Ajax krijgt groen licht vanuit Newcastle, Cillessen nog aanwezig op training Ajax

0816ajax-rostov_cillessen

Jasper Cillessen was zondagmorgen nog gewoon aanwezig op de training van Ajax. De sluitpost staat op het punt om een vijfjarig contract te ondertekenen bij FC Barcelona en zal naar verwachting zondagavond of maandag afreizen naar Spanje. Om die reden liet Peter Bosz de doelman afgelopen zaterdagavond ook buiten de selectie en verving Andre Onana hem in het duel met Willem II. Inmiddels heeft Ajax groen licht gekregen vanuit Newcastle inzake de mogelijke opvolger van Cillessen. Trainer Rafael Benitez van Newcastle heeft laten weten dat Tim Krul bij een goed bod de Engelse club mag verlaten. Krul zelf lijkt nog te twijfelen aangezien zijn salaris in Engeland vele malen hoger ligt als het salarisplafond bij Ajax. 

Bron: AD

Related posts

86 Comments

    1. De Ajacied

      Die Krul is gvd al 9 maanden geblesseerd wat ga je dan doen met zo’n keeper? Is nog niet eens fit sorry hoor snap er helemaal nix van
      ❌❌❌

      1. De Ajacied

        Haal die Bailey en Ziyech nou maar anders is het seizoen nu al over voor ajax, 3 gespeeld en 5 verlies punten.
        We worden het lachtertje van de eredivisie als er niet héél vlug wat gehaald wordt
        ❌❌❌o

        1. Geroldkohlen

          ze moeten alle 3 komen, ziyech, krul en Bailey!!! we staan verdomme bijna in het rechter rijtje, te schandalig voor woorden!!

          1. jojo123

            Natuurljjk groen licht vanuit Newcastle. Hij heeft bijna een jaar met blessures gelopen en is nog geen eens terug op het veld. Verwacht wordt canaf wellicht september kan hij weer terugkomen. Hij heeft minstens 3 maanden nodig denk ik.

        2. fjonkman

          We zijn al het lachertje inmiddels hoor… We zijn afgegaan als een gieter tegen Willem II..

          1. De seijs

            Echt niet normaal we zijn echt afgegaan. Dit moet heel snel anders kopen ajax kopen en herstellen Anders zijn de afgelopen 50 jaar voor niets geweest. En raak je alles kwijt wat je opgebouwd heb. Crisis staat voor de arena poort al te rammelen.

    2. jojocoolio

      Tja misschien lopen er nog wat spelers rond die wel inzet tonen… Sla je slag zou ik zeggen… Maar ziyech staat jeugd in de weg… Pfff wel inzet en passie voor een ploeg die op omvallen stond vorig jaar… Nee die moet je niet halen… Sukkels in het technische hart…

      1. HURBIE

        Op dit moment kan je niet met jeugd spelen ,alleen met goeie ervaren spelers Zoveel mogelijk ervaring opstellen en aanvullen met jeugd ,maar nu lijkt het wel een kleuterklas zonder veerkracht

      2. Charka53

        Ziyech staat jeugd in de weg ? waarom zat Dolberg dan op de bank , Oh ja door die nieuwe aankopen die ook niets inbrengen.

        1. Litmanen

          Dat iedereen elkaar in de weg liep lag aan Bosz. Als je alleen mensen opstelt die naar binnen trekken en op het middenveld de intelligentie ( Klaassen en Bazoer) mist om de ruimtes aan de zijkant te zoeken, dan krijg je nog een hoop van deze wedstrijden.
          Mensen aan de buitenkant die krijt op hun schoenen houden.
          Sinkgraven vulde dat met zijn linkerbeen vorige weken prima uit. Op rechts Ghazi verbieden naar binnen tegaan of een ander (Cerny) opstellen.
          Bazoer en Klaassen uit de basis halen. Voegen niets toe. Lopen de ruimtes dicht en laten hun man lopen ( Bazoer de hele eerste helft)
          Bailey halen en je niet meer druk maken om dat belachelijke salarisplafond. Alleen op die manier voorkom je overvallen zoals nu bij Cillesen.
          Ziyech hoeft niet, maar ga dan Nouri, Schone en/of Sinkgraven opstellen.

