Leon Bailey definitief niet naar Ajax

leon_bailey

Na de zeperd van gisteravond waar iedereen het liever niet meer over heeft, krijgt Ajax op deze ochtend nog meer slecht nieuws te verwerken. De vader van Leon Bailey Craig Butler heeft op Facebook aangegeven dat z’n zoon nog een jaar in Genk blijft om daar kampioen te worden.

‘Het was een moeilijke periode voor onze familie en een tijd met veel vragen en beslissingen.’ ‘Men gelooft bij Genk in mijn jongens en we willen de club nog een kampioenschap geven, voordat we België verlaten.’ meldt de vader via Social Media. Zo komt er een einde aan de soap rond de buitenspeler. Voor Overmars wordt het nu zaak om zo snel mogelijk door te pakken want na gisteravond is wel gebleken dat deze selectie nog wel wat nodig heeft voor het aankomende seizoen.

Bron: Twitter

Related posts

65 Comments

      1. bloedgroep AFCA

        waarmee? hij doet het goed toch staat veel geld op de bank….ooooh je bedoelt dat ding wat er aanvast kleeft…..voetbal….tja niet echt interessant gaat hier om geld hoor….against modern football

      2. PvL020

        Nou dit ligt aan het slechte team. Je maakt meer stuk dan beter. Het is te laat niemand wil meer komen

      3. De Ajacied

        Dat zo wie zo
        Maar de vader van Bailey is ook wel een erge meeloper volgens mij hoor,
        Maar wel héél erg jammer dat niet komt, hadden hem heel goed kunnen gebruiken hoor
        ❌❌❌

    1. De seijs

      Inderdaad geen cl en ze laten het nu afweten. Dat is het spelletje. Denk Echt dat het een ramp jaar word.

      1. Pocootje

        Wordt???? Ik sta nu al voor saus bij collega’s en vrienden (Roda, Willem II, Rostov en dan die walgelijke voorbereiding niet te vergeten (1 gewonnen pot))

        1. Litmanen

          Eerlijk is eerlijk, als ik Bailey was ging ik nu ook niet naar Ajax. Zelfs Ziyech zal zich achter de oren krabben als Ajax alsnog komt.
          Bosz heeft verkeerde keuzes gemaakt en de blunder van Cillesen in de thuiswedstrijd bleek nu wel fataal. ( gisteren kon hij er ook niets aan doen)
          Er is geen enkele creativiteit in deploeg, niemand die de bal wil hebben. Sinkgraven en Schone zitten op de bank, de enige volwassen spelers die een steekpass kunnen geven.
          Verder,
          Klaassen, loopt de ruimte dicht en is altijd voor de bal dus holt altijd achter zijn man aan
          Bazoer, loopt als een kip zonder kop rond en raakt geen bal en zelfs geen tegenstander.
          Viergever, gisteren net zo slecht als Tete aan de andere kant, geen enkele maal naar voren spelend.
          Tete, zie boven, kan er niets aan doen want mist het voetballend vermogen om vooruit te voetballen.

          Als je Sinkgraven en Schone niet wilt opstellen? Koop dan Ziyech maar ( als je hem dan opstelt natuurlijk)

          En anders is het een verloren seizoen met meer dan 150 miljoen euro op de bank.

      2. beni

        Het is al meer dan vier jaar een ramp. Tikkie terug tikkie breed deze spelers kunnen niet voetballen geen power. Van dit elftal kan je 80% bij de vuilnis zetten. En die nouri en meerdere uit het tweede vergeet het maar.

        1. HURBIE

          Maakt niet uit wie je haalt
          Het hele systeem van AJAX klopt niet
          Het is alleen nog naar een opleidingscentrum meer niet
          Alles moet op de schop het hele systeem is verrot

  1. EvdB

    Das logisch na gisteravond….
    Die heeft dat kat en muis spel even aangekeken en voor zichzelf de juiste beslissing genomen om niet aan boord te gaan van een zinkend schip

  2. afcabran

    Er gaat niet veel meer gebeuren. Ik voel het alweer aankomen. Nu nog lekker afgaan in de Europa league

  3. Hallo1000

    Dit is misschien wel beter. Maar waarom hadden ze niet gewoon pisto gehaald die had body en was vgm al 23/24.

