Ajax doet ultieme poging om Hakim Ziyech te krijgen

0912twente-ajax_ziyech_gudelj

Vandaag zal Ajax nog een uiterste poging doen om Hakim Ziyech als aanvulling op het middenveld te krijgen. De 23-jarige Hakim stond volgens Marc Overmars niet op het verlanglijstje omdat Ajax genoeg middenvelders heeft, zo schrijft het AD.

Gezien de teleurstellende resultaten tegen Willem II en FK Rostov, is er vanuit de clubleiding flinke druk uitgeoefend om toch maar wat centjes voor deze aankoop vrij te maken. Voor Ajax is de transfersom geen enkel probleem want door de verkoop van Arek Milik en Jasper Cillessen is de bankrekening met zo’n slordige 46 miljoen euro gegroeid. Het middenveld van Ajax kan een creatieve speler als Hakim Ziyech goed gebruiken want het huidige middenveld zit, zo lijkt het, in een creatieve dip.

 

Related posts

162 Comments

 1. JohnDoe77

  Zoals ik al eerder aangaf; die gaat op het laatste moment weg. Twente weet wat Ajax altijd voor hem wil betalen, maar heeft gewacht op betere biedingen uit het buitenland. Nu die niet concreet zijn, komt Ajax in beeld. Wellicht had Marc zich eerder ook gemeld, maar voelde dit spel goed aan en deed daarom nog niets. Enige gekke zijn de verhalen dat Ajax hem “niet nodig” heeft… Voor kwaliteit als Ziyech is bij een club als Ajax altijd ruimte!

  Succes met de onderhandelingen Marc, maar nu wel doorpakken graag en niet op de laatste euro struikelen… Moet er niet aan denken dat die Brands hem opeen nog koopt!

  1. vak411

   Tja, had dit een maand eerder gedaan… Maar goed, wij wachten af… Blij dat de transfermarkt weer dicht is en we misschien kunnen gaat voetballen…

   1. creutz1977

    idd dit is in mijn ogen gewoon een zoethoudertje, om het ongelooflijke wanbeleid van Overmars en co weer beetje te maskeren… CL is weg en competitie is al behoorlijk lastig opgaven… Ik zie liever dat ziyech niet komt en dat Overmars en co opdonderen… Want we zien nu ziyech als de verlosser… terwijl het aanvallend, middenveld en verdediging waardeloos is bij ajax… En de eerste wedstrijden van seizoen bij twente vond ik ziyech nou ook niet geweldig… haal Nouri bij het eerste en geef hem een kans… Want die laat het wedstrijd nou wedstrijd zien… En Cerny erbij… Want op transfermarkt ben je gewoon te laat en hebben ze lopen falen

    1. AjaxKat

     Jij snapt ’t Creutz1977! Zyiech hadden ze twee jaar geleden voor de helft kunnen halen bij Heerenveen. Maar toen wilde het TH en vooral MO niet luisteren. Hem nu voor het dubbele kopen is idd puur wanbeleid. Is ook gewoon kut voor Zyiech want hij is inderdaad zogenaamd de verlosser nu. Kijk naar Traore, die heeft ook tijd nodig.

    2. Litmanen

     Eens creutz, maar een speler als Ziyech is altijd een versterking. Ben wel blij als ze eeuwig talent Bazoer verkopen. Ten eerste ruimte op het middenveld en ten tweede heeft hij blijkbaar in zijn contract staan dat hij altijd een basisplaats heeft.
     Dit verwende kind schopte woensdag alle waterflessen om toen hij gewisseld werd! Hoe durf je na zo’n wedstrijd.

     Alleen, ik ben bang dat Overmars weer eens achter het net vist, zoals altijd bij het halen van toppers. Altijd te laat of te weinig geboden…..
     En dan… Idd oprotten.

     1. Geroldkohlen

      eeuwig talent??? bazoer is 19 jaar!!!!!!! als ze spelers per direct moeten verkopen , dan zijn de nominaties voor met stip op 1 el ghazi en anders veltman en klaassen .onze zogenaamde ervaren jongens, falen net zo hard als jongens zoals bazoer!!!