          1. Pietje

            Klaassen mist de intelligentie en voegt niks toe?

            Ik vraag me af wie er hier de intelligentie mist…

          2. Litmanen

            wedstrijd niet gezien zeker? Ajax had op een gegeven moment vier spitsen en Klaassen was er eentje. Dan speel je dus dom.

    3. Geroldkohlen

      idd niet te lang wachten! ziyech,Bailey en krul halen! krul desnoods tekengeld geven als compensatie!

        1. Geroldkohlen

          Ooh dat is zowiezo waar hurbie!! vind dat er minimaal in elke linie 1 ervaren speler hoort te spelen.

          1. ajaxhoger

            Ik weet het wel zeker , wij kunnen hier brallen zoveel we willen , het veranderd toch niet .

    4. AjaxKat

      Krul twijfelt vanwege het salaris…? Veel plezier in de premiership, Tim! Kijk naar Siem en V. Ginkel; het is geen schande om nog even terug naar de Eredivisie te gaan.

      1. De seijs

        Siem en v Ginkel komen hier voetballen met behoud van hun salaris. Dat is het verschil. Dus dat hij erover nadenkt is wel begrijpelijk.

    1. jojocoolio

      Idd zo mee eens… Die gozer speelde vorig jaar in een zwalkend twente nog met zijn hart… En dat loopt dan bij ons in de weg??? Ziek zijn ze gestoord… Oke voor een beurs genoteerd bedrijf zijn ze goed bezig… MAAR WE WAREN OOIT EEN VOETBALCLUB!!!!!

      1. HURBIE

        Wat is AJAX ver weggezakt in aanzien
        Zou me als Overmars Vd Sar en al die andere oudvoetballers van AJAX en de RVC doodschamen dat ze onze en hun Club AJAX zo naar de Kloten laten gaan

    1. HURBIE

      JOHAN CRUIJFF zou zich omdraaien in zijn graf ,als hij zijn club AJAX zo naar de verdoemenis ziet gaan

  1. Jimmy1971

    Krul zal overgehaald moeten worden met xtra tekengeld , anders komt hij nooit !
    Hij hoort namelijk niet te twijfelen als Ajax hem vraagt ..
    Nu nog een echt kanon op het middenveld en op de vleugel , anders is het seizoen gauw over !
    Graag kwaliteit boven kwantiteit !!

        1. ajaxhoger

          helemaal waar ,zijn inbreng en visie word helemaal genegeerd , die jonkies in de poepluiers kunnen het gewoon niet , en zijn niet goed zat . al denken ze zelf van wel .

  2. AFCA my World

    Hij moet niet zeuren,mag blij zijn dat een club als ajax hem wil hebben,en toch zoek in nog een man met passie, Sneijder,N de Jong of toch Ziyech zijn goede aanjagers, het zijn middenvelders ja,maar die zien het spel over het hele veld en dat hebben we nodig !!!

  3. Valentino

    Ja Krul wat is belangrijker, je weer in de kijker spelen en een top transfer afdwingen of verpieteren op de bank/tribune bij Newcastle tegen een beter salaris maar dat iedereen je over een jaar wel vergeten is.

    1. HURBIE

      Sinds vorig jaar Oktober geblesseerd geweest
      Moet nog echt wedstrijdfit worden NIET DOEN DUS
      JE koopt toch ook geen blinde geleidehond

        1. Valentino

          Hij is bijna wedstrijdfit, dus waarom wachten. En wat is het alternatief, die prutser van Vitesse? Nee daar kun je mee aankomen in Europa.

