‘Ajax en FC Twente dichtbij akkoord over Ziyech; Transfersom van 11 miljoen’

0828bazoer-ziyech

Telegraaf journalist Valentijn Driessen meldt zojuist in het voetbaldiscussie programma Fox Sports Natafelen dat Ajax en FC Twente dichtbij een akkoord zijn over de transfersom voor Hakim Ziyech. Beide clubs zouden elkaar gevonden hebben in een transfersom van 11 miljoen euro. De onderhandelingen zouden bemoeilijkt zijn omdat Ziyech, volgens Driessen, mee profiteert van de transfersom. Andere clubs lijken buitenspel te staan in de onderhandelingen, omdat Ziyech zelf zijn zinnen op een overgang naar Ajax heeft gezet.

UPDATE 30-08 0:23:
VI meldt zojuist dat deze dinsdag een laatste medische check wordt uitgevoerd, waarna Ziyech zijn handtekening zal zetten onder een verbintenis bij Ajax voor vijf seizoenen. In de voorbije dagen werd duidelijk dat Ajax ondanks eerdere uitspraken van directeur voetbalzaken Marc Overmars en trainer Peter Bosz alsnog werk zou gaan maken van de komst van Ziyech. Hoewel intern de naam Ziyech al maanden geleden werd aangedragen, wilde de clubleiding lang niets weten van de komst van de technicus. Het technisch hart was allerminst overtuigd van de toegevoegde waarde van de uitblinker van FC Twente, die volgens Overmars ook de ontwikkeling van talent in de weg zou staan. De vernedering bij FK Rostov (4-1) en de slechte seizoenstart zorgden evenwel voor een koerswijziging. Ziyech moet alsnog voor de broodnodige creativiteit bij Ajax zorgen.

Related posts

42 Comments

    1. marcussboss

      Ik had er zo weinig hoop in, maar alle credits naar overmars en iedereen die hier aan meewerkt! knap van ziyech dat hij voor ajax kiest I.p.v. swansea dat toch uitkomt in de premier league! ik kijk er naar uit dit fenomeen in het mooiste tenue van de wereld te zien!

      1. HURBIE

        Ongelooflijk en begrijpelijk dat het de hele dag moet duren, maar zit de hele dag al te wachten op dit bericht
        Geweldig nieuws voor het slapen gaan

        1. marcussboss

          zeker waar HURBIE! ik zit momenteel in Turkije waar de wifi bagger is, maar ben constant op mn mobiel aan het zoeken naar wifi voor dit bericht! hopelijk komt er snel een definitief bericht en kunnen we met ziyech gaan vlammen dit seizoen!!

        2. Remco425

          Nog even afwachten. Het is nog niet zover. Het is Valentijn Driessen die dit zegt, niet Ajax, niet Twente en niet Ziyech.

  1. -buitenkantje rechts-

    Prachtig! Het is dus bijna echt zover!
    Alvast welkom bij de mooiste club van de wereld en de beste van Nederland! ?

    1. marcussboss

      hopelijk gaan we dat laatste ook uitstralen! en ziyech is DE man om ons daar bij te helpen?

      1. HURBIE

        En nu maar hopen dat het word wat we hopen te verwachten
        WELKOM ZIYECH BIJ DE MOOISTE CLUB VAN NEDERLAND

        1. De seijs

          Ik ben benieuwd hoe het elftal met ziyech eruit gaat zien. Wie valt eraf. El Ghazi of Bazoer of word Klaassen helaas nog verkocht? Hoop dat laatste toch niet want dan schiet je er niets mee op.

  2. Ajaxnr1

    Fantastisch nieuws voor ajax! Laten we hopen dat hij in tegenstelling tot Gudelj wel zijn potentieel laat zien!

  3. -buitenkantje rechts-

    Geweldig ook om te horen dat er clubs zijn die meer bieden, maar dat Ziyech zelf naar Ajax wil..
    Mooie speler!

  4. -buitenkantje rechts-

    Volgens Sjakie is Ajax ook nog bezig met een rechts buiten.. Ben benieuwd wie!?

    1. De seijs

      Ja ik ook als hij maar niet Johnny Rep bedoeld. Want die zit volgens mij nog steeds aan de pep.

  5. JohnDoe77

    Eindelijk! Morgen dichttimmeren, verhuiswagen die kant op en klaar! Welk rugnummer is beschikbaar?

  6. Iamsterdam2015

    Zo en als hij dan binnen is, adem halen en wow….. Als dit team gaat draaien????? vreten we in nederland iedereen op. Laat die kakkies maar lekker genieten van hun 1e plek, straks trappen we ze eraf!!!!!!!

  7. Wandapanda

    Ben benieuwd wie er dan morgen of overmorgen nog gaan vertrekken. Want dit zit er wel aan te komen. Aan wie van de spelers wordt er nog nadrukkelijk getrokken? Bazoer, Schone, El Ghazi. Bazoer zou ik persoonlijk heel jammer vinden. Goede voetballer die het even niet heeft maar de juiste mentaliteit heeft om weer op zijn oude niveau terug te komen.

  8. ajaxniek

    Prachtig nieuws maar vergeet niet dat hij binnenkomt in een zeer moeizaam draaiend elftal en zie nog graag een goede verdediger!!!

  9. dioajax

    hoop na dit mooie transfer van ziyech ook nog een goeie buitenspeler komt…hoop dat Marc een goeie buitenspeler koopt…

  10. Iceman

    Welkom bij ons aller Ajax Hakim alvast heel veel succes laat het ook zien bij Ajax ga ervoor go Ajax Ajax for life. Welkom!!

  11. Gepe

    Welkom bij Ajax! Gudelj iets terug,Klaassen en Zyech ervoor……dat zijn samen al minimaal 30 doelpunten!

Comments are closed.