   2. De Ajacied

    Zijn ze gvd wakker geworden? Jammer idd dat ze dat niet een maand eerder hebben gedaan, had hij zich zelf al terug kunnen verdienen door zich met Ajax te plaatsen voor de Champions Leaque
    Zou heel blij zijn met zijn komst, maar ook wel weer jammer dat het zo laat gebeurd
    Welkom Hakim, laat je gelden binnen dit Ajax
    ❌❌❌

   3. paulvos

    Zo zijn jullie eindelijk wakker, is de wekker toch afgegaan, vandaag ff in orde maken. Maak ons blij.

    1. Nielsz.AFCA

     Inderdaad, maar dan mogen ze wel opschieten, zo te zien hebben de fenerbache fans er ook wel zin in

   4. Remco425

    Als je het een maand eerder doet betaal je de hoofdprijs. Ajax is nu een paar dagen voor het einde van de transferperiode nog steeds de enige club. Dat kan een paar miljoen schelen.

  2. Toppertje

   Johndoe. Ajax dacht hem gewoon niet nodig te hebben. Ze waren te eigenwijs. Nu ze keihard op hun bek gegaan zijn, veel geld met de CL zijn misgelopen en van alle kanten onder vuur liggen gaan ze onderhandelen. Denk je dat de onderhandelingspositie van Ajax er sterker op is geworden? We kunnen wel denken dat Twente in nood zit maar inmiddels is bij Ajax de nood om wat te doen minstens net zo groot.

   1. Toppertje

    Creutz, Ben het met je eens dat deze transfer op dit moment duidelijk maakt dat het beleid faalt. Maar dat maakt de transfer nog steeds nodig. Iedereen roept steeds om Nouri terwijl Seedorf al op zijn 16e zijn debuut maakte. Wellicht is Nouri er gewoon nog niet aan toe. Laat staan dat we die nu als messias moeten gaan beschouwen. Erbij halen prima en geef ze inderdaad een kans op de plaats van falende spelers maar verwacht er geen wonderen van en het kan prima naast Ziyech.

    1. creutz1977

     snap ik… Maar ajax zet zichzelf compleet voor l.l.. eerst verkondigen geen middenvelder en ziyech te willen en nu… Iets met kat in het nauw… En Twente gaat nu de hoofdprijs vragen en dat is 12 milj plus doorverkoop… En Nouri.. ik heb de wedstrijden van hem gezien… nou dat is al echt een dragende speler in elftal en maakt echt het verschil… creativiteit tot de pijngrens… kijk CL is verloren en landskampioen.. laten we eerlijk zijn.. Die kans is heel klein.. Dan zie ik liever Nouri en Cerny… Als Ziyech komt dan is het allemaal fantastisch van Overmars en co.. terwijl zij het probleem binnen ajax zijn

     1. Toppertje

      Ben het helemaal met je eens maar denk dat Nouri prima naast Ziyech kan met een sloper in hun dienst. Mocht Ziyech komen, denk zelf dat ze te laat zijn, dan is dat zeker geen verdienste van Overmars en consorten en ben ik het met je eens dat het alleen maar de wanorde binnen Ajax duidelijk maakt.

     2. Velibor

      Ja maar dit doen ze om te voorkomen dat de pleuris uitbreekt en als het niet lukt krijgt Twente de schuld mz.

  3. De seijs

   En toch heb ik er geen vertrouwen in als die Ziyech komt. Andere mentaliteit de druk als het niet loopt. Ik denk dat het een flop gaat worden. Al hoop ik wel dat wanneer hij komt dat het dan wel gaat draaien.

   1. beni

    Druk als het niet loopt??? Heb je een jaar Twente overgeslagen of kruip je nu pas uit grot waar je een jaar hebt ingezeten. Als het ergens niet liep was het wel bij Twente.

    1. KBouter

     Seijs heeft wel een punt, beni als jij al jaren uit jou grot gekropen bent, zag je ook dat iedereen in dienst van Ziyech speelt. Dat gaat bij Ajax niet gebeuren. Ziyech zal net als een andere mee moeten verdedigen, en laat dat net iets wezen waar hij een hekel aan heeft. Ook ik moet het nog zien.

     1. Toppertje

      Denk dat je een speler als Ziyech op zijn kwaliteiten moet gebruiken. Die zijn aanvallend enorm. Zet er dan iemand bij die zijn tekortkomingen compenseert. Als iedereen alles moet kunnen, zie bv de kritiek op Tete over het opbouwen, dan krijgen we eenheidsworsten zoals nu, bv Veltman, die eigenlijk nergens heel goed in zijn en hou je uiteindelijk een middelmatig elftal over.

