Cillessen neemt in kleedkamer afscheid van Ajax

1004ajax-psv_cillessen

Jasper Cillessen heeft woensdagavond na de nederlaag tegen FK Rostov afscheid genomen van Ajax en vliegt door naar Barcelona om daar op donderdag de medische keuring te doorstaan. De doelman liet weten te balen van het verlies en had zijn ‘oude’ club nog graag geholpen in plaatsing voor de groepsfase van de Champions League.

Cillessen wilde voor de camera van Ziggo Sport nog niet veel kwijt over zijn transfer en liet weten dat hij eerst afscheid had genomen van de selectie van Ajax in de kleedkamer. ‘Bij Ajax moest ik ook eerst concurreren met Kenneth Vermeer. Die strijd heb ik gewonnen. Dat ga ik nu weer doen met de huidige doelman Ter Stegen. Ik vertrek met zo’n nederlaag niet door de voordeur maar door de achterdeur. Dat is jammer. Ik had Ajax graag nog een keer geholpen’, aldus Cillessen na de 4-1 nederlaag tegen Rostov.

Bron: Ziggo

Related posts

35 Comments

  1. KBouter

    kan hij mooi meteen doorrijden naar Barcelona. Helaas geen waardig afscheid, maar bedankt Jasper en veel geluk daar bij de ena mooiste club van de wereld

      1. De seijs

        Nou er kunnen er zeker nog wel een paar afscheid nemen. Maar die kunnen gelijk Door naar de amateurs. Wat was het slecht zeg nog nooit zo’n slechte wedstrijd gezien. Maar Jasper heel veel succes in Barcelona en bedankt voor de jaren dat je bij ons op doel stond. Het ga je goed.

  2. koote207

    Zo dat zal me een gezellig feestje zijn zeg!! Misschien waren ze zich aan het sparen tijdens de wedstrijd om jasper een mooi afscheid te bezorgen….

    1. HURBIE

      Gaat niet specifiek om deze wedstrijd ,maar om alles wat hij heeft gedaan als keeper
      Barcelona neemt hem niet zomaar

  3. -buitenkantje rechts-

    Je verlaat een zinkend schip Jasper..
    Kijk niet meer achterom en veel succes bij Barcelona.

  4. Charka53

    Een afscheid om niet te vergeten , ze hebben Jasper een onwaardig afscheid gegeven en Ajax goed te kijk gezet ze moeten zich schamen.

  5. bloedgroep AFCA

    jammer dat je collega’s jou zo hebben laten zitten in je ‘laatste’ wedstrijd…..het ga je goed…succes en vergeet dit Ajax maar snel

    1. HURBIE

      Dit AJAX vergeet HIJ niet
      Dat is de club waar hij echt groot is geworden
      En daarom naar Barcelona gaat

  6. fjonkman

    Jammer Jasper, dit is niet het afscheid wat je verdiende… Jammer dat je medespelers je zo te kakken hebben gezet met hun zwakke instelling. Jammer dat je 4 keer moest vissen omdat jongens als Riedewald, Veltman, Viergever en Tete de grondbeginselen van verdedigen niet begrijpen.. Jammer dat het zo moest lopen.. Succes bij Barcelona jongen…

    1. De seijs

      Leuk verhaal maar je vergeet de thuiswedstrijd zeker. Die vrije trap had er nooit in gemogen.

      1. HURBIE

        Goh Goh hij heeft ook een keer een verkeerde inschatting gemaakt ,en daar val je hem nu op aan
        Praat over wat hij wel allemaal goed heeft gedaan

  7. Michel6172

    Ongeloofelijke onwaardige afscheidswedstrijd voor Jasper. Ik weet zeker dat hij heeft gedacht, ik ga hier op tijd weg. Wat een waardeloos potje voetbal dat wat ik heb gezien zeg. El Ghazi die geen bal aan de voet kon houden, niet aanspeelbaar was, liet zich zo van de bsl lopen. Een drama!!! En ga zo maar door. Ik zie er tegen op om naar de volgende westrijd te gaan kijken. Schande!!!!
    Of het nu aan Peter Bosz ligt of aan de jongens, er moet iets gebeuren, want dit kan echt niet hey!!! Dit is 100% Ajax onwaardig!!!!

  8. BobbyHaarms

    Jasper, wat zal je blij zijn dat je met deze club niet langer voor lul meer hoeft te staan voor heel Europa. El Ghazi mag je erbij hebben Jasper, hij mag voor straf je zware koffers dragen en hij blijft gelijk in Barcelona. Weet zeker dat jullie bij Barca een uitstekende ballenjongen aan hem zullen hebben. Bedankt voor al je reddingen Jasper!

  9. ajax26

    Bedankt jasper voor de mooie jaren.
    Jij gaat het wel maken daar in barcelona en het is je gegund.
    Succes kerel

  10. JohnDoe77

    Ajax onwaardig spel en Jasper onwaardig afscheid! Wat een super mooie stap nasr Barcelona! Dat gunnen we jou allemaal. Groetjes aan Suarez!

  11. AFCA-075-

    Doei! Je mag goed geweest zijn, maar ben het laatste seizoen en deze reeks wel echt klaar met je.

  12. RonJ64

    Kun je niet een paar gasten uit deze Dramatische selectie meenemen voor een derde klasser daar??…veel succes in Barcelona Jasper ?

  13. RonJ64

    Die giel beelen en zij van 3fm genieten er op los van de uitschakeling, losersvlucht van teamNL….klere perszooi

  14. Jimmy1971

    Zal voorlopig de laatste speler van Ajax zijn die naar een topclub gaat , wat een drama gisteren !
    Het wordt tijd voor mannen op het veld ipv poessies ..

Comments are closed.