Telegraaf: ‘Ziyech kiest voor Ajax maar dan moeten ze wel komen’

0912twente-ajax_ziyech_gudelj

Hakim Ziyech staat nog steeds onder contract bij FC Twente en ruim een week voor het sluiten van de transfermarkt begint men in Enschede langzaam te twijfelen of het zijn sterspeler nog verkoopt waarbij de transfersom zeer welkom is bij de club dat op een fundament met rietjes staat te trillen.

Verslaggever Marcel van der Kraan van De Telegraaf is van mening dat Ajax nog steeds een goede kans maakt om Ziyech tot te voegen aan de selectie maar dan moet men in Amsterdam wel in actie komen. ‘Hakim heeft aangegeven dat een binnenlandse transfer nog steeds tot de mogelijkheden behoort en mocht Ajax nu nog komen dan denk ik dat hij alsnog voor een transfer naar Ajax kiest en niet naar psv gaat. Bij FC Twente zal de hel losbarsten als Ziyech toch niet vertrekt want die club heeft de miljoenen nodig om de wankele positie weer op orde te krijgen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

143 Comments

    1. Ajax nr 1

      Snel halen Marc. Nu kan je met je vriendjes iets echt goed doen. Maar ik weet het.( de meeste dromen zijn bedrog)

      1. Pocootje

        Ah gelukkig daar is tie weer. Ken je t verhaal v Ziyech? Dat is de man die niet naar ons aller Ajax komt (alleen met, voor hem, uitwedstrijden wel).

      2. Remco425

        Blijkbaar wil echt helemaal niemand hem. Over een week voor 8M ophalen, want Twente móet hem kwijt. In het buitenland vind niemand hem interessant, want alleen maar Eredivisie ervaring en in NL kan niemand hem betalen behalve Ajax. Als Marc het zo speelt en volgende week dus echt voor een stuk minder haalt is het een geniale zet.

        1. BobbyHaarms

          Dat wel, maar je neemt dan wel een enorm risico dat een andere club hem voor je neus wegkaapt. Het hoeft er maar 1 te zijn…

          1. BobbyHaarms

            Zou ie nog willen na gisteren Remco? Ik denk dat zelfs Twente hogere ogen dan Ajax gaat gooien dit seizoen ?

      1. Litmanen

        Bobby, gaat blijkbaar niet gebeuren. Maar, het kan nog goedkoper als er een goede middenvelder ( vdBeek?) aan Twente verhuurd word. Lekker voor vdBeek ook. Zelfs Nouri zou een optie zijn. Laat maar volwassen worden.
        Maar ja, Ajax blijft volharden in een nee.

        1. BobbyHaarms

          Dat zou niet stroken met wat ze zeggen Litmanen. Ajax zegt dat ze Ziyech niet willen hebben omdat ze hun eigen talent niet in de weg willen zitten en de kans willen geven. Maar ze krijgen geen kans! Alleen haalbaar als er minimaal 1 of 2 middenvelders vertrekken. Natuurlijk is Ziyech van uitzonderlijke klasse, maar met 8 middenvelders én de uitspraak van Ajax zie ik dit ook niet gebeuren.

          1. Remco425

            Het is niet dat ze geen kans krijgen, er staat zelfs teveel jeugd in het 1e. Alleen Nouri krijgt maar geen kans.

        1. rickert

          Als hij zelfs na de wedstrijd tegen Willem II niet heeft gezien dat we zijn creativiteit nodig hebben, dan is er echt iets goed mis met die man.

          1. Ajaxslied

            Wat heb je aan creativiteit als het hele elftal stil staat ?? Hoe vaak zie je spelers wel niet zoeken naar de vrije man en dan maar een tikkie breed of terug doen.
            Ziyech kan strooien met steek ballen alleen als er niet gelopen word heb je er geen ruk aan. Het echte probleem is niet de creativiteit maar dat het hele elftal veel meer moet bewegen zodat die bal veel sneller rond kan gaan. Fuck mij die 5 sec. regel, zorg eerst maar dat Ajax in balbezit goed speelt.