     2. KBouter

      Klopt Toppertje, maar in het systeem dat we voor ogen hebben zullen we toch mee moeten verdedigen, onze verdediging blinkt al niet uit door kracht en als het middenveld het er ook nog bij laat zitten heb ik twijfels. Al helemaal als je gast spelen met Ziyech én Nouri samen op het middenveld in de toekomst. Maar ook ik kan het mis hebben. Ben er wel mee eens dat Ziyech ons ter plekke beter maakt.

     3. Toppertje

      Laten we maar eerst zien of het lukt om hem binnen te halen. Kunnen we ons daarna hier lekker druk maken over de andere zaken ??

     4. KBouter

      Daar is geen ontkomen aan…we maken ons al druk voordat we hem in huis hebben, maar inderdaad…lekker voer voor ons voor in de toekomst.

   2. imoJC

    Ik denk omdat hij Marokkaan is. Denk je ook niet. Ook dat vage kleurtje…… kan niet veel goeds van komen. Liever, blond en blauwe ogen en natuurlijk 100% Nederlands.

    1. KBouter

     imoJC..voordat ik je weer verkeerd begrijpt en we elkaar weer in de haren vliegen..die post wat je doet over vermeende racisme omdat het een Marokkaan is, slaat toch hoop ik niet op mij, of die post is toch niet aan mij gericht, want als ik ergens een hekel aan heb is het aan racisme, maar je post dit gelijk onder mijn post, dus ik kan het mis hebben?

  4. BobbyHaarms

   Dit geloof je toch niet?! Eerst bij hoog en laag volhouden dat het middenveld overvol is en er geen plek is voor Ziyech (om nota bene de eigen jeugd door te laten stromen!) en nog geen week later nadat je op een dramatische manier bent uitgeschakeld kan het ineens wel?? Laat duidelijk zijn dat ik dolblij ben met een weergaloze speler als Ziyech bij Ajax hoor, maar dit is voor mij het definitieve bewijs dat dit hele beleid 1 grote puinhoop is. Je kan niet de ene week dit en de andere week dat zeggen, toch? Nou ben heel benieuwd wie het slachtoffer vh middenveld wordt en wat er nu met Nouri gaat gebeuren. Ajax kennende zullen ze die dan ook wel weer gaan verkopen.

    1. BobbyHaarms

     Het is triest dioajax. Laat Ajax maar flink op zijn bek gaan misschien dat er dan eindelijk eens koppen gaan rollen in de top. Ik kan niet wachten..

     1. f-side64

      zou dom zijn maar de zogenaamde heertjes hebben al vaker laten blijken niet al teveel handelings snelheid te hebben qua goede aankopen

   1. HURBIE

    Hebben ze een zonnesteek opgelopen,dat ze hem willen halen
    MAAR JA HIJ IS ER NOG NIET (EERST ZIEN)

  1. Remco425

   Waarom te laat? Denk je dat we met Ziyech ipv van 4-1 verlies ineens hadden gewonnen? Hij kan het niet alleen hoor. Ook een Messi kan het niet alleen en dan zou Ziyech dat wel kunnen? Hahahaha….

   1. BobbyHaarms

    Nee Ziyech redt dit zeker niet alleen. Maar wat ik nog het meest stuitend vind is dat het vorige week absoluut niet ging gebeuren en ze nu ineens wakker zijn. Zeg dan niks want je maakt je als club zijnde volslagen belachelijk en ongeloofwaardig.

 2. JohnDoe77

  Marc gaat de strijd aan met kleine Haagse Dickie! Nadeel is dat zij wel zich kwalificeerde voor CL. Spreekt toch aan. Maar Ziyech is te jong voor Turkije. Lekker twee topjaren bij Ajax en door naar een Europese topper als Tottenham, Valencia, Borussia, etc. Vanuit Turkije is dat toch lastiger.

