Barcelona voert druk op en wil Cillessen niet op doel tegen Rostov

0729opendag9_cillessen

Niet Ajax maar FC Barcelona lijkt de oorzaak dat Jasper Cillessen niet meer in actie komt voor Ajax, zo weet het Spaanse El Mundo Deportivo te melden. Eerder verschenen er berichten in de media dat Ajax de doelman zou sparen uit angst voor een blessure maar dat nieuws lijkt nu van Barcelona af te komen.

De Catalanen willen Cillessen zo snel mogelijk inlijven al hebben zij tweede doelman Claudio Brava nog steeds niet officieel verkocht aan Manchester City, al lijkt die deal wel zo goed als rond. Dat Cillessen aanstaande woensdag nog uitkomt voor Ajax tijdens het duel tegen Rostov lijkt uitgesloten omdat Barça hem zo snel mogelijk wil hebben, ook uit vrees voor blessures. Inmiddels heeft Ajax een akkoord met Barca en ook Cillessen heeft een persoonlijk akkoord bereikt waarbij het zou gaan om een transfersom van veertien miljoen euro.

Bron: El Mundo

Related posts

54 Comments

      1. Ajax nr 1

        Laat dat Barcelona lekker de P krijgen met hun praatjes. Ik liet me niets opleggen of er moest betaald en getekend zijn. Kutspanjaarden

    1. BobbyHaarms

      Ik ben bang dat je gelijk hebt D&R. Ajax had zich hierin veel harder moeten opstellen en Jasper desnoods tot 1 september aan zijn contract moeten houden. Immers, is het niet mede Ajax waaraan hij deze prachtige stap kan maken en hij nog alles op alles kon zetten om zijn club nog 1x te helpen die CL te bereiken?

      Cillessen nu al naar Barca laten vertrekken betekent dus dat je 14 miljoen pakt…..maar er woensdag misschien wel 20 misloopt.

        1. BobbyHaarms

          Al een tijdje helaas Bloedgroep AFCA, ik noem het puur mismanagement. Elk jaar zie je de selectie zwakker en zwakker worden. De echte talenten worden niet geselecteerd (en doen zo dus ook geen broodnodige ervaring op) of doodleuk na 2 jaar verhuurd/verkocht, en ipv alleen absolute meerwaarde voor je elftal te halen (zoals Cruijff het graag zag) worden er miskopen gehaald of wordt er gegokt in de hoop een voltreffer te hebben gehaald.

          Tegenwoordig komt bijna elke club naar de Arena voor minimaal een punt. In De Meer was dit absoluut ondenkbaar..

  1. KBouter

    Ja kun je verwachten, maar tegen Willem2 passeerde Ajax hem ook, waarom dan wel weer tegen die Russen inzetten

      1. Litmanen

        Ik denk dat het onderdeel van de deal is. Verwacht Jasper in het doel woensdag. Bravo speelde dit weekend ook gewoon voor Barca.

        1. Remco425

          Zoals ik al vaker heb gezegd, Barca is een hypocrieten club. Anderen dingen verwijten en zelf ook gewoon doen. Is niet de 1e keer.

    1. HURBIE

      Zou wel lekker 20 mil extra maar dat kan je wel vergeten en de overgang mogen wij hem ook niet ontnemen

    1. Charka53

      Als de transfer niet zou door gaan wil niet zeggen dat Jasper er weer voor de volle 100% staat..

        1. Charka53

          Daar om komen ze toch bij Ajax spelen om zich in de kijker te spelen zodat ze later weer hoger op kunnen , dus lekker laten gaan en niet zitten muggen ziften

  2. Ajaxslied

    achja ik denk dat het ook niet slim is om hem nog op doel te zetten nu hij met zijn hoofd al in Barcelona zit

  3. Joeguh9

    Een keeper die zich niet kan concentreren kunnen wij ook niet gebruiken tegen Rostov! Het is enigzins ook wel begrijpelijk! Succes daar Jasper! Het is je gegund!

  4. De seijs

    Cillessen succes daar bij Barca. En ajax zoek en neem een echte keeper. Dan maar wat meer geld kwijt. Want we hebben een echte nodig.

  5. dickst14

    Zielig of professioneel als je je toekomstige 2e doelman die ene wedstrijd niet laat spelen.

    1. Remco425

      Best zielig, zeker omdat ze het zelf wel doen met Bravo. Is Man City dus blijkbaar een veel nettere club.

  6. Rinus

    Inderdaad, die is er met zijn kop toch niet meer bij, wel Barca zeggen dat dan de prijs 20 is

  7. JCruijff

    Barca msg blij zijn dat Ajax mee werkt aan een transfer. En dan nog eisen stellen ook. Arrogante kwasten

    1. Velibor

      Denk je dat Ajax anders zou doen tov van bv groningen zeg maar? Begrijpelijk want het gaat niet om een paar centen!

  8. Michel6172

    Jasper veel succes gewenst kerel. Bedankt voor al je mooie momenten toen je er voor ons was. Ik blijf het zeggen dat Jasper een top-keeper is.
    Nu nog hopen voor Ajax dat ze een waardige opvolger vinden.
    Zal voor Ajax met z’n niet graag geld uitgeven mentaliteit niet meevallen.

  9. Geroldkohlen

    juist is hij er met zijn kop wel bij,alles is toch in kan kruiken! hij kan een mooi afscheid keepen, en anders dikke vinger voor barca!!

    1. HURBIE

      Het seizoen gaat wel door maar we weten nog niet hoe het afloopt voor AJAX Als het zo doorgaat niet zo best

  10. Indojood

    Eerst dat geld overmaken, dan pas eisen stellen. Maar Overmars zal zich wel weer laten ringeloren.

    1. Indojood

      Het voetbal is nog steeds om van te smullen maar voor de rest is het een nare club die in sneltreinvaart haar principes bij het grof vuil heeft gezet. De shirtsponsor is gelieerd aan een fanatiek islamitisch emiraat die alle mensenrechten aan hun laars lapt. Cruijff lag niet voor niets overhoop met Rosell en Bartomeu. Bovendien is ook daar de klad erin gekomen met hun La Masia en koopt men tegenwoordig liever.

      1. Remco425

        Precies en ook daarom heb ik een voorkeur voor Madrid. Die doen hetzelfde, maar ze komen er gewoon openlijk voor uit, zijn niet hypocriet zoals Barca.

        1. Indojood

          Ik heb geen voorkeur voor beide. Perez denkt erover om het stadion te laten hernoemen naar Abu Dhabi Bernabeu en het logo van Madrid wordt in de Golfstaten zonder het bijbehorende kruis afgebeeld wegens “gevoeligheden”. Zij buigen net zo goed voor de Arabieren terwijl zij zichzelf verkopen als Spaans.

          Geef mij maar een club als Sevilla die met een gedegen financieel beleid en uitstekende scouting fantatische resultaten boekt en prima voetbal laat zien.

          1. Remco425

            Dat van dat stadion wist ik niet, zou een slechte zaak zijn. Maar wat ik bedoelde is dat zij niet het hardst roepen als een andere club iets doet wat moreel gezien niet kan om het vervolgens zelf ook te doen, zoals Barca.

          2. Indojood

            Wellicht hebben we te snel conclusies getrokken want Jasper gaat mee naar Rostov, lees ik net.

  11. EugAjax

    Lijkt me simpel. Als je echt wil dat Cilissen nog keept in CL rek je de onderhandelingen tot donderdag en ga je dan akkoord. Klinkt echter alsof er al een deal is en ja dan heeft Barca gewoon een punt. Dan is hij eigendom van Barca.

Comments are closed.