  4. Afca tino

    Mooi kunnen we ervaring gaan kopen ipv alleen maar tieners!!!! We hadden siem en ziyech kunnen hebben maar nee hoor het technisch hart wilt liever een onervaren team hebben dit jaar

  5. Rinus

    Volledig begrijpbaar, we worden nu nogmaals gestraft voor het wanbeleid van Ajax. Kanonnen zouden er komen, met die kanonnen hadden we de CL wel gehaald tegen het matige Rostov en die kanonnen al dubbel en dwars terugverdient! Niet in eerste plaats dood CL gelden maar ook door de gestegen marktwaarde van de overige spelers en willen talenten niet meer! Nu is het omgekeerd; geen kanonnen, geen CL gelden, selectie in waarde gedaalt en zelfs talenten zien ons niet meer als springplank naar een mooie Europese club!

    1. bloedgroep AFCA

      bedankt Overmars en de bende van ellende….weg met het anti-voetbal tuig…against modern football

  6. Charka53

    Hè Hè er is nu zeker niemand die voor Ajax wil spelen , je wordt er als voetballer niet beter op , als je denkt een opstapje te hebben voor een hele grote club kan je wel vergeten als je geluk heb kan je na een seizoen Ajax naar fc Cambuur of pec Zwolle.

  7. Pocootje

    Hahaha wat n farce. Begint gewoon lavhwekkend te worden. Let op het is nu 25-08 en ik weet nu al wat de woorden op 01-09 gaan zijn. Zal iets in de trant van: “Geen paniekaankopen!” Of: “We kopen alleen de nummers 1 of 2 op onze lijst en anders niet. Dat is helaas niet gelukt dus met deze selectie gaan we t doen.” Let maar op (hoor dat verhaal nu nl al een jaar of zes aan).

  8. Michel6172

    Tijd dat Mark Overmars zij plaats klaar maakt voor een ander.
    Dit schiet ook niet op met het kijken kijken niet kopen beleid.
    Ajax komt zo in zijn zwaarste dieptepunt. Hoe lang moet dit nog doorgaan!!!!

  9. Ajaciedje14

    Vol investeren in Ziyech dan. Die kan de jeugd misschien wel in de wegzitten, maar dat zitten Gudelj en Bazoer dan ook met hun 10% van de ballen die aankomen

  10. Johan065

    Ga toch weg man. Wij krijgen weer helemaal niks erbij. Laat die hele top masr opflikkeren met wij hebben genoeg middevelders, ja voor de jupiler league maar niet voor de ere devisie. Wij hebben zyech noet nodig. Laar me niet lachen stumpers. Ik word hier echt kwaad op om zoveel domme beslisingen. Als ik die op mijn werk maak lig ik er zo uit en hun kunnen alles veroorloven bah.

  11. ajaxhoger

    Met dit beleid worden we echt geen kampioen meer , ik roep het al jaren , en dan is het niet waar , zelfs de kakkerlakken zijn ons voorbij , die hebben zelfs nog een betere selectie .
    Het doet pijn om dat te zeggen , en dat de lampekappen , die kopen en kopen , en let maar op die worden alleen beter , daar spelen wel goede voetballers , ze weten ze wel te strikken , en ajax niet , de hand op de knip houden , en de verkeerde spelers kopen dat kunnen ze goed , wie gaat nu sinkgraven kopen als je die van twente kon kopen , dan heb je weinig voetbal verstand .

  12. ajaxhoger

    Het word tijd voor een revolutie weer , de arena op stelten zetten , we worden voor het zoveelste jaar voor de gek gehouden , en het mooiste is , we pikken het ook nog .

  13. Geroldkohlen

    tja als marc en co nou eens gewoon godverdomme sneller handelen, en de spelers gewoon binnen halen. waar nu toch echt uit blijkt dat we ze nodig hebben! nu denk ik ook dat er niemand meer wil komen. spelers die misschien wilde komen ,denken nu dat Ajax een zinkend schip is. en daar heeft het toch steeds meer de schijn van! vertrouwen in dit seizoen en het huidig team heb ik bijna niet meer!