 3. quadsboy

  Neen Ziyech mee naar huis Mark zorg daarvoor,want je gaat dieper de graf in Ziyech wil komen betaal die fucking money en maak iedereen happy geloof mijn maar hij gaat ons even uit de nest halen. Op naar de top

 4. dioajax

  heb gelezen dat ze ziyech gaan halen omdat er concreet interese is van duitsland en italie over bazoer…en ook een last minute transfer ook van schone en sinkgraven is…hoop dat ze wel nog 2 versterkingen kopen niet alleen ziyech…hoop dat el ghazi weg gaat en dat ze een buitenspeler nog kopen op de rechter kant…pisviee geeft geld voor versterkingen en wij zitten weer te SLAPEN…hoop dat ze echt iets doen…maar altijd op de laatste moment…en daarna wordt het weer niks…alleen het word “bijna”gehaald…

   1. dioajax

    hij kan het Velibor ben ik zeker van je hebt gelijk…ik wil die el ghazi niet meer zien in de basis…hoop op cerny of een versterking…

 5. Geroldkohlen

  he he ze zijn wakker, het werd eens tijd! we missen ook een creatieve buitenspeler en een sloper, gas er op Marc en haal die gewoon binnen!

  1. HURBIE

   Ziyech zou al een wonder wezen als die komt
   Een buitenspeler mag maar is geen noodzaak of er moet zich een mazzeltje komen

 6. ajaxpers

  Van Bazoer moet haast een dipje zijn want dat hij kwaliteit heeft staat vast. Ik denk meer dat we een trainer nodig hebben die meer overwicht heeft op de groep door zijn behaalde resultaten en charisma. Laten we eerlijk zijn, het kan toch niet dat iemand met Vitesse en Macabi op zijn CV Ajax vooruit kan helpen!

    1. Indojood

     Ja, Cruijjf is al benoemd door KBouter. Het gaat om het argument dat het CV van Bosz onvoldoende zou zijn, volgens ajaxpers.

  1. creutz1977

   ongelooflijk dat er nog steeds mensen zijn die denken dat het aan de trainer ligt.. na blessure vorige seizoen is bazoer niet meer op niveau geweest maar natuurlijk ligt aan de trainer… we hebben natuurlijk kwalitatief geweldige en creatieve spelers in het veld rondlopen

   1. f-side64

    Ja de trainer is altijd verantwoordelijk als je niet de spelers heb voor een bepaald systeem moet je die kopen of 1 ander systeem spelen zo moeilijk te begrijpen is dat niet

  2. KBouter

   Ow, en Cruijff LvG, FdB , Rijkaard, Koeman ect hadden zich allemaal al bewezen bij Europese topploegen voordat ze zijn die ze nu zijn?

 7. dickst14

  Iedereen zegt dit al maanden. Nu we uit de CL liggen (door verkeerde zuinigheid) en na 3 competitiewedstrijden al aan een inhaalrace moeten gaan beginnen kan het, veel te laat, ineens wel. Wat een beleid.

  1. HURBIE

   Kan je nagaan hoe ze zitten te slapen daar
   Dit doen ze onder ook echt onder publiekelijke druk

  1. Indojood

   PB moet zeggen wat het TH en directie ook zegt, gewoon politiek. Je kunt niet met verschillende meningen naar buiten komen. Nogmaals kom eens met goede argumenten.

     1. f-side64

      Ja heracles hoeft alleen maar te zorgen dat ze in de middenmoot eindigen daar kan ik zelfs zonder diploma trainer worden

 8. imoJC

  Tsja en nu mag je de giga hoofdprijs gaan betalen omdat je moet gaan meebieden. Ergens hier heb ik gelezen dat het beleid van Ajax nog zo slecht niet is …….. Ach ja.

