Van Boekel fluit Go Ahead Eagles – Ajax

goahead-ajax

Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Go Ahead Eagles en Ajax. Van Boekel zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Siebert en Hoekstra. Vierde official is Manschot. Go Ahead Eagles – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

26 Comments

  1. KBouter

    Word een mooie pot, allebei de ploegen hebben punten nodig. Kan een heksenketel worden in de Adelaarshorst 1 van de mooiste stadions hier in Nederland. Hoop op een mooie pot en na Rostov weer een overwinning voor Ajax.

  2. AFCA my World

    Who cares, ze moeten gewoon winnen op eigen kracht,ze moeten laten zien dat de andere wedstrijden een vergissing was,en anders haal je de reserve spelers van de bank die willen wel !

  3. LeroyT

    Boeiend wie er fluit liever deze berichten niet meer. We moeten van ons zelf uit gaan op het moment is het drama dus maakt het niet uit wie er fluit

  4. Michel6172

    Maakt niet uit wie er fluit, oke sommige wel. Uiteindelijk moeten ze het zelf waar maken. Ik zeg, Ajax doe verdomme je best. Dit wst je heb laten zien kun je niet maken om daar mee door te gaan. PUNT UIT!!!

  5. ajaxpers

    Hoe noem je iemand die ongeschikt is om de trainer van de grootste en de mooiste club van NL te zijn?

  6. ajaxpers

    Het is ernstig wat er nu gebeurt met Ajax en jij mag lollig zijn maar ondertussen gaat Ajax kapot

    1. Indojood

      Ik weet niet hoe oud jij bent maar Ajax is feitelijk al kapot sinds we naar de ArenA zijn verhuisd en naar de beurs zijn gegaan. Jij richt al je woede en frustratie op de persoon Bosz, dat is gewoon makkelijk scoren, hij is ook maar een passant. Degenen die Cruijff eruit hebben gebonjourd, die helpen de club helemaal naar de kloten maar daar hoor ik je nooit over.

  7. imoJC

    Ach de een is lollig de ander zeikt Bosz al af voordat hij begonnen is en blijft tot in den treuren Frank ophemelen met zijn super saaie voetbal. De ondergang van Ajax is al enige tijd geleden ingezet hoor voor het geval je het gemist mocht hebben. Peter afzeiken is makkelijk simpel dom en onterecht.

      1. Ajax nr 1

        Ik kan me nog herinneren dat jij vierkant achter FdB en dit mooie beleid stond imoJC. 2016-2017 zou een topjaar voor Ajax worden met FdB aan het roer. Alleen je nickname was anders.

        1. imoJC

          Er zit een groot verschil tussen iemand de tijd geven en het eens zijn met zaken. Ik was allerminst blij met het vertoonde spel alleen hoopte ik op een omslag. In korte tijd is echter gebleken dat vooral na het overlijden van Johan de ware aard en bedoelingen bij diverse mensen naar boven kwam. Een aantal waarvan we het al wisten kregen nog meer ruimte. Datcwas voor mij het moment om te zeggen dat de tijd om zich te bewijzen op was. Nu moeten er daden komen met name vwb de doorstroom van een Nouri en een Cerny. Zit dus iets genuanceerder in elkaar.

Comments are closed.