FC Twente veegt eerste bod van acht miljoen van tafel

0912twente-ajax_ziyech_gudelj

Ajax wil Hakim Ziyech contracteren nadat er de afgelopen dagen belangstelling is getoond voor Riechedly Bazoer al is de club die interesse heeft nog niet bekend. Ajax houdt echter serieus rekening met een transfer van Bazoer en heeft zich daarom gemeld in Enschede. FC Twente gokt op een bedrag van twaalf miljoen euro, met een aantal bonussen en een percentage bij een eventuele doorverkoop. Beide partijen liggen dus nog mijlenver uit elkaar. Echter heeft Ajax al laten blijken dat het desnoods de goed gevulde knip wil trekken en bood het eerder 11 miljoen op Leoan Bailey. Ziyech ziet een stap naar Ajax ook wel zitten en een akkoord tussen club en speler zou slechts een formaliteit zijn, als Ajax met FC Twente overeenstemming bereikt.

Bron: Ajax.nl

Related posts

62 Comments

  1. G-Force

   Snap Twente wel dat ze meer geld willen, die heeft de afgelopen wedstrijden van Ajax ook gezien.

  2. Toppertje

   Ziyech schijnt aangegeven te hebben naar Ajax te willen. Eerste bod lijkt dan logisch. Is alleen maar bedoelt om Twente ook even in beweging te krijgen.

   1. Indojood

    Heb ik ook gelezen. Het is nu een kwestie van onderhandelen totdat de juiste prijs overeen gekomen wordt.

    1. Litmanen

     Doe normaal! Dat is toch geen bod? Voor Milik meer dan 30 miljoen krijgen en nu 8 bieden?
     Dagobert is weer los hoor. Daar gaat weer een topper aan ons voorbij.
     Als in Engeland nog iemand Marc wil hebben, breng ik hem zelf!

  3. Charka53

   Dat is misschien wel het plan , dan kunnen ze zeggen we hebben het toch geprobeerd maar helaas , de ratten.

 1. koote207

  Ja gek he….!! Ze willen niet ooeens iets minder hebben staat al een tijdje vast dat bedrag dat ze willen hebben

 2. Amoebe

  Ja die ruiken bloed bij ajax….ze weten dat ajax alles op alles zet.

  Ik geef ze geen ongelijk.

 3. Geroldkohlen

  nee bazoer never verkopen domste zet ooit! hakim ziyech kopen, beste zet sinds de laatste 6 jaar!! verkoop dan el ghazi!!

 4. BobbyHaarms

  Bazoer moet je koste wat kost behouden, heb liever dat er een andere middenvelder vertrekt. Als je pech hebt grijp je straks overal naast met dat getreuzel allemaal. Eerst wilden ze Ziyech niet en nu ineens weer wel. Twente is ook niet gek natuurlijk.

    1. BobbyHaarms

     Haha vroeger was het klas 2, tegenwoordig is dat groep 4. Moest ook even rekenen Ajax26 ?

 5. Valentino

  Maken we er 10 van en klaar. Twente heeft door al dat financiële gesjoemel nog wat goed te maken met ons. Wij hebben door die onterechte titel van Twente genoeg financiële schade geleden.

 6. ruben464

  Ik snap dat ziyech creativiteit brengt. Maaaaar weet niet zeker of we er ook kampioen mee gaan worden. Je zal bij de kern van het probleem moeten beginnen: het beleid deugt al een tijdje niet meer…

 7. Gido

  Kan de redactie de bron van dit bericht even aanpassen? Kan mij niet voorstellen dat dit Ajax.nl is. Zou mij niets verbazen als dit de dikke duim van de redactie is.

 8. Iceman

  Marc niet Netto achtig doen breng een bod van 12 mil uit en hebben hem niet zo pielen marc straks vis je weer achter het net kom op haal die gast binnen. Je heb Milik verkocht en die andere zoals Fischer Becker Cillessen je heb zo van 62 miljoen binnen gekregen voor deze jongens bij elkaar dus geef eens wat uit Marc en co kom op

  1. paullus

   Ze willen hem niet
   Ze brengen een veel telaag bod uit
   En tegen de supporters zeggen dat hij niet haalbaar is

 9. Mauheb

  Of Ziyech nu “de”
  Oplossing is, voor het desastreuse wanbeleid! En spelers die poepen in de broek, zodra ze in het eens zo mooie Ajax shirt lopen, klappen ze dicht.
  “BEGIN NU EENS BIJ DE BRON”!!!!!!!

 10. afcamike

  Ajax alsjeblieft geef t bedrag wat ze willen
  Ga er desnoods iets onder dat ze alsnog akkoord gaan. Maar koop die jongen nou, hij bewijst het ook vandaag weer. Waar wil je op wachten laat hem nou niet naar fenerbache gaan… Maak de transferperiode nog een beetje, heel klein beetje, sprankelend.. Nogmaals sla toe, koop Ziyech

 11. Geroldkohlen

  10,5 en je hebt hem binnen aarzel niet! verhuur sinkgraven anders erbij! ziyech speelde fantastisch vandaag!

 12. Iamsterdam2015

  Tja. Het lijkt wel een soap met iedere keer een spannend einde. Nou hak die knoop door!!!!

 13. RobbyZ

  M O is de pispaal en nu “probeert” hij Ziyech te kopen om de achterban tevreden te stellen maar dat is gewoon een zoethoudertje,bied véél te laag en dan kan hij wel zeggen dat ze het hebben geprobeerd. Zonde voor Nouri,die jaag je dan wel weg.

 14. Sonsee

  Ik snap niet waarom ze hun zaakjes niet gelijk regelen dan altijd tot op het laatste moment te wachten. Elk jaar hetzelfde verhaal, je zou zeggen een ezel stoot zich niet 2x aan dezelfde steen maar volgens mij zijn dit wel hele bijzondere ezels

Comments are closed.