          2. Indojood

            Wat heb je aan een bewegend elftal als er geen creativiteit is? Krijg je 10 renpaarden die maar wat doen. Alles begint juist met creativiteit, dat moet in de opleiding ontwikkeld worden. Zo leer je ook efficiënt, op tijd te bewegen en goed positie te kiezen zodat je aanspeelbaar bent voor de steekbal.

          3. rickert

            Compleet eens Indojood… De vorige wedstrijd tegen Rostov werd er ook bewogen, maar kwam er nooit iemand met die geniale pass.

      1. Charka53

        Dat is dan jammer HURBIE ik zie ze niet winnen vanavond , maar ik hoop het natuurlijk wel .

      2. BobbyHaarms

        Nee dan komt ie ook niet. Hij kan wel willen maar als Ajax hem niet wil houdt het gewoon op.

        1. Indojood

          Degenen die roepen dat hij niet komt, zullen wellicht gelijk krijgen. En dat zullen ze laten horen hier op 1 september wanneer ze met hun zure reacties hun gelijk komen halen. Tsja, en dan? Ajax is er niet mee geholpen.

          Ik acht de kans ook niet zo groot maar totdat het zover is wil ik er alles aan gedaan hebben om hem hierheen te halen. Dus Marc, als je dit leest, de overgrote meerderheid wil Ziyech komt. Vriend en vijand zijn het over eens dat hij een versterking die er direct staat. Dat jullie als TH hem niet nodig achten, zegt mij niets want jullie hebben ook niet overal verstand van, kijk maar naar Westermann. Geef hem een 3-jarig contract, kan ie over twee jaar naar de absloute top voor heel veel geld en kunnen Nouri en De Jong het stokje overnemen.

          1. Remco425

            Het enige Spaans hieraan is dat ik hoop dat dit onderdeel van het spel is. Jantje zegt dat ze hem niet hoeven te verkopen om de prijs op te drijven, Ajax zegt dat ze niet geinteresseerd zijn om de prijs te laten zakken. De laatste dag van de transfer window moet de club in financiele nood toch wat. Dan zijn zij wanhopiger dan wij. Dit moet goed uitgespeeld worden. Ik hoop dat dat het is.

      1. stylo1984

        Klopt alleen miss hebben die downies in het bestuur gewoon zitten wachten om de prijs nog omlaag te krijgen

      1. Johan065

        En nu? Nu kunnen we niemand meer halen. Wilt toch niemand bij ons voetballen in zoeen kleuterklas.

  1. Ronald96

    Nou doorpakken en 10 miljoen aftikken. Die jongen wil lekker voetballen en Ajax kan hem meer dan goed gebruiken. Win-win situatie lijkt mij.

  2. Jimmy1971

    Aftikken Marc !!
    Daarna is er nig genoeg over om voor je te tellen !!
    Hij brengt wat we in de selectie missen !!!

  3. Valentino

    Ga dan Marc, fuck Bosz. Hanteer gewoon het PSV systeem. Halen die speler dan gaat de trainer hem vanzef gebruiken.

    Dat deze jongen nog wil komen is al een wondertje op zich.

      1. Ajax nr 1

        Jullie zijn gek met je Fuck Bosz. Denken jullie nu echt dat Bosz hem er niet bij wilt hebben. Dit komt van hogere hand af. Wat moet hij zeggen dan: ik wil Ziyech wel hebben maar de hogere hand wil Ziyech niet. Politiek jonge.

          1. Ajax nr 1

            Dan Is het hek van de dam. Maar het zou Peter wel sieren om met de vuist op tafel te slaan. Als je weer mee wil spelen om de prijzen zal echt dat hele zooitje op moeten stappen. Maar toen er in november de ledenvergadering was deed niemand zijn bek open dus zal er weer niets gebeuren.De mensen waar wij van denken dat ze goed zijn voor Ajax zitten er ook voor zichzelf. Allemaal zakkenvullers zijn het.