  1. EugAjax

   Ah IMOJC dat heb je oa van mij gelezen idd. Ik ben van mening dat Ajax nog steeds goed beleid voert ja. Logischerwijs kunnen er dingen beter, en vooral op scouting en aankoopbeleid zit weining structuur in. Ziyech is een echte Ajax voetballer, iedereen incl TH PB en alle supporters zijn het daarover eens. Tevens wilde Ajax geen Sulejmani achtige bedragen meer betalen. Dan moet bij Ziyech wel. Vandaar dat ik de afweging van Ajax tot op heden een logische vond. We hadden een overvol middenveld. Met oa de speler die de gouden schoen gaat winnen, de volgens velen slechte Klaassen. Echter ik lees vanochtend dat er inmiddels belangstelling is voor drie middenvelders: Schone, hoewel niet vaak gebruikt als middenvelder, Bazoer en Sinkgraven. Mocht er 1 of 2 vertrekken dan vond ik het logisch dat men nu wel probeert door te schakelen naar Ziyech. Het bedrag wat men moet gaan betalen zal liggen tussen wat Twente vanaf begin wilde hebben 10-15 mln. Dus er is geen sprake van prijsopdrijving. We zullen zien hoe dit afloopt, ik volg het allemaal met meer dan gewone interesse. De voetbal wereld is zeer interessant om te volgen naast het spelletje zelf. Niet alles is zo zwart wit, en natuurlijk is beleid niet perfect maar dat zal het nooit zijn. Gelukkig maar dat betekent dat er altijd ruimte is voor verbetering en voor ons ruimte om lekker te discussieren over ons aller Ajax. Een van mijn favoriete bezigheden ??

   1. KBouter

    Hele maal mee eens, dat is beleid, geen 28 middenvelders hebben en dan een vBasten achtige visie doen door nóg een middenvelder kopen voor 15 mio. Zo denk ik er ook over.

 9. Emilio4Ajax

  Denk dat de TC gokte op een prijsverlaging van Ziyech, niet rekende op de interesse van Fen., om hm dan na het weekeinde toch nog binnen te halen. Dat PB zegt dat ie hm niet nodig heeft is puur politiek en was nodig om evt. Twente de prijs te doen zakken…

 10. ajaxpers

  Fdb was asssistent bondscoach en heeft charisma en daarmee ons 4 keer kampioen gemaakt in zeer onrustige tijden. Wat heeft pb op zijn cv? Met huurlingen van man-city ondoordacht aanvallend spelen? Wow

  1. Indojood

   Zegt allemaal niets, blijft een gok, net zoals met spelers. Van Basten had nog betere credentials dan FdB en die redde het ook niet. Hoofdtrainer bij Ajax is de moeilijkste baan in NL en velen zijn er gesneuveld, met en zonder ervaring en met en zonder charisma. Adriaanse, Blind, Van Basten, Jol, Olsen, Wouters, noem ze allemaal maar op.

 11. Michel6172

  Ik vind dit allemaal maar raar, tenkiste van alles lopen Mark & co een beetje te gokken achter de schermen. Zijn dat nu de mensen die ze willen hebben bij Ajax!! Waardeloze shit. Ze moeten zich de ogen uit kop schamen!!

 12. paullus

  of ze nu wakker zijn of niet maar de beste man komt echt niet
  is gewoon een lul verhaal om de supporters ff rustig te houden
  einde van het verhasl was niet haalbaar

 13. giorgio76

  Eindelijk hij zal de momentele mentaliteit niet meteen wegspelen maar er gaan spelers wel anders denken als hij komt en een beetje kleur aan creativiteit op ons middenveld is enorm welkom.ik denk dat zijn spel ons wel een beetje positiever zal gaan maken.

 14. Oosterse Ajacied

  Inderdaad Indojood. Dat lees ik ook overal. Het lijkt er een beetje op dat dit een poging is om de fans blij te maken met een dooie mus. Zo van, we hebben het geprobeerd toch? Of het is een typisch gevalletje: te laat te laat zei Winnethoe, het zaad is al naar binnen toe 🙂

 15. JappieXXX

  Eerst zeuren overdat hij niet komt en dan als hij misschien komt zeuren dat hij te laat komt. Hij kan ook gewoon handig zijn in de EL. En zeg nou eerlijk. Is ajax dit jaar CL waardig? Ze hadden het tegen de graafschap al moeten doen. Maar dan lagen ze er alsnog uit na de poulfase. Ik vind de EL Dit jaar een mooi niveau

 16. konijn

  Te late beslissing genomen
  Inmiddels kost ziyech
  Minimaal 12 milj te veel door de uitschakeling champion leagea
  Slechte beslissing nu die dus min 12 mil te veel gaat kosten
  Dat word salaris inleveren
  Voor overmars !!!!!!

 17. Michel6172

  Als dat het geval is om de fans een beetje te paaien mogen ze van mij part oprotten uit de Arena. Ik sta er niet van te kijken dat dit hun bedoeling is. Wat een………………….
  Trieste zaak

 18. koote207

  Nu weet je zeker dat je de hoofdprijs kan betalen knap gedaan hoor, goed over nagedacht…

 19. Johan065

  Zijn ze er nu al achter steletje sukkels. Nu maar hopen dat hij komt na al die uitspraaken.

