Selectie pakt flink uit: Wij betalen de kaartjes voor de supporters

0228ajax-az_klaassen2

Davy Klaassen heeft zeer goed nieuws voor alle mee naar Rostov gereisde supporters. De selectie heeft besloten om hun kaartje te betalen zodat zei gratis de wedstrijd kunnen zien. Dat heeft aanvoerder Davy Klaassen dinsdag laten weten in een persoonlijke boodschap aan de fans. Een heel erg leuk gebaar van onze jongens. Nu alleen nog even winnen daar in Rusland!

Bron: Twitter

Related posts

119 Comments

      1. De Ajacied

        Mooi gebaar voor de mee reizende supporters
        Maar maak alle supprters blij met een overwinning op Rostov
        Dan is iedereen blij
        ❌❌❌

        1. Indojood

          Ik heb altijd gelijk, zelfs als ik ongelijk heb want ik heb enorme moeite om me te vergissen. ?

      1. Litmanen

        Pascal, even checken voordat je zo’n bericht verzend. Zei moet zij zijn en sorry dit staat wel heel erg onbeholpen.
        Verder een leuke geste. Maar als je dit reisje met hotel kunt betalen dan kunnen die paar tientjes er ook nog wel bij.

      1. HURBIE

        Voelen de spelers zich soms schuldig?
        Ze Maken het op deze manier echt niet goed na de wanprestatie van afgelopen competitie wedstrijden
        Resultaat is het enige wat telt morgen avond
        DUS GA ERVOOR LUIE DONDERS

    1. Niels1983

      Waarom dient ajax dit te betalen het zijn de jongens die een wanprestatie leveren en om die reden betalen ze die kaartjes mooi gebaar van ze dat geeft aan dat ze er echt wel mee zitten

    2. antonajax

      Kaartje word alleen betaald. Kosten: €15 gemiddeld? ik zou me kapotschamen met een salaris van 8 ton tot een miljoen.
      En niks van ze doen het maar.. €15×23 nou nou wat een bak geld zeg

  1. Rinus

    Mooier gebaar was geweest voor komend weekend! Alle supporters verdienen dit na de wanprestaties tegen Willem 2

      1. De seijs

        De selectie doet wat! Het is een gebaar naar de suportes die mee gaan om ajax te zien. Klasse selectie ( mag ook wel eens gezegd worden ).

    1. Charka53

      Nou Rinus dit is zeker een leuk gebaar maar ze moeten dit niet .
      Het is volgens mij een excuus naar de supporters vanwege het slechte spel

      1. Rinus

        Ja is dat excuus dan niet meer op zijn plaats richting ALLE SCC houders voor een competitie wedstrijd na die wanvertoning tegen Willem twee??? De groep in Rostov is zo klein dat het lachwekkend is met hun salarisses

  2. koote207

    Ga toch weg, €15,- per kaartje 23 uit supporters belachelijk!! Is zeker een idee van Marcnetto, Na het vergooide kampioenschap en het debacle van de afgelopen wedstrijden hadden ze ons wel eens gratis een biertje kunnen geven ofzo, doe eens iets ludieks!

  3. Dagrump

    Mooi gebaar. Zouden ze het zelf inzien dat de inzet en de juiste mentaliteit er niet was/is ??!!

  4. -buitenkantje rechts-

    Leuk charmeoffensief.. Geloof dat een kaartje in Rostov 15,- kost en en 23 supporters meereizen. Samen 345,-…
    Moet kunnen gedeeld door een selectie van ong 20 man. Is nog geen 2 tientjes pp..
    Maar gaat om het gebaar?

    1. EugAjax

      Mooi gebaar, veelzeggend dat meesten hier nog commentaar op hebben ook. Ben benieuwd hoe jullie visite benaderen op verjaardagen als ze met kado aankomen, kijken jullie dan ook naar hetgeen iemand verdiend? En hem haar dan een krent vinden?

      1. Indojood

        Al geven ze niets. Gewoon komen is genoeg, het is aan de gastheer en -vrouw om voor sfeer, drank en eten te zorgen. En dan niet met kaas en worst met een vlaggetje, hè. ?

          1. De seijs

            Als jij kan zorgen dat op het leidseplein de huldeging kan plaatsvinden is het geen probleem.