          2. Indojood

            Ja, we vervallen in herhaling maar ik vind het belangrijk om het te vermelden. Ik zie hier veel mensen van alles roepen en schreeuwen maar er wordt continue voorbij gegaan aan de oorzaak van de problemen waar Ajax al jarenlang mee worstelt. Heel makkelijk om nu Bosz de volle laag te geven.

          3. Ajax nr 1

            Voor sommige mensen gaat dit tever en hebben geen idee hoe het werkt daarom roepen ze maar wat. Ik vind het wel leuk om te lezen hoe simpel sommige mensen zijn 😉

          4. HURBIE

            Door de niet goeie resultaten van de laatste tijd is Bosz wat stiller ,maar natuurlijk wil hij Ziyech hebben

          5. Ajax nr 1

            Peter zit zeker met zijn handen in het haar (letterlijk nemen dan he 🙂 ) Je tekent een contract met een elftal waar je achter staat en hoop op een paar kanonnen die belooft zijn. Maar wat blijkt Ajax Is goed in verkopen maar heel slecht in het kopen. Ja Peter je wordt opgescheept met een elftal wat uit vom is en wat door de zogenaamde beloofde kanonnen (zijn er nog niet) er niet beter van wordt. Ja je zal maar trainer zijn van een rijke voetbalclub die te beroerd is om geld uit te geven. Dan zitten er nog bobo’s die er een slaatje uit slaan om slapend rijk te worden over de ruggen van een ander. De problemen worden niet opgelost ze worden alleen maar groter met dit zooitje. Er wordt verdient aan verkoop spelers en niet aan het prijzengeld. En verkoop spelers Is bijna klaar dus ga je verder met verhuur talenten aan fc favorieten. Ja HEREN jullie zijn goed bezig voor een bank.

        1. Remco425

          Inderdaad Ajax nr 1. Dit komt niet van Bosz. Goed van hem juist om naar buiten toe de eenheid te tonen anders wordt het echt een grote crisis. En wie weet slaat hij wel met de vuist op tafel, maar ook dat moet gewoon binnenskamers blijven en hoeven wij niet te weten.

  4. Iceman

    Marc Marc wake Up ik heb nog een wekker voor je als je nu niet handeldt dan is het bewijs weer geleverd dat jij en je cornuiten geen ervaring hebben met echte top spelers binnen te halen die later misschien wel de wereld top kunnen halen haal Zyech op Marc en Co dan kan je hem later voor veel geld verkopen schiet schiet op ?????. Maar ja dat zal wel weer niet gebeuren ben ik bang.

  5. EugAjax

    Lijkt erop dat de media wel erg graag wil dat Ziyech naar Ajax komt hahaha. Het is maar een mening van een journalist. Probleem blijft Ajax heeft al genoeg middenvelders, vraagprijs ca 15mln, Nouri komt eraan! De vraag is dus echt gerechtvaardigd of Ajax hem moet halen. Wat ook opvalt, ondanks dat Ziyech zeer goede voetballer is in Eredivisie tot nu toe wil niemand hem kopen voor 15 mln, terwijl Janssen en Milik voor stuk meer gingen. Zijn er dan bij al deze professionals enorme twijfels over zijn kwaliteiten? Meer aannemelijk is dat iedereen weet dat Twente deze transfer echt moet maken. Dus wachten tot 30-31 aug lijkt een hele goede strategie. Misschien zit Ajax er ook zo in. Eerst even laten blijken niet zo geinteresseerd te zijn en later toeslaan voor goedkoper bedrag. Mocht dat lukken fantastische strategie zo niet geen man overboord want dan hebben we genoeg middenvelders met Nouri coming up. En jullie weten allemaal hoe het gegaan is met Ronaldo en Kluivert. Heel Ajax balen dat Ronaldo naar PSV ging, maar Kluivert werd de echte held ??. Ik ben echt benieuwd hoe dit poker spel gaat aflopen en of Ajax toch nog partij word aan pokertafel