  14. Valentino

    Was toch niks geworden, 20 mln had Ajax nooit betaald.
    Misschien toch maar gaan voor een speler die wel wil, kuch kuch Ziyech.

  15. PvL020

    Ik denk dat ik ook maar niet meer kom! Weer een seizoenskaart gekocht, 2 zelfs maar na dit seizoen toch echt denken om dat geld anders te besteden….. EL sla ik nu al over, zonde van de €rootjes

  16. Jimmy1971

    Ook dit is gewoon een te duur talent die ze eerder al voor weinig hadden kunnen hebben !
    Wanneer gaat het lampje branden bij de beleidsbepalers dat je net als in lampegat ervaren ( liefst europees ) spelers nodig hebt om een topteam te maken !!
    Alle succesen kwamen met jeugdspelers aangevuld met 3 kanonnen !!
    Het probleem is dat we nu geen spekers als ; Rijkaard , Litmanen , Maxwell , Ibra , etc etc meer hebben !!!!!

    1. Jimmy1971

      Spekers = spelers natuurlijk
      Zit nu zo geforceerd en gefrusteerd hard de teksten te tikken !!

    2. Geroldkohlen

      eens jimmy! is van de gekke dat iedereen dat ziet en zegt! in iedere linie hoort minimaal een ervaren speler te staan, die de kar kunnen trekken. het is allemaal van hetzelfde! als bijvoorbeeld sneijder of ziyech zo kut word aangespeeld bij die vrijtrap, dan zou el ghazi een uitbrander krijgen van jewelste!

  17. knudde32

    Las op een Twente site dat zyech ook persoonlijk overeenstemming heeft met Dick advocaat dus daar vissen we ook achter het net is nu alweer een mislukt kansloos seizoen pfffff

  18. De Spet

    Komt dat even goed uit, 11 miljoen voor zo’n koekwaus is minimaal 10 miljoen teveel. Geef dan liever 3x zoveel uit voor echte versterking. Dat is gezien gisteren denk ik geen overbodige luxe!!!

  19. Indojood

    Wat een verrassing, hè. Ik meen me te herinneren dat vorig jaar de organisatie is doorgelicht en er een shitload aan problemen aan de oppervlakte kwamen. Niks mee gedaan, kop in het zand, lastige mensen ontslagen, breuk met Johan. Als je de hele film terugdraait is dit een logisch gevolg. En degene die ons kon redden is niet meer.

    1. Boristja

      Helaas de bittere waarheid…. Er moet iemand met een ajax hart opstaan en zijn hart laten spreken. Misschien Sjaak Swart?

  20. Gero77

    Misschien als je de jongens een gevulde koek en ranja aanbied in de rust gaan ze wel aan de bak….. Je moet ze een beetje pamperen zijn ze gewend…..

  21. RobbyZ

    Waarom gvd miljoenen uitgeven als je Cerny hebt,haal gvd een linker spits met een linkerpoot want die duitse kut kabouter gaat eerst meters terug en dan naar het midden,ga gvd naar die achterlijn!!

    1. -buitenkantje rechts-

      Van de middellijn tot achterlijn is voor zijn kleine pootjes een halve marathon hoor!

  22. fjonkman

    Ajax wou gewoon weer niet ten koste van alles de speler binnenhalen. Het getuigd weer van lafbekkerij dat die jongen überhaupt bij Genk speelt aangezien ze hem al veel eerder hadden kunnen hebben.. En als je Ziyech haalt loopt die eigen jeugd in de weg??? Hoe dan??? De jongens die er nu staan zijn toch al Ajax onwaardig en de jeugd erachte is nog lang niet op niveau.. Lekker niks doen hoor Marc Netto.. Laat de boel maar lekker de vernieling ingaan hoor. En ik snap nog steeds niet waarom Bosz is verkozen boven John vd Brom hoor.. Die heeft bij ons gespeeld en trainer geweest op de Toekomst.. Hoezo dan toch Bosz, waarvan zijn ultra aanvallende, en weinig succesvolle manier van spelen toch bekend moest zijn.. En heb je AZ al eens zien spelen Marc en Edwin??? Dat oogt ook spectaculair, maar dan ook met meer zekerheid achterin!!!

Comments are closed.