          2. f-side64

            ff 1 anonieme bom melding doen bij de arena en vooral de kreet Allahu el akbar er bij roepen

          3. De seijs

            Hahaha die kreet moet je roepen in vak 424. Daar zit die jankert van imojc die zie je dan nooit meer in de arena. Die broekenvuller hahahaha

          4. f-side64

            ach gun dat moederskindje ook eens wat anders dan na sesamstraat braaf zijn bedje in zijn dora pyama

          5. imoJC

            Tering f side, ook al in het Hillegom verhaal getrapt. Twee dombo’s bij elkaar. Wel leuk hoor, eencelligen hier op het forum. Vormen jullie toch samen een duo enne saucijs, als je mij tegenkomt weet ik zeker…….. jij rent…… Heel hard.

          6. f-side64

            is je mammie de hort op imo dat je nog zo laat op ben of heb je in je bedje geplast of zit je pamper niet goed en gelukkig woon je er inderdaad niet is ook geen plaats voor watjes zoals jou

  5. Slingertje.

    Had gewoon de hele reis voor die fans betaald maar dat mag natuurlijk niet van gierige Marc dus bleef hij weer met zijn reet op de schatkist zitten.

  6. johnie stalker

    Nou nou. Kan het er vanaf? Rondje bier voor het hele stadion zou meer op z’n plek zijn na die vreselijke wedstrijden. 23 Kaartjes, poepoeh…?

  7. f-side64

    345 € gedeeld door 20 man die samen miljoenen verdienen is niet flink uitpakken hoor ze lulllen al net zo beroerd als ze de laatste wedstrijden spelen

  8. JohnDoe77

    Hij kan ons beter tracteren op een gemotiveerd elftal, mooi voetbal en constante drie punten. Betalen wij gewoon het kaartje. Zo hoort dat denk ik ook; zij voetballen top, wij betalen een kaartje….

  9. Indojood

    Sorry, maar ik vind de uitspraak “gaat om het gebaar” zo’n dooddoener. Betaal gewoon 23x vliegtickets, 23x visumkosten, 23x hotelovernachtingen en 23x tickets voor de wedstrijd. Deze supporters nemen moeite om naar het verre Rusland te reizen. Dat is voor de heren nog steeds een peuleschil.

    1. f-side64

      klopt helemaal ik weet een beter gebaar maak voor straf na 1 wanprestatie per persoon minimaal 50.000 € over naar 1 goed doel die de fans bepalen

    2. EugAjax

      Als je zo redeneert hoeven ze ook niks te doen want dan kunnen die supporters het zelf ook makkelijk betalen zo een verre reis. Respect voor de mensen die gaan en hopelijk waarderen die het gebaar van de selectie wel, dat lijkt me het belangrijkste en niet sommige misplaatste reacties hier.

      1. f-side64

        ik hoef geen gratis kaartje ik wil dat ze presteren in het mooiste shirt van nederland en vanaf morgen gewoon van de russen winnen en de komende clubs zoek spelen in de eredivisie is toch een grote schande dat er snaveltjes lampjes en kakkerlakken onbedreigd boven aan staan en wij de godezonen op plek 9 na 3 wedstrijden

  10. Iamsterdam2015

    Als ik sommige mensen hier commentaar hoor geven……???????……..iets met gegeven paard?????

  11. Iamsterdam2015

    Ze kunnen ook helemaal niets doen……….. Iets met ” wie het kleine niet eerd en Een gegeven paard….??????

    1. Indojood

      Ze hoeven ook niets te doen. En als ze iets doen dan moeten ze dat slimmer aanpakken. Ik zou na de wedstrijd, in de hoop dat we het gaan redden, iets tastbaars geven, een aandenken. 23x een gesigneerd shirt met een bedank tekst erop, o.i.d. Dat is nog steeds in geld erg weinig maar voor supporters erg waardevol.

      1. Ajax nr 1

        Het niets doen klikt mij bekend in de oren Indojood. Dat heb ik afgelopen weekend ook gezien. Respect voor de meegereisde supporters die er meer van verwachten dan ik.

  12. JohnDoe77

    Natuurlijk mag je over een cadau niet zeuren, maar het komt in het nieuws als “groots gebaar” en dat is het natuurlijk niet. Klaar met uitdelen, nu uitpakken…

      1. imoJC

        Oh ja, lees ff terug hier in het topic. Twee eencelligen zijn inmiddels in mijn Hillegom verhaal getrapt. Heerlijk en ze vinden zichzelf nog slim ook.

          1. imoJC

            Tuurlijk jongen maar volwassen mensen snapten het al van het begin af aan dat ik de boel in de maling nam. Mooiste is de treinreis van saucijs naar Hillegom. Een pracht verhaal tijdens een biertje. Maar kom maar met je mammies verhaaltje en je pampers hoor. Geeft je intelligentie prima aan.