    1. Ajax nr 1

      Hallo EugAjax wie vond Milik zijn geld niet waard omdat hij maar eenbenig Is? jijzelf toch zeker. Ik vind dat Milik het zeker waard Is als je geld zat heb. Ajax heb geld zat dus vindt ik Ziyech zeker zijn geld waard. Trouwens ik zou Sneijder ook nog even langs pikken. De middenvelders van Ajax kunnen nog een hoop leren van deze 2.En onze zogenaamde talenten waar iedereen het maar over heeft zijn nog lang niet klaar voor het grote werk. Je haalt of huurt spitsen die hun kansen niet afmaken dus moet het voorlopig van het middenveld en verdedigers komen en die geven.ook niet thuis.

      1. EugAjax

        Klopt Ajax nummer 1 ik vind 32mln plus voor Milik veel te veel geld. Ik zou dan bijv liever Janssen hebben voor 22mln….dus Napoli betaalt veel te veel alleen die kregen te veel voor Higuain. Dan weet een club meteen niet meer van gekkigheid wat het met het geld moet doen en daarom gebeuren er veel onverantwoordelijke financiele dingen in voetbal. Daarom juist extra pluim voor management van Ajax. Vleugelaanvaller erbij en Ajax heeft hele goede zaken gedaan in transfermarkt. Veel geld verdiend en een betere selectie als vorig jaar. Traore vind ik beter dan Milik, Krul beter dan Cilissen iig met strafschoppen, en tot nu twee grote talenten, Cassierra en Sanchez. Waarvan laatste finale Copa heeft gewonnen, de CL van Zuid Anerica zoals je weet. Alleen Westermann wsl zorgenkind, hoewel valt nog te bezien, maar die is gratis gekomen. Ziyech zie ik het liefst intern opgelost, Nouri dus in loop van dit seizoen

    2. KBouter

      Ja, kan me hier in vinden, als je Ziyech haalt, dan haal je hem voor 3-4-5 jaar, en Nouri, dJong en vBeek komen er ook aan. Ik denk zelf dat wanneer het weer een beetje rustiger is bij Ajax, en Ajax heeft zich geplaatst voor CL, en de competitie loopt ook lekker, dat Bosz een Nouri en Cerny er wel bijhaald. Nu is het nog onrustig en moet Ajax ff door een zure appel bijten, en elke trainer gaat dat doen met ervaren voetballers. Tijd voor Nouri en Co komt nog wel.

    3. FrankiC

      Niet met alles eens Eug. Wij kunnen het ons niet veroorloven om te pokeren. Miljoen meer of minder maakt ook niet uit omdat deze speler de ‘missing link’ is en je dat bij verkoop later toch terug vedient. Verkoop Sinkgraven, desnoods Bazoer want daar win je de oorlog niet mee zolang ze tactisch niet mee kunnen. Als Ziyech niet verkocht wordt zitten de kenners er wat mij betreft naast. Hoezo is het de mening van een journalist dat Ziyech naar Ajax wil? Dit is de mening van Ziyech en de journalist heeft het opgeschreven.
      Anyway: MARRRRRUUK NU

    4. Remco425

      Zo sta ik er dus ook helemaal in Eug. Waarom zou je 14M betalen als het misschien ook voor 8M kan. Pure kapitaalvernietiging. En de mensen hier kunnen hard toepen, maar als het uit hun eigen portemonnaie moest komen zouden ze ook veel voorzichtiger zijn. Maar het is pure hoop dat het zo is.

      1. HURBIE

        Zo is dat voor sommige is het makkelijk om over een ander zijn geld te beslissen
        Terwijl ze zelf 800 in de maand verdienen

  6. ajax2theBone

    direct kopen!!! dat je nu nog zo’n kans hebt is al een wonder dus maak er gebruik van!

  7. KBouter

    Twente heeft geld nodig, en Marc weet dat, sta Ed niet van te kijken dat Marc bluft en op het laatste moment met een bod van 4-5 mio komt.

  8. vjci

    Van alle reacties die ik de afgelopen dagen gelezen heb, is dit toch veruit de beste!

