich niet erg, geeft Ajax de gelegenheid om Ziyech te halen. Benieuwd wie gaat wijken? Klaassen, Riedewald of Gudelj? Of word hij toch rechterspits? Maar daar was Traore ook openbaring gister. Anyway genoeg mooie en spannende ontwikkelingen om komende dagen te volgen. Daarna no excuses anymore Bosz en zet goede werk van PAOK fthuis), Rostov (thuis) en Eagles uit door! We zullen heus wisselvallig blijven maar met meer consistent opstelling beleid, en niet dat ad hoc van eerste weken, dan gaat het goed komen, zeker na de winterstop maar mss nog eerder! Ik ben in ieder geval blij dat Bosz dit weekend ook aan zelfreflectie deed naar buiten toe. Dat bewijst toch enige flexibiliteit die ik nog niet achter hem zocht tot nu! Op naar einde transferperiode. En daarna knallen voor de schaal, beker en EL!!

    1. Indojood

      De bekende roze bril en kinderhandjes. Middenveld supersterk? Het was gisteren verre van goed, Onana wint de wedstrijd voor ons. Gelukkig had Bosz een meer realistische kijk op de wedstrijd.

      1. EugAjax

        Wsl vond je Klaassen ook weer slecht? Hahaha af en toe mag je best even terug komen op een mening zeker in de voetballerij
        Ik ben minder pessimistisch dan de meesten hier. Dat klopt. Ajax heeft nu al voldoende kwaliteit en swap Ziyech – Bazoer zal nivo omhoog trekken, hoewel ik Bazoer nog steeds hoog heb zitten maar zelfkritiek heel belanggrijk en dat heeft hij niet. Bosz daarentegen inderdaad wel en daarom ben ik goed gestemd! Hij mag ook niet of mss wel zelfs nooit helemaal tevreden zijn. Maar als ik goed geteld heb kan het na lastige 20 min gewoon daarna, zeker in tweede helft makkelijk 0-5, 0-6 worden. Ja daar ben jk tevreden mee. Wat jij wil nastreven is leuk idealistisch en wil iedereen maar dat kan echt niet elke week, zeker niet in opstart fase. Dus ja ik ben blij met ontwikkeling, tefelijkertijd zal het wissvallig blijven hopelijk tot minimum beperkt

        1. Indojood

          Speelde redelijk. Hoort niet op 10 wat ik al tijden roep. Dat werd gisteren wel duidelijk. Hij is de aanvoerder en een van de meer ervaren spelers maar is gewoon wisselvallig en geen leider. Dus nee, ik hoef niet op mijn mening terug te komen. Gouden schoen? Die zie ik naar Ziyech gaan, met afstand de beste speler van de Eredivisie.

          Ik zeg helemaal niets in mijn reactie over iets nastreven, ik sluit me gewoon aan bij de woorden van de trainer. Hij zei dat het spel niet goed was, dat het in alle opzichten beter moet.

  25. Rinus

    Zonde zonde zonde! Groot talent in vormcrisis, enige zelfreflectie zou hem niet misstaan. Zaakwaarnemer mag hem daar ook wel eens op wijzen! Voor hem en zijn eigen carriere beste om in te binden en te knokken voor zijn plaats! Komt ie sterker uit, nu weggaan is niet slim Jongen!

  26. Jimmy1971

    Als je ten onrechte even oo de bank komt , heb je een punt , maar je zit daar nu even terecht , kin omhoog en vechten !!

  27. stylo1984

    Speler is niet de gene die het spel bepaald… als hij idd gewoon zen arrogante houding aan de kant gooit en weer gaat voetballen met plezier dan staat ie zo weer in de basis

  28. Johan065

    Jammer maar helaas. Hij denkt echt dat hij vorige week goed was. Als ik zo werkte bij mijn baas stond ik ook wissel haha

  29. Slingertje.

    Wat verbeeld eikel zich eigenlijk. Hij presteert al tijden niets en gaat steeds verder naast zijn nichtenschoentjes lopen.
    En die el Ghazi laat zich gekmaken door zijn vriendje Kishna.
    Ze moeten allemaal eens in de spiegel kijken en gaan beseffen dat ze maar hele middelmatige spelers zijn leuk in de Eredivisie maar ongeschikt voor de echte top.

  30. Jari_94-95

    Goede voetballer.. maar als je al vanaf het moment na je blessure ondermaats presteert moet je niet ineens het vertrouwen van de trainer als argument geven. Inderdaad geen zelfkritiek.

  31. Indojood

    Bazoer’s broer en zaakwaarnemer: “Het is misschien wel zo dat we nu anders naar een aanbieding kijken omdat het op het middenveld van Ajax drukker is geworden. Aan de andere kant is de transfermarkt nog maar twee dagen open. En we gaan zeker geen overhaaste beslissingen nemen. Dan blijft hij gewoon bij Ajax en moet hij zich maar weer terug knokken in de basis.”

    Heel wat anders dan wat het AD zegt.

  32. fjonkman

    Iedere speler die zich zo stormachtig ontwikkelt krijgt met een terugslag te maken het seizoen erop. Riechedly heeft het vorig jaar fantastisch gedaan , maar zit nu even in een dip. Als ik hem was, zou ik blijven zitten waar ik zit en me gewoon over die dip heen knokken en alsnog veel sterker terugkomen. Nu is niet het moment om rare bokkesprongen te gaan maken en naar een club te verkassen waar je zowieso kopje onder zult gaan tussen al die grote mannen op het middenveld… Laat je ongenoegen een motivator zijn om je terug in het eerste te knokken Riechedly!! Voordat je je eigen carrièrre in de voet schiet zoals al velen voor jouw tijd gedaan hebben…

    1. f-side64

      Lekker laten gaan dan als hij het zo goed weet dag bazoer alvast gefeliciteerd met je nieuwe carrière als professional tribune bewoner.

  33. tijger238

    Het schort allemaal aan de begeleiding van jonge spelers bij Ajax. Kijk naar Sinkgrave en Zivkovic, het is toch niet zo dat ze er opeens niets van kunnen?

  34. imoJC

    Het is geen kinderdagopvang hoor. Je zijn verrotte volwassen als het om tekenen van een mooi contract gaat. Ook bij de autodealer zijn ze heel erg volwassen. Begeleiding krijg je intensief t/m A1 en eventueel jong Ajax. Daarna vnl. op je eigen beentjes staan. In alles willen ze voor vol worden aangezien, je voetbalt bij branie club Ajax. Je hoort dus over lef en arrogantie te beschikken anders ga je maar naar PSV 🙂

Comments are closed.