  4. fjonkman

    Ik zou liever Room nemen dan Krul. Die is al 9 maanden aan het revalideren.. Wie koopt er nou een zwaar geblesseerde keeper waarvan je maar moet afwachten of hij nog wel weer topfit wordt?? Is toch pure kapitaalvernietiging? Ik zit nu naar Ziyech te kijken, Overmars moet die jongen echt halen! Hij is zelfs beter dan Klaassen en Bazoer…

      1. Velibor

        Zon Krul word toch eerst gekeurd man en dat is er tenminste wel eentje die zen bek lostrekt als hem wat niet aanstaat in de verdediging dat kun je van die andere dooie lul niet zeggen!

  5. Amoebe

    Ik denk dat geen een keeper meer naar ajax wil na de laatste weken.

    Ze krijgen het zo druk in dat doel dat ze echt moeten werken voor het geld…..en dat kan de bedoeling niet zijn!

  6. Niels1983

    Denk niet dat dit gaat werken hij is nog niet fit en zie ik niet als een jongen die een hoop geld gaat inleveren

  7. viator

    Nu hebben we bijna genoeg geld om ajax van de beurs te halen. Dat was het eerste doel in het plan van JC!!

    1. BobbyHaarms

      Liever gisteren dan vandaag. Tijd voor een nieuwe revolutie in de geest van Johan: Plan herstellen, Jonk terughalen, die kutbeurs af, bestuur opfrissen, en herstel van je logo!

  8. Rinus

    Daar heb ik dan wel een kutseizoen voor over! Als ze de club morgen van de beurs halen, groot feest op het leidse

  9. ajacied1982

    had die ramselaar maar gehaald.maar psv is ons weer mooi voor.ze stonden aan de rand van de afgrond paar jaar geleden.ze hebben flink gekocht en zijn ons dik voorbij gegaan.die hebben wel betere beleidsbepalers.

  10. RonJ64

    Graag of niet Tim !!, je hoort trots te zijn om voor AJAX te mogen spelen EN wat hebben we je nodig nu Jasper naar Barca gaat !…Welkom???..?????

  11. fjonkman

    Gek genoeg Ajacied1982, is dat ook iets waar ik me al tijden druk om maak. Hoe is het mogelijk dat psv vanaf een bijna bankroet positie toch steeds goeie spelers weet binnen te halen, nu weer Ramselaar en Siem de Jong, en al eerder Bruma, Guardado en nog meer, terwijl de bankrekening van onze club bijkans uit zijn voegen barst, maar er al jaren geen goede voetballers meer zijn aangekocht. Leuk hoor, eigen jeugd voorkeur geven, maar we zijn allereerst een club die prijzen móet pakken, daarna pas kijken of je jeugd in kan passen. En laten we eerlijk zijn.. Als je ook internationaal een beetje mee wilt komen, moet je niet met tieners gaan voetballen, maar met echte kerels die ook niet bang zijn om eens goed uit te delen in het veld, ook aan eigen spelers die de kantjes eraf lopen (zoals gisteren tegen WII)

    1. KBouter

      Guardado is inderdaad een goede speler, Ramselaar moet je afwachten..Bruma vind ik geen top en Siem de Jong is een aardige jongen, meer niet. Een net niet voetballer gezien zijn interland carriere. Vraag me ook af wie hij bij psv uit de basis wil spelen, want ook daaro is het middenveld goed voorzien.

    2. Remco425

      Als het bij psv straks weer ff tegenzit gaan ze weer bijna failliet. Ik vind het prima om een reserve te hebben, wat psv al jaren doet is ongezond, maar ze kunnen bij Ajax inderdaad overdriven. Een reserve van 130M is ook weer niet nodig.

  12. Reneb

    heren, heren wegens een realistische. Zyech komt echt niet. Krul komt voor niet de eredivisie maatstaven. Alleen met de Jong had je een mazzeltje en heel veel geluk moeten hebben qua fitheid.voor de rest zal iedereen moeten groeien. Alleen met deze speelstijl zullen de buitenste middenvelders, de links en rechtsbuiten moeten zakken bij balverlies. Dit kunnen de backs niet belopen en het zijn geen annvallers.