    Een keer een reactie door iemand met verstand van hoe het spelletje gaat!!!

  9. VanDattem

    Als hij hem niet wil hebben omdat we teveel middenvelders hebben, moet hij hem alleen al halen zodat hij niet naar EDSV (Psgay) gaat. #EnergieDirectSV

  10. Toppertje

    Ajax heeft geen enkele middenvelder die de kwaliteiten heeft van Ziyech. Ook al heb je nooit 100% zekerheid bij transfers. Nouri mag er aankomen maar Ajax heeft nu direct creatieve versterking nodig. We mogen en kunnen van Nouri niet verwachten dat hij dit gelijk laat zien. Zie Bazoer. Vorig seizoen voor een groot gedeelte bewierrookt en wordt nu afgebrand terwijl hij gewoon met een normale terugslag van een jonge speler te maken heeft. Denk overigens dat het schijnbare gebrek aan interesse meer te maken heeft met het bedrag dat nu door Twente gevraagd wordt en de nood die er zal zijn tegen de sluitingstermijn.

  11. Rinus

    Ik heb de moed opgegeven na de misplaatste opmerkingen van PB hierover vorige week (….we hebben hem niet nodig?)

  12. f-side64

    Marc wakker worden en bellen na enschede geef de plaatselijke club 10 miljoen + gudelj westermann en 4g

    1. Ajax nr 1

      haha uit Ajax oogpunt zou ik hiermee kunnen leven f-side.Al heb ik Westermann nog maar weinig zien spelen om daar een eerlijk antwoord op te geven. Die andere 2 zeg ik ook doe. Laat Gudelj dan wel zijn hele familie meenemen want zijn broertje Is nog beroerder

      1. f-side64

        nou na de eerste wedstrijd bleek het al komt van alles te kort om te slagen bij Ajax techniek snelheid en inzicht

        1. Ajax nr 1

          Gudelj was mijn voorkeur ook niet F-side. Ik zou Propper hebben gehaald toendertijd. Maar nu heeft een ander er veel plezier van.

    1. Geroldkohlen

      ik zit al in de auto marc! ik heb de tank vol en ik haal hem voor je op als het moet!!!

          1. Ajax nr 1

            Als die wel zijn kansen maak mag die ook mee. Alleen Goldberg maakt ze bij ons tot nu toe dus hij Is welkom wat mij betreft.

  13. AFCA my World

    Toch maar snel halen,zal het allicht beter doen dan Gudelj ! En je wilt toch niet dat hij naar 1 van je grootste concurrenten gaat !

    1. f-side64

      tegen die tijd zit hij in Italië zoals bazoer en klaassen nu spelen zit niemand op ze te wachten

  14. Niels1983

    Wat worden we gek gemaakt met al deze berichten over ziyech overmars heeft voor de camera gezegd dat hij niet gehaald wordt vanwege de bezetting en jeugd

    1. f-side64

      Welke jeugdspeler zou ziyech dan hinderen in zijn ontwikkeling psv haalt toch ook siem terwijl ze Maher proper ramselaar guardado en Hendriks hebben en ziyech is beter en vooral creatiever dan gudelj sinkgraven en klaassen

  15. PCK

    Ow heerlijke dromen laat ziyech nu maar komen, ow heerlijke dromen we worden kampioen. Maar Marc gaat dat niet doen ( die oen) ?

    1. hubert

      Kun je ook fatsoenlijk praten bert 62??? wel een beetje respekt zeg dit slaat gewoon nergens op

  16. Velibor

    Wat zou dit nou zijn jongens? Onwil of onkunde,eigenwijzigheid of 1 of andere zaakwaarnemer die de boel blokkeert/chanteert met bv als je ziyech haalt dan gaan wij weg oid? Zijn wij met ons allen nou gaga of wat is dit?

  17. -buitenkantje rechts-

    Hoe duidelijk wil je het hebben???
    Als je het nu niet doet en hij bij bv PSV terecht komt heb je het hele seizoen spijt en kan je je kampioensaspiraties definitief doorspoelen.
    Maar ja.. Dan moet je wel toegeven dat je er (wederom) naast zat door te zeggen dat er geen plaats is in het elftal..