 20. Nultwintig

  Ziyech aanschaffen is echt overbodig, de huidige selectie moet gewoon een gigantische schop onder hun hol krijgen. Bosz zou ze wat vaker moeten laten zaalvoetballen, de bal sneller rond laten gaan en jezelf meteen weer vrijspelen…… Dat mis ik echt bij dit Ajax. Dit gezegd hebbende…wat heb je dan aan een Ziyech met z’n mooie steekpasses die dan niet worden begrepen of waar te laat op gereageerd gaat worden!!!!

  1. f-side64

   ze hadden moeten spenderen toen frank er nog was dan had hij zeker weten gebleven en zaten we nu niet opgescheept met een middelmatige trainer met 1 010 zuid achtergrond

  1. Charka53

   Ik denk niet dat ze met Ziyech het beter hadden gepresteerd dan liepen er nog een stuk of acht te kloten.

 21. Timajaxfan

  Wel apart dat een echte ajacied die er alles aan doet om Ajax vooruit te krijgen, zo wordt afgezeikt en de RvC incl. aandeelhouders die alle grote transfers tegenhouden gewoon lekker achterover kunnen hangen.
  Als ik Overmars was geweest was ik allang weggegaan, hij krijgt totaal geen ruimte om zijn werk te doen.. Maar Overmars is zo niet alle kritiek is ondergeschikt aan zijn Ajaxhart want die zit op de juiste plaats!

 22. Jimmy1971

  Ik kan dit nu alleen nog maar zien als een actie om de fans rustig te houden !!
  To little , to late ..

 23. Michel6172

  Ze houden van gokken tenkoste van alles, zal zeker een aanwinst zijn voor Ajax als dit door zou gaan maar stiekum hoop ik dat Mark & Co dit x naast de pot pissen. Schandalig hoe ze daar te werk gaan.

 24. Iamsterdam2015

  ZO….NU AL!?!?!? godsamme lekker op tijd Ajax!!!! Je had hem sowieso moeten halen, hadden de andere middenvelders maar beter hun best moeten doen!!! Nu staat fenerbache op de stoep…. Zo echt heel heel verassend worden als hij alsnog naar ajax komt. Slaap lekker verder Marc. Misschien kan hij litmanen halen, of zou hij door hebben dst die al gestopt is.?????

  1. Toppertje

   Denk aan een excuus om gezichtsverlies te voorkomen nu ze toch Ziyech willen. Geloof er niets van. Mocht Ziyech komen kunnen ze altijd zeggen dat de interesse niet doorgezet heeft.

 25. Mauheb

  Geeft maar weer duidelijk aan, hoe ziek zwak en misselijk de club is gemaakt, door het wanbeleid voerend bestuur!!
  Als het op de beurs maar goed gaat he!!!
  “GELD HOORT OP HET VELD EN NIET OP DE BANK”!!!!!! Leer maar van die rot lampjes!
  En anders voor heel veel geld Brands en Gerbrands halen, en oprotten met Overmars en co.!

 26. ajaxniek

  Me gevoel zegt dat Ajax te laat is nu fenerbahce al persoonlijk rond is met ziyech plus het feit dat we geen CL spelen..zou het wel ongelooflijk dom vinden want je had deze speler allang binnen moeten hebben,creatief zoals eriksen ook was bij Ajax.

 27. AFCA_Leidschenveen

  Wat een (wan)beleid is er bij ajax. Wanneer kan het weer om voetbal gaan? Ziyech willen halen omdat Bazoer weg gaat? Jezus je laat Bazoer toch niet weg gaan?

 28. Nummer 12

  Hoe makkelijk krijgen wij eigenlijk doelpunten tegen ? Doen wij daar ook nog wat aan ….

 29. f-side64

  zo ze worden eindelijk wakker nu ook meteen b.dost halen daa red vragen ze maar 10 miljoen € voor maar toch weer te laat actie ondernomen nu we uitgeschakeld zijn voor de cl hebben we nu wel de behoefte aan 1 creatieve speler

 30. f-side64

  schone moet zeker blijven bazoer el ghazi sinkgraven en gudelj en westermann mogen van mij wel vetrekken

 31. Valentino

  Werd ook wel tijd zeg, hard nodig. Go for it Marc. De speler wil graag dus dat kan wel eens de doorslag zijn.