          2. Ajax nr 1

            Haha over intelligentie gesproken imoJC. Liegen en uitdagende teksten dat Is pas intelligent. Ik vond het zeker grappig. Maar het zou jou sieren om met deze mannen een biertje en een hapje te gaan nuttige. Jij bent toch niet bang hé. Grote stoere mannen met een grote mond met een schuilnaam zijn toch niet bang toch. Ohja voor ik het vergeet dit is ook Amsterdamse humor.

          3. f-side64

            ik ga geen fristie drinken met hem dan komt zijn mammie ook mee hij mag niet alleen naar het grote Amsterdam

  13. Jimmy1971

    Wij hebben geen problemen met betalen , wij willen alleen toewijding zien !!
    Ik zou voor dat loon iedere week het gras opeten !!!

  14. AFCA my World

    Nou dat is een kleine pleister op de wonde, de slechte resultaten en de slechte gespeelde wedstrijden hebben diepe gaten geslagen !

  15. imoJC

    @Ajax nr 1: het is duidelijk dat hij niet weet waar ik en mijn moeder, allemaal voor uitgemaakt zijn. Dan zou je niet met zo’n idee komen. Nu jiet komen met “het is maar een forum” o.i.d. Juist dat stiekeme zolderkamer gedrag met zulke opmerkingen maken mij kwaad en ook gewelddadig. Het is beter dat ik ze niet tegenkom en dat het niets maar dan ook niets te maken met angst van mijn kant. Had ik geweten dat die idiote sauceijs echt naar Hillegom zou gaan met dd trein, dan was ik er geweest. Maar een normaal mens gaat er niet vanuit dat ze dat soort verhaaltjes seriues nemen.

    1. f-side64

      Ja en ik heb nx met scheveningen maar nogmaals morgen ben ik weer in Hillegom in de buurt van de sport laan

      1. De seijs

        Hee f-side64 die jankert heeft een grote mond maar als het erop aankomt dan is hij er niet. Dan komt hij weer met smoesjes die ouwe lul om maar weer geloofwaardig over te komen. Nou ik weet wel beter met die bal gehak.

        1. f-side64

          en waar komt de seijs vandaan en ik ben elk weekend in Hillegom want mijn vrouwtje woont daar 1 om zo’n watje als imo moet ik gewoon lachen

      2. imoJC

        Dat jullie ook enigszins het idee hebben dat ik NAAR jullie toe zal komen. Mijn tijd aan jullie ga verspillen. Hilarisch. Ik ben elke thuiswedstrijd in de Arena, vak 425 een van de eerste 10 rijen. Als je wilt, ga maar zoeken maar naar jullie toekomen ….. echt het idee alleen al. Dat de seijs een zwerver is lijkt me logisch 🙂 Niemand wil hem in huis. Zo dat was wel weer genoeg voor vandaag, mn lol weer gehad.

        1. f-side64

          je moet zeker je mammie ff weltrusten zeggen en braaf je tandjes poetsen hè imo en dan lief gaan slapen kleuter

        2. De seijs

          Jaja grote mond weer . En jij maar zoeken op Internet waar ik woon en al die blabla shit van jou,en al die bedreigingen maar weer geen ballen. Jij bent echt een nagemaakte nicht. Wat ik al eerder zei hier jij bent fout. En denk daar maar eens over na jankert bal gehak

          1. imoJC

            Jongen jij denkt echt dat ik veel tijd in jou steek. Hier wat typen en lezen, meer niet. Jij neemt alles echt serieus en daar vermaak ik mij mee. Feit blijft dat mocht ik je toevallig eens tegenkomen ik je indderdaad rechtstreks het ziekenhuis in ram. Met een grote grijns op mijn gezicht. Vergeten wat jij allemaal gezegdbheb doe ik nooit. Verder blijf ik je hier gewoon pesten, treiteren en zuigen. Elke reactie van jou kant is een winstpunt voor mij.

          2. f-side64

            tuurlijk imo jij mij het ziekenhuis slaan laat me niet lachen zielig ongewenst incest kind grote bek maar net zo’n mietje als de fans van dat nichten clubje uit 010 zuid

          3. imoJC

            Ik sla sauceijsje. Denk toch niet steeds dat jij belangrijk bent f-side want dat ben je niet.

          4. De seijs

            Hahaha Wat ik al zei jij bent echt zielig . Liegen en bedriegen achter je toetsenbord. Jankert bal gehak

  16. De seijs

    De seijs is een zwerver. Maar elk weekend in Hillegom voor je vrouwtje en de rest van de week? Zit je in de bijlmer? ?weekend verlof?

Comments are closed.