    1. Indojood

      Beter toegeven dan je kop in het zand steken en overal naast grijpen. Ik heb de tekst alvast geschreven voor Marc:

      “Na een grondige evaluatie hebben we gemeend te concluderen dat de selectie niet zo ver is als wij hadden gehoopt. Hierdoor acht Ajax het wenselijk om de selectie van een externe kwaliteitsinjectie te voorzien. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat Hakim Ziyech ons komt versterken. Langs deze weg willen wij de selectie en de staf alle steun bieden die wij nodig achten om de gewenste resultaten te halen.”

  18. emilio74

    Weet nog dat de filosofie bij ajax was , dat alleen een speler gekocht word als hij een directe toegevoegde waarde is voor het eerste elftal. Daarnaast geen nutteloze aankopen (middelmaat), want dan krijgt de jeugd de voorrang.

    In mijn ogen is Ziyech dit dus wel.

  19. Bob0667

    Halen voorbereid zijn wat komen gaan, is goed voor de andere beetje concurentie, zo goed doen ze het niet in tegendeel bar slecht. Ook alvast voor de winterstop mocht wr dan 1 vertrekken ben je klaar en is hij zo in te passen BAM Marc wakkwr worden

  20. Ajax nr 1

    Je kan geen kampioen worden met 1 spits en een vleugelaanvaller EugAjax. De rest presteert ook nog geen drol. Wanneer gaat iedereen het nu eens zien dat deze selectie echt veel te kort komt in Europa. Zelfs voor een Nederlandse topclub Is het nu mondjesmaat. Je zal trouwens zien dat Milik groter wordt dan jij denkt. En geld uitgeven aan goede spelers Is alleen maar goed voor de investering op de bank zetten en bonussen betalen aan de bobo’s dat vind ik een slechte zaak. Het kapitaal hoort op het veld te staan kijk maar eens naar de topclubs. Ze zijn op papier failliet maar het kapitaal staat op het veld. Nu zeg iedereen je moet je geld niet weggooien maar met goede scouts en een echt TH,RVC en bestuur had Ajax nog steeds een topclub geweest.De middelen zijn er het enige wat ontbreekt Is mensen met een beetje voetbal verstand.

  21. Slingertje.

    Kom met je gierige luie reet van die geldkist af Overmars en haal die jongen naar Ajax.

  22. Iamsterdam2015

    Ik heb zo een gevoel dat het allang in kannen en kruiken is. Ziyech zal wel een voorwaarde hebben zoiets van als ajax CL haalt kom ik….

  23. ajacied1982

    zou een pareltje zijn in het mooie ajax shirt.ruim 30 miljoen dr bij en niks gehaald ja 2 gehuurd lekker goedkoop.oprotten overmars

  24. Wandapanda

    Marc deed zaterdag op Ajax TV een vurig en geloofwaardig betoog waarom Zyech niet door Ajax gehaald zal worden. Overbezetting op het middenveld. Moeten er eerst wel een paar spelers weg of verhuurd worden. Ligt daar dan de oplossing? Zyech is natuurlijk wel een speler van een andere planeet. Vraag is: bij Ajax ook?

  25. f-side64

    dat is klinkklare onzin van Marc pisvee heeft ook genoeg middenvelders en toch halen ze siem marc vreest gewoon voor 1 mindere kerstbonus hij ziet of wil het niet zien dat ziyech 1 directe versterking is en dat zijn gudelj sinkgraven en westermann bij lange na niet en dat heb ik hem ook niet horen zeggen voor die aankopen toen zaten we ook ruim genoeg met middenvelders dus marc praat naar je intelligente je lult nu als 1 lid van de jostiband.

  26. ferike

    G E R E G E L D ‼️‼️‼️‼️ Ik neem aan dat de RVC toch ook de wedstrijden tot nu toe heeft bekeken ????

Comments are closed.