 32. imoJC

  Mijn persoonlijke mening:
  Ziyech alsnog halen: Ja
  12-15 miljoen betalen: Ja, kwestie van eigen schuld
  Speler heeft meerwaarde voor Ajax volgens visie Cruijff: Ja
  Aankoop kan en mag je niet vergelijken met Sulletjemanie. Die werd gekocht op basis van een wedstrijd tegen Ajax.
  Is Ziyech te duur volgens visie Cruijff: Nee, na de uitspraak van Cruijff mbt max transfersom is de voetbalwereld ook veranderd. Kijk alleen maar naar het bedrag voor Milik. Natuurlijk slaat 12-15 miljoen weer door maar dat is de consequentie van slecht beleid. Voor Sinkgraven 7 miljoen betalen is ook niet echt heel doordacht.
  Staat Ziyech met name Nouri en vd Beek in de weg: Nee die kunnen wisselend optreden in het eerste.
  Komt Ziyech: ik vrees van niet maar heb toch nog hoop. Ik denk echter dat Ajax wederom te laat is.

  1. KBouter

   Aankoop Sinkgraven was Cruijff ook zwaar en zwaar over de zeik, daarbij als je talenten hebt als Nouri en vd Beek..die ga je toch niet om en om laten spelen….wat is dat nu voor waanzin, als die zo goed zijn spelen ze allebei.

   1. imoJC

    Goh, sorry hoor. Talenten moet je zichzelf ook niet kapot laten spelen. Daar hebben we nu toch voorbeeln genoeg van. Flink laten ruiken aan hetveerste maar niet constant sus afwisselen. Lijkt mij niet zo waanzinnig.

 33. Bob0667

  Korte termijn visie, vorige week overbodig en na twee verloren wedstrijden knip open. Waarom niet voor aanvang start van het nieuwe seizoen. Ongelofelijk, en dan maar niet hebben over het vertrek van Cillissen, daar had allang een goede twee keeper voor klaar moeten staan.

 34. Germain

  Ik denk dat we Anwar niet meer gaan zien, en Riedewald gaat definitief naar middenveld op 6. Cerny doet morgen mee en Klaassen geen hele wedstrijd.

 35. Iamsterdam2015

  Op twente side staat dat ajax serieuse interesse heeff en een goeie concurrent heeft aan Feberbache. Verder is het heeeeeel stil!!

 36. KBouter

  Dan is haast geboden, wat ik weet is dat Ziyech wel wil, ben alleen benieuwd welke middenvelders verkocht gaan worden, ik hoop Schone, die gun ik uit menselijk oogpunt een mooie transfer. Anders word het straks druk op de tribunes met onze middenvelders, en dat gun ik vooral Schone niet.

 37. KBouter

  Sommigen hier hopen dat Bazoer ( vorig jaar nog Baasoer) verkocht gaat worden. Dit mag en moet echt niet gebeuren, Bazoer carbon categorie Hoog Talent en het knaapje is meen ik pas 19. Het is onvermijdelijk dat jonge talenten in een vormcrisis raken, maar geloof me, Bazoer komt er sterker uit dan ooit.

 38. Slingertje.

  Twente weigert bod van 8 miljoen van Ajax stond er net in De Telegraaf.
  Ziyech en Ajax zijn er al wel uit voor een groot deel.

 39. ajacied1982

  leg gewoon die 12 miljoen neer ajax.dat ben je verplicht aan je trouwe supporters die elke week dit verschrikkelijke middenveld moet aangluren.we hebben geld zat hij betaald je dubbel en dwars terug.door deze spelers kan heel ajax weer gaan draaien.please ziyech kom naar ajax

 40. Bob0667

  Schande 8 miljoen wat willen ze nou bij Ajax man man ff normaal ze willen minimaal 12 miljoen

 41. ferike

  Iedereen is zo goed alszijn laatstewedstrijd. Je zal het zien Ziyech gaat het helemaal maken. Nouri en Riedewald kunnen het middenveld compleet maken. Hoppa en klaar zijn we. Kan Bosz ook lekker beginnen aan zijn klus in Amsterdam?

Comments are closed.