    1. HURBIE

      Her woord zegt het al back,dus dan moet hij achter blijven en niet aanvallen
      Daar hebben we midden velders voor die de bal weer naar de aanvallers geven
      Simpel he Voetbal

  13. vjci

    Wat een stelletje zeikende, hersenloze supporters lopen hier rond rond zeg..onbegrijpelijk.
    Je zou jezelf geen eens supporter, of Ajax fan mogen noemen zoald sommige hier praten!

    1. Pietje

      Helemaal mee eens! Allemaal lopen janken om meer aankopen, als ze allemaal willen kopen waarom zijn ze dan supporter van Ajax geworden en niet van een of andere koopclub…

      1. vjci

        Het zijn allemaal successupporters, steun godverdomme toch eens je club door dik en dus, in goede en slechte tijden.

        In de afgelopen 6 jaar 4 keer kampioen en maar lopen janken..
        Dat je het ergens niet mee eens bent, oke logisch.
        Maar dat je je dan als een een of andere imbeciel uitlaat op een forum zoals hier, diep en diep triest!!

  14. Michel6172

    Soms en de laatste tijd de hele tijd snap ik helemaal niets meer van Ajax. Zijn ze nu echt de weg kwijt daaro. Tjongejonge toch. Dit belooft wat goeds voor het komende jaar.

  15. Iceman

    Goed wij staan nu wel 9e op de Ranglijst 9e haahaha erg grappig en ook zeer pijnlijk om te zien waar wij nu staan. Maar goed ons was voor het seizoen begon dat er wel drie kanonen zouden worden aangetrokken maar ik heb ze nog niet gezien die spelers tenminste is die huurling van Chelsae soms een van die kanonen? Nou als dat het is dan kunnen wij het wel vergeten dit seizoen. En kunnen wij die schaal wel alvast brengen naar 040.

  16. Jeroen68

    Wij zijn de afgelopen 6 jaar alleen maar 4 keer kampioen geworden, omdat de rest nog slechter was dan Ajax. En ook nog eens met Ajax onwaardig voetbal.

    1. vjci

      En toen waren alle mensen die hier reageren hotel de botel over ajax…
      Dus, conclusie is successupporters.

  17. Remco072

    Als ik Krul zou zijn twijfel dan nog maar even door. Ik heb de wedstrijd tegen Willem II live gezien,van dit elftal wil je geen deel van zijn lijkt mij.

  18. Brokamp

    Dan heb je al een elftal zonder ervaring en zet je zo’n jonge keeper erin die alleen maar in jong Ajax heeft gespeeld. Diederik Boer had die verdediging tenminste kunnen aansturen. Hij is toch niet voor niets gecontracteerd. Ik hoor veel negatieve reacties over hem maar het is echt een heel goede keeper. Komende woensdag hoort die er in te staan.

  19. ElSalvador

    Woensdag staat Ajax er gewoon weer. Klaassen maakt 0-1 en alles is weer vergeten. Hup Ajax !

  20. ferike

    Zeur niet zo mensen‼️
    Je kunt niet zomaar met een ander systeem spelen, dat heeft tijd nodig. Denk je nu werkelijk dat de spelers niet in de gaten hebben, dat ze enorm hebben lopen schutteren tegen Willem2❓❓

    Zou het dan helpen erover te zeuren ❓❓

    Nou dan‼️‼️‼️

  21. Emilio4Ajax

    Lees net dat Bailey wel eens erg goedkoop kan worden door een Belgische wet van 79… 3,5 mlj Euro als ie zn kontrakt afkoopt…?

  22. ajacied1982

    Haal die haps van az en ziyech maar voordat psv ons weer voor is.die trekken de knip wel.maar kost je wel 15 miljoen overmars.pipo dat je dr bent

  23. Rinus

    Volgens Voetbalzone verlengt Krul contract daar maar mag hij vervolgens voor één jaar verhuurd worden, dat klinkt Marc als muziek in de oren, kost geen transfersom! We lijken verdomme wel een net niet provinciaal clubje dat niks kan betalen! Een club als Ajax heeft zijn eigen spelers! Niet weer huren!

Comments are closed.